Diskuse - Deprese
honza, 11.08.2008 14:27:19, IP: ***.***.90.205, #59937Píšu sem už od prosince,kdy se u mně projevili deprese po 15 letech(myslím ve větší míře-neschopenka ap).Před tím jsem celkem uspěšně bojoval.Od jara to kolísalo,někdy až dobréPřed dvěma měsíci zhoršení,před měsícem nemocnice ale velké zhoršeníDostával jste někdo elektrošoky?Údajně poslední spolehlivá metoda,mně nepomohli.Ikdyž je fakt,že mně propustili týden po posledním.Musí se to nějaký čas usadit?Jinak koničky:elektronika ,muzika,knížky(ikdyž už méně)auto (moc).Nesnáším přírodu a sport.Tolik zhruba o mně.Mějte se Cau
Martas , 11.08.2008 15:23:13, IP: ***.***.1.78, #59939Honzo , jestli chceš napiš mi na můj mail ramart@volny.cz - nechci tu psát podrobnosti.....v loni jsem byla v léčebně jako pacient..:-)) a setkla jsem se i s takovými případy , kdy už nic nepomohlo tak nastoupily - šoky já s tím jinak osobní zkušenost nemám , ale můj známý ano, tak jestli chceš nějaké informace ti můžu poskytnout všem pa pa
Silva, 11.08.2008 15:39:51, IP: ***.***.114.174, #59940Zdarvím všechny, poslední dobou nějak lajdám, nestihám časově.
Malířko, užila jsi si moc krásný výlet. Je to přesně trasa, která by se mi moc líbila. Musel to být zážitek. Letos už ne ale příští rok snad něco na kolech podnikneme. Mě moc láká Provance.
Letos se chystáme akorát předposlední týden v srpnu na pár dní do Rakouska, cyklostesky kolem Dunaje u Kremsu a Melku.
Tak ať ti to jezdí. Já jsem letos nějak podstatně méně jezdila jak jiné roky.
Romi, tak já to zkusím znova.Dnes jsem přišla dřív z práce a za chvíli zase letím pryč.Tak snad ti to dojde.
Pozdravuji i Martu a ostatní!!
Silva, 11.08.2008 15:53:12, IP: ***.***.114.174, #59941Romi, tak je mi líto, opět mi to hlásí plnou schránku. Nevím , jak máš velkou kapacitu ale když tak si zvětši schránku na velikost
2 000.A to ti posílám jen tři fotky, tak to by nemělo moc zabrat.
Zítra zase zkusím, třeba se zadaří, pá!!
Halina, 11.08.2008 16:31:33, IP: ***.***.82.39, #59946Víš Silvo Romanka nechápe jak se zachází s kompem, tady nám taky leccos předvedla , umělkyně...........napíše 1 km dlouhý článek a pak ho neumí poslat a smolí ho znova.....hihi.
Tak to je super, Martas se mi tu pošklebuje, že nejsem v pořádku a sama jezdí po psych.léčebnách aktuálně jako pacient, zatímco já cestuju s mladým přítelem po republice .........to je přetvářka teda....:-):-).
Martas, 11.08.2008 17:22:29, IP: ***.***.1.78, #59947Byla jsem v léčebně , což už jsem někde psala jako pacient z uzkostí , nemám duševní chorobu a chápu druhé, protože jsem si také něčím prošla i depresí.Nyní spolupracuju s jedním centrem pro duševní zdraví a ani nechci a nemám proč se pošklebovat , lidem , kteří jsou nemocný.Já zase cestuju se starším mužíčkem a dokonce řídím :-) Honzo - psala jsem ti .
Halina, 11.08.2008 17:32:47, IP: ***.***.82.39, #59949No to máš jedno, jestli máš nebo nemáš duševní nemoc, leckterý depresák a panikář by bral naši duševní nemoc , nám stačí si ráno zobnout tabletku a jedeme busem kam chcem , metrem , lanovkou ............nebo třeba složíme kopec uhlí, zatímco vy ste nacpaní Neurolem a bůhvíčím a vyčepaní sedíte doma nebo tonete v depkách a léky vám nezabírají (např.panika) .......to je mnohem horší než celá moje duševní nemoc.........důležitá je kvalita života a to co člověk druhým odevzdá,.ne jak se to zrovna menuje.......
Martas, 11.08.2008 17:48:05, IP: ***.***.1.78, #59952Tak to jsem moc ráda , že lidé s duševní nemocí nesedí doma , jezdí metrem , lanovkou , jezdí busem a dokonce skládají velký kopec uhlí a hlavně zobají léky !!! Mám z toho velkou radost ,ale nevěřím tomu , že by někdo bral duševní chorobu než PP, tak tomu zase nevěřím já!! Ono vše má něco , ale je v tom velikánskej rozdíl.
Malina, 11.08.2008 18:02:23, IP: ***.***.114.174, #59953Někdo je nacpaný Neurolem, ty zase
jiným práškem Halino. Není to jedno?
A když jsi tak upřímná,proč jsi nám ještě nenapsala , jakou psychickou nemocí trpíš?Nebude to žádná legrace, protože my většinou chodíme do práce a ty už jsi v invalidce hodně dlouho. To musíš být pořádně rumpnutá do palice. Protože ty by jsi si určitě nevymohla ID podvodem, když jsi tady tak mravokárně promlouvala k Malířce, né?
Těch nemocí moc na výběr není . Do úvahy padá paranoia, schyzofrenie nebo jsi epileptik?
Tak se pochlub, buď otevřená, tak jak my všichni tady, co píšeme o své nemoci a pocitech ji provázejících a ty se jen pošklebuješ. I kdyby Romana byla nakrásně osamělá a psala si sem svůj vysněný život/i když to tak není/ je namístě se takovým lidem vysmívat? Nebylo by to spíš smutné?. I kdyby Evík vážil 160 kg, proč napadat a urážet ženskou, která se snaží odvedením od problému vyjasnit chmury na tvářích lidí s depresí. Proč urážet Luboše kvůli tomu, že si jeho dcera vzala staršího muže, on z toho nebyl určitě taky nadšený a přesto tady o tom pravdivě a otevřeně napsal? A třeba jim to klape a vydrží rozhodně déle než manželství tobě.O tvých údajných směšných poměrech se zajíčky ani nemluvím.Že se nestydíš naservírovat jim své metrákové rozbředlé, stárnoucí tělo. Každá ženská by v sobě měla mít soudnost a vkus. A co Tony, která je svoji nemocí zdeptaná a prostě nemá sílu řešit svůj život a nasměrovat vše do správné polohy, která se nám zvenčí jeví tak jednoduchá. A jiní a jiní, které pořád urážíš.Chytáš se každé maličkosti, každého překlepu, každého otevřeného postesknutí.Je toto vlastní slušnému člověku, který si může říkat člověk?
NEZLOB SE ALE TY JSI HOVADO!!!
Halina, 11.08.2008 18:15:53, IP: ***.***.82.39, #59955No já bych teda paniku rozhodně nebrala i když¨jsem něco takového kdysi měla a když jsem se ptala psychiatra , tak mi řekl, že záleží na příčině té paniky, já měla úplně jiný důvod , než vy,ale bylo to podobné...........rozhodně je tohle lepší a i lidi co mají schizofrenii(ty lehčí formy) jsou na tom líp, než dlouholetý panikář, který trpí denně........takové lidi znám totiž.............jak rád by si to se mnou vyměnil, stačí zobnout a můžeš, na co si vzpomeneš.........i pařit, pze ta dávka je tak miniaturní , že to vůbec není znát ......co je to proti vašim hnusným depkám a panice.....
Malina se vyjadřuje jako vždy na úrovni ...hihi.........jen si ulev Malino,ať každý vidí kdo jsi a že tě zlobí nervíčky....klid, zase bude dobře....... zobni si Neurolek a když dovolíš, dám tvůj nehezký příspěvek adminovi k smazání........:-):-)
Koukám že mí mladí milenci tě vytáčejí do běla, no nejsi sama.......hihi
Halina, 11.08.2008 18:17:39, IP: ***.***.82.39, #59956A Malino prosím tě , píše se schizofrenie ....pořád opakuješ stejnou hrubku ..........prčáááá
radka, 11.08.2008 18:35:00, IP: ***.***.69.26, #59958Hele ty prčo.Co ti vlastně je.Něčemu se úspěšně vyhejbáš.Proč neodpovíš na vše a jenom si vybereš co se ti hodí ty pravdomluvná???malina tě docela dobře vystihla.Proč tě nikdo nemá rád???????
Malina, 11.08.2008 18:50:49, IP: ***.***.114.174, #59959Takže je to ta schizofrenie, že ? Uhádla jsem hned napoprve. To by viděl i slepý. Jednou hodná teta Halinka a podruhé šílenec nenávidějící všechny, závidějící všem a proto zpochybňující vše , co napíší.
Viděla jsem plno lidí se schizofrenií v čekárně psychiatra, čekajících na svoji injekci aby mohli vůbec vegetovat.Prášky nestačí. Ti, co mají lehčí a střední formu, chodí do práce. Doma jsou jen ti, co by to nezvládli.
Já bych tedy paniku se schizofrenií neměnila. Navíc už neberu vůbec žádné prášky a funguji normálně. Nikdy jsem nebyla ani na neschopence.Také Neurol jsem nebrala,jen čtyři měsíce AD.
O mé nervy se vůbec nestarej, ty jsou v pořádku, jinak bych ve své náročné práci neobstála.A věř, že nechodím uklízet. I když nic proti tomu, aspoň něco děláš, jinak bys už z toho netu úplně zblbla. Jestli tedy vůbec jsi schopna pracovat.
A co se týče závidění těch milenců-no com ment. Já jsem štíhlá a mladší jak ty ale nemám potřebu nahánět klučíky o dvacet let mladší. Takového mám syna. A mladého masa jsem si užila dost v mládí a když jsem jim mohla nabídnout to stejné-mladé a hladké, pevné, štíhlé tělo. Navíc, mám doma pěkného chlapa, dost sexu a nemám potřebu někde někoho honit.
Navíc, chtěla bych vědět, jak to s tebou doopravdy všechno je. Vlastně raději nechtěla. nechtěla.
Halina, 11.08.2008 19:31:40, IP: ***.***.82.39, #59962Ne neuhodla a tvoje příspěvky svědčí o určité nízké úrovni , těžko budeš dělat náročnější práci ....na první pohled je jasné, že patříš mezi nižší vrstvy společnosti ...i ty hrubky o tom mluví...a tvoje chabé pokusy o angličtinu ..hihi
Rozhodně schizofrenii nemám a vyprošuju si, abys tu lhala a pomlouvala mě, já píšu jen to, co tu vidím a hodnotím .....o sobě jsem nic o schíze nepsala ..........Kromě toho o té nemoci nic nevíš, je řada schizofreniků, kteří mají ataku jednou za život a pak už nikdy.......přesně třetina a to ví každý ......zjevně jsi zcela nevzdělaný člověk.
Zlobí tě nervíčky a závdiíš mi mladý kluky, zobni si Neurolek a třeba to bude fungovat i na tu závist..........:-):-)
Silva, 11.08.2008 19:54:54, IP: ***.***.114.174, #59967To jsi nějak popletla. Tvoje příspěvky svědčí o velice nízké úrovni inteligence a hlavně charakteru. Nevím o jakých hrubkách píšeš. Přiznám se, že schizofrenii jsem nikdy podrobně nestudovala, jako ty a proto jsem ani nevěděla jaké i se po ch píše a vůbec to není podstatné. Vím o ni jen jen věci obecně známé, které ví každý.Narozdíl od tebe, která musíš vědět, jak se to píše.
Ani tvé oblíbené rčení o nízké úrovni a nižší vrstvě mě nemůže nadzvednout. Jedno ti musím říci, že jsem nikdy nepotřebovala dělat uklizečku. Na to mám vzdělání a zdraví dost.
Jak může osoba, která píše neustále prča, hihi apod., o obsahu ani nemluvě posuzovat něčí inteligenci a společenskou vrstvu.
Věř, že bych si mohla dovolit si tě pozvat do baráku na úklid ale já bych si tě nevzala ani na umytí záchodu.
Jsi upřímnost sama, tak když nemáš schizofrenii, tak jakou máš tedy diagnózu, ptám se znovu?