Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 04.08.2008 20:36:51, IP: ***.***.9.57, #59276
Jasně..... Evak má plastickou operaci prsů.....koule a na ní dva silikony..........hihi........a chodí s nima na zahradu okopávat brambory ......jééééé

Kukněte , jak Romanka mi zásadně neodpovídá ,ale hned vysvětluje, co píšu .....najednou čeká manžel v kuchyni a honí ji od kompu .......předtím tu byla celé večery ......hihi.........vždycky když člověk něco moc vysvětluje a přesvědčuje druhé, tak je to podezřelé ......trefila jsem do černého ......jako vždy .......
Toni má taky jako zázrakem vyřešený vztah , předtím tu byly zoufalé výkřiky a ted skvělá rodina ........to sou věci ........hihi:-)
Halina, 04.08.2008 21:00:17, IP: ***.***.9.57, #59285
Běžte se podívat na Vzkaz pro normálního chlapa......tam teď píše Romana která ted udajně sedí s manželem na kafíčku...........a zdůraznuje , jak má Romča krásný život a vzdělání a milujícího muže a píše detaily o lidech na Depce......kdo je asi zná??.....no naše Romanka přeci, cizí prudiči né.............to jsem se teda fakt trefila přesně .......Romana je sama a přesvědčuje celý svět o opaku, ve chvíli, kdy má udajně papat zmrzku s miláčkem.........tak nevím jestli se mám smát ...... nebo jí litovat , jak lže.
Jana, 04.08.2008 21:31:45, IP: ***.***.217.5, #59302
Ahoj všem miloučkým lidičkám tady.Je zajímavé,jak se někteří lidi prostě nikdy nezmění.Budiž,je mi to fuk,mě je tu s vámi nádherně a depka začíná couvat do horoucích pekel stejně s panikou:o)))Ted vám tu píšu s okurkovou maskou na obličeji a doufám,že na mě ze zrcadla pak koukne mladé děvče:o))))))nekoukne já vím:o))Evak mě vrátila do reality:o)))Jak ráda bych se u toho záhonu s jahodama s Tebou Evi potkala:o))))Vrátili jste mi zase radost ze života.Sice se občas ještě mihne fuj panika,ale to už se zvládá:o))))Dnes jsem udělala spoustu práce jako už dlouho ne.Dokonce jsem i zvládla to,že jsem sama celý den a budu až do rána a vůbec mi to nevadí.Mám vás tu všechny a tak budu sedět na netu:o)))a bude mi moc fajn:o))))Jen ještě musím někde najít co Romanka slibovala za recepty a nikde nic nevidím:o))Ovšem je fakt,že občas mi nesoustředěnost nedovolila všechno přečíst pečlivě.Ted už je to všechno pryč a mám pocit,že jsem v jiném životě.Díky tady vám všem co se umí vcítit do bolavých dušiček i když jim samotným není dobře.Jen mi je líto,že si třeba Halina neuvědomuje,že její pravdomluvnost(jak ona říká) a zloba spíš ubližuje a mě osobně dokázala hodit pokaždé zase zpátky.Ted už to snad takové nebude.Romanko,už to vidím,potřebovala bych recept na BANÁNOVOU ROLÁDU:o)))a VIŠNĚ V KONAKU:o)))))Hurá našla jsem to.Směju se tu u Eviného přemítání nad ohříváním vody v mikrovlnce:o))))Mám doma také kutila,ale je určitě větší cholerik než Evin muž.Umí na co sáhne,ale jak mu něco nejde podle jeho představ,tak je zle:o)))Takže jdu se dívat na zoufalé manželky co už mi za zády dávno běží a všechny vás zlatíčka moc zdravím.Vaše Jana
Alma, 04.08.2008 21:41:46, IP: ***.***.75.30, #59306
Milá Toni,MOC jsem na tEBE MYSLELA,JAK TO VŠE VYŘEŠÍŠ A CHCI SE OMLUVIT,jestli jsem napsala o manželské krizi,promiň,myslela jsem to dobře a nechtěla jsem se tě nějak doktnout,nevím o Tobě vše.Ale vidím,že to s tvým mužem je lepší a jak jsem psala ,oni opravdu se k tomu neumí postavit jak my ženské.A radši se stáhnou do sebe a přitom se trápí.A NEUMĚJÍ TO TŘEBA DÁT NAJEVO,VÍM TO PODLE MÉHO MUŽE.Kduž se to u mě zhorší,tak po čase mi třeba řekl,že už je taky na blázinec a že nevěděl jak mi pomoci,že se i bál něco říci,nevěděl jak na to budu v tu chvíli reagovat.Já vím,že to se mnou je někdy těžké.Tak ty se rozhodni aby jsi udělalal něco pro sebe,co ti pomůže.Jsi ještě mladá a nemůžeš se tak tápit,život utíká,nezapomeň.myslíme tady na TEBE.A jak ti psala Romča,to bylo moc hezké a souhlasím se vším co napsala,už jsem psala včera,ale nešlo mi to odeslat.A s tím pejskem je mi to moc líto,taky jsem to zažila,měli jsme pudlíkaPeggynku,16 let od štěňátka s ní pořád něco byla,měla parvovirozu a byli jsme rádi,že to jako malá přežila,tak jsme jí rozmazlili,že vládla celé rodině,známí vždy říkali,že ona venčí mě ,že za ní vlaju.A pak oslepla a ochrnula a poslechli jsme zvěrolekaře,nezasloužila si to trápení,já tam s ní nešla,to muž a pak musel zmizet na pivo,já přišla z práce a tam obojek na stole...obrečela jsem to a taky nechtěl být u toho a není to necita,jen neví jak se zachovat,každý to neumí.Třeba je ten tvůj taky takový,přitom vím,že pro mě jinak udělá vše.Tak poslechni Romču-moc hezky to napsala a držím ti palce ať se z toho dostaneš.A Eviku ty to o sobě píšeš s takovou sebeironií,že se u toho vždy pobavím a máš taky pravdu-naplácat na čumák co je po ruce,nohy na stůl a něco na chuť a vše dobré,život je opravdu krátký,nikdy nevíš co tě zítra potká.nám třeba včera naťukli naše auto nikomu se nic nestalo,jen moje žebra zase otravovala,a co?Tak všichni -mějte se fajn a víte,že život je boj,tak ahoj Alma*
evak, 04.08.2008 21:43:05, IP: ***.***.45.177, #59308
NIKDY... to je přece základ dobré rodiny a jak známo ze stavebnictví,kde jsou základy odfláknuté,stojí zbytek rovněž za dvě věci....takže rozhodně nezmenšovat,ale udržovst základ v dobrém technickém stavu....

jak se již zde několikrát zmiňovala, nepovažuji se za baculku a ani tlustou,otylku a pod. .... jsem prostě jenom jinak prostorově řešená.... kdo v tom vidí problém.... jeho boj,já jsem v poho....
nojo máš pravdu,komu není shůry dáno v apatyce nekoupí.... viď.... hele já bych navrhovala založit sbírku - nejlépe finanční - a z té potom jednomu nejmenovanému zde,zafinancovat plastiku ústní dutiny... tedy nemám na mysli zubní plastiku,ale tu,kde se napravují huby nevymáchané.... myslíš,že by to mohlo vyjít?.... jsem ochotna investovat poměrně dosti vysokou částku.... dosti mi na tom záleží....

tak nějaký rychlovky na véču se ti zachtělo.... hmmm... co třeba moje oblíbené kuře ščachochbili.... je to jednoduché a rychlé... zapomeň však na to,že koupíš nějakého vyběhance v supermarketu....
na to se musí jinak.... vezmi auto a začni projíždět nejbližší vesnice,kde chovají drůbež... ta pakáž většinou pohybuje se nikoliv po dvorcích, jak by správně měla,ale najdeš ji určitě na cestě,kde by býti neměla.... přibliž se pomalu svým vozidlem ke kurům a když je budeš míti v blízkosti svého vozu ZATRUB klaksonem... pták vyletí,ty rychle přidej plyn a přejeď jej.... okamžitě však zastav,abys neměla pod koly fašírku.... mrtvolu seber a vyhledej majitele.... omluv se mu a zaplať škodu vzniklou uhynutím ptáka... hospodář ti jistě odpustí,vezme mrzký peníz a mrtvolu ti ponechá.... no a ty máš dobře vykrmené kuře v tvz.BIO kvalitě a za pár šupů... když přejedeš vícero kusů,hoď si něco do mrazáku...
kuře tedy máš,dále potřebuješ asi tři cibule,čtyři rajčata,česnek - co kdo snese - , vývar nebo masox a kopr...
kuře očisti,osol,a rychle osmahni v porcích na oleji,přidej cibuli,česnek,oloupaná rajčata - nebo protlak -, podlij vývarem a podus do měkka... nenech se znejistit nejistou a neurčitou chutí během celého vaření...tu ti napraví až několik snítek kopru / asi jako do omáčky/, který dáš do hotového pokrmu a necháš cca deset minut odležet...pokud k tomuto pokrmu stačíš na talíř nandat brambory, servíruj je... jinak nech ty své nenažrance ať si to vychutnají jen tak bez ničeho.... šťávu můžeš taky nastavit jako omajdu a podávat s knedlíkem.....je to starý ruský recept a je opravdu moc dobrý,pokud použiješ protlak,přidej trochu cukru... přeji dobrou chuť
Halina, 04.08.2008 21:59:34, IP: ***.***.9.57, #59317
Jéé tys to Almo zase spapala i s navijákem........to poradila Romana Toni,aby tady jako psala, že je všechno v pořádku doma........není........vsadím 1000 kč, že příští dva měsíce Toni bude dál otročit doma , nepojede na dovču, nepojede do nemocnice a nikam ani na ten blbej víkend nikam nepojede......přitom po tom tak touží, někam odjet ....podřekla se.........zapoměla, že má předstírat, že je vše v pořádku ......každej tu na sebe všechno vykecá.......kam jedeš na dovču TONI??Jedeš na víkend na Mácháč nebo Kerkonoš jako já za 14 dní?

No Evak přiznejme si, jsi příšerně tlustá, já jsem vysoká a mám stejnou váhu, být tak malá jako ty , tak se kutálím, bacha abys to od Romči neschytala ........pohrdá tlustoprdkama a její manžel který není nidky doma, také.......
Alma, 04.08.2008 22:06:58, IP: ***.***.75.30, #59322
Tak děvčata ,ale i chlapci.Potřebuju inspiraci,kdo mi poradí,teď z jiného soudku,zítra bude rodina malovat obývák,já naštěstí vzhlem k handicapu,dohlížím.Stěny světlá meruňka,koberec režná barva,nový.Ale mám současnou sedačku do modra astěnu palisandr,tak co s tou sedačkou,jakou barvu mám koupit,kdo poradí.Holky i kluci dejte tipy,snad to sem taky může patřit,nebo né?díky Alma
evak, 04.08.2008 22:07:14, IP: ***.***.45.177, #59323
ahojky taky mám na čumáku šlupku z nakládačky.... kdyby to bylo možné,asi bychm se zařehtali,kolik lidí tady dneska sedí s maskou na čumáčku... já ty nakladačky oloupala a sežrala... přece to nevyhodím,když jsem potřebovala jen ten obal na ksichtík...
mám radost,že je ti lépe... s tím cholerikem jsi to vyhmátla... te můj dědek tady dneska lítal jak zběsilej.... škoda,že nejsou k mání motorová košťata,uhnal by dvě za odpoledne... jeho trasa byla plynový pomníček,zapnout regulátor,pustit plyn a letěl do prvního patra aby zjistil,zda to funguje.... nefungovalo,následovala sprška vulgarismů na téma genitálií a opět letěl k pomníčku.... opakoval to snad třicetkrát a pak na mě hulákal ať volám poruchy... tichým hlasem jsem mu oznámila,že již mám připravené číslo a čekám jen na jeho povel... a hlasitěji dodala,že vše se nechá řešit bez řevu a ten řev jsem patřičně zdůraznila....no a pak jen následoval technik s konstaováním , že jse o velkou závadu... děda si začal sypat popel na hlavu,že to rozbil, ale za to určitě nemůže,plyn máme již poměrě dost dlouho a tak se dala nějaká záludnost očekávat....další amok přišel před chvílí,když po mě vyžadoval teplou večeři a já mu sdělila,že na netu sice vaříme,ale v jeho případě to k sežrání opravdu není... mručel něco o salámu a čaj si k tomu dokáže uvařit snad sám... no a já kecám tady s vámi... docela je to paráda, v podstatě mám volnej večer....
a tak pro Romanu něco k rychlé večeři.... když nám jde plyn vařím těstoviny s pórkem... těstoviny uvaříš klasicky al dente, na cibulku hoď na kousky nakrájenou slaninku - třeba anglickou ale může byýt i obyč. -pórek nakrájej nadrobno a podus do měkka na slanině, promíchej s těstovinou a nandavej na talíře..... užerou ti ruce..... pórek občas vyměním za kysané zelí, kapustu, nebo zeleninu na másle.... kombinací je mnoho a je to vždycky dobré.... ps do kapusty hoď pár stroužků česneku... je proti upírům dobrej....a taky když si ho dáš večer je to vynikající antikoncepce.... po požití česneku,máš zaručeně noc bez sexu... no alespoň u nás to funguje....
Halina, 04.08.2008 22:13:30, IP: ***.***.9.57, #59324
Jen tak pro představu :

všem..................................... TONI, 2.6.2008 11:57
Omlouvám se všem ,že píši až ted ale víkend byl hnusnej.Myslela jsem si že už jsem na tom líp.Pořád přemýšlím co dál..............někdo by řekl nad čím přemyšlí at se zbalí.............ale ono to není tak lehké když máš děti,doma tchýni po mozkovce a rodinu která.......................
Dnes jsem uplně v p.............taky z toho že jsem přišla o kamarádky -jedou příští týden na víkend do lázní -ted si říkám jak bych jela -třeba s kabelou léku-klidně už bych si na to pujčila,ale prej je nenapadlo že bych jela když mi poslední dobou psali sms tak jsem skoro vždy psala,že mi není ok.Připadam si tak sama a klidně se mi smějte.Brečím tu jak malej hažart kterýmu vzali něco co měl rád.
evak, 04.08.2008 22:20:24, IP: ***.***.45.177, #59330
nejen nevymáchané huby ale necháme udělat taky plastiku některých pc... kdo se přidá...
Halina, 04.08.2008 22:24:09, IP: ***.***.9.57, #59332
Evak nechci prudit........ale když už se chcete skládat, tak se složte TONI na víkend v lázních......klidně přihodím taky ......:-):-)

Já nepotřebuju plastiku kompu ........já jen píšu jiný neotřelý pohled odjinud a v řadě věcí se trefím ......:-):-)
posel dobrých zpráv, 04.08.2008 22:26:46, IP: ***.***.18.54, #59335
s jakýmikoliv plastikami souhlasím ale nebudu to rozebírat. Jestlipak jsi už zkusila česnekové šneky ale teď jsi mně velice navnadila na ty těstoviny a hned zítra je vyzkouším,ale musím je sníst dopoledne protože pak jdu k zubaři a tak si je asi dám vyjímečně bez česneku!! Díky je to fajn rychlovka.Mějte se všichni báječně!!
evak, 04.08.2008 22:34:00, IP: ***.***.45.177, #59345
nestíhala jsem je ještě udělat,ale podle návodu budou vynikající,já z podobného receptu dělám domácí houstičky a taky se po nich jen zapráší... recept mám ve sbírce a nebude dlouho trvat a provoním česnekem celý dům... teď ještě stále rekonstrujeme a máme stále problémy....
Jana, 04.08.2008 22:34:34, IP: ***.***.217.5, #59346
Já jsem pro Evaku,jen nevím jestli by to plastika vyřešila:o))))Vidím,že chlapy máme podobné.Ten můj má velice "vybraný" slovník:o))).když mu něco nejde a nebo nedej bože se něco ještě víc po.......Dnes se mu po cestě domů rozbilo auto a tak jsem ráda,že jsem to neslyšela.Vidíš motorové koštátko by se hodilo:o))Takhle si však myslím,že je také spokojený,neb jízdu domů nahradil okamžitě pánskou jízdou:o)))Mě kdyby se rozbilo auto,tak budu někde v lesích bloudit a vyhlížet v nejlepším případě loupežníky a on má štěstí,že se auto rozbije kousek od přátel:o))))Ještě,že už nákladák blbnul už pár kilometrů:o)),jinak bych tomu snad ani nevěřila:o)))))) Myslela jsem,že ho tu překvapí po návratu mladá holčina a ejhle,pořád na mě ze zrcadla kouká ten stejný obličej:o)))je však pravda,že plet je svěžejší:o)))Něčím ho však přece jen překvapím,tem recept s těstovinami co jsi psala vypadá velice dobře,tak ho hned zítra vyzkouším:o)))))Nevím co však s tím česnekem:o)))u nás naděje na klid asi nebude ani po česneku:o))))))))Budu si ho užívat dnes s knížkou v posteli.Myslím klid ne česnek:o)))))))))))Ještě se musím zahrádkářky zeptat,můžu zasít levanduli i do truhlíku?Nevíš náhodou jestli je to nezmar?U mě se kytičkám nějak nevede.Bud je zahrnu přílišnou péčí a nebo to asi zanedbávám.Svedu to na psychiku:o)))),ale ted mi je dobře,tak bych chtěla tu levanduli dovést ke zdárnému konci:o)))))))
ALMA, 04.08.2008 22:38:58, IP: ***.***.75.30, #59348
Tak co je s vámi,nikdo mi neradí,Evak od tebe jsem zrovna čekala radu.Nebo už spíte?všichni mějte hezkou noc Alma*
        Předchozí   1 .. 262263264265266267268 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.