Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

fialka, 19.08.2008 17:37:44, IP: ***.***.137.164, #60648
Na padání vlasů znám dvě účinné metody. Vlasy splachovat odvarem z kopřiv. Jdou koupit i sušené v lékárně. Oplachovat po každém umytí vlasů, a může být i mezi umýváním, třeba obden. Fakto to pomáhá. Druhá dobrá věc na vlasy je užívat Colafit. Beru ho na doporučení ortopeda na klouby a tam jsem se dočetla, že dobře působí i na vlasy a nehty. Protože ho beru dlouhodobě, můžu to potvrdit. Poradila jsem tyto dvě věci kamarádce, která měla dlouhé vlasy a byla nešťastná, jak jí padají. Účinkovalo to i u ní, ačkoliv mi moc nevěřila, jen obdivovala moje kvalitní a husté vlasy. Tak to zkus Viky. Antidepresiva beru taky a vlasy mi nepadají.
Halina, 19.08.2008 17:44:53, IP: ***.***.82.39, #60649
A nemáš po něm běhavku fialko ???...prčáááááá
Halina, 19.08.2008 18:29:29, IP: ***.***.82.39, #60650
Ahá tak to je zajímavé......když tu Evak píše jako 60 letá stará paní o tom, že "žere a že ten její dědek" a rozebírá celé dny svůj průjem, tak to tu visí ......a když já upozorním na to, že je to neetické a nechutné ..........tak mě mažete ???
To je zvláštní logika , fakt..........:-)
Malířka, 19.08.2008 21:23:28, IP: ***.***.60.43, #60661
Ahoj Viky,
to, co popisuješ ohledně vlasů dobře znám, taky jsem si tím prošla a souhlasím, že to způsobuje jednak nedostatečná činnost štítné žlázy a stres. Chodila jsem na kožní na "sněžení", to pomohlo (sestřička, která mi ho prováděla mi pokaždé řekla, že mi začínají vlasy obrůstat) a taky souhlasím s kopřivou a s cola-fitem. Taky si občas dopřeju kúru proti padání vlasů, ampulky s tekutinou, která se vtírá ke kořínkům. Před týdnem jsem byla u nové kadeřnice a ona mi řekla, že mám hodně vlasů a musí mi je hodně prostříhat, takže se neboj, padání vlasů se určitě zastaví, až se organismus zklidní. A padalo mi hodně přes sto vlasů denně. Pokus se nevšímat si toho, anebo si říct, že je to normální, vlasy se jednou za pár let musí úplně všechny vyměnit. Pro svůj klid si můžeš dojít i na kožní, kde tě vyšetří a taky často předepíší železo.
Jak dlouho se marodí s depresí? To je individuální. Někomu stačí si pár týdnů odpočinout a jiný to má na celý život. Nevšímej si bombardování z práce, protože tvoje zdraví je nejdůležitější!!! Až ti doktor řekne, že jsi zdravá, vrátíš se, ale dřív určitě ne. Musíš si odpočinout, zklidnit se a nabrat sílu. Nebo jim stručně naznač, ať s tebou pár týdnů nepočítají a vůbec jim nemusíš říkat, s čím marodíš. Viky, držím ti palce a zase napiš :-)))
evak, 20.08.2008 7:19:34, IP: ***.***.209.214, #60672
a Viky zvlášť... připrav se na to, že tím čím nyní procházíš nebude procházka po růžové zahradě a nebude to krátkodobá záležitost. Rozhodně neuspěchej návrat do práce, protože jak rychle se vrátíš, tak rychle budeš zase doba.... dej si pohov od všeho a všech, snaž se na pracovní problémy nemyslet a věnuj se převážně sobě... teprve až najdeš tu vnitřní sílu,můžeš udělat další krok vpřed... někdo si opravdu potřebuje jen odpočinout od rušné doby a stačí mu pár dní, někdo potřebuje na regeneraci mnohem více času.... prober si život, jak šel za poslední roky, stres, honění se kolem domácnosti, v práci a spousta jiných negativ... tohle všechno si musí organismus v sobě urovnat a hlavně se tím vyrovnat... určitě na sebe nemáš mnoho času, tak teď máš možnost vše napravit...budeš potřebovat mnoho sil na vrácení se do normálu, tak vydrž a nevzdávej to... nauč se házet starosti za hlavu, alespoň prozatím.... a napiš nám jak se ti daří...

já jsem byla včera s dědekm nakupovat...no děs běs.... on má všude známé a když jedu jeho autem po městě,můžu si rovnou přilepit ruku na přední sklo,protože mě každý zdraví... potřebovala jsem tyčky k mečíkům, koupila jsem jich už 40 a pořád to je málo... jela jsem tedy pro dalších 10... kdaž jsem vylezla z krámu,před kterým ten můj cukroušek drbal s jiným otrapou, dívali se na mě ti chlapi dost udiveně cože to vleču... pospala jsem tedy kovovou tyč ke kytkám jako špíz,na který budu dělat tomu svému broučkovi malému maso k opékání.... no co jsem mu měla říci nežli pravdu, že.... vyvázala jsem doma kytičky a zjistila, že mi ani těch dalších 10 tyček nestačí... jedu dneska pro další,ale nejprve si ten záhon pořádně přepočítám.... přeji vám pohodový den bez nehod a karambolů

p.s. některé příspěvky zde netřeba komentovat,postřelená husa se vždy ozve/dnes to udělá jistě také/ a v podstatě nám ukazuje své IQ šumící trávy
Lola, 20.08.2008 9:42:50, IP: ***.***.37.247, #60678
evaku jsi prostě jednička, moc ti fandím
evickaholcicka, 20.08.2008 11:09:49, IP: ***.***.87.145, #60684
...no koho to zajímá...že jo...jak uvazuje mečíky..co...ať rači uváže k tyčce toho svýho dětka...a nemusí mávat v tom svym vidlákově rukama jak štěťule na E55...hi hi...:-)))
fialka, 20.08.2008 11:43:18, IP: ***.***.137.164, #60686
Halino - po čem? Colafit - ne!!
Ty máš taky deprese Hali?
Co tu čtu o tom dědkovi, to je taky sranda?

Martas, 20.08.2008 11:45:26, IP: ***.***.1.78, #60687
Evak - víme , že si člověk , který se dokáže povznést...:-)) a měla jsi pravdu....dnes to udělá jistě také...-), přátelé mám dneska hodně starostí a zítra tady budu mít řemeslníky přeju vám všem pohodový dny bez D a užijte si ještě konec léta ! Zatím...pa pa
evickaholcicka, 20.08.2008 12:10:45, IP: ***.***.87.145, #60689
...dostala jsem se sem náhodou...né qůli vašim nemocem...nebo dokonce vám samejm...a co jsem zjistila...?...že na novinky chodíte vy...depresifní a neinteligentní vzorky...kerý spletou halinu s holinou....:-)...a pak to má na novinkách nějako vypadat...že jo....
evickaholcicka, 20.08.2008 12:20:12, IP: ***.***.87.145, #60692
..já taky..hlavně ať si nevypichne očičiko..o ty klacky !...to ale musí bejt nádhera...záhon plnej klacků..asi chce..aby začly hrůzou i mečet.....a až jí dojdou ...přinde na řadu klacek jejího starýho...hi hi...:-))....
evickaholcicka, 20.08.2008 12:22:18, IP: ***.***.87.145, #60693
..no..ale tak akorát k sedmikrásce...že jo...
Vydržet, 20.08.2008 12:22:42, IP: ***.***.1.78, #60694
Vydržte a nereagujte !!!!!!
evickaholcicka, 20.08.2008 12:25:11, IP: ***.***.87.145, #60695
...já taky tý pani s depresí fandim...i těm jejim mečikům...kdyby měla jezírko..určitě v něm bude plavat mečoun...doufám že bet tý tyčky....jinak by totiš škrtal o dno...že jo...
evickaholcicka, 20.08.2008 12:27:05, IP: ***.***.87.145, #60696
..dyž se dědek slíkne...to je vám ale krása....!....
        Předchozí   1 .. 283284285286287288289 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.