Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 10.08.2008 18:18:51, IP: ***.***.9.57, #59876
Romanko neztrapńuj se..........na netu jsem proto, že jsem psycholožka amatérka a zajímají mě cizí osudy a přemýšlím o tom , jestli bych tak chtěla také žít ..........
S přítelem jsme procestovali nejen Mácháč Kerkonoše a Krušné a Tatry a Alpy a Sedmihorky, ale i celé Jeseníky , Šumavu ......kromě Malířky tady necestuje nikdo, jen sedíte doma a vaříte knedlíky a ty když jsi jela do Jánek, tak to byla událost roku ......
Podle toho, jak tu píšete , tak jednioznčně doma dřete a žádné radosti ......přemýšlím o tom, že možná je lepší být rozvedená, než tohle .......o tom že máte nějaké lásky nemůže být řeč, že ano TOni, Romano -Lucko -Tess a Evak ..........akorát ste uvázané doma u kamen a já si můžu kam chci........na konci týdne si dám Krkonoše , výšlap, bazén, výborný oběd, Špindl ...........místo mého mládí, zavzpomínám si ........miluju to tam.

....žena v padesáti je sice stará,ale může mít mladých kolik chce , třeba 100, zatímco muž má smůlu, má mladou, jen když je bohatý .....

A přítel neposlouchal moje rady .......ne že neposlouchal mně .....neustále překrucuješ Romanko a předtíráš, že jsi milenky .........měl problémy v práci a když jsem mu říkala , čím by to mohlo být, tak jel dál po svém, až o tu práci přišel......tím ovšem ovlivnil i náš vztah i své rodiče, protože má velkou hypotéku a nemohli bychom dál cestovat ......a já nehodlám platit naše společné akce .......musí se starat i on, jako dosud.......až se probere, zase někam pojedem.......
Malířka, 10.08.2008 19:27:43, IP: ***.***.60.43, #59878
Milá Viki, vítám tě u nás!
V PN můžeš být rok, ale záleží na délce "podpůrčí doby", t.j. doba, po kterou ti bude zaměstnavatel platit nemocenskou. Počítá se 365 dnů a záleží na tom, kolik dní jsi prostonala vloni, ty se ti letos odečítají. Měsíc před uplynutím podpůrčí doby tě musí zaměstnavatel upozornit na datum, ke kterému ti přestane vyplácet nemocenskou a kopie rozešle tvému obvodnímu lékaři a OSSZ. Ty to (teorie) sdělíš odbornému lékaři. OSSZ tě potom písemně vyzve k LPK. Návrh na ID podává odborný lékař (u mě to byl psychiatr), který pravidelně po každé tvé návštěvě u něho podává písemné zprávy obvodnímu MUDr.
Takže, Viki, pokud jsi vloni neprostonala ani den, bude ti zaměstnavatel vyplácet nemocenskou 1 rok, pokud se neuzdravíš. (Ale doktoři mají hodně tendenci uschopnit tě po 6 měsících.)
Mě na základě vypršení podpůrčí doby obvodní MUDr. ukončila neschopenku, a v té době mi již asi 14 dní "fungoval" ČID.
Viki, zákony neznám, ale nedávno jsem si tímhle vším prošla, moje "papíry" ještě nestačily oschnout... Snad jsem ti to popsala správně, kdyby ne, určitě se ti někdo tady ozve :-))) Hlavně se snaž být v klidu (na ulici určitě nezůstaneš), nestresovat se, odpočívat a nabírat zpátky ztracené síly! Přeju ti brzké uzdravení!!!
Malířka, 10.08.2008 19:44:29, IP: ***.***.60.43, #59879
Ahojte! Jak jste se dnes měli? Počasí bylo celkem příjemné, zato zítra nás prý čekají tropy. My s přítelem jsme se byli projet kolem Chrudimky a objevili jsme opravdu netušeně nádherný kus chráněné přírody v Železných Horách. Tentokrát jsme nepolykali kilometry, ale kochali jsme se a fotili řeku, skály, zeleň, přírodu. Moc krásný kraj...
Almi, jak jsi přišla na to, že odcházíme do exilu? Je pravda, že jsme se díky nedávné krizi hodně stmelili tím způsobem, že jsme si vyměnily mailové adresy a čísla mobilů, ale chodíme sem dál, ovšem kromě těch, kteří se uzdravili a už nás nepotřebují. Já jsem tomu ráda a zároveň by mě potěšilo, kdybych věděla, jak pokračují ti, kteří jsou "za vodou". A i kdyby to bylo tak, jak myslíš, Almo, věřím, že by se tu opět našli lidi, plní pochopení, soucitu a ochoty podat pomocnou ruku, i když jen slovy, zkušenostmi, radami, povzbuzením... Ale někdo tu pořád bude :-) Tak, jak se daří tvým žebírkům, Almi? Buď na sebe hodná :-))
U nás je momentálně takové zvláštní dusno a nebe šedne do olověných odstínů. Když se podívám na ostrůvky trávy, vyprahlé od slunce a na povadlé listy stromů, přeju si, aby zapršelo. A jak je u vás, dušičky? Co budete dělat dnešní večer? My budeme vyrábět rámečky na obrázky... Je to piplačka, ale výsledek mě pokaždé potěší :-)
Silva, 10.08.2008 19:56:26, IP: ***.***.113.254, #59880
Romi, posílala jsem ti teď jen tři fotky a hlásí mě to, že kapacita tvé schránky je příliš malá. Tak až něco umažeš nebo si ji zvětši na 2000.
Dobrou noc všem Silva
Silva, 10.08.2008 20:06:37, IP: ***.***.113.254, #59882
Malířko, zdravím, zítra písnu.
pozdrav, 10.08.2008 22:12:49, IP: ***.***.173.78, #59895
Moc všem doporučuju dle kritiky neodolatelný filmový kýč Mamma mia...
Krásné písničky, které nestárnou, krásní lidé, krásná příroda - je to kouzelný filmový muzikálek a hodí Vás do pohody...

Krásnou noc a ať nám ještě dlouho hvězdy neblednou .... Romana.
Malířka, 11.08.2008 9:05:43, IP: ***.***.60.43, #59906
Krásný den RKollerko :-)))
Chci ti popřát k Tvým dnešním narozeninám především zlepšující se zdraví, pocity spokojenosti a pohody a taky lásku a splnění Tvých přání!!! Šetři se, opatruj se, dělěj si radost, relaxuj, odpočívej :-)))
(Volám ti na mobil, ale asi ho neslyšíš... Chtěla jsem s tebou mluvit.)
Malířka, 11.08.2008 9:09:57, IP: ***.***.60.43, #59908
Silvi, těším se :-)

Romčo, kde byl ten Stadion Cup? V pátek večer se mi zdálo, že jsem zaslechla třesk ohňostroje, ale z balkónu jsem nic neviděla.

Almo, jak se cítíš, doufám, že tě už žebra nebolí :-)

Luboši, myslím na tebe, abys dnešní den prožil v pohodě někde ve s tínu, v chládku!

Moji milí, přežijte ve zdraví dnešní tropický den, šetřete se a hodně pijte. Buďte zdraví, spokojení a opatrujte se :-)))
pozdravy, 11.08.2008 10:24:35, IP: ***.***.173.78, #59914
Ahojky,

Malířko, Stadion Cup byl v Břehách ... zajdi na Mamma mia, bude se Ti to líbit. Opatruj se holči a snad brzy na .........

Viki, Malířka už Ti podala zevrubné a správné informace - hodně štěstí !!

Silvi, vyčistila jsem poštu, měla jsem moře příchozí, teď by to mělo zase jít. Posílala jsem hodně obrázků, ale taky mi odešlo jen něco a pak mi to psalo, že příjemce má plnou poštovní schránku. Měj hezký a pohodový den !!

Kollerko, díky Malířce jsem vyrozumněla, že slavíš narozeniny - chtěla bych se tudíž přidat s přáním pevného zdraví, lásky, pohody, klidu a míru v duši, přeji Ti, aby se Ti plnila Tvoje přání a měla kolem sebe milující lidi a dobré přátele !!

Luboši, Petře, jak se máte Vy ?

Jájo, jak je u Tebe, často na Tebe myslím ....

Evak, jaký byl víkend s přáteli, věřím, že sis ho užila ... těšíme se na Tvé psaní ...

Jdu objet nákupy, uvařit a nakrmit hladovce a odpolko jedu strávit se svou kamarádkou, no a večer už příprava na výlet do Prahy ...

Opatrujte se a mějte se moc hezky moji milí... S láskou Romana.
Malířka, 11.08.2008 10:34:59, IP: ***.***.60.43, #59916
Ahoj Romí,
krásně si to v Praze s kámoškou užijte :-)))
evak, 11.08.2008 12:42:45, IP: ***.***.209.214, #59929
jsem zpátky moji milí / i nemilí/... víkend proběhl s polechtáním bránice a jater též... ostatně nic jiného nám nezbývalo.... nedojeli jsme v sobotu na místo určené k přespání a noc nás stihla nepřipravené a bez nafty na silnici... jsme neohroženci a chtěli jsme hrdinně přespat pod širákem... nejprve se naším útočištěm stal zelný lán, ale při představě,že nás v noci okusují zající jsme přebivakovali jinam.... skončili jsme u krásného areálu a v domění, že je zamčeno si ustali na palouku za ním.... rozdělali oheň na grilu,sežrali jsme večerní krmi a hodlali se ulložit k spánku do náruče trávy.... byla plná slimáků fujtabl, ještě že jsme to zjistili včas, ráno bychom plní slizu těžko hledali civilizaci...přestěhovali jsme se blíže k areálu a ustlali si na DLAŽBĚ PARKOVIŠTĚ... slimáci neměli šanci.... spalo se nám krásně,leč ráno nás vzbudilo rachtání strojů.... zemědělci jeli do práce a jaké bylo jejich udivení,když nás spatřili .... chrápající zámotky na zemi.... za chvíli byl u nás správce areálu a sdělill nám,že bylo celou noc odemčeno... ani chaty že se nezamykají v létě... rozlámaní jsme nepohrdli komfortem sanitárním a svou ranní potřebu vykonali jako lidské bytosti.... poučení o tom, že máme příště vzít za kliku než se půjdeme uložit k spánku, jsme správci poděkovali a odjížděli s krásným pocitem,že ještě jsou v Čechách hodní lidé.... zážitek z toho jak se spí na zámkové dlažbě je ovšem nepopsatelný... rýhy na tváři mám ještě dneska,když jsem se vnoci vykutálela ze spacáku a zabořila hlavu mezi spáry dlaždic...byli jsme chvíli jako bezdomovci.... apropo víte moji milí,že název bezdomovec není tím správným pojmenováním?.... těmto lidem budeme nyní říkat BIOLIDI.... bydlí v přírodě/většinou/, nevytváří konzumní odpady/konzumují to co vyprodukujeme my/ a nezatěžují nadměrně přírodu.... jsou zkrátka BIO .... krásný pracovní týden ....

no početla jsem si tady zpětně a slibuji,že taky neodejdu z této diskuze.... ač vím,že bych některým udělala radost... zůstávám
honza, 11.08.2008 12:54:50, IP: ***.***.90.205, #59930
Ahoj,takjsem tu zase.Byl jsem měsíc na psychyatrii,jako poslední řešení šoky,ale ty vůbec nepomohli,akorát po tom posledním jsem úplmě zblbnul,ale už se to spravilo.Takže je mi ještě hůř než před tím.Ale údajně se člověvěk srovná až nějaký čas po posledním šoku?Znáte to někdo?Jinak všechny zdravím a vídím ,že zde jsou i někteří půvovodní členové.Přeji všem hodně sil a trpělivosti(obojí už nemám a pomýšlím na nejhorší-plácám se v tom od listopadu)Mějte se líp
evak, 11.08.2008 13:20:33, IP: ***.***.209.214, #59931
na to poslední máš vždycky dost času.... uvidíš,že i tobě bude lépe... já tě neznám a nemohu ti napsat nic lepšího v této chvíli, jen popřát mnoho hezkých dnů... a každý den má něco,čím je hezký... třeba jen zpěvem ptáků, nebo hezkou písničkou z rádia.... nevzdávej to prosím a zkus nám nováčkům napsat něco o sobě...děkuji ti Eva
EVAK, 11.08.2008 13:41:09, IP: ***.***.173.78, #59933
Evak, to bylo dobrodružné, ten Tvůj víkend, jsem ráda, že zůstáváš, bez Tebe to tady není ono, dostalas moje obrázky a e-mail ode mně ? Romana.
evak, 11.08.2008 14:25:20, IP: ***.***.209.214, #59936
ano dostala děkuji za ně... posílala jsem odpověď... dorazila?.... byla to snůška asi dvou vět,protože nestíhám,ale slíbila jsem v ní,že písnu více....ale asi později nežli jsem předpokládala, tak se mooooc omlouvám
        Předchozí   1 .. 272273274275276277278 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.