Diskuse - Deprese
MALÍŘCE, 05.08.2008 22:54:46, IP: ***.***.173.78, #59493Ahoj Malířko,
těšila jsem se, že napíšeš zážitky z dovči. Dostalas fyzicky asi pěkně do těla. Když si představím, jak člověk maká na tom kole, šlapu do kopce, funím a potím se, mám pocit, že budu plivat krev a píchá mně v boku ... a myslím na to, jak se tukové buňky spalují a endorfíny se valí proudem a v mozku se otvírá pomyslný kohoutek a začíná proudit serotonin ... a makám a makám a šlapu a šlapu, do kopce dlouhého jak kráva, protože za tohle není vděčné jen tělo, ale i mysl a ta veselá je půl zdraví. Rozhodla jsem se svým způsobem ovlivněna Tebou, že větší část stráveného tady na compu sezením na své spokojené zadnici začnu trávit pohybem - ať už kolo nebo dlouhé procházky s Roxy. Tělo si o to začíná říkat, překonám svou lenost a půjdu do toho !! Napíšu Ti průběžně, jak to jde - co dělají moje tukové buňky - ráda jim budu stroji funusy, jak se v mém organismu uvolňuje serotonin a endorfíny - vítaní hosté, měla bych je ráda ubytované natrvalo .... jinak cítím velkou úlevu z rozhodnutí změnit práci, uvědomuju si, že ta se podstatnou měrou podepsala začátkem letošního roku na mém psychickém zdraví a jsem ráda, že jsem se po dlouhém rozhodování rozhodla tak, jak jsem se rozhodla - jsem v tomto konzervativní, jsou to pro mně radikální změny. Za 21 let jsem měla jen dva zaměstnavatele, tedy do třetice všeho dobrého. Jsem teprve v polovině produktivného věku, neb nám pan prezident dnes schválil odchod do důchodu v 65 letech - škoda, že se toho asi nedožiju, jak bych si ho mohla na chalupě s manžílkem užívat - on -golf a běžky, já - kytičky a vnoučátka, my -hospůdky, přátelé, společné vzpomínky,
jo, chtěla bych po jeho boku ve cti zestárnout -
ahoj Malířko a napiš mi ! S láskou Romana.
Alma, 05.08.2008 22:58:55, IP: ***.***.75.30, #59495Ahoj Toni,jsem ráda,že píšeš i to už svědčí o tom,že jsi schopná komunikovat a my tě tady všechny chceme pomoci,alespoň slovem.Je dobře,že o tom přemýšlíš,to je krok dopředu,vydrž a s tím pejskem je mi to moc líto.ahoj a držím ti palce,máš život před sebou a nejsi sama.čauky,Alma*
Paní úžasné halče, 06.08.2008 0:05:44, IP: ***.***.69.26, #59497Halino motáš to pořád jako flašinet a nikoho to nezajímá jestli umíš číst.A nejmenuje se tvoje rodina Užasnákovi????
Halina, 06.08.2008 7:26:31, IP: ***.***.9.57, #59498Hihihihi...........znova píšu diskuze je diskuze a jestli někdo reaguje není důležité.......je to fuk, důležité je napsat svůj názor .........Romča opět předvedla svou samotu dlouhatananáskými příspěvky o ničem, to už jsme slyšeli 300 krát.....
TONI jedeš s námi do Pece ??Já ti pučím , je to levný , jenom taková malá horská chaloupka uprostřed vonící louky plné fialových horských kytek .......:-):-)
Děvčata vidíte jak milenky nenápadnš dorážejí jako anonymy......byly odejity ,ale pořád dorážejí a vystrkují drápky .....hihi
evak, 06.08.2008 7:37:22, IP: ***.***.209.214, #59500co se tu slejzaj....
Iris, nežli jsem stačila vyplodit ze své staré hlavy nějaké moudro,předběhla mě v myšlenkách i psaní Romana... řekla vše co jsem to chtěla napsat i já a myslím,že nemá smysl opakovat již napsané... život holt není žádné peříčko a někdy potřeba se s ním pořádně porvat,nikoliv skákat pro brka přes plot....mohli bychom si zlomit končetinu...
Romano, díky,ale aby jsi se nespletla... nejsem žádná andělská bytost a tu svojí smečku dovedu taky pořádně seřvat... někdy jsem tak nesnesitelná,že se mi skládají na lázně a jiné druhy pobytu mimo domov jen proto,že doma mají klídeček.... a já blbá jim na to skočím a odjíždím.... no nic....konec nostalgie....včera jsme opět bojovali s plynem... nejraději bych tomu svému homo domácímu kutilovi ten plyn pustila z trouby ven, ale bylo mi ho fakt líto.... vše se ale úspěšně vyřešilo,jen dědek jak pořád lítal kolem domu do patra a k plyn.pomníku měl večer nohy jako bambule a čoudilo se mu z pat... ale plyn nám již jde,koupali jsme se,nádobí jsme taky zmálky - my holky - a domácnost se opět dostává do normálu...jen máme v našem dost napnutém stavebním režimu dva dny skluz... no nic, novou kuchyň v neděli složíme do garáže a když nejde o život jde o hov-no/ admine sorry/...
tak funus svým tukovým buňkám jsem se rozhodla taky vystrojit... studuji nějaké články a hodlám uzavřít hubu od 17 hodin... nikoliv však pro mluvu,ale pro příjem jídla.... tak snad se mi podaří ten pohřeb se vší cností a s co největší účastí účastníků... zatím pa
Monika, 06.08.2008 8:22:38, IP: ***.***.5.38, #59506Ahoj moji milí prosim vás porad´te mi někdo ,jestli je možný ,že když měním AD mám nové už je beru 5 den tak mi může být tak strašně na h.....o.Ráno mě přepadla taková ataka,že jsem musela rozdýchávat vzít si neurol.včera jsem se objednala k psycholožce dneska odpoledne tam jedu tak uvidim.Děkuji pa
evak, 06.08.2008 8:23:41, IP: ***.***.209.214, #59507pojede se do chaloupky a horská louka kolem bude plná fialových kytek.... jsou to divizny a jsou plně jedovaté.... jooo holt svůj k svému a tady bude tichoučko už se těšíme....
ta kytka dokáže plně rozložit jakýkoliv organizmus.... nechá se dokonce sníst,ale jenom jednou pak následuje pitevna a popeliště....
Varování, 06.08.2008 8:58:17, IP: ***.***.173.78, #59512POZOR
Halina, 06.08.2008 9:06:02, IP: ***.***.9.57, #59515To nejsou divizny........jsou takové nafialovělé a jsou jich plné louky v Kekronoších i v Krušných, vždy v létě ..........nevím, co to je ,ale divizna je jiná......ty babizno, teda divizno.....
ale neraduj se Evak, bude to až za týden.........můžeš taky jet.......ale nebojíš se do lanovky se s vými 150 kg ??Já trochu jo a to mám jen 103 kg......hihi
Tenhle týden jdeme oslavit sváteček na venkov do naší oblíbené pizzerky , celá rodina má v létě svátek : Markéta, Zuzanka, Helenka ........a Honzu přiberem, aby mu to nebylo líto ......ten zas bude vyděšenej, tolik ženských ....
POZOR, 06.08.2008 9:08:47, IP: ***.***.173.78, #59516Že Halina píše pod mnoha nicky už jistě víte. Buďte opatrní. Je tu informace o tom, že píše pod jmény jiných na fora čísla účtů, kam mají lidé posílat peníze a pak tvrdí, že to psali oni !!!!! / diskuze Admin a mazání příspěvků /.
Je nám líto, že vlezla i sem.Už se jinde nechytá. Milenky nebyly odejity, odešly sami, aby za nimi Halina nemohla lézt se svými oplzlostmi, urážkami a nechutnostmi a jsou na uzamčené diskuze. Zvažte s pomocí admina uzamčení Vaší. Hodně štěstí a zdraví. Přátelé.
pokus o řešení, 06.08.2008 9:20:05, IP: ***.***.173.78, #59520Není důležité mít na foru přátele. Je důležité tam napsat svůj názor.
Evak, Toni, ostatní - vidíte ty názory ? Jen výsměch chudáka.
Opravdu je důležité psát Toni, že jí půjčí a vezme ji na hory a zda se Evak nebojí do lanovky ? To jsou ty názory ? Hnusný výsměch ?
Ona je projevem duševní ubohosti a zrůdnosti !!!
Přestaňte si jí všímat, jen tak ji můžete potrestat. Jiná cesta není. Ona nemůže žít bez netu, je na něm stále a na všech diskuzích, je to pro ni droga a ona je nemocná. Ráno vstane a musí sem. Žije čím dál míň reálný život. A bude to čím dál horší, nikdy s tím nepřestane dokud bude živa.
Soňa, 06.08.2008 9:22:04, IP: ***.***.115.22, #59521Ahojky lidíčky. Chci vás jen pozdravit, času je málo. Včera jsme byli u známých, měli štěňátka, křížence pitbulů a statordů. Lidi, ty byli tak krásní. Měla jsem co dělat, abych neodjela s čubičkou. Náš malej samozřejmě taky chtěl, tak to byla práce dvojnásobná.
Dovolená utíká, za chvíli nám taťka odjede, tak bude zas větší klid.
Moc všechny pozdravuju, mějte se moc, moc hezky a užívejte si prázdnin a dovolené. Myslete hlavně na sebe, když vás něco tíží.
Sluníčko do bolavých dušiček. :-)
!!!, 06.08.2008 9:46:17, IP: ***.***.173.78, #59527Proč narážky na váhu Evak, co je ti po tom ? A proč píšeš, že je Toni primitivní, znáš ji chudáku ?
Evak a Toni, zaměří se na vás, jste poslední, kdo na ni reaguje. Přítel na ni nemá čas a mít ho nechce, o večerech a v týdnu je sama a o víkendu to přítel přežije, když si ho ona vydržuje, proto ona je tady, zoufalá, že máte kompletní rodiny.
Pokud sem bude celé týdny chodit si povídat sama pro sebe bez vaší odezvy, psychicky ji to začne rozkládat a umlátí se sama.
Lola, 06.08.2008 9:51:40, IP: ***.***.5.180, #59531Evak vím, že to sem nepatří, jenom se chci zeptat - můžu dát když dělám karbanátky a dám tam všechny ingredience místo strouhánky ovesné, nebo jiné vločky? Ja totiž pečivo nejím. Děkuji a vám se omlouvám, že se ptám na tohle. Držte se a bavte se na její účet. Hodne pohody a slunička a vše dobré
Halina, 06.08.2008 9:58:56, IP: ***.***.9.57, #59533Já se skvěle bavím na účet té hysterické milenky, která se tu předvádí ........tak ji zasáhlo a ponížilo, že byla odejita, že bude řešit Halinku do konce svýho života a vymýšlet si o ní pohádky ......piš pravdu, jako já, pak ti lidi uvěří ......