Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

udivený, 12.08.2008 15:52:42, IP: ***.***.82.39, #60055
Ta Silva tady píše otřesně sprosté příspěvky - seberte se lidi.
Halina, 12.08.2008 16:58:33, IP: ***.***.82.39, #60066
Toho si nevšímej udivený........to byl jen pokus Silvy vyprovokovat Halinu ,aby urážela vulgárně lidi.............ale na to jim nikdo neskočí ...hihi.......nevyšlo to (hihi)
Nevyšlo , každý to ví..., 12.08.2008 17:07:19, IP: ***.***.1.78, #60070
Nikdo na tebe nereaguje , tak si tady povídáš - udivená....
Silva, 12.08.2008 17:15:49, IP: ***.***.114.174, #60072
Tak jsem dnes nahlédla a jsem udivená než "udivená" Halina/oba příspěvky její/, co mi tady ta trumpeta spílá. Po přečtení příspěvků mi to došlo. Nevím, proč Malina napsala Silva a je mi to jedno, protože bych se pod to mohla podepsat. Hluboký souhlas.

Romi, moc zdravím, fotečku jsem dostala, jste s manželem moc pěkný pár. Manžel je mi povědomý, není náhodou doktor?
Jsi opravdu moc krásná kočka, vůbec bych ti nehádala ten věk a navíc chytrá, tak už mě je jasné, že ty se nemusíš inzerovat na netu v podprsence aby jsi "splašila " milence. Asi to nebude ani tvůj styl.
Jiné fotky mi ještě nedošly a byla bych moc ráda, kdyby jsi mi poslala kluky.Budu se těšit.
Ještě jsem se chtěla zeptat, to jezírko za vámi je to ekologické koupací nebo jen okrasné?Máme na zahradě dvě okrasná jezírka ale podstatně menší. Ale dá to práci udržovat. Naštěstí manželovi, né mě.

Malířko, moc zdravím. Já tomu kolu letos taky moc nedávám, to ty jsi proti mě borec. Ale jestli se ochladí, tak to ještě doženu.
Zdravím Martu, Evika a všechny ostatní!!
Jdu na koupák nebo se rozpustím. Bohužel stihám až večerní koupání a o víkendu chladno.
Silva, 12.08.2008 17:18:29, IP: ***.***.114.174, #60073
...oprava-jsem víc udivená než"udivená" Halina...
Halina, 12.08.2008 17:49:44, IP: ***.***.82.39, #60078
Opravdu by ses Silvo podepsala ??To nás neudivuje......bylo to velmi vulgární a urážlivé ty příspěvky Maliny -Silvy........A nespojuj mě s udiveným, asi je víc lidí, kterým se nelíbí co tu vyvádíte .....

A proč je Romana tak osamělá??Na Přátelství pláče jako Lucka že si jí nikdo doma nevšímá a že jen dře, čím to bude ??Možná by ještě ráda inzerovala v podprsence .....
SILVINCE, 13.08.2008 10:04:41, IP: ***.***.173.78, #60135
Ahoj zlatíčka,

včerejší jednodenní výlet do Prahy se vydařil, byla jsem jen dost grogy a padla za vlast po příjezdu. Jela jsem brzy ráno prvním rychlíkem s přesedáním na náhradní spoj v Brodě a brzy tudíž vstávala a vrátila jsem se k půlnoci. Byl to moc pestrý, rušný a příjemný den.
V pondělí opět jedu na výlet do dáli, tentokrát za dobrodružstvím. Včera v lodičkách a letních šatičkách, v tašce šampaňské a jahody, v pondělí pojedu v kraťasech či riflích, triku a s batohem, v kterém by neměl chybět mimo jiné pytlík kostkového cukru, já pak se sportovním duchem a víc už napsat nemůžu a nechci. No, těším se moc ... já si to volno fakt užívám, myslela jsem, že bez práce ve výpovědní době do konce srpna budu strádat a zatím si připadám jako zamlada o fajn prázdninách a to mně v září ještě čeká moře moříčko - možná jen s mužem ve dvou, starší je jasnej a mladší se šprajcuje, prý chce do školy - není divnej ?

Evak, kde Tě máme ?

Silvi, manžel není doktor, doktor je jen otec a nyní už v důchodu, manžel je v současné době výrobní ředitel jedné nejmenované firmy. Mimochodem vysokou dělal v Brně - VAAZ - budeš vědět, co je to za školu, po pár letech od vojáků odešel do civilu a 11 let pracoval se mnou ve stejné firmě atd., atd.

Chválu si nezasloužím, každopádně díky a jak jsem psala, Tvoje fotky mně chytly, na svatební jsou samí moc hezcí lidé - díky.
No, Silvi, Tvoje poznámka mně pobavila, když odmyslím situaci, kdy moje pubertální děti otevřou sex seznamku, jak by je třeba mohla zvědovaost pudit a měly by tam najít matku v podprdě, to je děsivé, ale pak hlavně na takovou seznamku nemůžu a nechci, připadala bych si ponížená a jako kus dobytka vystavující se na trhu, já myslím, že mi rozumíš .... jsem ze staré školy a vždycky nechám iniciativu na muži, neoslovuju první, nejdu vyzvat k tanci první, nedávám imlups první - celý život jsem si na tanečníky čekala a naštěstí přišli, stejně tak upřednostňuju před seznamkami seznámení v reálném životě, spontánní a s iniciativou mužského protějšku.
Upřímně řečeno, nemám nic proti seznamování na seznamkách u druhých lidí, ať už v podprsence nebo bez ní, je to jejich věc, prostě v pohodě, hlavně, že to nejsem já - to opravdu nee !!!

V současné hektické době se jistě seznamuje pomocí seznamek ( ne sex seznamek - ty jsou k jinému účelu ) dost lidí a jsou z toho třeba i fajn vztahy - znám takové případy. Dokonce dva lidé, kteří znám se tak seznámili přes vážná seznámení a doskotačili až ke svatebnímu veselí ....

Silvi, musím pádit vařit a dnes jdu bohužel k zubaři, fuj, ať už je to za mnou. Navečer pak kafíčko u kámošky a zítra balím na chalupu a odjezd - manžel má na pátek den dovolené, v sobotu večer se vracíme - mají v neděli turnaj. Měj se krásně a napiš !!

S láskou Romana.
:-D, 13.08.2008 10:30:15, IP: ***.***.82.39, #60137
Jasně milá Romanko, lepší než seznamky , je brečet na forech jak, jsi osamělá( jako Lucka) a že doma na tebe všichni kašlou, že jen dřeš a uklízíš ponožky.....ovšem na Depce jsi samá pedikůra......hihi.......nejlepší je právě seznamka, né reál, v reálu sis vybrala to, co ted máš doma a co na tebe kašle, na seznamce si vybereš člověk který se k tobě hodí povahově a zájmy................v reálu sis našla akorát zelený mozek.....to je děs......vojáka doma mít nikdo nechce...už víme, proč tak strádáš.........máš doma zelený mozek :-)
:-D, 13.08.2008 10:48:21, IP: ***.***.82.39, #60139
To se radši budu bavit v posteli s 20 letýma klukama než takový život ......blééé:

Romana Lucka píše na přátelství:

Ahoj RE,
dneska jsem si už dopoledne koupila kytku růží. Kytky miluju, manžel přinese na narozky, svátek, výročí svatby, Valentýna. Vždycky krásnou, bohatou. Jen tak bez příčiny vyjímečně, ale stane se, že mi třeba k tchyni zajede natrhat na jaře kytici šeříku, protože ví, že ten a konvalinky pro jejich vůni miluju nejvíc. Teď se můžu kochat růžemi jen tak pro radost. Já se čas od času dovedu trochu rozmazlit, zajet ke kámošce na kafíčko, prolézt butik a něco koupit na sebe, zajít na manikůru. Prostě vím přesně jak to myslíš a opravdu to pomáhá. Vzhledem k tomu, že manžel i děti mají spoustu zájmů a koníčků a doma se moc nevyskytují a já jsem žádný vlastně nikdy moc neměla, myslím, že v tom je chyba. Ne v tom, že rodina má zájmy, to je v pořádku, ale že já jsem si kromě četby ( ale jen před spaním a na dovče ) nic nenašla. Měla bych začít s nějakým sportem, i tělo si o to říká. Doufám, že se k něčemu dokopu a nebudu nic svádět na nedostatek času.
Můj manžel je málomluvný a já jsem zase člověk, který svěřuje svoje myšlenky nahlas, i ty niterné, já jsem trochu romantik, manžel hodně hodně pragmatický, pevně s nohama na zemi, není sdílný, všecko si řeší v sobě. To není stížnost, jen konstatování, jinak je hodný, spolehlivý, rovný člověk, pro rodinu a dobrý otec. A to je hodně. Mluvíme spolu - hlavně o dětech, někdy o práci, kam na dovču, co v neděli by měl rád k obědu ... vím, že je to normální, po tolika letech. Každopádně na hlubší úvahy, dlouhé debaty, sdělování vnitřních pocitů manžel není - ani jako posluchač. Jsem s ním tak dlouho, že to svědčí o tom, že ho beru jaký je a vidím klady. Jen mi někdy to popovídání ( o pocitech, touhách, filmech, knížkách ) chybí, nebo si to prostě víc uvědomuji. Všechny na tom budeme asi v podstatě podobně. Manžel říká, že chlapi prostě nemluví - víc, než co je nutné. Nechápu, co dělají hospodské typy v hospodách a co celé hodiny probírají. Možná přátelsky a inteligentně ve skupinách mlčí. Takže asi začnu s koníčkem potažmo sportem ( asi kolo ), abych planě nefilosofovala, nehloubala ... a díky moc, je fajn, že se najdou diskuzi lidi milí jako Ty. Měj se moc pěkně, hezký večer. Lucka.
odpovědět >>> [#59573]
písej, písej,,, to už známe, 13.08.2008 10:58:41, IP: ***.***.173.78, #60141
Jen piš Halinko, pod cizími nicky, a kopíruj vypiš se z toho a vykopíruj, uleví se ti ... pořád stejné staré rádoby psychologické triky - z pěti lidí udělá jednoho a zahájí kopírovací orgie - trapárna .. P.
Halina, 13.08.2008 11:14:09, IP: ***.***.82.39, #60143
Já nepíšu kilometrové články jako Romanka..............podle té délky je jasné že to ze sebe potřebuje dostat tu frustraci s osamělosti...........to by se mi taky nechtělo celý dny řešit fusekle .......dík teda :-):-)Místo mladýho milence smradlavý ponožky ....jéééé
Jana, 13.08.2008 11:22:51, IP: ***.***.218.250, #60147
Halino a proč Ti to vadí?Vždyt i kdyby to opravdu byla Romanka,tak je to přece jedno.Od toho tu ten net je,aby si v něm lidi mohli pomoci.Mě to tu pomohlo hodně a nevidím v tom nic zlého.Proč jsi tak zlá a neustále někoho napadáš a umíš se jen vysmívat.K čemu Ti to je?Vůbec nechápu to Tvé posmívání se lidem.Není mi jasné,proč to děláš.Víš,že jsem ještě nikdy v reálném životě nepotkala někoho tak zlého jako jsi Ty?Jen číháš až někdo udělá chybu a nebo mu bude zle a apak se po něm vozíš.Píšeš,že Tě zajímá psychologie,ale proč?Proto,aby jsi se mohla posmívat a ubližovat?Jana
Jana, 13.08.2008 11:23:00, IP: ***.***.218.250, #60148
Halino a proč Ti to vadí?Vždyt i kdyby to opravdu byla Romanka,tak je to přece jedno.Od toho tu ten net je,aby si v něm lidi mohli pomoci.Mě to tu pomohlo hodně a nevidím v tom nic zlého.Proč jsi tak zlá a neustále někoho napadáš a umíš se jen vysmívat.K čemu Ti to je?Vůbec nechápu to Tvé posmívání se lidem.Není mi jasné,proč to děláš.Víš,že jsem ještě nikdy v reálném životě nepotkala někoho tak zlého jako jsi Ty?Jen číháš až někdo udělá chybu a nebo mu bude zle a apak se po něm vozíš.Píšeš,že Tě zajímá psychologie,ale proč?Proto,aby jsi se mohla posmívat a ubližovat?Jana
ab-k dož.problém?, 13.08.2008 11:58:59, IP: ***.***.184.151, #60152
Ahoj, jsem tu nový. Takže: je to i pro pány? Rád si poslechnu Vaše názory na mou krizi (jestli nejsem přecitlivělej:( ) Jde o ztrátu partnerky a nekonečné problémy, které se díky tomu pořád kupí.
petr, 13.08.2008 13:20:26, IP: ***.***.211.194, #60156
Pěkný den.

Jasně, že je "to i pro pány"...

Bylo myslím dřív víc, to když se řešila problematika deprese a podobných neduhů. Pánů psalo sice drtivě méně, ale psalo i víc děvčat...to spíš ale ty, které problémy s D měly. Dneska to vypadá tak, že lidí s D ubylo (což by bylo fajn, ale myslím, že je to varianta nepříliš pravděpodobná). Spíše se ale diskuze obrátila směrem k osobním útokům, osočování se a k výměně rad a receptů (což jistě ocenily právě dámy a já proti tomu samo, že nic nenamítám). Ono je patrně mnohem lepší bavit se o běžném životě, kam zajisté recepty a rady patří, než se utápět v D. Jenže zase na druhou stranu je možné, že lidé, kteří by opravdu chtěli jako Ty poradit nebo pomoci s D nebo jinými starostmi, se podiví, cože se to na depce řeší a jdou jinam, nebo , což je mnohem horší nikam.... Určitě je to škoda a "pamětníci" si jistě možná nostalgicky vzpomenou na pěkné příspěvky, které tu kolovaly cca před půl rokem a které mnohým zcela jistě pomohly.
Dneska je ale situace jiná, tím ale nechci říct , že horší či lepší...prostě jiná. Pro mě byla lepší dříve, také sem mnozí včetně mě psávali. Ale i dneska si myslím, že spousta lidí (včetně mě) stránky čte, jen v nich možná nenacházejí to, co hledají....

Všem vám, těm "pamětníkům" ale i vám ostatním přeji pěkný, pokud možno ale pohodový a klidný nejen dnešní den.

petr
        Předchozí   1 .. 275276277278279280281 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.