Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 15.08.2008 8:45:23, IP: ***.***.82.39, #60346
Ano masér to včera říkal....lidi se bojí pravdy .......tak se brání nadávkama.....léčitel pozná všechno ........na něj ste krátcí...........a bráníte se realitě ........hihi
Halina, 15.08.2008 8:56:29, IP: ***.***.82.39, #60348
Ještě vám ukážu co mi včera poslala Martas......tak už vím kdo tu škodí...hlavně že je věřící a zakládá si nové a nové nicky a lže tu o mně:

:
Johanko , já nejsem psycholog ani psychiatr spolupracuju s "VIDA" centr.
je to informační centrum.Nemohu na dálku přesně říct jakou má
diagnozu , to ani psychiatr nedokáže to je mi líto , mi na ní neragujeme
to je jediný co dělámě a píše mi si s holkama na diskuzní foru
naše zdraví je to na heslo a pokud ona tam vleze ihned jí Žaneta
vymaže ted už tam nechodí , od září by měli na abecedě na diskuzi
být i tyhle uzamčené aspon to tak slíbil admin z této diskuze na
které ted může kde kdo......ohledně víry Johanko člověk se nemusí
naučit modlit může mluvit s Bohem pokud chce a věří , já jsem
s Bohu i vyčítala když jsem měla deprese když můj tata onemocněl
rakovinou plic a atd....ale uvědomila jsem si , že za spousta věcí
si mohu sama ...a proč jsou války??? atd....hrozně mě to trápilo,
jsem z toho venku , nemám strach ze smrti věřím v Ježíše a jeho
obět, přála bych Vám to můžete zase napsat myslím na Vás a na
všechny na diskuzi!!!Zatím pa M. občas se objevím na diskuzi Deprese
mějte se hezky

to víme všichni že nejsi psycholog...............jsi pacient na první pohled a náboženský fanatik, proto ty tady tak řádíš a když se mnou lidi píší normálně tak se můžeš poo..............psala totiž na ženatém a tam si z ní všichni dělali srandu, protože furt psala o bohu a pak si klidně založila jiný nick a zaprudila .........lhářka...utíkala na Forum naše zdraví a tam přiznala, ža na ženatém anonymně prudí a já si to přečetla ......hihi.to mám nejradši takové náboženské pokrytce .....

Malířka, 15.08.2008 9:54:34, IP: ***.***.60.43, #60356
Martasko, posílám ti obrázky :-)

Ab... je mi líto, že nepíšeš, zkus se povznést a věř, že pár dobrých duší sem stále chodí číst, i když právě nic nenapíšou a pokud se objeví něčí S.O.S., přispěchají na pomoc!

Toni, jak se cítíš? Myslím na tebe :-)))

Kamarádko, prosím, prosím, věříme ti, děkujeme, ale sem se to opravdu nehodí :-(

Přátelé, opatrujte se...

Halina, 15.08.2008 10:14:57, IP: ***.***.82.39, #60360
Sama máš máslo na hlavě Malířko, celý dny se válíš doma a dojíš stát , zatímco jiní pracují a ještě si hraješ na buddhistku ............ a budeš podporovat lidi, co tu lžou???

To co píše vaše kamarádka je jen snůška lží , kopání zoufalce, který už neví, co si má vymyslet a ty klidně napíšeš, že tomu věříš??
To bereš podle sebe, co, sama jsi pracovala v putyce, tak si myslíš , že všichni musí ožralové, je to tvoje prostředí co ??
Právě proto , žes tak pokrytecká a hraješ si na svatou a pak se hádáš o odstupné, proto jsi nemocná......pere se to v tobě a výsledek je nemoc ...jednej na rovinu jako já a uvidíš , bude se ti dýchat líp........
Martas , 15.08.2008 12:19:09, IP: ***.***.1.78, #60370
Malířko , moc děkuju za ty obrázky a co se týče Haliny , mě to nevadí....naopak zkopírovala něco co je pravda a v co věřím a už vlastně vím její mail...:-)))))) musíme se všichni tomu smát i doma..i moje děti mají zábavu já vím přoč se tak rozčiluje.Včera jsem měla takový divný pocit , píše pod jinými jményi když já taky Marta 1--:.-))) Co se zase týče tvých obrázků jsou zvláštní a mě se líbí má ráda modrou barvu.Manžel také maluje ale za celou dobu namaloval dva obrazy - krajiny a jeho bratr se tomu vlastně věnuje dodnes -podrobnosti na mailu , pokud chceš ...Mějtze se hezkya co TONI jak je jí nevíš??Já se jim nedivím když jim není o.ka nechtějí sem psát....já už jsem si na to zvykla...Pa M.
Malířka, 15.08.2008 12:51:38, IP: ***.***.60.43, #60371
Martasko, já mám taky moc ráda modrou. Vidíš některý obrázek tak nějak duchovně? Já jsem samouk a malovat v podstatě neumím, jen si hraju s barvami a pak, když mě fantazie něco napoví, dotvořím to...
Co se víry týká, myslím si, že každý člověk přinejmenším věří, že "něco" je, co nedokáže lidský rozum definovat a ve chvílích největší nouze se i zapřísáhlý ateista dovolává ve skrytu duše pomoci shůry. Myslím, že nezáležejí na tom, v co kdo věří a jak to pojmenuje, princip je stejný. Ale to je jen můj skromný názor. Proč se vadit, když právě kvůli víře bylo rozpoutáno v historii tolik válek, nespočet lidí, živých bytostí trpělo, museli opouštět svoje domovy a dodnes musí kvůli rozdílnostem v pojetí víry umítat spousty lidí, dětí, zvířat. A přitom, tam nahoře je jen Jedno...
evak, 15.08.2008 13:09:54, IP: ***.***.209.214, #60373
i když bude s kapkami deště přeji všem lidem dobré vůle kteří jsou tady... omlouvám se,že jsem nepsala,ale pracovní vytížení bylo / a stále je/ opravdu veliké a jak jsem již předeslala krutě nestíhám....snad to bude příští týden lepší...
včera jsem udělala zdravotní procházku do lesa a vyjela jsem si autem na houby... kdybych seděla na prdínce doma,neměla bych auťák nabořenej... no co alespoň má ten můj soptík o zábavu na víkend postaráno... při couvání jsem chtěla minout lavičku a sestřelila jsem jí.... úúúúúžasně se doma ječelo na téma mojí nešikovnosti.... ještě že jsem obrněná trpělivostí i když v té nejhorší době ječení a nadávek jsem trpěla také nedoslýchavostí.... já jsem včas okolí varovala, že ta instalace sedáků je nešikovná.... škoda na vozidle veteránu činí kolem 10 000, lavici nepočítám...
tak se mějte moc hezky a věřte že bude lépe... ve všem.... i na těchto stránkách....a usmějte se .... hned vám to líp sluší..... z uplakaného podhůří posílá pozdrav evak
posel dobrých zpráv, 15.08.2008 13:42:48, IP: ***.***.18.54, #60376
Ahojky Marťas tak to gratuluji protože mít meil na paní H je docela obrovský krok dopředu a doufám že s ním i patřičně naložíš. mějte se tu všichni moc hezky a hlavu vzhůru, v září už bude dobře!!!!!! Jen zkuste ještě těch 14 dní nebo 3 týdny absolutně nereagovat a budete vidět že to bude mnohem lepší!!!!!!!! Tak ahojky!!
Martas , 15.08.2008 16:15:44, IP: ***.***.1.78, #60383
Malířko , pak ti napíšu mail a tobě taky posle dobrých zpráv , ale mail Haliny nebudu zveřejnovat nechci být jako ONA! A taky už má asi jinej??..:-).Nyní musím klukovi zašít nějaké věci a pak jedu kvůli práci já fakt nelžu!!!!!!!..:-))))) Evak promin , že se směju při tvém posledním příspěvku...vím, že pro tebe to není k smíchu už slyším chlapy - žena za volantem, auto bez řidiče....a někteří jezdí , jak prasata...:-))) pa.
posel dobrých zpráv, 15.08.2008 16:59:27, IP: ***.***.18.54, #60386
Ahojky Evaku, hlavu vzhůru, vím, že to mrzí, ale hlavně že se nestalo nic horšího, tohle se časem přežene a bude zase fajn, neboj. Je pravda, že kdybych rozbila obě dvě moje auta tak to bude taťku mrzet, ale nechal by to spravit a šlo by se dál, ale pokud by se stalo jeho autu něco tak asi umře. On má skutečného veterána, je jako nový má Mercedes combi a je jich 7 v ČR. Tak je na něj moc hajs. Ale taky mi ho svěří, to víš že celou dobu co jsem pryč tak okouše i plaňky na plotu a ostříhá tak stromky že nám zbydou jen pařezy, ale pak mi řekne,,já jsem se nebál, já ti věřím" ale vidím jak se mu teprve vrací barva do obličeje... Tak se měj moc hezky a úsměv!!!!!! MARŤAS díky moc budu čekat na meilíka. Vím, že ti jeden meilík dlužím, ale zkusím to teď po té situaci nedobré co se stalo(však víš) tak to skutečně už bude snad dobré. Zatím ahojky a díky všem co jste tady že se nevzdáváte. Jen bez REAKCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halina, 15.08.2008 21:39:56, IP: ***.***.158.222, #60401
Já se nerozčiluju, já se dobře bavím Marto......jak jsi hloupá........klidně napíšeš všechno neznámému člověku a ještě mu cpeš ty svoje náboženský řeči, sama jsi ovšem tak prolhaná, že si zakládáš anonymy a pod nimi prudíš...pak se pomodlíš k Pánu bohu a lži jsou odpuštěné ..........ovšem ta negativní energie se okamžitě projeví v tvým životě........na první pohled je vidět, žes psychiatrický pacient....
Jsem v Peci a je tu moc krásně, nádherný vzduch po dešti, opar nad lesy, vášnivé mraky, vítr....... zítra půjdu objímat stromy do Obřího dolu a kochat se rosou na listech , miluju déšt a vůni mokrého lesa .........
Martas, 15.08.2008 23:02:15, IP: ***.***.1.78, #60408
Přátelé nevím , jak vy , ale když já byla na výletě nebo na dovče tak jsem neseděla na netu, ale jsou tací, kterým to "sakra "chybí..:-).Někteří lidé mají i zvláštní představy jak o mně tak o Bohu.Také miluju to co Bůh stvořil tu nádheru a hlavně ty stromy, které sice neobjímám....víra se nedá vnucovat a já nejsem z těch , kteří to někomu cpou je to rozhodnutí! Někdo jde z problémem ke kartářkám , k léčitelům, který nemají ten dar od Boha atd....já se nestydím za svojí víru a za to , že jsem byla léčena AD a jsem ráda , že jsem tím prošla , už proto , že můžu pomáhat, vcítit se do druhého a,neškodit na diskuzích vulgárními nejen řečmi.-(((((!! Mám spoustu přátel , ale i nepřátel , tak to v životě chodí.....a tak si užívám s těmi, kteří jsou fajn a jsme si blízcí.Přeju všem , kteří nemají možnost být V Peci .-:))))))) krásný a pohodový víkend dobrou přátelé!!!
Halina, 16.08.2008 15:15:05, IP: ***.***.158.222, #60417
V Peci je opravdu krásně Marto, svěží vzduch, pára s lesů, všechno voní , v cukrárně pravá šlehajda a ve wirpoolu 5 rozjařených Němců s plechovkama piva.......:-):-)

Nikdo tě za víru neodsuzuje ale odsuzuju tvou přetvářku, jak hluboce věřící člověk zakládá jiné nicky a prudí ........A na léčitele mi nesahej, pozná opravdu všechno .....hmatem, má dar do boha i když s tebou bude sedět u stolu pozná, co jsi zač.......a hlavně mi poradí , jak se vyladit a žít v rovnováze .....když jede do Anglie rozumí všemu a přitom neumí anglicky,ale vycítí o čem je řeč........
Martas , 16.08.2008 15:39:11, IP: ***.***.1.78, #60423
Přátelé , u nás leje jako z konve .Tak jsem ráno poklidila , udělala oběd a pak jsem chvilku sledovala olympiádu.Musím se nyní vzdálit a pak až přijedu , jsem večer nakouknu.Hezkou sobotu vám přeje Marta , Martas.....:-)))))
ab-k dož.problém?, 16.08.2008 17:19:01, IP: ***.***.184.151, #60430
ahoj, večer bych se připojil ke konverzaci a trochu se s Vámi seznámil, budu moct až po 21 hodině nevadí? :)
        Předchozí   1 .. 280281282283284285286 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.