Diskuse - Deprese
Jana, 07.08.2008 22:18:15, IP: ***.***.217.5, #59659Ahoj dušičky,Evičko už jsem tady neboj se tu,sama tu nejsi:o)))))Romanka také psala a já jsem právě dodělala džem ze špendlíků:o))a honem sem běžím:o)Jsem na sebe ohromě hrdá:o)))Já vím,že to je maličkost,ale pro mě to bylo před měsícem ještě nepředstavitelné:o)))Evičko díky !!!Tolik energie jsem v životě neviděla:o))zrovna tak mě Malířka nabíjí se sportem.Sice tam jsem se k ničemu ještě neodhodlala,ale snad se také dokopu:o))Romanko,Ty jsi dobrá,hubnutí mi jde asi nejhůř ze všeho.Krásně se mi hubnulo na začátku antidepresiv,ovšem ted mi je dobře a je konec.Snad i tady vezmu někde nějakou vůli:o)))Ovšem na kolo si určitě nevlezu,ted bez smutné dušičky si pořídit infarkt mě neláká:o))Byly ivšem chvíle,kdy se mi to zdálo jako báječné východisko,jeden infarkt a měla bych pokoj.Ještě,že strážní andílci pitomé nápady třídí a nepouští je dál:o)))))Nemohla bych si tu u vás číst:o)))Dnes bylo zase pekelné vedro a tak vyhlížím mráčky a déšt.Snad se dočkám:o)))Ovšem nemusela jsem se k práci už nutit i když byl hic a tak to už vidím opravdu velice pozitivně.Děvčátka všechny jste u vody a kluci také?Jak to,že tu je takové mrtvo.Jak je Toni?Honem všichni napište aspon pár řádečků,člověk má hned fajn pocit,když o vás něco ví.Mějte se moc hezoučky a žádný smutek v srdíčkách.Evi,co ta běhavka?Už máš pokoj?:o))))Moc vás všechny zdravím vaše Jana
Ahojky, 07.08.2008 22:33:43, IP: ***.***.173.78, #59662Jani, já jsem ve zlé době uléhala taky jednou s upřímným přáním, aby mně postihl infarkt ve spánku - teď to nechápu, rouhala jsem se, ale prostě mi bylo moc zle a emoce byly naprosto pryč. Proto se snažím žít teď na plno, jde to. Hezkou noc děvčata, už jsem se vymáčela a jsem mírně grogy, ale velmi příjemná únava - zdravím dušičky, pa Evak - s láskou Romana.
evak, 08.08.2008 7:29:29, IP: ***.***.209.214, #59672to teda jsem a pořádně.... ještě že na mě nikdo nevidí.... už včera mi bylo odpoledne dobře a tak jsem zvrzla kus melouna... no co myslíte já blbec stará jsem lítala znova, ale teď už mi je docela fajn... cítím se býti vyčištěná... ta je prima jak dlouho se nechá psát na téma hnědého zapáchajícího léna...
tak a máme tady déšť - dlouho očekávaný alespoň z mé strany... na zahradě jsem už neměla žádnou vodu a rodina měla za úkol vždycky plivnout do květináčů jak šli kolem kytek, aby se ty chudinky alespoň osvěžili... nutno dodat,že hynuly, protože neplival nikdo... krkouni lidský....
dneska je pátek, poslední pracovní den v týdnu.... konečně... po té dovolené jsem se sice do práce těšila, ale v podvědomí mi dřímala kacířská myšlenka,že ten pracovní týden by mohl trvat dva dny a zbytek volno... no tohle nám ale asi pan prezident neschválí že....
Jani jsem ráda,že je ti lépe... myšlenku zahubení vlastní osoby jsem kdysi prožívala taky a vůbec se za to nestydím... dneska se na to dívám tak,že to byl ošklivý úsek mého života.... asi bych dneska nepřipustila stav,kdy mi bylo zle... člověk má v sobě obranný mechanismus a jen ho musí umět využít... i když mi odešla babička na věčnost a nebylo mi dobře z jejího odchodu .... vychovávala mě od mala jako máma a taková ztráta je vždy bolestivá... tak i přes toto jsem se dokázala přenést...
člověk vydrží hodně....
nadcházející víkend bude ve znamení výletu s přáteli... vyrážíme zítra a návrat v neděli... kam se pojede nikdo neví... nastartujeme karavelu, naházíme bágly s kartáčkem na zuby a řízkama a jedem... vždycky se složíme na naftu a na maso, vezmeme gril a jedem... to je panečku odreagování... těším se zítra nás má jet asi osm... ještě té bandě musím upéct nějakou snídani aby mě nepomluvili... a taky troch doufám, že přestane déšť,když už si vyrazím za hranice všedních dnů... ať není horko,ale také neprší...
tak a vy lenoši co ještě chrápete, koukejte mazat z postelí ven a něco dělat...třeba si srovnejte staré fotky,když nemůžete jít ven.... přeji vám pohodu v duši...a ještě se tady porozhlédnu,kdo vstává... papa
Halina, 08.08.2008 7:48:23, IP: ***.***.9.57, #59675No myslím, že to tvoje rozebírání hněděho tématu je nechutné , ale ty si prostě myslíš jak strašně jsi vtipná a rozšafná .....hihi.....ještě tam něco šoupni o zapáchajícím tématu, at je to ještě trapnější.....a plivání do kytek je také výborný vtip.......HAHAHAHA.
Neříkej Evak, že dokonce jedeš na dva dny na dovču............to, ale bude dovča, trochu krátká né??
Kikina, 08.08.2008 8:40:17, IP: ***.***.72.18, #59677Halino, to jsi jako nepochopila, že Evak jede na víkendový výlet ? A ještě, pořád lepší téma o sra..kách, než to tvoje napadání a osočování lidí. Ale jinak máš v hodně věcech pravdu.
černé svědomi, 08.08.2008 8:45:30, IP: ***.***.209.214, #59679 jen pro osvěžení paměti všem čtenářům a už na ní neregujte
kecy Halina, 13.7.2008 11:40
Milá d**ilní Marcelo Trhlá 1, naposledy jsem včera psala ve 20.39, to že jsi d**il a nepoznáš podvodníka, to tu stále předvádíš....Já jsem byla celý den a celý večer s milencem a tady ¨jsem jen nakoukla ....
Místo abyste se chovali slušně a uznali, že Romana a Sońa jsou sprosté lhářky , tak jste si zdevastovali diskuzi a už vám sem chodí urážet kdekdo.........sami jste si jí zničili , jste cvoci , blázni......a patří vám to, neměla za mnou Romana lízt a Sońa mě neměla tak primitivně urážet ........:-):-)odpovědět >>> [#56764]
Kecy Silvo Halina, 13.7.2008 20:03
Nic takového nepíšu vylízaná Silvo, to že vám tu jiní lidé píší jako cikán a hemeroid......... je jen důsledek toho jak se d**ilně chováte ..........můžete si za to samy ......a když nepoznáš styl psaní, tak jsi blbá......odpovědět >>> [#56800]
Re: Depka Silva, 13.7.2008 20:14
kecy a lži Halina, 13.7.2008 22:23
Jasně Malířko, jste všichni tak dobří a poctiví lidé.......že klidně strpíte, aby blázen Romana urážela lidi na ženatém ........bezdůvodně ......a panikářky Marta a Anna také........a ještě se jich zastáváte ...........proto taky máte depky, protože jste hnusní lidé ........a patří vám to, proč by s vámi někdo měl mít soucit, když vy ho nemáte se slušnýma lidma ??.......Já jsem jen nesouhlasila s nevěrou a jaké nadávky jsem musela vyslechnout od magora Romany ???
Já vám dám, že budete urážet slušné a vzdělané lidi.........sami jste jen horda bláznů , bez vzdělání a slušného chováni a lháři k tomu ........Kdy letíš s Petrem do Řecka ??Lhářko?odpovědět >>> [#56812]
Halina, 08.08.2008 8:50:59, IP: ***.***.9.57, #59680No a co ??Mě tu uráželi mnohem víc za vaší laskavé asistence............tak jsem reagovala podobně.......ani není divu........srovnej si to v hlavě , jo?Akce vyvolá reakci ........
A nepíšu napadání, ale postřehy.........že se tady lidi chovají divně ......počínaje Romankou a konče Evak s h...y , za to nemohu ........hihi
Martas, 08.08.2008 9:10:09, IP: ***.***.1.78, #59682Hezký den , Evak já vylezla z postele před chvíli , v noci jsem se moc nevyspala .Spím nahoře v podkroví, bylo vedro , dusno a pak když konečně zapršelo, bubnovalo to jak blázen...:-)) , pak mě zbudili psi atd.... jinak užijte si výlet a všem ostatním přeju krásné prožití víkendu !!!
Lola, 08.08.2008 9:38:40, IP: ***.***.27.251, #59684holky hezký den a hodně dobrého a pozitivního. Evaku ja jsem včera nemohla psát, v poledne něco dělali na baráku a nebyla elektřina až do odpoledních hodin. Ja se domů ale vrátila až večer. Jsi hodně laskavá a lidská a to se dnes tak moc nevidí. Posílám hodně síly a štětí vám všem Evaku, Romanko, Jani, Malířka a všem ostatním, ale taky i hochům, kterí jsem chodili. Hezký den a držte se
???, 08.08.2008 10:43:55, IP: ***.***.173.78, #59691Odkud se znáš Halino osobně s Toni, že píšeš, že je primitiv ? Čtenář.
???, 08.08.2008 10:56:04, IP: ***.***.173.78, #59697Odkud se znáš Halino osobně s Toni, že píšeš, že je primitiv ? Čtenář.
Čtenář 2, 08.08.2008 11:05:39, IP: ***.***.173.78, #59698Stejně Halina neodpoví. Ta jen manipuluje, překrucuje fakta, vytrhává z kontextu, uráží, lže a odpovídá jen na to, co se jí hodí.
evak, 08.08.2008 11:06:16, IP: ***.***.209.214, #59699či co jiného,že už k nám nechodí....haloooo pánové.... kdeže vás máme.....docela mi tady ten chlapský element chybí... no jestli se ozvou, pošlu jim receptík na víkendovou mňamku....
pozdrav, 08.08.2008 13:01:24, IP: ***.***.173.78, #59710Ahojky všem - zdravím moc všechny, i když je tu nějak vylidněno, Evak má pravdu, pánové mlčí ... přeju krásný den všem, kteří čtou !! Po lehkém obědě vyrážím ven na kole. oběd sestával z bílého jogurtu s mandlovými müsli a ostružinami ( dostala jsem obrovské, jaké jsem ještě neviděla, kam se hrabou moje na chalupě, tyhle jsou mega ) a minerálky. Je tady po dešti - v noci a ráno, pod mrakem a dusno. Opatrujte se přátelé moji zlatí - s láskou Romana.
Halina, 08.08.2008 13:15:10, IP: ***.***.9.57, #59711Bodejď by nebylo vylidněno..........dávno se tu totiž o depce nepíše ........Evak to tu ovládla , ač o depce nemá páru a je unešená z toho , jak jí tu lidi chválí, tak třeba semele i h.....o hihi, to sou lidi .....