Diskuse - Deprese
Halina, 11.08.2008 20:30:25, IP: ***.***.82.39, #59971Člověku tvojí zoufalé úrovně nebudu psát svou diagnozu .......Silvo -Malino ..krásně ses podřekla , už víme, kdo tady tak vuglárně píše ........sekáš jednu hrubku za druhou a píšeš nám o vzdělání, zlatý voči :
com ment , mladší jak ty , Narozdíl a další hihi...........Já mám dvě maturity na rozdíl od tebe , ty zjevně nic, pze píšeš schyzofrenie.......tohle slovo zná každý, kromě tebe .....
S tebou bych nepromluvila ani slovo, natož abych ti uklízela, já si své klienty pečlivě vybírám .......jedna je slavná německá malířka a má šlechtický titul a druhá je francouzka a její manžel dělá vysokého manažera v americké firmě u nás .........chceš se snimi srovnávat snad....vulgární Malino??.Na tobě je na první pohled vidět, kam patříš, už podle psaní ......:-):-).....A nenarušuj diskuzi, sice tě zlobí nervy a závidíš mi mladý kluky.........ale píš si to doma do deníčku .......:-)
Halina, 11.08.2008 20:39:53, IP: ***.***.82.39, #59975Tohle vyvádí Silva -Malina na Nevěře ...........to máte kámošku holky, všimněte si těch vulgarismů, už jsem to dala na adminské forum, je to samá lež :
Re: Nevěra a co ty ? Hvězdo, 11.8.2008 19:59Z čeho jsi byla TAK mimo, žes neřešila jeho odchod coby detail ? Drogy, alkohol, duševní nemoc ? Mně by odchod chlapa a otce mých dvou dětí nepřipadal jako detail, kdybych byla při smyslech psycholožko amatérko - ten amatérismus tě omlouvá, je opravdu zjevný, víš o lidech a vztazích očividné H---- ! Vzdoušek jsi měla, ale skončilas na protialkoholním a na uzavřeném a šla z léčebny do léčebny a přišlas o práci - to snad nechceš popírat ? Ty asi jo, lžeš tak často, že sama nepoznáš, kdy mluvíš pravdu - tobě nikdo nevěří ani první písmeno pozdravu ... to, že jsi pila nezapírej, není to ostuda, spadne do toho hodně kvalitních a inteligentních lidí, navíc to, žes tím prošla je na tvém projevu znát - tvůj muž chodil po svých a nemyslíme, že by byl troska, tys tím prošla - peklem a změnou ega, poznalas dno a všechny ty sračky, bezvědomí, antabus, tady nejsou jen samí blbci ...P.
odpovědět >>> [#59969]
zlá nemoc Halino ?, 11.08.2008 20:54:02, IP: ***.***.173.78, #59978Proč Halino nenapíšeš, na jakou nemoc máš ID ? Je to tajné ? Je to zlé ? Je to ta schíza ? Tady každý napsal otevřeně svou diagnozu a nestyděl se, ty se za svou nemoc stydíš, zkusím se sice zeptat mého psychiatra oč by mohlo v tvém případě jít, když mu řeknu tvoje projevy, třeba ho navedu, je to hodně tajemné, bez tvé info se obejdu, ale když jsi v ID od 35 let a máš jisté projevy, které nechci rozebírat, nechci urážet, problém navázat vztah v reálu, jen na sex seznamce, kde si už dle tvé info 10 let vybíráš zajíce a bereš denně léky, odešel muž, dcera taky není duševně zdravá, asi to moc sranda nebude ? Ty máš dvě matury a dělalas v kanclu a ten sešup dolů - divné. Pokud o tom nechceš napsat, co máš za diagnozu, budu to respektovat s tím, že asi je to natolik zlé a bolavé pro tebe, že o tom psát nedokážeš ... někdy je osud nespravedlivý, vím, .... snaž se držet ... máš ty dcery a vnouče na cestě a já nemám ve zvyku se nemocným pošklebovat a tvou nemoc ctím jako jiné - nebude to jen tak panika nebo deprese či úzkost, ty mají ataky a lidé s tím chodí do práce - maniodeprese, schíza, ale tipla bych i něco horšíhho a už to nebudu rozebírat .... Marky.
????????????, 11.08.2008 20:58:04, IP: ***.***.18.54, #59982Halino když bys paniku nebrala ani náhodou tak co se sem furt sereš ty stará krávo???????????? Co se furt cpeš do lidí do kterých ti je h**no??????? To jseš fakt tak strašněj ubožák že si nemůžeš najít jednu kamarádku ale sereš se do lidí co si mají co říct!!!!!!! Jsi totální d**ilní hovado a k tomu ještě se zalkneš jednou závistí nad tím co čteš, jen děláš machra ale v duchu tě to tak strašně sere že holky jezdí, chodí na výlety na večeře mají pro koho připravit oběd mají pro koho upéct buchty a ty?????? Jsi nula jsi dement a jsi totální troska světa, která nikdy nepozná pohlazení, lásku, něhu , nádherné láskyplné pomilování!!!! Jsem nad tebou smutná, ale na každou svini se vaří voda a na tebe už bublá celý kotel!! Nikdy z netu neodejdeš to je mi jasné a dál budeš obtěžovat šťastné , nemocné i nešťastné lidi a oni bohužel to budou muset snášet. Ale i ty jednou narazíš!!! Ze srdce budiž ti to přáno!!!!!!!!!
Malina, 11.08.2008 20:59:03, IP: ***.***.114.174, #59983Schválně jsem si nechala zapnutý počítač abych se pokochala, jak jsem ti s tou Silvou zamotala šišku. A nespletla jsem se.Jsi hloupý, nevzdělaný poskok paniček, který nemá žádnou hrdost a maturitu máš akorát tak na střední pastevecké.Anebo v pomocné škole.
A tvoje jediná radost je kontrolovat překlepy druhých a pak se tete lit radostí.To víš, že vím, že se píše no comment atd.
Prosím tě jménem všech , nenarušuj diskusi a piš si doma do deníčku...Věřím, že budou tady úplně všichni šťastni.
A k těm mladíkům se nebudu vyjadřovat, komu není z hůry dáno.....
Moc jsem se nasmála, že ty někoho osočuješ z vulgarity. To tedy sedí .
Krásné sny a nech si zase zdát o těch tvých mladíčcích.
Chápu, že se za svoji diagnózu stydíš, jen tak s nějakou blbostí by tě do invalidky nedali, tam moc škody nenapácháš, maximálně můžeš otrvovat na netu . aje to asi tvé jediné potěšení. Takový lidé jako ty , by se měli zavírat do blázince a to na uzavřené oddělení.
A nezapomeň mi napsat, že jsem napsala tete lit,otrvovat a aje, přečetla jsem si to vyjímečně po sobě ale nestojíš mě za to opravovat to.
Martas, 11.08.2008 20:59:19, IP: ***.***.1.78, #59984Honzo , nechápu proč ti došlo jen něco , poslala jsem ti to znovu. Omlouvám se apolepším se...:-).
Malina, 11.08.2008 21:08:57, IP: ***.***.114.174, #59985Na nevěře jsem nikdy nebyla, to můžu odpřisáhnout. Ty už jsi se Halino nadobro pomátla.Kdybys měla nějakou maturitu, jak píšeš, tak bys poznala, že to nemůžu psát já. To by poznal i náš pes ale na toho ty nemáš...
Jsi už totálně zpitomělá z toho jak tě všude nenávidí a kopeš kolem sebe.
PRO VÁS - Romča, 11.08.2008 22:00:07, IP: ***.***.173.78, #59994Hezký večer a zkusme sem vnést trochu pohody, ju mí miláčkové ?
Na zlobu co ? No co ? No nereagujeme, že ano ....
Já jsem přijela nádherně pozitivně naladěná od kamarádky, kde jsme slavili kouzelně druhé narozky jejího synka. Měla jsem se primissima. Pohár, vídeňská káva, Klárka mi připravila k večeři skvělou tortillu a salátek, dort byl čokoládový s pařížskou šlehačkou ( nebyla jsem dva dny na kole a sladké, achjo ), nedalo se odolat, na té kouzelné zahradě všude lampiony, balónky, melouny vykrájené do podob zvířátek, byla i koupačka s malým v zahradním bazénu, museli jsme vyzkoušet remorkér, který jsem mu koupila a udělala jsem krásné fotky. Klárky je zítra - koupila jsem jí bižu náhrdelníček v její oblíbené tyrkysové barvě a její oblíbenou vůni - růžovou Pumu. Já jsem od prcka dostala obří perníkové srdce z lásky z pouti a asi patnáct uslintaných pusinek - škoda, že jsem stará a už nemůžu tím pádem mít dítě, je to nádhera ... Omlouvám se za tohle tlachání, ale já jsem nadšená ze své kamarádky už 14 let, je to skvělý člověk. Málokdy najdete pohromadě krásu, inteligenci, šikovnost a milou povahu a přitom ten člověk není ani trochu namyšlený, i když by měl proč ... bylo mi moc fajn. A chci sem vnést pozitivno, moc se mi to tady nelíbí dnes večer ...
Stihla jsem holiče, pedikůru, vyprat si na zítra šaty, připravit kabelku, ráno hurááá na rychlík směr Praha - kamarádka bydlí v Krči, těším se moc ...
A to hlavní - díky MALÍŘCE A NINĚ - ony vědí zač ...
Zdravím MARCI 1 - děkuji za e-mail, potěšil moc, ozvu se na e-mail pozítří. Marcelko, já práci měním - v září po dovče nastupuju jinam po deseti letech působení v zahraniční firmě - kam, Ti napíšu - pa a měj se hezky holčičko ...
Silvi - jsem z fotek nadšená - malá je nádherná a okatá. Syn je kusanec a sympoš, snacha coby nevěsta nádherná a Ty jsi moc hezká - díky.
Dostalas moje fotky ? Zkusím poslat svoje kluky ....
Všem přeji krásnou noc, musím se jít vyladit na zítřek. Opatrujte se všechny mé lásky ... a vše negativní pryč !!! S láskou Romana.
Halina, 11.08.2008 22:16:18, IP: ***.***.82.39, #59996Hihihi....tak se nám tu rozjeli vulgárové...to bude všechno Malina alias Silva........všimli ste si jak žárlí na moje maturity ...hihi.uplně zuří, zajíčci jí vadí, maturity jí vadí ,asi sem dám kopie vysvědčení .....přidej si Neurolek Silvi ......hihi
..prober se Silvo Malino.už začínají být tvoje vulgarity trapný docela ........
Romanka se nám opět blýskla pedikůrou, je celá nakřivo, že chodí na pedikůru a přitom tam dnes chodí všichni .......jééééé
Halina, 11.08.2008 22:21:25, IP: ***.***.82.39, #59998 A Malino -Silvo.máš tam zas hrubku, cituji ........ ale nestojíš mě za to opravovat to.......píše se mně .........ale fuj.
Halina, 11.08.2008 22:31:04, IP: ***.***.82.39, #60000Teda mi .........ne mně..........ale fůůůůůůůj
Halinin problém je závist vůči vám, 11.08.2008 22:59:58, IP: ***.***.173.78, #60003Chudáku Halino ... jsi moc nemocný člověk, jdi radši chrápat, to, co tady předvádíš nemá obdoby, nudíš a jsi neskonale trapná ..P.
Halina, 11.08.2008 23:25:52, IP: ***.***.82.39, #60011Ano to je pravda.Malina Silva mi závidí, že mám maturitu a mladé milence........zítra zrovna miláček přijde dopoledne.......ale nemusíš to tak okatě dávat najevo tu svou závist Silvo , zkus to spíš potlačovat ....bude ti líp ..........
Markéta, 12.08.2008 9:22:52, IP: ***.***.173.78, #60030Halino,my ti tady všichni hrozně moc závidíme - postavu, krásu, mládí, mladé milence, matury, ID, Mácháč, Kérkonoše a i tu tajemnou nemoc, na kterou ID máš od 35 let a kterou neumíš formulovat - asi má složitý název - nevadí, fakt pukáme závistí všichni do jednoho, nejen Silva ...
stačí, je to tak dobrý ? No, tak sláva a jsme spokojeni všichni. M.
Malířka, 12.08.2008 12:11:49, IP: ***.***.60.43, #60036Honzo, překvapil jsi mě. Myslela jsem, doufala, že už jsi za vodou, naposled jsi napsal o změně AD. Asi to nebylo ono.
Martasko, mě taky zajímají šoky, jenom jsem o nich četla. Nemohla bys nám tu nastínit, o co jde? Třeba to někomu pomůže. A vlastně, nikdy nevíme, co nás ještě čeká...
Silvi, já letos taky tolik nejezdím, začly mě zlobit achillovky. Ale o kilometry nejde. Mě pohyb naordinovala cvokařka. Zkrátka, měli bychom se věnovat tomu, co nám dělá dobře, co nás baví. Tepr teď vidím, jak je důležité mít koníčky, záliby. Mě v zimě pomáhalo malování a cvičení v posilovně a teď zase kolo. Škoda, že nemůžu pro bolest nohou bruslit, při tom se z těla vyždíme za chviličku tolik hormonů štěstí...
Pěkný den, hodně dobré nálady, síly, radosti:-)))
A přátelé, opatrute se!!!