Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Pavča, 06.04.2009 10:45:32, IP: ***.***.146.58, #74612
Ahojda.Depka je hrozná věc.Nikdy jsem si nechtěla připustit,že bych něco podobného mohla prožívat.Před 5 lety,moje dvě dcery 18 a 8 let sedli k jednomu i**otovi do auta a on se s nimi vyboural.Jemu se nic nestalo a starší dcera skončila na aru s malou nadějí,že přežije.Mladší byla qasi půl roku doma s těžkou zlomeninou nohy. Dcera přežila,ba naopak rozbourala všechny lékařské tabulky a dokazala nemožné.Tvrdily,že už se nikdy nepostaví na nohy.Její přítel se na ní v tom nekhorším vykašlal a jsme u toho,proč píšu.Tady nastoupila rodina.At si každý říká co chce,je to to nejdůležitějsí ,co člověk v životě má.Je mi líto lidí,kteří tento dar nepoznali, anebo nad tím ohrnují nos.Jsem ráda,že jsu k tomu dospěl i ty i když ne zrovna rychle.ale víš to.Po celou tu dobu,co dcera poitřebovala pomoct,jsem denněě jezdila do nemocnice a tam jsem s ní trávila i pět hodin.Dopoledne s tou mladší ,odpolko s tou starší.Holky se uzdravily.i když starší má invalidní důchod a já se po dvou letech složila.Nastoupily deprese a už se to vezlo.Říká se ,že člověk vydrží,pokud musí hodně a pak se složí on.Je to stará pravda.Jezdí do dnes k psychiatrovi pro prášky a k psycholožce na pokec a jsem za to vděčná.Ne blázen,jak se to mezi lidmi říká,ale těžká živitní zkouška mě srazila k zemi.A zde opět zafungovala rodina!Pomohli mě znovu se narovnat a dívat se na svět pozitivně a s úsměvem.A o tom to je.Na tomhle základě se dá stavět.Strašně ti fandím a držím Vám palečky a ještě jednu věc.Přečti si knihu Čtyři dohody.Potom budeš mít ještě větší jasno!Měj se hezky a hlavu vzhůru.
dana, 07.04.2009 19:00:45, IP: ***.***.4.187, #74673
Je to pravda, človšk vydrží hodně, ale pak ho to sklepne ani neví jak.Mě se to stalo taky. vždycky samostatná, soběstačná v pohodě. pak jsem prožila pár příhod, které už mi hlava nepobrala. Po týdnu co jsem se nevyspala jsem vědela, že je zle a sla na psychiatrii. V poodě mi dali léky, poinformovali....no ale to nejhorší mě čekalo a to cca 5 týdnů než mi zabrali ad. ted už je to lepší, díky cipralexu a neurolu. takže držim včem palce ,dana
tanny, 27.04.2009 12:06:31, IP: ***.***.36.53, #75356
obdivuji vas i vase dcery!!
Pechová, 06.05.2009 14:32:38, IP: ***.***.99.184, #75719
Já už sem to jednou málem zabalila,ale jeden moula mi to překazil.Jinak su taky srab.A to mě štve.
Bea, 19.07.2009 12:01:49, IP: ***.***.153.72, #78348
Myslím, že nejsi žadný srab, ono je totiž daleko težší žít s tím, než např. jednou sníst všechny tabletky, které máš doma. Znám ten pocit, kdy by to člověk nejraději udělal. Před pár dny mi umřel pes, který byl s námi 17 roků, byl to ten nejlepší pes na světě s nejlepším charakterem. Byl to pro mě velký šok. Ale po tom, co je pryč, napada mě, jestli na tom nakonec neni líp. Nic už ho nebolí a neprápi.
marcela, 03.08.2009 23:06:28, IP: ***.***.21.73, #78783
mě boli zaba je to asi od nervu. taky před 4roky mi odesel pejsek ,pak maminka pak se rozvedl syn a naboural v autě.dnes špatně chodi 2 syn koupil auto od podvodnika a ten sfalšoval syna podis na snence100000kč.přitewl je nemocny na srdičko.nak to nemohu vtřepat.stale problemy.už nemohu.ten dnešni svět nekdy vzdavam.tatinek vždy řikal zase bude dobře ale stalůe nic.jašte bratr mě stale slovně napada.ne to je strašny
majkaxp, 12.08.2009 7:14:05, IP: ***.***.61.227, #79014
Ahoj. Jestli věříš přírodním bylinkám v léčení, mohu Ti pomoci .Piš na meil:majkaxp@centrum.cz
to je jedno, 14.02.2010 9:51:47, IP: ***.***.121.171, #86694
Ahoj lidi. Poslední dobou mi přijde, že mám problémy úplně se vším, ale nejhorší na tom je, že se normálně nijak špatně necítím, jenomže se necítím ani dobře. Snažím se pořád řešit úplně všechny možnosti a cesty, ale nakonec si uvědomím, že nevím, k čemu chci dojít. Ztratil jsem životní jistoty, ale možná jenom ve své hlavě a ve skutečnosti ne, jenže moje zatracená hlava má na všechno tisíc odpovědí, které se navzájem vylučují a nelze vědět, která je správná. Moje hlava ví asi všechno nejlíp, ale kdybych se jí řídil, tak bych se asi musel zabít. Štve mě, co jsem si všechno způsobil a rád bych z toho unikl, ale nevím - s ohněm jsem si rád zahrával už jako malý kluk a když se mi v pubertě změnilo myšlení (je mi 16) tak mi všechno, co jsem dřív dělal rád a o čem jsem rád přemýšlel začalo dělat problémy.
Je ta ,,změna'' z mé hlavy? je způsobena něčín jiným? nevím vůbec nic - o všem hned pochybuju.
Granvin, 14.02.2010 10:01:15, IP: ***.***.142.131, #86695
Změny myšlení můžou bejt způsobený z různých důvodů, jedním z ncih je i nedostatek určitých živin.
maruskamia, 09.03.2010 10:40:36, IP: ***.***.136.203, #87579
já jsem brala už kde co,a nejlepší je asi dogmatil a zoloft...záleží asi jak pro koho...brala jsem rivotril,atarax,ale jakby to přestalo účinkovat,byla jsem ůplně vyčerpaná,bez energie,přetížená z ničeho..ted beru dogmatil a zoloft a je mi o moc líp
iwa, 14.03.2010 20:57:02, IP: ***.***.102.234, #87782
Uplne suhlasim .... velmi dobre vystihnuty stav.... je mi zle ale newiem co presne.... nevladzem us dalej ... trva to prilis dlho aby to bol len obycajny smutok...
Frank, 16.03.2010 12:24:56, IP: ***.***.243.142, #87845
Dobrý den, máte někdo zkušenost s lékem DEPANT? Díky.
Aneta, 16.03.2010 22:14:51, IP: ***.***.143.148, #87873
Ten kdo poznal opravdovou depresi vam hned rekne, ze nic horsiho na svete neni. Lide si pletou deprese se spatnou naladou anebo horsim obdobim treba po nejake smutne udalosti. Ale ta prava deprese je neco hrozneho, kdy nemuzete spat, jist , soustredit se, svira se vam hrud, srdce busi jakoby mel prijit infarkt, nemuzete se nadechnout a jine. To vse trva treba nekolik mesicu nekdy i let nez se clovek zacne lecit. O to delsi je pak lecba u psychiatra. Nekdy az do smrti. Dobre vim o cem mluvim a tez me rozciluji lidi, kteri tvrdi, ze maji depku a pritom jsou jen nastvani. Vecer lehnou, spi jak mimina a rano jsou zase v pohode.
Aneta, 16.03.2010 22:21:38, IP: ***.***.143.148, #87876
Tak to jste ale netrpel depresi, ta vypada uplne jinak a rozhodne si nemuzete jen tak vysadit leky a byt fit. Deprese by se okamzite vratila. mel jste jen horsi obdobi a lek Vas zklidnil.
Jenda, 21.03.2010 19:52:10, IP: ***.***.64.117, #88081
Ahoj, minulý rok jsem "ochutnal" depresi, způsobenou dlouhotrvajícím úzkostným stavem. Jeho příčinou byl ponejvíce pracovní stres, ze situace, kterou jsem nemohl vlivem postoje svých nadřízených ovlivnit. Podle mne je deprese, přestože se o ní takřka všude hovoří jako o nemoci, útlumový obranný stav, do kterého se organismus po jistém čase přepne, aby nedošlo k jeho destrukci. Začnou se utlumovat jistá mozková centra, která zpracovávají emoce a s tím souvisí celá řada velice nepříjemných vnitřních pocitů a motorických problémů. Kdo to neprožil, neví o čem je řeč. Deprese je stav vyžadující pomoc lékaře, protože vlastní vůlí jej řešit nelze (je porušen metabolismus chemických látk v mozku). Odezní většinou do 6 měsíců až 1 roku, s nasazením antidepresiv většinou dříve. Důležitá je prevence, ventilovat, relaxovat a věnovat se duševně příjemným činnostem. Nic nevzdávat, je to stav DOČASNÝ! ZDRAVÍM.
        Předchozí   1 .. 289290291292293294295 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.