Diskuse - Deprese
Halina, 13.08.2008 22:55:47, IP: ***.***.82.39, #60204Jo a od šesti do devíti jsem byla se sousedem na pivu, zatímco ty jsi přispívala.........prolhaná Markéto, bože, co je tu za lidi ???
A když jsem odpověděla, hned píšeš znova........ty náš virtuále......vidíš jen lžeš ........ale fuj
Jana, 13.08.2008 23:05:07, IP: ***.***.218.250, #60205Halino,tohle je to o čem jsem psala.Během jedné věty urazíš spoustu lidí.To je podle mě zbytečné.Nemůžeš se pak divit jejich reakcím.Copak to nechápeš?Nikdo Ti nic nedělá a stejně nezapomeneš urážet.Nelíbí se mi to a je to zbytečné.Jana
hhhhh, 13.08.2008 23:16:14, IP: ***.***.69.26, #60206Halino proč sem teda píšeš???Když máš tolik přátel tak běž za nima.Stejně si všechno vymýšlíš a jseš jedna velká lež který věříš jenom sama.Dost si protiřečíš.Zkus si to po sobě číst a nebudeš se přestat divit.Jsi nemocná a to moc a tak něco dělej než tě to pohltí jestli už není pozdě.
Halina, 14.08.2008 8:12:12, IP: ***.***.82.39, #60214Píšu sem proto, že jsem na diskuzi a můžu se vyjadřovat k věcem..........v cukrárně se těžko můžu moudře vyjádřit k TONI...........hihi........a nezáviď anonyme...já za to nemůžu ty lidi v reálu nemáš a musíš se věšet na virtuály..
Jak urazím Jano...to je všechno pravda , doslova........řešili jsme to tu a psalo to víc lidí o Romance o Toni o Evak ....tohle všechno potvrdilo víc lidí ....
Já ani nemám čas se s těma lidma scházet, vy ano??Mám to tak nabitý, že si neumím před. že bych jela na schůzku s neznámým člověkem u kterého není uplně jistý že to bude fajn.........
Dnes jdu ke svému -masérovi léčiteli, je to geniální človíček, pohmatem pozná kde má člověk problém,ale musí si sáhnout a pak řekne např......vztah máš dobrej , o peníze strach nemáš, děti jsou v pořádku.....odřiká mi můj život poté co si osahat moje tělo a přesně všechno pozná, nic před ním nechovám.....tak jsem zvědavá co mi řekne dnes....možná prudíš na forech, tak brzdi ....on totiž po diagnose i radí co s tím.......trochu se bojím .....ale čakry si vyčistit nenechám, to je hrozný pocit ...už nechci .....
Zítra jedu do Kekronoš a příští týden mám několik schůzek a restů............občas chodím do práce , no nestíhám vůůbec.
Co to je ?, 14.08.2008 8:18:33, IP: ***.***.173.78, #60215Já taky nechápu, proč sem Halina leze a ztrácí s nulami, jak tady lidi nazývá, čas, když má tak bohatý reálek ?
Lhářka nebo těžký diagnoza ? Michel.
čtenář, 14.08.2008 8:20:02, IP: ***.***.114.174, #60216Tak jestli je ten léčitel dobrý, měl by šáhnout a poznat, že jsi na palici a to fest....
Halina, 14.08.2008 8:28:35, IP: ***.***.82.39, #60217Jo a jak se to projevuje čtenáři, pověz nám to ...hihi.konkrétně....co jsem napsala takového, že z toho poznáš že jsem na palici..........a konkrétně prosím.........myslím že neodpovíš ....jééééé
Micheli......to co tu předvádíš je tzv.vytěsnění........vytěsňuješ realitu, pze jí nemůžeš unést........jak mi dokážeš, že lžu......chci důkaz, ne nějaké tvé nesmyslné dohady..DŮKAZ .,,,,psala jsem snad někde něco jiného?
Malířka, 14.08.2008 8:29:49, IP: ***.***.60.43, #60218Ahojte,
jak se máte, přátelé? Taky jsem tu s radostí opět přivítla Petra, ale nedivím se, že sem dlouho nepřispěl svým vlídným moudrem a zkušenostmi a nejen proto, že si asi nevyváří :-))) Konečně se zavítal po dlouhé době zase jeden "samec", ale jak se objevil, tak zase zmizel a je to škoda. Takže, napiš, neboj se dámské přesilovky!!! Skoro nic ze svých problémů jsi neodkryl, i když ti Petr psal, že jsi vítán. Věř, že bychom ti my, "baby" rády sdělily své zkušenosti a i rady na tvoji momentální krizi :-)))
Toni, jak se ti daří?
Romí, my vyrážíme v sobotu dopoledne :-)
Silvinko, Rakousko je prý na kole taky nádhera (přítel ho asi 2x absolvoval) a dost lidí se chystá do Francie, tak ti oba moc fandíme. My plánujeme na příští rok dovču "Chorvatsko na kololodi". Je to plavba po ostrovech, loď veze kola, zakotví na pěkném místě, projedeš si ostrov, anebo se jen koupeš, opaluješ, večer se nalodíš, přespíš na lodi a ráno se jede zase k jinému ostrovu. Je to s i s jídlem, takže se nemusíš starat. Musí to být fakt super! (A není to ani moc drahé.)
Pozdravuju Vás, holky moje, všechny! Martasku, Martu, Jáju, Soňu, Janu, Kristalku, Lili... Holky, proč už nenapíšete? Chybíte mi :-(
Přeju Vám všem příjemný den :-))) Dobré pocity, uzdravování, klid v duši a jen všechno dobré!
čtenář, 14.08.2008 8:34:49, IP: ***.***.114.174, #60219Micheli-lhářka i hodně těžká diagnóza. To přeci pozná každý.
Halina
Konkrétně?? Celý tvůj projev, na všech diskusích, není projevem duševně zdravého člověka.A neodepisuj, diskutovat s tebou nebudu. Jsi bláznivý kolovrat, meloucí pořád dokola ty svoje nesmysly.
Halina, 14.08.2008 8:36:57, IP: ***.***.82.39, #60220
Tak pořád čekám na důkazy prudiči.........nebo bylo jen mlácení prázdné slámy????Hihi
Jak mi dokážete že jsem na palici a že lžu................nebo si mám myslet že lžete vy ??(chochocho)
Koukám že jste zbaběle zalezli ........a vo tom to je :)
Halina, 14.08.2008 8:40:33, IP: ***.***.82.39, #60221To není žádný konkrétní důkaz,ale jen tvoje marná snaha mě urazit........svědčí to o tom že lžeš ty........ne já........to umí každý urážet druhé a bez důkazů..........a diskutovat opravdu nemůžeš, nemáš vůbec nic v ruce .....prčáááá
Např servírka Malířka tu psala , že chce odstupné.a řešila to mockrát, to jak chce sedět doma a nechce vůbec kontroly......vycházím z konkrétních napsaných věcí
Pražanda, 14.08.2008 8:44:11, IP: ***.***.60.43, #60222Účastníci diskuze Deprese, prosím vás, nereagujte, protože už to není ani za mák o tématu, ale jen... Však víte! Tolik týdnů a měsíců řádí virus na vašich stránkách a vy mu neustále, beze změny podléháte.
Halina, 14.08.2008 8:57:23, IP: ***.***.82.39, #60224Najednou nereagujte ???Nejdřív mě urazíte a pak zbaběle zalezete??
Já mohu všechno co tu o lidech píšu, zkopírovat...psali tu to sami........ale vy mě obvinujete a přitom si vymýšlíte....je to jen snaha mě urazit a důkazy žádný.........příště si rozmyslete, co píšete....hihi....:-):-)
Čtenáři čekám na důkaz ....dokaž mi ty urážky které jsi o mně psal...........
Martas , 14.08.2008 9:10:02, IP: ***.***.1.78, #60226Milá malířko a ostatní, omlouvám se , ale nějak nestíhám , udělám si samozřejmě čas , mějte se krásně , pak písnu!!!
Halina, 14.08.2008 9:22:56, IP: ***.***.82.39, #60228Takže pořád nic??Sprosté urážky a důkazy žádné ........že se nestydíš čtenáři ........:-)