Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Martas, 04.08.2008 14:07:49, IP: ***.***.1.78, #59230
Hezký den všem!!!Toni dokážeš to uvidíš , když jsem to dokázala já...můj mail ti může napsat Malířka, když budeš mít zájem.Mojí sestře zakousl pes kočičku, zůstali po ní kotatka, tak takový je život, obrečeli jsme to a život pokračuje dál Toni ..a jak ti píše Evak , pokud to už nemá cenu .....tak hodně síly a drž se pa
Rena, 04.08.2008 16:02:05, IP: ***.***.69.26, #59238
Ahoj Romano jen jsem musela reagovat protože mě to dojalo a vím jak je člověku když si myslí že je sám.Nechci aby to znělo jako patos ale účast člověka v nouzi je nadevše a proto jsem ráda že jsou i v tyhle době lidi jako ty.Halino jsi podle mě dost studenej člověk.jsi asi dost inteligentní ale absolutně bez citu.Víš ono říci pravdu za každou cenu at je nebo není pravdivá je sice hezký ale někdy nadělá víc škody než užitku.neříkám zbytečně chlácholit ale je to jak psala Toni.Jakákoli reakce od tebe je jako ostrá fackaAsi jsi v životě hodně sama nebot s takovým člověkem to musí být peklo.Podle mě jdeš přez mrtvoli i kdyby jsi to myslela kdovíjak dobře.nevím jestli to děláš naschvál nebo prostě taková jsi.Chci ti jenom říct že hrozně ubližuješ lidem.Víc nic.Jinak vám tady přeju hodně radosti a štěstí..
Rena, 04.08.2008 16:04:54, IP: ***.***.69.26, #59241
Omluvám se za chyby ale blbne PC a nějaké klávesy nechtěj fachčit.
Malířka, 04.08.2008 18:49:20, IP: ***.***.60.43, #59250
Všechny Vás moc pozdravuju a hlásím se zpátky doma z alpských velehor. Nějakým zázrakem jsem vše zvládla (Soni, Luboši, šlapalo mi to), ale teď se ploužím, jako pilot Meresjev v ruském válečném filmu po amputaci s novými protézami a ještě ke všemu jsem si přivezla "faraónovu pomstu". Noční cesta autobusem byla nekonečná, bolelo mě všechno a nespala jsem, ale to asi nikdo za parťáků. Zítra snad začnu "normálně" fungovat.
Holky, víte, každý jsme nějaký a prý "nesuď a nebudeš souzen". Nemám potřebu se tu hájit za svůj způsob odchodu z práce, ale věřte, že právě "ona" mě dostala tam, kde jsem, včetně osob, které mi byly blízké a ráda jsem pro ně dělala, co jsem mohla, zatímco ony donášely, pomlouvaly, chytře a šikovně se ulejvaly a nakonec... Ne, nemá to smysl. Moji blízcí se diví, že se nejdu soudit, ale jednak na to nemám žaludek a druhak věřím Romaně... Na rozloučenou jim řeknu, že je mám ráda a přeju jim, ať jsou šťastné a spokojené, ať mají zdravé děti a rodiče a všechny, na kterých jim záleží. A řeknu jim, že mě mrzí, co jsem způsobila a je mi líto, že měly o trochu víc práce. Asi si poťukají na čelo, nejvíc šéfové :-)
Jo a moje děti už dávno odhodily všechna svoje těla a pochopily, že nejlepší učitel je nepřítel.

Krásný večer Vám přeju, klidnou, dobrou noc Vám přeju * * *
Halina, 04.08.2008 18:54:38, IP: ***.***.9.57, #59253
Já vůbec nejsem bez citu Reno..........ty jen neznáš celou situaci ......v to je problém..........tady se ROmana celou dobu rozněžnovala a vcitovala a v ten samý den mi psala na ženatém jako Kopretina , že jsem tlustoprdka a a že si to dělám sama a jiné perly .....je to přetvářka, zatímco já jsem upřímná a na nic si nehraju .....není důvod......Romana je osamělý člověk, který se nemá komu chlubit se svým majetkem a snobárnou, protože všichni okolo ní jsou bohatší, tak se vytahuje na forech a píše dloooouhééé články aby zahnala samotu ....

A pokud jde o Toni, ta si za celý svůj život může úplně sama, nic neřeší , jediné na co se zmůže, je že brečí na forech a doma dál jede všechno postaru .........samozřejmě i ted začala všechno retušovat , jako minule , když jsme tu řešili její umírání .....pak najednou bylo všechno lepší .......a po čase ve starých kolejích ...........no komu není shůry dáno .....myslím že to souvisí i s inteligencí , protože já se TONI rozhodně neposmívám, že píše Capsem, jen to zdůraznuju , protože je to projev zoufalství, ale jednoduchá Toni mě osočila, že tvrdím něco jiného........

Udělejte si masku hlavně......přejdou vás všechny depky...........hihi......ty jsi ale případ Evak :-):-)Kvůli tobě už sem skutečný depresák nepůjde, pze se tu předvádí jen osamělá Romanka a Evak , která všechny neduhy léčí modními časopisy.......prčáááá
ZNÁM, takže rozumím, 04.08.2008 19:16:21, IP: ***.***.173.78, #59262
Ahoj dušičky,

MALÍŘKO, jsme rádi, že Tě máme ve zdraví zpět a bylo mi smutno po Tvém psaní.
Věřím Ti. Já bych měla být především ten,kdo si kolem sebe udělá v práci pořádek a přesto - šest let paráda, čtyři roky nový šéf, který je prostě jaký je ( nemá cenu tady vypisovat román ) a kdybych se chtěla soudit pro diskriminaci na pracovišti vůči mé osobě a nerovnost pracovních podmínek, ten spor bych vyhrála. Je toho dost. Potřebné věci jsem si nechala schované včetně e-mailů, o kterých nikdo neví, že je mám, listin s padělanými podpisy a pod. ( grafol. rozbor ). Možná se rozmyslím, půjdu do toho a budu ty věci potřebovat. Mám na to tři roky. Teď chci mít klid a těšit se do nové práce a jsem šťastná, že jsem kde jsem. Devět let bylo relativně dobrých a to je dost. Do NOVÉ práce se upřímně těším. Takže jen abys věděla, že vím, co dokážou poměry na pracovišti, pomluvy, intriky a donášení. Nás odešlo šest a sedm bylo vyhozeno, případná žaloba bude hromadná, i kolegové mají dost zajímavých věcí v záloze. Prostě i tyto věci v některých firmách existují. Dnes je situace trochu jiná. 90 % pracovněprávních sporů vyhrávají zaměstnanci. Měj se krásně Malířko a relaxuj !! Romana.
PRO TONI, 04.08.2008 19:22:31, IP: ***.***.173.78, #59264
Ahoj TONINKO, zdravím, snad se mi PC rozpohyboval. Dneska jsem udělala kus práce, mám navařeno na dva dny, naklizeno, vypráno, upravenou zahrádku a dobrý pocit.
TONI, jsem moc ráda, že jsi mi zavolala a půjde o výlet za člověkem, kterého ráda uvidím - tak to ber. Jak to uděláme, jsme domluvené. S pejskem mně to moc mrzí, dovedu si to představit. Roxy je taky člen rodiny. Buď silná a ber to tak, že pokud je určeno, že Váš pejsek svoje pozemské putování má skončit a jít do psího nebe, pak mysli na to, kolik radosti Vám dal a že jemu s Vámi bylo taky dobře. Drž se, těším se. Romana Marie.
Halina, 04.08.2008 19:27:35, IP: ***.***.9.57, #59265
Víš Malířko zapoměla jsi říct, že do depky tě taky dostali jiní lidé okolo, kromě zlých kolegyń v práci..........tvoje kámošky se kterými se hádáš , tvůj otec se kterým se nestýkáš , tvůj psychiatr a psycholog, které měníš jako ponožky, tvůj přítel, který chce abys doma pracovala, zrovna když se válíš..........trochu moc konfliktů najednou na jednoho mírumilovného buddhistu........zkus se soudit s celým světem, třeba něco vysoudíš.......a nebudeš už muset dělat vůbec nic..
PRO EVAK, 04.08.2008 19:38:10, IP: ***.***.173.78, #59266
EVAK, jak se máš ? Piš, Tvoje psaní je moc fajn, všimni si kolik lidí už Ti napsalo jak hezky se čteš.
Ty autorko kulinářských zázraků, dneska jsem tak dlouho přemýšlela, jestli udělám zelené fazolky nebo čočku, jak já ji dělám na sladkokyselo s uzených, osmaženou cibulkou a volskými oky, až jsem nakonec udělala obojí a ještě těstoviny Panzani. Vše se sní, doma je starší kluk a žere jako kyselina. Do těstovin jsem dala hrášek, nasekaný kuřecí párky, žampiony, kukuřici, zalila Nivou rozpuštěnou ve smetaně a zapekla. Dobrý, ale to víš, já žeru všechno a pořád.
Mladšího syna jsme včera kvečeru navštívili na táboře, je tam můj prdýsek spokojený. Je mně po něm trochu smutno, starší se chodí jen najíst a má svůj program, ale o zábavu se mi stará manžel a Roxy, která mně ráno ožrala půlku pokojové kytky, překousla náramek z dřevěných korálů a pak mně láskyplně chtěla lízat nos a oddaně a zamilovaně na mně koukala svýma korálkovýma očima. Ta to se mnou umí potvůrka. V sobotu na chatě známých měla ctitele - jejich jezevčíka Blacka - učarovala mu a byl hodně akční, tak jsem je pořád hlídala, aby on něco nevyvedl. Házela před ním polohu podřízenou na zádech, ale varovně vrčela, nakonec se skamarádlili a hráli si, jsou to ještě psí děti.
EVAK, Tobě končí dovča ? Hlavně tady na nás nezapomínej .... já při Tvém psaní relaxuju a jdu za chvíli do vany a pak si dám okurkovou masku, která pleť vypne a unavenou osvěží a hydratuje - pozdrav od Romany.
evak, 04.08.2008 19:38:21, IP: ***.***.45.177, #59267
a tudíž bez možnosti umýt se a nasytit.... ten můj ferda mravenec předělával plynové rozvody v přízemním bytě a uzavřel si přívod plynu tak důkladně,že již tento nejde spustit... běhal nám tady pán od poruchy a nic....máne v riti regulátor a tak budeme o pár tisícovek lehčí... snad nám to zítra opraví... dneska ještě teplá voda bude,ale zítra už bychom se koupali v neckách... ach jo, jak bych se ráda vrátila do pravěku.... všem,kdož si dneska napustí teplou vanu závidím...

máme tady docela "prima" příspěvky co říkáte...no nic jdu něco dělat... asi budu ohřívat vodu na mytí v mikrovlnce...
jsem ráda,že se nám kolektivně vrací pisálci z dovolených...vítejte
hezký večer všem pozitivně myslícím lidem
evak, 04.08.2008 19:45:29, IP: ***.***.45.177, #59269
jo jo díky za podporu.... a taky si Romčo všimni,že je tu jeden čtenář,kterému se moje psaní nelíbí...ale to je jedno,i negativní reklama je reklama... neexistuje člověk ten,aby se zavděčil lidem všem....
něco ještě písnu.... asi zítra...možná...aby bylo co číst a co kritizovat.... už vidím tu odezvu.....pa pa lala
Halina, 04.08.2008 19:46:35, IP: ***.***.9.57, #59270
Romanko piš piš a co nejdelší .........ať tolik nevnímáš, že jsi sama a že je manžel věčně v čudu ...........
a prosímtě.....Evak je strašně tlustá, má 105 kg a měří 165, tak se prosím ovládni a neposmívej se jí, jako mně, že jí nikdo nechce , protože je tlustá a má vytahané prsy...(jaks mi lichotila na ženatém)......a už vůbec se jí nechlub, že všichni muži mají rádi štíhlé , protože to hlavně není pravda.....koukni , ty jsi štíhlá a přesto sedíš na forech a píšeš kilometrové články, místo aby tě muži obletovali .........:-):-)
evak, 04.08.2008 19:50:09, IP: ***.***.45.177, #59271
jen tak pro info... mám úžasně udělanou plastickou operaci prsů... žádné vytahance...škoda,že to není vidět... ach jo zase vedle....
sluníčko a Brníčko, 04.08.2008 20:11:58, IP: ***.***.173.78, #59273
Nojo, EVAK je sluníčko, když pošleš holči nějaké recepty, budu ráda - na rychlá jídla. Vyvařuju staršímu klukovi jako vzteklá, ale baví mně to, jen inspirace někdy dochází ...
Ty těstoviny jsem před chvílí spolykala v mžiku, byly fakt dobrý. Manžel řekl, že vynikající.

SILVO, zdravím.
Já bych si taky dala na kole Jižní Čechy, jsou tak malebmé a Písek, Český Krumlov, Budějovice jsou krásná města. Naposledy jsem to tam na kole projela na fakultě v rámci LAS a to je pořádná řádka let.
Máš jistě krásné zážitky z Kréty, já mám Řecko moc ráda. Byli jsme před třemi lety na Krétě v Chani a projeli ji celou malým tereňáčkem.
Dneska jsem měla živé sny, přenesly mně do Brna, fungují ještě v centru kavárny mého mládí jako Venuše, Zlatý bažant, Apetit ?
Měj se hezky !!!

Zdravím Renu, Kristalku, Martas, Janu, Almu, Soňu, Luboši, Petře, jak se máte ? Napište holky - Jájo, Myšule, Katkovoso, Kollerko, Nino, Lindo - zdravím Vás všechny i ostatní přátele. Chlap mně honí už dost dlouho od compu a má recht. Prý nechce pít kafe po večeři sám a nachystal mně zmrzlinu se šlehačkou a ovocem.
Tak já pádím za ním a přeji všem klidnu noc, hezké sny a pěkný zítřek. S láskou Romana.
Romanka pro kočku EVAK, 04.08.2008 20:27:42, IP: ***.***.173.78, #59275
Tak EVAK, teď se tady řehním nahlas. Kočko, někteří lidi jsou zoufalci.
Z Tvých řádků je jasně patrné, že máš bezva muže, dcery, fajn a velkou rodinu, já mám syny a chlapa, kterýho miluju a nevyměnila bych ho za nikoho na světě. Že máš toho svýho kuliferdu ( promiň, nemyslím to zle ) ráda i Ty, to je patrné z každého příspěvku, který pošleš.
EVAK, všemocný vládce světa rozhodl, že Ty jsi baculka a já opuštěná ženská, ale dlabej na to, hlavní je, že je nám fajn a že dovedem být při tom údělu šťastné a to si myslím, že herdek zrovna my dvě sakra umíme. Je nás tady víc. Ale někdo to nebude umět třeba taky do smrti ... Evak, jsi bezvadná a poprsí Ti závidím ale i přeju. Dnes už plastičtí chirurgové dovedou zázraky. S tímto punktem já jsem zatím spokojená, já bych si nechala zmenšit prdýlku .... leze sem ten můj Micák, ten mně zabije ... fakt
        Předchozí   1 .. 261262263264265266267 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.