Diskuse - Deprese
Martas, 20.08.2008 20:50:04, IP: ***.***.1.78, #60746Posle - zase mám kus práce za sebou....zítra to bude ještě horší...ale mně to nevadí, už se moc těším až to budeme mít hotový . Dneska jsem nebyla v terénu , nevyšlo to...musíme chodit ve dvou , to kvůli lidem s vážnou duševní poruchou...:-((((. Jdu se naložit do vany a pak do postýlky....Ráno brzy vstávám ! Všem jen lidem...dobrou
fuj, 21.08.2008 1:51:14, IP: ***.***.120.1, #60762Nalož se třeba do zelí, co je nám do toho ? Tohle byla diskuze o depresi. Jsi pobožná hysterická panikářka, která všude radí a nikdo o to nestojí !!! V kostele je zavřeno ? Ruší se vida centra ? Nedivím se, komu chceš co vykládat ? Táhni ...
Martas, 21.08.2008 7:10:57, IP: ***.***.1.78, #60765Krásné ráno přátelé s D - ano ruší se u nás centrum , bude se zavírat asi na podzim.Bydlím v malém městě , kde lidé přestaly mít o toto inf. poradenské centrum zájem. Ve velkých městech to nádale funguje a myslím , že je to dobrá věc ! Tak už tu mám zedníky ....pohodový den ,podporujte se!
Martas, 21.08.2008 7:16:13, IP: ***.***.1.78, #60766přestali....
Halina, 21.08.2008 7:30:25, IP: ***.***.82.39, #60767Jsi blázen Marto, myslíš že píšu na forum ve dvě v noci??Lhářko .....
posel dobrých zpráv, 21.08.2008 7:49:28, IP: ***.***.18.54, #60768Ahoj milé pisatelky, všechny Vás zdravím a posílám úsměv na celý den!! MARŤÁSKU hezky se postarej o zedníky, a přežij shon a mnoho mnoho úklidu abychom se tu spolu zase setkaly. Zdravím úplně všechny DOBRÉ lidičky a mějte se zatím bezvadně, ještě sem kouknu!! Ahoj a hezký den!!
pozdrav, 21.08.2008 9:54:39, IP: ***.***.173.78, #60777Ahoj všem, zdravím moc přátele !
Kámoš ajtík rozchodil náš PC, ale byla to fuška, je zkušený, ale bylo to složité - pro něj se to podle jeho slov stalo věcí cti to dát do pořádku a strávil tím tři večery ... jsem zase s Vámi, alespoň čtu, občas se nestačím divit, ale zároveň děkuji Martas, Malířce, Lole, Poslu dobrých zpráv, Honzovi, Evak, nově příchozím za hezké psaní a všem držím moc palce v boji s Černou dámou depresí i dalšími nevítanými průvodci našich životů - úzkosti, panickým stavům i prostému smutku ... bojujte a držte se !!
Napíšu večer nebo zítra, teď se vrhám do práce, jedné kamarádce jdu napsat kupní smlouvu na byt a druhé bohužel návrh na rozvod, ale i o tom je život a třeba to tak bude lepší a pak razím na velké potravinové nákupy - děláme od odpoledne velkou grilovačku na zahradě pro pár známých... těším se na Vaše psaní a jsem ráda, že jste - s láskou Romana.
P.S. Evička holčička - návštěvnice diskuzí k tématům na Internetu je hodně povědomá, zdá se, že i když se někdo hodně křečovitě snaží být někým jiným na diskuzi a volí záměrně zcela jiný sloh a píše vědomě hrubky, není dost chytrý na to, aby pochopil, že každý už pozná ....
Lola, 21.08.2008 10:16:41, IP: ***.***.28.5, #60779Evaku, Romanko, Malířko, Kollerko, Honza a další hezký den a hodně sluníčka. Viky bude líp uvidíš, jenom to nevzdávej a bojuj. A co manžel, je líp?
Malířka, 21.08.2008 10:38:56, IP: ***.***.60.43, #60780Ahoj Romí, jsem ráda, že jsi opět tady, už jsem se bála, že je konec.
Viky, ty se určitě uzdravíš, až si opočineš, protože píšeš optimisticky, i když máš za sebou snad ty nejtěžší životní zkušenosti :-)) Moc ti to přeju a držím palce!!!
Já jsem prožila pár úžasných dnů u kamarádky mezi spoustou zvířátek a už teď si skoro závidím, že jsem měla tu možnost poznat skvělé ženy a jejich obětavý a vyčerpávající život a s úctou před nimi smekám.
Lolo, díky za pozdrav, jak se ti daří?
Toni, je ti aspoň trošku líp? Dcera už má vyhráno?
Silvi, jezdíš na kole? My už zase plánujeme cyklistický víkend, ale zatím netušíme, kam se podíváme...
RKollerko, Soňo, Martasko, Evíku, Posle dobrých zpráv, Anno, Luboši, Petře, Honzo, Georgi, ab... a na všechny ostatní, kteří sem píší, myslím a přeju vám jen to nejlepší :-)))
Anetko, na tebe taky vzpomínám a přemýšlím, jak to vypadá s tvým mužem, jestli se dal dohromady?
Krásný den, uzdravujte se, opatrujte se, dělějte si radost, mějte dobrou náladu, energii, sílu, pohodu a klid v duši :-)))
evak, 21.08.2008 10:48:55, IP: ***.***.209.214, #60781to jsem ráda, že nám dobří pisatelé navracejí zpět....jen houšť....
já jsem se rozhodlapo poradě s malým vnoučkem,že podnikneme v SO velkou výpravu k rybníku... slíbila jsem oběd v přírodě s přidáním výuky o fauně a floře.... budou řízky a bramborový salát, káva a moučník... tohle všechno zvládnu podávat na papírovém nádobí.... šprtám potápky, žížaly a vodní živočichy... připravujeme sítě na rybky/ doufám že je alespoň uvidíme/ a ještě prohlížíme rostliny,které jsou u vody... no zkrátka se nenudíme a doufám jen,že nám vyjde taky počasí... výprava bude veliká, pojedeme několika autama,protože náš mladej zbláznil svoje kamarády v sousedství a tak blázním nejen já,ale rodiče těch špuntů taky... jsem zvědavá, co se z toho nakonec vyklube za akci a snad se nám nikdo neutopí... já si od toho slibuji krásnou procházku v přírodě a po tom minulém hektickém týdnu si jí docela zasloužím...jo ještě musím sehnat gumu od kola traktoru, abych se náhodou v tom rybníku při koupání neutopila... hezký den všem lidem dobré vůle....
p.s. taky se mi zdají některé příspěvky stylem povědomé,nicméně to fakt neřeším i když si osobně myslím,že stav je vážný , konzultace s lékařem nutná a nasazení AD nevyhnutelné... holt každý svého štěstí strůjcem že....
Halina, 21.08.2008 16:01:50, IP: ***.***.82.39, #60800No Evička holčička je Romana a nebo bláznivá Marta.....už nevědí co a kudy tak se vydávají za jiné lidi, to ostatně dělá Romana celou dobu .......ta už měla nicků(Lucka, Kopretina ,Tess..).....bože , tolik a Marta též....největší legrace byla, když Marta psala pod jinými nicky a prudila a na foru Naše zdraví se tím chlubila kámoškám, jak podvádí, hihi a já to pak kopírovala na ženatého.........to jsme se řezali celá rodina .....prčááá:-):-)
Evak, jak jsi na tom dnes s konzistencí ..???(hihi)
ab, 21.08.2008 23:11:09, IP: ***.***.184.151, #60840Všechny Vás zdravím a mám jen malý vzkaz pro paní Halinu: "tím, že budete okolo sebe kopat si možná vybudujete tzv. falešné sebevědomí, ale jednou ta bublina praskne a vy zjistíte, že jste sama, protože jak jsem vydedukoval ze stránek máte za sebou hodně a je to zřejmě nad Vaše síly. Každý tady se s Vámi bude určitě rád bavit, když přestanete okolo sebe kopat a normálně se zapojíte. Neodsuzuju Vás, to v žádným případě, jako každý, kdo ví, co to je padnout na hubu a propadat sebelítosti, která je asi nevyhnutelná, pokud se člověk nemá o co opřít a hlavně o sebe. Vůbec Vás neznam, jen z těch pár řádek tady, ale nějak přece začít musíte. Přeju Vám i všem ostatním silné nervy a pohodu v životě.
posel dobrých zpráv, 21.08.2008 23:11:25, IP: ***.***.18.54, #60841Všechny lidičky hodné tady tdravím a loučím se skoro na 14 dní. Moc na Vás budu myslet holky strašně moc vám přeju aby se vše zlepšilo, aby se dostavilo 100% zdraví a aby jste se měly zatím moc moc dobře a budu se těšit po dovče že Vás tady zase najdu a bude jen líp!!! Moc zdravím MARŤÁSKA, EVAK, MALÍŘKU,VIKY,ROMČU,LOLU a všechny co Vás ještě moc dobře neznám, ale já to pak dohoním. Takže pro všechny dobré lidi ahojky po dovolené!!! Držte se a říkejte si,,NIC NÁS NEROZHODÍ!!!!!!! Ahojky za 14 dní!!!Posílám pohlazení pro všechny bolavé duše!!!
Silva, 22.08.2008 9:29:42, IP: ***.***.113.231, #60851Zdravím vás všechny po delší době, hlavně Malířku a Romču.
Hlídali jsme napřed čtyři dny vnučku a bydleli u mladých, potom jsme byli v Rakousku.
Malířko, jezdili jsme na cyklostezkách kolem Dunaje ve Wachau. Je tam nádherně, i když určitě né tak, jak na tvém výletě. To muselo být moc fajn. Jestli chceš, pošlu ti fotky, napiš-silvajaskova@centrum.cz , taktéž Romča.
Tak se tady VŠICHNI mějte moc fajn a ať jste v pohodě.
Až bude trochu času , opět se ozvu.
Halina, 22.08.2008 11:49:08, IP: ***.***.82.39, #60864A co je nad moje síly??.........hihi......normálně píšu příspěvky na diskuzi.......píšu prostě názor, od toho ta diskuze tady je...hihi......a ty potrhlé přéspěvky od Evičky psala Marta nebo nějaká její kámoška, ona má takové nápady celou dobu..........a kdyby tu náhodou někdo začal se mnou psát normálně, Marta hned začně žárlivě řvát .......nesnese to, má důchod na nervy a je to vidět i tady z psaní ......