Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 10.08.2008 9:18:58, IP: ***.***.9.57, #59839
No já si myslím že za nimi právě chceš Almo a neumíš si o to říct ........a okecáváš to ........a já rozhodně v ničem nelžu, to bere naše Marcelka podle sebe, proč tak lžeš Marcelo??........milosrdná lež je, že Alma nechce říct na rovinu, já chci holky za vámi jo???....Nějaký pomotaný co??
ALMĚ Romana !!!, 10.08.2008 11:54:25, IP: ***.***.173.78, #59847
Almo, já sem budu chodit - ne tolik jako dřív, ale budu. I jinam - žít reálný život. Sem budu chodit kvůli lidem jako jsi Ty a řada jiných.
A jinam - protože ...
protože pravda a láska může zvítězit nad lží a nenávistí - a někdo mi to dokázal a já ji obdivuju.
S láskou Romana.
Martas , 10.08.2008 13:33:22, IP: ***.***.1.78, #59853
Přátelé , přeju vám hezký den.Ti , kteří přestali psát mají k tomu důvod a já jim to nezazlívám chápu je....!!Malířko jen tak jsem prolítla tvůj příspěvek , večer na to budu mít víc času určitě sis to tam užila , muselo tam být nádherně!!!
Bývalý manžel byl o dva roky mladší a něco mi v životě dal a já mu za to děkuju , samozřejmě mi něco také vzal...ale tak už se to stalo a oba dva jsme si vědomi toho , že jsme to nezvládli.Můj druhý muž je o 14 let starš í a vůbec na to , že je mu 52 let nevypadá.Není to žádnej svalouš, je menší postavy , ale já ho prostě miluju!!!Takový jaký je!!!A že je starší???......oplzlej není , pro mě je normální chlap , inteligentní, není to Mel Gibson..:-))) můj oblíbený herec, mám ho ale ráda , takový jaký je , ke mně , k dětem které nejsou jeho .V těch nejtěžších chvílích se pozná přítel , láska....a jedno jestli je mu 50 nebo 20 let .Ve svém životě jsem měla pár vztahů, ale šlo jen o sex , ale tím se nechlubím jako "někdo" spíš se za to stydím...já jsem prostě taková .....a my se musíme naučit asi brát H. taková jaká je...m y ji nezměníme, ona to ani nechce.. a jiná asi nebude....Hezký příští týden všem a hlavně bez D!!!!
ANO, 10.08.2008 14:07:18, IP: ***.***.173.78, #59854
Ano Martas, pro nás všechny tady další dny našich životů bez D - to je to, co si můžeme navzájem my tady přát - o to tu běží. Všichni tím prošli nebo procházejí a to nás načas spojilo. Z toho důvodu se protly na chvíli průsečíky našich životů.

Proto jsem sem přišli, četli, psali - i ty nejběžnější a nejvšednější věci s cílem se navzájem povzbudit, pokusit se druhé odreagovat, podpořit, ukázat, že když je někdo na dně, může se z něj dostat a žít dál a žít dobře ....

Napsala jsem to děvčatům a myslím, že pochopí i jiní

- já jsem už moc stará na to, abych měla iluze o spoustě lidí a věcí kolem mně, ale moc mladá na to, abych rezignovala na život jako takový ...

Nikdy nerezignujte a i v nejčernějších dnech, hodinách, minutách svých životů myslete na to, že vždycky máte proč jít dál.

Až Vám bude moc a moc smutno, sedněte si do křesla, pusťte hudbu nebo písničku, kterou máte moc a moc rádi, zavřete oči a přinuťte mysl, aby Vám promítla ty nejhezčí okamžiky Vašich životů, ty, pro které jste přesvědčeni, že stojí za to žít - nechte myslí defilovat svoje první rande, lásky, narození Vašich dětí, hezké chvilky s přáteli, zachyťte znovu dávno odeznělé první nesmělé pohledy a úsměvy těch, kteří se Vám líbili a kteří Vám rozbušili srdce v mládí, první stisky rukou, pohledy na mořské vlny, na hvězdnaté nebe, na rozkvetlé horské louky i zahradní záhony, na první krůček prvorozeného potomka, pocit, kdy jste nahmátli první zub jako rýžové zrníčko v dětské pusince, první zažvatlání i třeba úsměv a slova těch, kteří už odešli a my je měli rádi a víme, že oni by nás chtěli vidět spokojené. Třeba Vám projede chviličku myslí přesvědčení, že život je přece jen přes všechno zázrak a půjdete dál - spokojení - to je maximum, co člověk může po trvalejší dobu od života chtít - vyrovnanost a smíření - spokojenost. Opravdové chvilky štěstí jsou víc než vzácné a prchavější než mávnutí křídel motýla. Těmi život neplýtvá - to už všichni dávno víme.
Přeju Vám všem hodně spokojenosti ...

S láskou Romana.
Viki, 10.08.2008 14:28:50, IP: ***.***.101.35, #59855
Dobrý den, zavítala jsem na tyhle stránky, snad by někdo mohl mít zkušenost. Jsem tři měsíce doma, silné zažívací potíže, migrény, zvracení, bolest zad. Vyšetřili mě ze všech stran, a závěr psychika, deprese, psychosomatika. Mám nastoupit na léčení. Další dva měsíce v neschopnosti. Chci se zeptat, chci se dát dohromady, ale nechci se někomu zpovídat. Kdy mě povinně pozvou k reviznímu lékaři? Nechci žádný důchod, chci se vyléčit a dál fungovat normálně. Budu doma pět měsíců, máte někdo zkušenost jak to chodí? Nebudou mě nikam volat? A kde to lze případně najít v zákoně?
díky moc. viki
vikinka, 10.08.2008 14:43:09, IP: ***.***.101.35, #59856
Dobrý den, zavítala jsem na tyhle stránky, snad by někdo mohl mít zkušenost. Jsem tři měsíce doma, silné zažívací potíže, migrény, zvracení, bolest zad. Vyšetřili mě ze všech stran, a závěr psychika, deprese, psychosomatika. Mám nastoupit na léčení. Další dva měsíce v neschopnosti. Chci se zeptat, chci se dát dohromady, ale nechci se někomu zpovídat. Kdy mě povinně pozvou k reviznímu lékaři? Nechci žádný důchod, chci se vyléčit a dál fungovat normálně. Budu doma pět měsíců, máte někdo zkušenost jak to chodí? Nebudou mě nikam volat? A kde to lze případně najít v zákoně?
díky moc. viki
vikinka, 10.08.2008 14:58:52, IP: ***.***.101.35, #59857
díky moc. viki
Halina, 10.08.2008 15:21:53, IP: ***.***.9.57, #59858
Tak to je omyl Marťas ...........rozhodně se s tím že jsem měla hodně sex partnerů nechlubím.........píšu to jen ve chvíli, kdy o mně tu ty vdané naivky píší, že starou tlustou ženskou, jako jsem já už nikdo nechce...........no ony sedí zavřené doma a jen sní .........a já to znám z reálu .....to, že těch mužů bylo tolik, přinesl osud, hledala jsem si nového a přitom mě pár lidí zklamalo nebo opustilo .......na začátku po rozchodu s manž.jsem si naivně myslela, že ten pán, co se mnou spí, taky se mnou chodí ......no chybama se člověk učí a je moc těžký najít fajn chlapa, když máte dvě malý děti a invalidní důchod, tak jste rádi , že máte aspon někoho , kdo s vámi spí ........je to složitejší, než si myslíte a vdaný o tom vědí přesně h...o
A opravdu nechápu co bych měla měnit , žiju tak jak se dá a někdy zírám, jak jsou schopní žít jiní lidé a jaké mají vztahy .......viz.Romana, Evak, TONI a vypočítavá Malířka atd.
vikinka, 10.08.2008 15:23:46, IP: ***.***.101.35, #59859
díky moc. viki
porovnáváme !, 10.08.2008 16:24:37, IP: ***.***.173.78, #59865
Vzhledem, že do věci už dost vidíme, dovolíme si napsat -
- Evak žije v harmonickém vztahu s mužem, který ji má rád a není důvod shazovat, pokud si vyjede s přáteli na dva dny bez něj. Zaslouží si ovšem jinak kvalitní vztah a má ho.
- Malířka má přítele, s kterým momentálně žije dlouho a nyní jsou na túře na kolech, vrátili se z dovolené ve Švýcarech a pojí je spousta společných zážitků. Zdá se, že jde o fajn vztah, Malířka o svém příteli píše velmi hezky.
- Toni žije v dlouholetém manželství - s dvěma dětmi. Má zdravotní problém. Její manželství je ovšem pevné, jak jinak by mohlo vydržet ix let
- Romana je na golfu s rodinou - proč ne ? To, že ho nehraje s mužem, snad neznamená, že mají nekvalitní vztah ..... žije s ním snad prý přes dvacet let a nebyl tady na diskuzi jediný náznak, že by si stěžovala, že má zlého muže a mizerné manželství

A Halina ? Na věkovém rozdílu skutečně nezáleží.
Jeden přítel údajně odešel a byl nahrazen novým subíčkem, jak píše Halina o pár stránek vpředu - už to pojmenování je divné, nemůže jít o rovný vztah. Jak napsala Halina na jiné diskuzi - miluje, když subíček rozhodí blonďatou hřívu na polštář, miluje to bezbranné tělo ( odpovídá to - v souladu s jí inzerovanými oblíbenými sex. praktikami na sex. seznamce ) a uzná její majestátnost, nadvládu a nadváhu.

To jen k porovnání o jaké jde vztahy vzhledem k zřejmé kvalitě ...

Zhodnotit, co z toho byste chtěly dámy musíte samy - zda fajn přítele či manžela, vedle kterého budete denně usínat a probouzet se a bude Vaší oporou či subíčka občas na pár hodin na danou věc a odchod - samota.

Možná větší samota se subíčkem na návštěvách než si lze představit. Takže i my žasneme, jaký vztah a život může mít zralá žena a s čím je ochotna se spokojit.

Ty, které vás čtou ....
VIKI, 10.08.2008 16:35:44, IP: ***.***.173.78, #59866
Milá Viki, ani při takto dlouhodobé neschopnosti Tě nikam nikdo zvát nebude, posudkový lékař ani nikdo jiný. Jen tvůj lékař na kontroly.
Pusť z hlavy tyto věci a snaž se dělat to, co radí lékaři a taky relaxovat a odpočívat.
Nenapsala jsi, zda trpíš depresí nebo úzkostmi, zda se na depresi léčíš, bereš AD, zda nepředcházelo Tvým potížím nějaké vypětí, pracovní nebo psychické, příp. nějaký jiný problém ...
Každopádně doma zůstaň a starosti si nedělej ... jde jen o Tebe a Tvoje uzdravení. Držím palce a přeju hezký den - Romana.
Halina, 10.08.2008 16:53:42, IP: ***.***.9.57, #59868
Tak to je velice špatné srovnání .......hihi.......já vycházím JEN Z TOHO CO TU LIDÉ PÍŠÍ , NE Z NĚJAKÝCH DEDUKCÍ

Evak tu sama psala, že problémy má každý ve vztahu, tím i ona a svědčí o tom i to, jak dře celé dny a dovolená není žádná , zjevně.... kromě toho se dost zvláštně upnula na lidi tady, dokonce s nimi půjde na schůzku ??To dělá osamělý člověk podle mně.....proč nemají s manželem společné akce jako například Malířka??Večery prosedí na forech???...My sme toho nacestovali tolik a to byl jen kluk o 20 let mladší, ne žádný trvalý vztah ....

Malířka žije s přítelem pouze nekolik měsíců, ne dloiuho a sama přiznává , že mají mizerný sex a že jí přítel nutí pracovat .....a to ji otravuje.......já jsem s posledním přítelem byla 4 roky a nacestovali sme toho spoustu a sex byl krásnej........radši pomlčím......

Toni je zoufalý člověk, na kterého doma všichni kašlou, muž tam rozhoduje a tím pádem nic nefugnuje, holka propadá ve škole, TONI se hroutí ., ale dál to táhne a nic neřeší .....a řešit nebude........tak tohle teda ¨nechci

Romana je velmi osamělý člověk , který tu píše pod mnoha nicky, nejnovější je Lucka a Tess.......z toho co tam píše je jasné, že na ni doma kašlou také........já bych ti tipla , že jí muž i občas zahne, pze tam podezřele moc hájí ženy, které si nevěru nechají líbit .....je to divné............takže tohle nechci, neee

....všimněte si, že milenky mají tendenci.svoje osudy promítat do druhých lidí......jim chlapi zahýbají, tak jiným musí také, s nimi chlapi nespí tak s Halinou také nemůžou spát ......hihi

Takže nikde jsem nepsala, že přítel odešel, ale psala jsem že jsem ho vyhodila, protože mě neposlouchal a nic neřešil........ovšem žárlivky z toho udělají, že mi utekl..........
Opravdu si nejsem jistá , že by holky tady na tom byly líp....já bych jejich osud určo nechtěla .......každá si tady stěžuje a já jsem šťastná ......život je nádhernej, příroda je krásná(Malířka to popisuje opravdu krásně ), mladí kluci jsou sladcí a bezelstní, na rozdíl od těch starých vychcánků............a milenky jsou zlé a zatrpklé a budou do konce života jen živořit a snít.........:-)

Halina, 10.08.2008 17:17:30, IP: ***.***.9.57, #59872
Jo teď mi došlo, že možná milenkám křivdím a že ten příspěvek Ty které vás čtou psala také ROmana......to by vysvětlovalo , že také o Romaně se rozepala nejvíc ....hihi..........snaží se nás přesvědčit o krásném vztahu a přitom jako Tess a Lucka píše přesně opak, což je jasné i z toho, že se tady věší na neznámé lidi .......a píše dlooouuhé články .........
Tak milenky , pardooon.....
čtenářky, 10.08.2008 17:29:49, IP: ***.***.173.78, #59873
Nevíme, proč Halina je tak mnoho hodin denně na netu a není raději s přítelem. Je to hodně divné, na to znát poměry na všech diskuzích je třeba mít čas.
Halina pracuje ráda pro radost - při výši dnešních ID je to i nutnost, ne ?
Halina procestovala s přítelem mnoho - celý Mácháč a Krkonoše ( no i tam je kráísně jako třeba ve Švýcarech, Chorvatsku, Řecku, Turecku, na Kostarice, na Kubě na Seychelách i třeba na Šumavě, na Pálavě, v Tatrách nebo Beskydech ), ale je to chudý výčet - ostatní tady cestují nějak víc a mepíší o tom tolik stále dokola.
Halina je zvláštně vykolejená z toho, že jde s krásnou rodinkou na oběd a skorozetěm, a má potřebu o tom psát, i když rodinný oběd je taková banální událost,jakoby to druzí nežili, zdá se, že tedy je nadšená, když může vypadnout z garsonky na čerstvý vzduch, jakby ne ..
Ženy na malých městech podle ní dřou, jen ona ne a je nadšená, že jí rodina umyje nádobí, abysi mohla lakovat nehty a má potřebu sem psát takové nesmysly v domnění, že ženy mimo Prahu navaří, napečou a jejich muží spí na kanapi a pak už nic - směšné- nevíme , odkud tohle pramení, takové představy, ale bohatě žít se dá mimo Prahu a není každá žena služka - dokonce je jich velmi málo - ty co to chtějí. Hodně žen se totiž třeba realizuje taky v práci
Všechno jde nějak mimo Halinu, jakoby ustrnula v hluboké minulosti a totalitě, nebo že by tady vyslovovala tajná přání, jak by chtěla, aby jiné ženy žily - sloužily rodině, byly osamělé a v koutku duše ví, že to tak není ? A trápí se tím ?- že láska je všude kolem, kvalitní sex, vztahy, věrnost, pohoda, přátelství, zážitky - jen ji to míjí ?

Nevidíme důvod, proč psát, že starší muži jsou vychcánci a mladí sladcí a bezelstní. Když je muž po 40 letech starý, padesátiletá žena je mladá ? Takový muž má starou mysl a o deset let starší žena mladou ?
Starší muži zajišťují rodiny a děti a mnozí dobře, mladé to čeká ...
Halina začíná psát dlouhé příspěvky, je načase se s ní rozloučit, než zahltí diskuzi sebou samou.

Je divné, že píše a vysvětluje tolik, jak skvěle to má zařízené - tolik potřeby přesvědčovat a argumentovat - jak někdo tolik přesvědčuje okolí o tom, jak je skvělý on a jeho život a ostatní jsou zoufalí a sami, je to vždycky podezřelé, tady něco nehraje ... proč ta potřeba tolik přesvědčovat neznámé lidi na diskuzích ?
Na neshledanou Halino ..
fajn vztah Haliny - nechceme, 10.08.2008 17:53:09, IP: ***.***.173.78, #59875
No, tak to byl bezva vztah, když neposlouchal a byl vyhozen ... bylas jeho matka, že musel poslouchat ? Děs ...
ani jsem sem neměla koukat, pořád stejná hrůza, nám je dobře, kde jsme a neživoříme, žijeme, to je, že ? K vzteku pro někoho ..
A vdané ženy tady určitě čekají na rady rozvedené, jak mít vztah

Ale piš Halino, dostaň to ze sebe , třeba se Ti uleví ...
        Předchozí   1 .. 271272273274275276277 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.