Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 14.08.2008 14:16:20, IP: ***.***.82.39, #60273
Ne lžeš milá kamarádko ...hihi...a víš že se to vrací...když vyšleš lež, budeš mít problémy ty ....ne já .........no dělej jak chceš ......:-)
Lidská bída, 14.08.2008 16:25:22, IP: ***.***.173.78, #60283
Halino-Aleno - za okny krásný den a ty od rána tady na netu žiješ svůj reálek celé hodiny s údajnými nulami, od kterých se ale nedokážeš odtrhnout a číháš tady na každé jejich slovo, větu, slabiku jak žíznivec na poušti nebo zoufalec na skleničku chlastu - to spíš. Kamarádka nic dokazovat nemusí, tušili jsme to dávno, ona to jen potrvdila. Říkali jsme si mockrát, že ty řádky musí psát někdo nalitý nebo nafetovaný. Z tvého psaní čiší nenávist, závist z každé věty, zloba z každého slova, pohrdání vším lidským a milým, pohrdání morálkou, úctou k ní, k základním pravidlům lidské slušnosti, jediná nesprostá slova bývala v tvých přáspěvcích prdééél, prčááá, blééé, hlínááá - projev inteligenta ? tys mohla žít, mít lásky, cestování, práci, vzdělání a všechno jsi jen zahodila a promarnila, nic jsi nedotáhla do konce, ani studium, ani manželství, ani zaměstnání sis neudržela, nic, pustina, své hezké roky jsi strávila po léčebnách, na samotkách, v konfliktech s lidmi, kteří ti chtěli pomoci, prozvracela do kýblů a záchodů neschopná udělat z trosky ženu a jít do normálního života a za to se potřebuješ mstít ? Za svůj promrhaný život, za to, jak z nouze děláš ctnost, seznámení s mladíky, kteří by mohli být tvými syny a ztratí vedle tebe pár měsíců života než jdou dál za svým osudem, ženou, se kterou budou skutečně žít a mít děti a vydáváš toto za lásku, úklid u Němčourů a mytí jejich záchodů za koníčka a cesty vlakem na Mácháč a do Krkonoš za skvělý život s cestováním ? Dodnes jsi bez řidičáku, protože víš, že jak jsi na tom bys dřív nebo později někoho na silnici zabila ve své nezodpovědnosti a neúctě k životu, je znát, žes ten boj s alkoholem trvale neustála a vysmívala ses Sarah, že je opilec u kompu - ty ? ty, která odtud nemáš kam jít, max. na jiné forum, ty která tady jsi celý den s nulami, kterým bys neměla mít čest zavázat tkaničku u boty se vysmíváš a urážíš lidi se vzděláním, rodinami, nemocné, kteří něco dokázali ? K smíchu nebo k pláči - jsi stará moc osamělá žena, která se svým životem špatně naložila a druhou šanci nedostane a ví to - závidíš mladým, šťastným, dobrým - nic, z toho nemůžeš mít. Sem psaly desítky lidí a 90 procent jich odešlo - jen kvůli tobě a víš proč - nesnesli být s takovou zlou ubohou neštastnicí chrlící jed a zlobu na stejném foru - pohrdavě se odvrátili a ty hlupáku to okomentuješ leda tak svým otřepaným - ááá, vyflajzli, to je vzdoušek ..... přitom tyto lidi potřebuješ, abys mohla dýchat, co bys jinak chtěla žít ? od pondělí do pátku, kromě úklidu, abys vyšla s penězi na základní lidské potřeby ... když nepotřebuješ tady nikoho a máš tak bohatý reálek, proč sem pořád strkáš nos a tetelíš se zvědavostí, kdo z diskuze a kdy se chystá sejít a proč to vůbec máš potřebu komentovat ? Protože tady jsi doma, nic jiného nemáš a tady tě nikdo nemá rád. Chodíš sem prý vyslovovat názory na pisatelky, které nemůžeš ty psycholožko formulovat v cukrárně nad větrníky a tady jsi směšná - nikoho tvoje rozbory sestávající z hrubostí, nadávek, srážení a asi čtyř dokola omílaných vět nezajímají - jsi nudná a trapná a život máš takový jaký sis ho udělala - mělas se starat o děti a za společníky volit něco jiného než láhve tvrdého alkoholu .... Michel.
pozdrav pro všechny dobré vůlelidi tady, 14.08.2008 17:12:40, IP: ***.***.173.78, #60288
Ahoj všem - chtěla bych Vás pozdravit a popřát Vám do neděle, kdy se vrátím, aby Vám bylo hezky a dobře. Jedeme na chalupu užívat klid a přírodu na tři dny. Bez dětí, jen s Roxy, kluci chtějí být u babičky a hlavně s kamarády.

MALÍŔKO - zdravím a těším se moc.
SILVINKO - moc pozdravů i Tobě s přáním pohody a hezkých zážitků, zdravím taky Brno. Chystám se tam v září za kamarádkou z fakulty - nevidlěly jsem se dva roky.
Silvi, to velké a hezké jezírko v pozadí na fotce s manželem je u přátel, kteří mají obří zahradu, spíš park, s altány, pergolami, spoustou rúznobarevných rododendronů a celkově krásných okrasných keřů a stromů, v jezírkách mají lekníny, mají i umělý potok, krásné kameny, rostliny, dřevinky, bonsaje ... Bývají u nich super zahradní akce, kde se jen nepije a nejí, ale taky soutěží - v bowlingu, kulečníku, šipkách, mají vždy na PC pracně varobené diplomy a nakoupené ceny, tančí se, hraje karaoke, na Haloween třeba vydlabeme desítky dýní, zapálíme a dáváme po celé zahradě, je to hezký. Blbneme tam. Známe se z golfu a podnilki jsme už dvakrát společnou lyžovačku na Caprunu, jinak je nás na akcích sedm manželských párů. hostitelka je navíc úžasná kuchařka a novopečená a dost mladá babička kouzelného vnoučka.Slaví se tam narozky a josu to akce na celou noc, vítání léta, hodně mejdanů v zimě, chodíme na plesy. Mám je moc ráda.
MARTAS a JANIČKU zdravím s přáním všeho dobrého i čtoucí - myslím na Vás - ahojte Toni, Petře, Luboši, Kristalko, Jájo, Nino, Lindo, Katkovoso, Myšule, Anno, Anetko, obě Marcelky, Almo, Honzo, Georgíno, Soňo a všicni - na jednu stranu je mi líto, že nepíšete a nemohu Vás číst, na druhou stranu to chápu - mám Vás v srdci a přeji Vám zdraví, lásku a štěstí - s láskou Romana.
M artas, 14.08.2008 17:38:54, IP: ***.***.1.78, #60289
Malířko a Honzo co jsem viděla , co jsem slyšela a o čem jsem četla - léčba šokem.
Prý může přinést výrazné učinky, ale jinak je všeobecně spojována se špatnou pověstí asi kůli poškození paměti....V této době se používá při léčení pacientů při sebevražedných sklonech a při tom , když léčba AD nepomáhá to asi při endogeních D.- vnitřních D.Někde jsem slyšela , že právě ECT- šoky se naopak pamět vrátila tomu , kdo vlastně měl oslabení paměti při depresi , což určitě známe...Na vlastní oči jsem viděla případ asi 30letého muže , který se po ECT divně choval nevěděl kdo je , říkal mi , že mu není dobře , že to neumí popsat.a že neví kdo jsem........a druhý den co se týče paměti a těch vedlejších příznaků to byl zase on...XY, nemám už na něj kontakt , ale co vím , že se prý z D. dostal.V léčebně se mnou byla žena , která již podruhé byla na ECT a bohužel její stav co jsem slyšela nebyl uspokojivý....Je to moc složitý , tam jde prý i o to jaké mozkové hemisféry fungují a nefungují a to nechávám na odbornících, jsou i jiné terapie- např. spánkem a j.... Tak už mě nic nenapadá a zase příště přátelé ..a jak je TONI????zatím M:
M artas, 14.08.2008 17:39:02, IP: ***.***.1.78, #60290
Malířko a Honzo co jsem viděla , co jsem slyšela a o čem jsem četla - léčba šokem.
Prý může přinést výrazné učinky, ale jinak je všeobecně spojována se špatnou pověstí asi kůli poškození paměti....V této době se používá při léčení pacientů při sebevražedných sklonech a při tom , když léčba AD nepomáhá to asi při endogeních D.- vnitřních D.Někde jsem slyšela , že právě ECT- šoky se naopak pamět vrátila tomu , kdo vlastně měl oslabení paměti při depresi , což určitě známe...Na vlastní oči jsem viděla případ asi 30letého muže , který se po ECT divně choval nevěděl kdo je , říkal mi , že mu není dobře , že to neumí popsat.a že neví kdo jsem........a druhý den co se týče paměti a těch vedlejších příznaků to byl zase on...XY, nemám už na něj kontakt , ale co vím , že se prý z D. dostal.V léčebně se mnou byla žena , která již podruhé byla na ECT a bohužel její stav co jsem slyšela nebyl uspokojivý....Je to moc složitý , tam jde prý i o to jaké mozkové hemisféry fungují a nefungují a to nechávám na odbornících, jsou i jiné terapie- např. spánkem a j.... Tak už mě nic nenapadá a zase příště přátelé ..a jak je TONI????zatím M:
M artas, 14.08.2008 17:39:10, IP: ***.***.1.78, #60291
Martas , 14.08.2008 17:41:31, IP: ***.***.1.78, #60292
To jsem , ale blbka mám to tu 3x.:-))
ohavné překlepy, 14.08.2008 18:25:29, IP: ***.***.173.78, #60296
Omlouvám se za řadu překlepů, psala jsem ve spěchu, manžel mně honí, ti chlapi jsou prostě občas hrozní - ale ta nuda a prázdno bez nich ... brrr, to by fakt nešlo ... Páček shledáček - zdraví Romaňáček ....
Malířka, 14.08.2008 20:18:57, IP: ***.***.60.43, #60303
Romísku, já se taky těším :-))) Dnes jsem s radostí obstarala pamlsky pro koníky, kočičky a pejska. Vyrazíme v sobotu, snad nám bude počasí přát aspoň trochu, protože si s sebou bereme kola.
Martasko, díky za informace. Já bych se šoků asi dost bála, hlavně díky filmu a knížce Přelet nad kukaččím hnízdem. A sklerózu, tu mám taky, nááááádhernou :-(
Dnes jsem po nějaké době zkoušela zase malovat, bylo mi u toho fajn, ale mužský mi to zhodnotil, jako "nic moc", což mě odradilo. Ale už mě zase brní prsty :-)) Mám volný večer, přítel sportuje, takže si rozložím ten svůj tvůrčí bordel v kuchyni a budu pokračovat. Zvláštním způsobem mi to "uhlazuje" a konejší mozek. Já bych se v léčebně asi našla, když se tam hodně výtvarničí. Moc ráda bych zkusila dělat s hlínou a vůbec bych zkusila nějaké výtvarné techniky, které neznám. No, třeba se mi to poštěstí i mimo terapii.

Užijte si v pohodě večer a na zítra se krásně vyspěte!
Martas, 14.08.2008 20:43:01, IP: ***.***.1.78, #60306
Malířko , viděla jsem film- Přelet nad k.h.- to mě taky stačilo , to byl ostrašující příklad..:-(( ale já bych se toho také bála.Taky zapomínám...!!:-)) Moc ráda bych viděla tvoje obrazy , v léčebně jsem si udělala hrneček, ale kvůli tomu tam nemusíš...:--)))))...hezký večer.M.
kamarádka, 14.08.2008 21:25:43, IP: ***.***.26.231, #60311
přátelé, Halina mlčí a zřejmě u toho opět chlastá, tak nazdraví holka a dej si těch pár hřebíků do rakve a pořádně si je zatluč ať je od tebe navěky pokoj.Zakopeme tě na zahradě řití nahoru abychom měli kde parkovat kola
Halina, 14.08.2008 22:52:57, IP: ***.***.82.39, #60315
Hihi....Martas to dala třikrát ..prčáááá--a Romanka se zas chlubí s tím , že ji manžel honí od kompu a přitom je někde v prachu, jako každý večer a Romana píše dloooouuuuhé příspěvky ........
Kamarádko nelži a dokaž to, je to jen snůška sprostých lží a vrátí se to tobě to lhaní jako bumerang.......styď se !!
A já jsem byla u léčitele a neřeknu vám co mi řekl ..héč......máte smůlu.
Halina, 14.08.2008 23:07:59, IP: ***.***.82.39, #60318
Ne jednu věc napíšu, co mi řekl....sáhl mi na nohu, kde jsou body čaker a jedna moc bolela a on mi řekl, že je to vztahová čakra...že se snažím nějaké lidi přesvědčit o nějaké pravdě a oni to nechtějí vzít a já se snažím víc a víc a tím mám tu čakru rozhozenou ..... a já se ptala , že mi ti lidi nadávají , jestli to vadí ............a on na to, že nadáváte, pze mi tím dáváte najevo, že můj názor nepřijmete, bráníte se mu , bojíte se .......zuby nehty ho nechcete přijmout ........ten kdo se brání nejvíc a píše nejdelší články proti mě , se mě bojí nejvíc....kamarádko a čtenářky ....prčáááái...neřekla jsem mu ani slovo a všechno poznal ....a dál už neřeknu nic!
ab k dož problém?, 15.08.2008 8:35:06, IP: ***.***.184.151, #60343
Ahoj musím říct.. tedy napsat, že moc chuti se připojit někam, kde to takhle vře nemam. Podle všeho trpim SF a jen čtení něčeho takovýho co se tu děje mě trochu rozhazuje. Je mi jasný v čem je tu problem, ale nechci nikoho osočovat, každý ať si to přebere. Takže někdy ahoj a užijte si víkend :o)
anna, 15.08.2008 8:42:59, IP: ***.***.117.184, #60345
Do posledního písmene souhlasím!Občas jsem psala ale teď?Snad bude líp!
Jinak "holky i kluci"jsou hodní že ještě občas písnou!
        Předchozí   1 .. 279280281282283284285 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.