Diskuse - Deprese
honza, 18.08.2008 17:00:36, IP: ***.***.90.205, #60548Ahoj.Cítím se pěkně blbě.Po tom posledním jsem úplně zmagořil a dostával se z toho týden.Přitom většinou pomůžou.Mně před 28 lety taky pomohli,a na dlouho.Hezký den Honza
ab k, 18.08.2008 23:26:40, IP: ***.***.184.151, #60573Ahoj, závidím Vám Vaši otevřenost s jakou o svých problémech spolu debatujete. Možná, že časem se k tomu taky dopracuju. Zatím jsem ve fázy, kdy konečně začínám chápat své jednání. JJ, SF je potvora, která si mě vybrala za kamaráda a nechce mě pustit, doufám, že jí jednou omrzím a uteče ode mě, zatím nejsem schopný se nikomu svěřovat, ani po netu, všem přeji silné nervy a pohodu do každého dne :)
Lola, 19.08.2008 7:39:33, IP: ***.***.6.85, #60577Holky a kluci hodně síl do bojě se silným protivníkem. Evaku, Romanko, Martas, Malířko, Honzo a všichni ostatní držte se. Evaku karbanátky s ovesnými vločkami byli dobré ikdyž manželovi nechutnali, že jsou prý moc suché. Ono to byla pravda, ale se špenátem neměli chybu. Hezký den
Halina, 19.08.2008 7:49:49, IP: ***.***.82.39, #60581nechutnaly................neměly.....bože !! ...jdi na to doučko s Martou............(hihi)
evak, 19.08.2008 9:04:40, IP: ***.***.209.214, #60585ahoooj, tak to jsem moc ráda, že jste si pošmákli... to nevadí, že karboše byly suché, zkus je příště vylepšit kouskem slaniny/anglické apod./, nebo do nich nastrouhej vařenou bramboru, ta to taky zjemní a zvláční....
těch variant je nepřeberné množství, muíse zkoušet.... já dělala včera kynuté povidlové knedlíky se skořicí a povidla jsme měli všude... dědek ale v deset večer sháněl maso, protože to sladké přeci není žádné jídlo... tak si tam v kuchyni šmoulil přírodní řízky se sýrem a já šla raději spát... kdybych u něho zůstala, žrala bych taky a to už bych opravdu funěla i při jízdě autem z kopce...
včera jsem měla trochu odpočinkový den, tak jsem se kochala na zahradě a láteřila,jak tenplevel mrcha rychle roste... naškubala jsem si slaměnky na sušení,posbírala nějaká semínka, ostříhala odkvetlé růže, napásla jsem se na jahodách a švestkách a večer jsem zakončila na toaletě.... chlap mi tvrdí,že jsem se posr... z té neudělané práce na zahradě/ jsem docela háklivá když není posekáno a ono fakt není/, já mu oponovala,že mi jahůdky něčím dobrým přihnojili abych se proběhla... no pravdu nebudu zkoumat, dospěla bych k závěru,že jsem sežrala něco nedobrého... přeji všem hezký den
Lola, 19.08.2008 9:20:44, IP: ***.***.6.85, #60588Evaku ty jseš holka do nepohody, tolik radosti ze života se jen tak nevidí. Doma jistě platíš za sluníčko, vnuci musejí být úplně nadšení z takové babičky. Hezký den a poslechnu tvé rady a budu zkoušet
to ab k Martas, 19.08.2008 9:38:31, IP: ***.***.1.78, #60592Hezký den všem - když se u nás otvíralo centrum , první klientkou bylo mladé děvče se schiz..Prodělala dva záchvaty , ten první na škole , kde byla moc vytížená .Při druhém záchvatu ji našli venku v hrozném stavu....Od té doby co bere léky záchvaty neměla, ale říkala , že to stejně není ono...špatně spí , protože ji budí nějaké zvuky , hlasy , stále se obává o svůj život a život svých blízkých..při této nemoci např. tyto hlasy můžou být pro nemocného příjemné, ale někdy naopak... Tuto nemoc zhoršují drogy , alkohol . Doporučuji knihu ,,Léčíme se s psychozou" od J.Praška.
Martas, 19.08.2008 9:53:43, IP: ***.***.1.78, #60598Evak moc děkuju za tvůj příspěvek ..:-)) Lole - prostě v těch karbanátkách chybí masíčko...obávám se , že bych taky neuspěla ..-).Já se snažím vařit zdravěji , mě to nedělá dobře smažený jídla atd....ale samozřejmě zlatíčkům také udělám řízek..:-) Opatrujte se přátelé!!
Lola, 19.08.2008 10:23:03, IP: ***.***.6.85, #60604Martas ale tam bylo maso, jenom místo strouhanky jsem dala ovesné vločky s vlákninou, které jsem namočila do vody. A pak jsem je jenom pekla a nesmažila. Bez masa by můj manžel nepřežil ani den.
Martas Lole, 19.08.2008 10:40:42, IP: ***.***.1.78, #60606Tak promin , vidíš jak jsem blbá..:-)....ahojky..
posel dobrých zpráv, 19.08.2008 10:43:05, IP: ***.***.18.54, #60607Ahojíček všichni tak jsem sem jukla a jsem moc ráda, že máte skvělou náladu, jen tak dál. Marťásku, neboj pochopila jsem!!! Evaku, jsi skvělý optimista a to je moc dobře, snažím se taky z katastrof někdy vyjít s úsměvem a musím říct, že je to tak mnohem jednodušší!! Všechny tady moc zdravím, už mně bere cestovní horečka ale snad to zvládnu!! Jedeme za 5 dní a moc se těším. Usmívejte se na každý nový den, bude líp a jen a jen Vaší zásluhou!! přeju nádherný den!!
Malířka, 19.08.2008 14:27:19, IP: ***.***.60.43, #60623Ahoj všem :-)) Romča vzkazuje, že má něco s počítačem, proto nepíše.
Ráda tu opět vidím Honzu a "ab..." :-)
Martasko, bylo to moc prima! Vrátila jsem se před hodinou a musím se trochu aklimatizovat...
Všem příjemný den a hodně zdraví!!!
anna, 19.08.2008 17:00:18, IP: ***.***.117.184, #60640A to já mám taky svého dědu,občas dědka,já jsem bába,běhavku máme občas oba(i jiné věci) a jsme spolu 28let a skoro 24hodin denně!HEČ!Je mi taky 40a něco a jemu 50a něco!
Lola, 19.08.2008 17:09:30, IP: ***.***.7.100, #60643Evaku, anno to je skutečně k nevíře jak se někteří lidé /50-níci/ dokážou vyjadřovat, že?
Viky, 19.08.2008 17:12:19, IP: ***.***.217.151, #60644Ahoj všichni.Mám deprese asi jako každý tady,beru antidepresiva a chtěla jsem se zeptat jestli vám někomu padají vlasy?Mě padají už rok a jsem jako v začarovaným kruhu,čím víc padají,tím víc se nervuju a čím víc se nervuju,tím víc padají.Byla jsem na různých vyšetřeních a vše je OK,konečná diagnoza-padání v důsledku stresu a depresí.Původně mi začaly padat špatnou funkcí štítné žlázy,ale jak jsem na to stále myslela a trápilo mě to(vlasů mám sotva polovic než před rokem),tak jsem se dostala do hlubokých depresí.Štítnou žlázu mám už v pořádku.Ještě se chci zeptat,jak dlouho se tak s depresí marodí?Beru antidepresiva teprve týden a po tu dobu mám i neschopenku,z práce mě bombardují telefony,kdy už se vrátím,ale vůbec se na to nacítím.Stačí když vyjdu před dům a celá se rozklepu,podlamují se mi kolena a srdce jako by mělo vybuchnout.Děkuji za jakoukoliv odezvu.