Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 13.08.2008 13:24:17, IP: ***.***.82.39, #60157
Protože Romana mě první začala napadat a když jsem se o ni zajímala ,tak jsem zjistila jak uboze žije a mě se posmívá....třeba se mi smála že jsem tlustá a že mě kvůli tomu jistě muž opustil.......a přitom sama se cítí osamělá a když přibere deko, tak to hned řeší na forech...to je zvláštní , co ??....A další věc je, že si vymýšlí jak malé dítě, proč to dělá dospělá žena ??Píše pod různými nicky svůj příběh ale otevřeně nenapíše, já jsem Romana a je mi blbě........to si tu radši hraje na pedikůru a krásný vztah.......co mají lidi z toho, když si lžou do kapsy???
Mimochodem, to že jsem tlustoprdka na kterou nikdo nevleze .........to nenapsal zlý člověk??.....Já jen, žes tehdy na ženatém u toho byla a nepsala jsi nic o zlém člověku a to dokonce dělala Romana narážky na mojí postiženou holku ........a to tě nechalo v klidu .....Jano zpytuj svědomí.
Jana, 13.08.2008 13:53:28, IP: ***.***.218.250, #60162
Dobře,uznávám,že jsem byla v klidu,když někdo ubližoval Tobě,ale na druhou stranu si myslím,že si to zaviníš pokaždé sama.Také jsi nebyla hodná.Vždyt tady už byl klid,bylo tu fajn a zase se tu lidem posmíváš.Evak Ti nic neprovedla a okamžitě jsi útočila.Také nejsem štíhlá,ale proč si postěžovat,když okamžitě to někdo využije slabosti a napadne Tě?Nevím,tady jsou asi lidi pro pohlazení po dušičce a pro pochopení od lidí,kteří jsou ve stejné situaci.Zrovna Ty by jsi mohla lidem hodně dát,prošla jsi si peklem,ale nedáváš,ubližuješ a je to zbytečné.Jana
Halina, 13.08.2008 14:14:27, IP: ***.***.82.39, #60164
Ale já tu nejsem proto abych někoho zachranovala......každý je tu z jinýho důvodu , někdo že chce pomoct někomu a někdo zase potřebuje pomoct sám ............a já jsem tu jako čumil, protože mě sem Romana zatáhla ......a pozoruju cizí osudy a snažím se je pochopit a nechápu někdy.........nechápu proč si ROmana vymýšlí, vždyt se na to může přijít........ a nechápu, proč Toni žije tak jak žije ........a už vůbec nechápu, že když to tu normálně hodnotím....... tak ona mi napíše, že z ní dělám blbce, který píše Capsem........a nechápu ani tebe......to jsem na Ženatém měla mlčet, když tam holky psaly ty hrůzy ??Když Iva psala , že ženáč měl psychicky nemocnou ženu a litovala jeho a proto za ním lezla ??Jak by ti asi bylo Jano??

To je právě ten tvůj problém, že ty vždycky mlčíš na nesprávném místě.......mě prostě vytáčelo, že lékař je toho schopen a tys zase měla hlavu v písku........jestli tohle děláš v reálu, tak přecházíš problémy a ty tě pak doběhnou, jak ti tu ukazuje Toni například.
evak, 13.08.2008 14:39:17, IP: ***.***.209.214, #60166
jsem tady s vámi i když to tak nevypadá... dostala jsem v práci nějakou rychlovku a tak krutě nestíhám... sháním bagry, písek, podloží,pásmo... vyhazuji z pozemku písek /písemně/, beton, vyvážím zeminu, rekultivuji povrchy a uklízím po bagrech... je to děs a běs a domů chodím ztahaná tak,že to vypadá,jako kdybych se v té zemi hrabala fakt rukama... do toho vybírám prachy,lítám do banky a na poštu, objednávám zboží a materiál.... naprotu našemu domu probíhají stavební práce a já jsem včera zjistila, že ti bordeláři si po sobě neuklidili a já mám jíl na zahradě, takže jsem ještě dneska vlítla na starostu a vynadala mu... naštěstí je to taky soused a ví, co ode mě může čekat, ale dnes mi dal za pravdu...je to hrůza snad budu mít do pátkuk pokoj...

heleďte se vy všichni.... dlabejte na Halinu,nestojí za to, aby jste si otloukali prsty na klávesnici kvůli jedné neukázněné zamindrákované osůbce.... máte na paměti předchozí příspěvky? pokud ne, stačí zalistovat nazpět a osvěžiti si paměť...
evak, 13.08.2008 15:05:14, IP: ***.***.209.214, #60167
je škoda že už sem nepíše,nebo jen velmi sporadicky... tvoje příspěvky se mi líbily a čišela z nich pohoda... určitě nejen pro mne...zamysli se prosím nad sebou samým a občas do té klávesnice bouchni a něco sem hoď... nemusíš jen číst... rozdávej i moudra... recept na zašívání ponožek jsi ještě nedodal...není to jen o receptech,ale o celkové pohodě vůbec.... za všechny čtenáře i píšící ti předem děkuji evak
Jana, 13.08.2008 15:20:20, IP: ***.***.218.250, #60170
Ještě to zkusím jednou.Halino,ve spoustě věcí máš pravdu a já nejsem ani v reále a ani tady silná osobnost.Prostě pokud mi někdo nesedí v reále,tak se s ním rychle rozloučím.Vedle sebe mám velice silného muže a tak se se životem peru jen pokud musím,jinak mě semele a je zle.Nemůžeme být všichni silní.Toni prostě silná není a život je pro ní těžší,to přece není důvod jí psát,že má muže špatného.Já si to nemyslím naopak.Jen se s tím potřebuje srovnat.Sama píšeš,že je Toni slabá a ještě jí k tomu nakládáš další těžkosti.Uvědom si,že věci jak je řešíš Ty jsou správné ze Tvého pohledu,ale třeba z mého ne.Já osobně si myslím,že s muži se mnohem lépe manipuluje jemnýma rukama než křikem.Bude to tím,jaký ten muž je.Mě by muž neposlechl ani náhodou pokud bych si u toho dupla a přitom se mám báječně a muž mě nosí na rukou:o))Je to o lidech a není třeba odsuzovat jiné lidi,kteří se prostě chovají jinak než Ty.Ty jsi silná,tak to řešíš po svém.Já silná nejsem a tak mám zase své metody.Není to o tom,kdo je lepší,ale o tom,aby nám bylo všem dobře.Stejně si myslím,že by jsi mohla lidem hodně dát,zkus to.Jana
Martas , 13.08.2008 15:28:26, IP: ***.***.1.78, #60171
Přátelé hezký den - připojuju se k Evak , nemá to cenu....!!! Dneska nemám moc času se rozepisovat , moc se omlouvám musím něco dělat ...to vysedávání ne netu , mi nedělá dobře...:-)))) tak vážně- musím....mějte se zatím!!!
pro mé milé, 13.08.2008 15:36:12, IP: ***.***.173.78, #60172
Ano PETŘE, souhlas s EVAK - písni nám občas - zrovna dnes byl Tvůj příspěvek jako závan svěžího větru, starých dobrých časů na této diskuzi ......
Zlatíčka moje, jedu za kamarádkou a dnes bereme na posezení s popitím manžely, máme pro jejich prcka hlídání.
Manžel si bere na pátek dovolenou a na chalupu jedeme už zítra, těším se a taky se těším na pondělí, jedu na výlet daleko a za milou společností - nene, žádný chlap, čistě ženská záležitost.....
Mám pocit, jakoby mně chtěl život vynahradit měsíce bídného strádání a stavěl mi poslední dobou do mé životní cesty samé dobré lidi, které potřebuji a kteří mi okysličují vzduch, který dýchám ...
Díky živote a slibuji, že s tebou budu zacházet co nejlépe, s rozmyslem, pokorou a láskou .... všem Vám tady přeji hodně dobrých lidí a lásky kolem Vás, sílu v duších a aby Vám bylo hezky a dobře. Zítra písnu ....
S láskou Romana
Halina, 13.08.2008 16:24:56, IP: ***.***.82.39, #60176
Vidíš Jano ......tak teď ti to holky zrovna předvedly, když píšu slušně hned se snese spršky nadávek.......jsou bez sebe strachy , že by tu se mnou někdo psal slušně a hezky ....to by nepřežily.........

A v tom ostatním ti nerozumím.............opravdu myslíš, že když budete TONI psát aby si udělala masku a že to přejde, tak že jí to pomůže??Asi né, co ........je potřeba aby se každý podíval realitě do očí a zařídil si život podle svého a ne dělal, že to není a naplácal si masku .........kromě toho já jsem jí to psala slušně a ona se do mě pustila , že z ní dělám blbce ..........
ty máš uplně jiný typ muže než má TONi a než si vybírám já, tak ten tvůj způsob nemůže fungovat na každýho, to snad víš né?

Já rzohodně silná nejsem, jen mi vadí bezepráví a když se někomu ubližuje .....to budeš klidně přihlížet jak někdo týrá dítě nebo zvíře a nebudeš tomu bránit ??tebe to neštve, když se nějaká k...a chlubí , že manžel živí cizí dítě a neví o tom a to dítě netuší, kdo je táta.a ještě to celé dny nadšeně řeší na foru ??.......
No jsem fakt ráda jak ti to holky ted ukázaly ........pro příště .......a to dřív se sem snesla ještě sprška urážek od zhrzených milenek......
vsaďte se, že Halina neodpoví - o co ?, 13.08.2008 17:40:52, IP: ***.***.173.78, #60179
Odkud se znáš Halino osobně s Toni - napsalas, že je doslovně citujeme - primitiv - ...
Asi neodpovíš že ? Odpovídáš jen na to, nač se ti hodí, ... jasný, víme, na přímou otázku srab neodpoví ... pokud nejsi srab, zkus prostě jednou odpovědět, nač jsi tázána
Odkud znáš TONI?
Na jakou nemoc máš papír na ID ? Marky.
vsaďte se, že Halina neodpoví - o co ?, 13.08.2008 17:56:29, IP: ***.***.173.78, #60182
Odkud znáš Halino Toni osobně ? Napsala o ní, že je primitiv. Musíš ji tedy znát.
Odpovídáš jen na to, nač se ti hodí - v podstatě tedy na nic.
To dělají srabi, nebuď srab...
ODKUD ZNÁŠ TONI ? OSOBNĚ ?
NA CO MÁŠ ID - NA JAKOU NEMOC PSYCHICKÉHO RÁZU ? HALINO ? - Marky.
Silva, 13.08.2008 20:17:07, IP: ***.***.114.174, #60192
Ahoj Romčo, dnes mám fofry, dorazila jsem teprve domů.
Díky za písnutí a jen krátce-užij si to přes víkend a potom všechno pěkně.Je fajn, že se ti tak daří a užíváš si života. Určitě si to zasloužíš po tom všem, co jsi si taky vytrpěla. Nebudu teď 4 dny k mání a pak písnu proč .Napiš pak jak jsi se měla.
Ještě moc zdravím Malířku a chtěla jsem napsat, že na kole jezdím také pro radost a né abych trhala rekordy. Hlavně se kochám.
Tak holky dobrou noc a ať jste v pohodě. S.
Halina, 13.08.2008 21:37:59, IP: ***.***.82.39, #60195
No TONi se celkově projevuje jako primitivní člověk, například tím, že když tu o ní píšu že je tak zničená , že píše Capsem a lituju jí , tak napíše, že z ní dělám blbce.........tak si to určitě inteligentní člověk nepřeloží ..........a i jiné věci, pokud polezu po čtyřech a bude mi zle, tak už řeknu doma sorry, ale jdu se léčit, V JEJICH ZÁJMU , NEJEN VE SVÉM.......ona se dál plíží plná bolesti a lituje děti a výsledek je, že dcera propadla a nic nefugnuje, mají dluhy a dovča žádná ..........prostě si to neumí srovnat v hlavě...ani tady ani v reálu ......co je tady je totiž i v reálu, myslím reakce lidí.....

A nevím proč bych tu měla říkat svou přesnou diagnozu, ty jsi mě vždy urážela a vymýšleli ste si o mě nesmysly , že nemám mladé milence a že nemám 2 maturity........s lidmi na takové úrovni se nebudu bavit o diagnozách .........stejně by si to přebrali po svém, jako s těmi milenci ....takovýma lidma pohrdám , natož abych se jim svěřovala :-)
užij si to tady Halino - Aleno, 13.08.2008 22:32:37, IP: ***.***.173.78, #60200
Halino, pravým jménem Aleno, můžeš jít jinam mezi sobě rovné nebo klidně sem piš to své ohrané, máš na to právo. Jistě sis sama všimla, že spousta kvalitních lidí sem po tvém příchodu přestala psát a nevšimli jsme si, že i když navštěvuješ většinu diskuzí, že bys ses na některé těšila oblibě kohokoli.
Ta vylidněnost tady je zřejmá i rozpad doskuzí, ovšem ono je to matoucí, sposta lidí se kontaktuje tam, kam nemůžeš - e-maily, esemeskami nebo na zamčené diskuzi a mají klid.
Pokud kdokoli bude chtít navázat s kýmkoli trvalý kontakt, přátelství, jde to mimo tebe. Dělej jak umíš a chceš, kvalitní lidé tě asi nečtou - dnes už - psát budeš jistě všude dál - co bys taky ty mohla dělat jiného po celé dny a větší část nocí - přejeme ti tady hezký večer a noc na diskuzi o depresi a hlídej - třeba někdo písne a chytneš se - aspoň na chvíli, abys měla ten potřebný pocit člověka na netu závislého - prchavé rozechvění z virtuálního kontaktu, když nic jiného ... M.
Halina, 13.08.2008 22:50:18, IP: ***.***.82.39, #60203
No už jsem tady psala asi stokrát, že se tu neseznamuju.mám dost lidí v reálku a tady bych si ani nevybrala..koho asi??hihi
To jen takové chuděry jako ty si potřebují vyměnovat čísla a mailovat s lidma na forech, protože v reálu mají vztahů minimálně.
A sama sobě jsi zrovna ukázala proč nechci lidem psát svou diagnozu...........opět je tvůj článek snůška lží.....a kvalitních lidí je tu nula ...myslíš číšnici Malířku, která ždímá stát ??nebo Romanku, která píše svůj život v obměnách pod 10 nicky, nebo šílenou TONI, nebo Evak, která je zcela mimo mísu a depky léčí časopisem??Díky moc........to je tak námět pro psychologa ........hihi
        Předchozí   1 .. 276277278279280281282 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.