Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

dalšívřadě, 09.09.2008 18:55:52, IP: ***.***.74.212, #62128
Ahoj lidi potřebuju radu potřebuju pomoct, trápím se jen kvuli ženský deprese jsem měl před tím tak nějak normálně ale ted....ted jsem v hajz.u jen kvuli ženský kterou miluju...kterou jsem nechtěl ztratit a ted je konec. Nejhorší je to že jsem ženatý, s ženou jsem se odcizil protože jsem citově začal tíhnout k jiné ženě. Já vím je to špatný tohle to, říkáte si patří mu to zmetkovi..doma má ženu a ted tady běduje nad tím, že ho nechce jiná..jenže kdyby to bylo tak jednoduchý, nevím proč se ty všechny city objevily a proč jsem se do toho ponořil. Ted už si tři týdn nejím, jen kouřím, nemám zájem o rodinu, jsem svázanej, deprese mě mučí a vím že to tak muselo být, že konec musel přijít. Možná tím trpím za to jaký jsem a co jsem udělal mé rodině která o ničem samozřejmě neví, jen vidí jak vypadám čím dál huř. ach jo nemám sílu se vzchopit a jít dál jako by se nic nestalo. Nešlo o sex, šlo o lásku. Nejhorší je kdyby mi zmizela z očí, ale bohužel..je to kolegyně v práci a jak ji vidím denně, nemužu se s tím smířit že mi řekla že to jinak nejde aže musíme vztah ukončit, že patří jinam. Moc mě nekamenujte, trpím dost spíš nevím jak se mám chovat a najít elán a energii do života. jsem to ale co?
Lucy, 12.09.2008 5:03:46, IP: ***.***.207.141, #62309
Dobrý den, už asi 6 let trpím něčím co se podobá sociální fobii kvůli svému hrozně malému sebevědomí. Po maturitě jsem nastoupila do práce jako recepční do hotelu, kde pracuji s lidmi. Vše bylo v pohodě, měla jsem pocit, že mi moje fobie zmizela, i když někdy to bylo k nevydržení. Nakonec jsem musela odejít kvůli vedoucí a kvůli penězům. V červenci jsem nastoupila do jiného hotelu. V tomto hotelu se personál hodně střídá, je tu hrozně moc práce, lidé jsou nepříjemní, jsou to úplně jiní hosté než v hotelu před tím. Někteří hosté se chovají opravdu příšerně. Jsou opilý, mají sprosté narážky. Od té doby co tu pracuji mám hluboké deprese, stavy úzkosti, beru léky, klepu se, myslím skoro pořád na sebevraždu.. Když mě někdo naštve vezmu si nůž nebo nůžky a chci se pořezat. Už jsem to i udělala. Mám hrozný strach z těch lidí co tu jsou. Studenti, kteří se mi smějí.. je mi špatně, už jsem i zvracela. Moje maminka má anorexii, bojím se, že dopadnu stejně. Když o tom mluvím s rodinou, přítelem a přáteli, všichni mi vymlouvají, že bych měla z práce odejít.. Každý mi říká, že uvidím, že je to všude stejné, ale já nevím jestli to vůbec zvládnu. Je to semnou pořád horší. Často je mi zle, bolí mě u srdce.. Bojím se o svoje zdraví. Prosím napište mi co si myslíte o mojí situaci. Děkuji L.
petr, 12.09.2008 8:27:12, IP: ***.***.211.194, #62312
Pěkný den,

Lucy, tahle diskuze je již nějakou dobu "uzavřená", ale lidi z ní jsou na Deprese I. - nová diskuse. Napiš klidně tam.Domnívám se, že tam Ti lidi poradí a snad Ti jejich (naše) postřehy či rady i pomůžou. Je tam spousta bezvadných lidí s různými problémy, pravda, týkají se převážně deprese, ale to neva.

Měj se pokud možno fajn a co nejdřív tam napiš. petr I.
Malířka, 25.09.2008 9:40:17, IP: ***.***.60.43, #63021
Milý Karle, děkujeme! Už nějakou dobu "jsme" na DEPRESE I - nová diskuze.
K lepku: před pár lety jsem na několik měsíců ze své stravy vyřadila všechno, co obsahovalo lepek kvůli slinivce (aby si odpočala a abych pročistila celý organismus) a nemůžu říct, že by se mi ulevilo (naopak se mi přitížilo, protože jsem hladověla a při tom přibrala skoro 3 kg). Celostní medicínu velice uznávám! Mimo to jsem před pár měsíci viděla v TV dokument BBC o léčení deprese něčím, jako je olej ze žraločích jater, anebo jen z rybím olejem (v lékárně prodávají "vitamínový doplněk" EPA). Údajně jejich pacient s těžkou depresí se sklony k sebevraždě úplně vysadil antidepresiva a užíval jen "EPA" půl roku a byl po letech živoření s D uzdravený! Bylo by opravdu super, kdybychom se dali vyléčit jednoduše a bez AD. Ale každý z nás je originál, každému jeho mozek "nefunguje správně" trochu jiným způsobem, takže to tak jednoduché být asi nemůže. Ale je moc dobře, že vám, Karle pomáhá právě vysazení lepku a je poděkováníhodné, že jste si dal tu práci a o své vědomosti se s námi podělil :-))
Malířka, 25.09.2008 9:44:27, IP: ***.***.60.43, #63022
Lucy, teprve dnes jsem objevila tvůj dopis a nevím, jestli víš, že už si pár týdnů píšeme jinde. Takže se, prosím tě, ozvi na "DEPRESE I - nová diskuze", čekám tam na tvoje psaní :-))) Opravdu napiš, prosím!
Karel, 26.09.2008 12:13:48, IP: ***.***.232.229, #63118
Nechci tvrdit, ze vsechny deprese, uzkosti a dalsi psych. problemy zpusobuje spatne straveny lepek. Ale u hodne lidi to muze byt prave lepek, ktery jim zpusobuje potize. Moc nerozumim, proc jste hladovela pri vysazeni lepku. Vzdyt i bezne pecivo se da nahradit tim bezlepkovym ci lze zakoupit bezl. smes na chleba. Nezastiram, ze jsou tyto potraviny momentalne o dost drazsi, ale kdyz je cloveku opravdu zle a vidi, ze se citi po vysazeni lepku lepe, tak je ochoten tuto cenu zaplatit. Chapu, ze pokud jste se vy osobne citila hur, tak jste nemela duvod v nekonzumovani lepku pokracovat.
Silva, 28.09.2008 18:30:54, IP: ***.***.114.217, #63234
Karle, už čtvrtý den jsem na bezlepkové dietě a je mi opravdu lépe. Mám pocit, že právě já trpím coeliakií.Je ještě brzy na závěry a za týden se ozvu.
Škoda, že hodně lidí nepochopilo o čem vlastně píšete.
Malířka to myslí dobře ale ještě jsem neslyšela, že by bezlepková dieta měla prospět slinivce. Je to záležitost tenkého střeva a jeho maloabsorbce. Celý proces probíhá v tenkém střevě.
A tak jak píšete, není potřeba hladovět. Chce to jen dobrou vůli, potravin se dá zhotovit hodně, případně zakoupit.
Cítíte se stále dobře?? Ztratil jste deprese a a případně i špatné zažívání , které bývá s tímto problémem spojené? Zdravím S.
Malířka, 28.09.2008 20:51:41, IP: ***.***.60.43, #63247
Silvi, slinivka vylučuje trávicí enzymy a je to orgán velice citlivý na stres. Když slinivka pracuje nedostatečně, nevyrobí dost trávicích chemikálií, potrava není dokonale rozložená a ucpává střeva... Ale nejsem doktor :-))
Ivana, 03.10.2008 6:35:18, IP: ***.***.30.140, #63640
cypralex sa na noc predsa neuziva...sposobuje nespavost ..uziva sa vzdy len rano
MÍŠA, 08.10.2008 13:05:51, IP: ***.***.99.106, #64154
Čauky, chci se zeptat jesli máte někdo zkušenosti s vysazováním antidepresiv?Díky za odpověď.
Malířka, 08.10.2008 22:54:33, IP: ***.***.60.43, #64199
Ahoj Míšo, sem už "nechodíme". Napiš na DPERESE I - nová diskuze. Co se vysazování AD týká, já zatím tyhle zkušenosti nemám.
KATKA, 18.10.2008 16:50:03, IP: ***.***.12.28, #65069
prosím beru dva dny seroxat teda jen půlku a je mi ještě hůř co s tím
Malířka, 18.10.2008 20:05:24, IP: ***.***.60.43, #65080
Ahoj Katko, možná se ti jenom zdá, že ti je hůř, protože se bojíš, co ty prášky s tebou udělají.
Jinak, antidepresiva zabírají za 3 - 6 týdnů, bývá to napsané na příbalovém letáku.
Tahle diskuze už nefunguje. Jsme na "DEPRESE I - nová diskuze :-))
JRolland, 21.10.2008 1:54:11, IP: ***.***.44.14, #65245
ahoj, uz jsi nasla toho psychologa? sice se ptam hodne pozde, ale teprve ted jsem se dostal na tuhle web schranku.
Dik...
vi, 12.11.2008 12:46:31, IP: ***.***.99.214, #66902
Je to těžký, ale musíš si najít konečně svojí vlastní cestu a že to bude bolet to je jasný.
Bolí to rodiče ( nemaj se o koho starat )
a bolí to děti ( naučit se starat sám o sebe ).
Ale ten výsledek : pro sebe svobodu rozhodování
a rodiče navštívíš a ujistíš, že si zde stále pro ně- a oni zvyknou si.Nakonec jsou na všechno dva.
Hodně odvahy !
        Předchozí   1 .. 287288289290291292293 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.