Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

posel dobrých zpráv, 05.08.2008 16:39:47, IP: ***.***.18.54, #59435
Ahojky všichni tady dohromady, jsem moc ráda že dodržujete pravidlo č.1 a to nereakce. je to vynikající. holky já udělala dnes ty těstoviny s pórkem no ňam,ňam. Bylo to skvělý a můžu je jíst celý den protože moje zubařka ráno v 7 volala že jí budou seřizovat rentgen tak mně šoupla hned na pondělí. nevadí mi to protože jsme měli docela náročnou noc s malou a tak jsem byla docela ráda, jakoby to paní dr vycítila.Takže až v pondělí a tak sypte rychle receptíky!!Holky nějakou dobrou rychlou čínu z kuřátka máte?? Mám jich asi 5 ale změna je život!! Takže děkuji předem a přeji všem nádherný den bez depinek a pepinek. Mějte se všichni báječně!!
Halina, 05.08.2008 17:00:52, IP: ***.***.9.57, #59439
To máš jedno Posle, co děvčata dodržují.....ty jsi totiž také nepochopila, že DISKUZE JE DISKUZE .............nikde není psáno, že na příspěvky druhých musí někdo reagovat........ani, že se spolu musíme všichni kamarádit........já se například nepotřebuju kamarádit s lidmi na depce , jednak mám dost lidí v reálu a jednak vím, že u řady lidí je to v reálu úplně jinak, než tady píší....
Prostě, když mám pocit že chci napsat názor, tak ho napíšu ...........a jestli mi někdo odpoví, na tom závislá nejsem, hlavně že si to mohou přečíst ostatní a přemýšlejí o tom......často mám totiž pravdu .........ano.
Martas , 05.08.2008 17:10:26, IP: ***.***.1.78, #59443
Posle..:.-))) , já to asi nevydržím...:.-)) ty jsi , ale trdlo nic nechápeš.....:.-))) , vařit neumíš , ty nevíš , jak se dělá čína ?Nic si nepochopila , pošlu ti sms posle , osle nebo mail, čauky...někde jinde.
Jana, 05.08.2008 17:12:27, IP: ***.***.217.5, #59444
Ahojky lidičky,tak já sem ted zatím jen nakouknu,a musím napsat Evince,že ty těstoviny s porkem jsou opravdu mnamka.Také jsem je dnes dělala:o)))Muž dorazil kolem třetí domů a málem mi to sám zblajznul:o)))) Jinak se musím pochválit po dlouhé době mě konečně zase něco baví,dokonce jsem se dala na šití sáčků na bylinky a tak si ted letím koupit barvy na látku,abych se mohla vyřádit.Zlaté moje kamarádky,jsem díky vám úplně nový člověk a je úplně jedno,že jste jen na netu.V reále to moc lidí nechápe,mám kolem sebe jen ty zdravé :o))))))Dezorientovaná jsem jen já:o))))Tak snad najdu cestu do města a večer vám písnu:o))))Malířko,jak je?Piš prosím.Toni,také napiš,at víme jak vám je.Zdravím vás všechny a těším se na to co napíšete.Ahojky Jana
Marcela 1, 05.08.2008 18:14:46, IP: ***.***.109.12, #59448
Ahoj, zdravím po delší době všechny dušičky tady. Nějak neztíhám moc psát, občas kouknu na net v práci, ale jsem opět v jednom kole. Celkem to už jde, občas s tím pěkně bojuji, hlavně ráno a dopoledne, ale říkám si, že to prostě musím zvládnout. jinou práci nemám, je těžké jí tady u nás najít, tak zase dojíždím a dojíždím, ale jsem opatrnější, nedělám přesčasy a spěchám vždy domů za rodinou. Mějte se jak jen to půjde, pokud možno dobře. PS:ty těstoviny s pórkem taky vyzkouším. Doufám, že nadchnu i malé mlsouny. Děti a zelenina.......:-)
Evak, nemáš taky nějaký recept pro dětičky? Díky
evak, 05.08.2008 18:43:59, IP: ***.***.140.254, #59449
jo děti to jsou strávníci.... se zeleninou bojují,ale bonbony a sušenky žerou jedna báseň....
u dětí to vyhraješ jen oklikou.... dávám jídlům pohádkové názvy a snažím se talíř nazdobit...
např. budulínkova polívčička´= hrachovka,do toho dávám housátka což jsou nasucho opražená houska nebo chléb
pohádku o veliké řepě zamotám do zadělávané mrkve,štaflíka a špagetku do špaget se zeleninou,brokolici smažím jako pochoutku obra dobra,bramboračku máme jako rumcajsovo pošušňáníčko,luštěniny svedu na cipíska a manku,obra hromburáce zamotám do hrachové kaše a tak těm dětem vlastně lžu již od útlého mládí.... jde o jedno,aby neslyšeli v okolí slova na způsob já to nemám rád,tohle nejím a pod., do jídla je nenutím,trvám však na ochutnání jednoho sousta...většinou sežerou celý talíř má to taky druhou pozitivu, nikdy se ti nepodaří rychle stárnout,protože neustále sleduješ dětský svět pohádek....

dětské jednohubky - cihla sýr nakrájej na špalíčky na to kolečko banánu a ovoce dle sezony /jahody,pomeranč,kiwi...aj./
nebo na sýr dám zeleninu - papriku,rajče,kousek mrkve
hodně dělám obložený talíř a nechám na capartech jak si chleba upraví...
jo není to žádná procházka růžovým saadem,ale vyplatí se čas investovat dětem do stravování... reprezentují nás potom ve školce a škole a alespoň se nemusíme stydět...
i když jeden můj známý tvrdí,že na dětech je nejkrásnějších těch prvních deset minut,když se dělají a pak už jsou to jen doživotní starosti..... nevím, možná má fakt pravdu posuďte sami....
Lada, 05.08.2008 19:59:43, IP: ***.***.9.57, #59459
ahojte sem tady dobře na Depreesi tady se píšou tajový divný věci nějaký recepty nebo co..já mám depku
TONI, 05.08.2008 20:01:37, IP: ***.***.64.186, #59460
Děvče je mi tě fakt líto a jsi neponaučitelná hlavně ty.Vím,že se mnou to jde pomalu-taky jednou nahoru a pak dolů ale kdybych byla jako ty-to jest lavina zlosti-tak asi sedím sama doma jak ty-kde by jsi jinak brala tolik času sedět u pc?To že nevidím na lidech jen a jen vše špatné jak ty?Všichni máme chyby ale nemusíme být zlí jak ty.Stejně by mě zajímalo co tu děláš -když jsou tu podle tebe všichni tak ?-já podle tebe -jednoduchá..atd.musím ti jen říct,že tady marníš úplně zbytečně energií.Už na tebe................
ALMI-dík vše vpoho.Já vím že to´jeden den u chlapa je to tak a druhý jinak-ale měním se a už dost věcí beru jinak.
Včera jak jsem měla stresy s tím naším pesánkem-tak mě v noci chytl opět žl.záchvat a dnešek jsem až do ted proležela.Děti sami uvařily -a šlo to ale je mi blbě.Snad do rána bude líp.Musím už končit.Všechny hodné moc zdravím a děkuji že tu jste!papaTONI
.
Halina, 05.08.2008 20:14:21, IP: ***.***.9.57, #59465
No já jsem se ti snažila pomoct Toni a že to nejsi schopná poznat , za to nemohu a ještě sis na mě otvírala ústa.......celé měsíce jsi tu brečela a je nám všem jasné, že se ti doma nikdo nevěnuje , na dovču nejedeš, do lázní také né, přitom je ti dál zle ........řeš sebe, ne mně..........já jsem v klidu, dnes jsem byla 4 hodiny v práci,pak v cukrárně , uvařila ,nakoupila a mezitím dcera umyla nádobí a postarala se o kočky .......u nás doma se spolupracuje, tím pádem mám spoustu času tu sedět , zdá se, že mi to závidíš ..........no, jak si to kdo zařídí, tak to má a všimni si ,že já tu nemusím brečet, že jsem tak sama, jako ty......pze se tak necítím víš , moje rodina se mi věnuje.........a na víkendy si také nemusím půjčovat od lidí peníze , zvládám to finančně hravě ......za 14 dní pojedu do Pece na víkendík, moc se těším , dáme Sněžku, bazén v Horizontu, někde dobrý oběd a také večerní procházka Obřím dolem....budu na tebe myslet :-):-)
posel dobrých zpráv, 05.08.2008 21:11:37, IP: ***.***.18.54, #59472
Tedy zlatíčko od srdíčka jsem se zasmála, děkuji a po tom telefonu mi bylo mnohem líp. Děkuji!!! holky je to skvělé když tu i vaříte, je to úplně bezva, protože co si budem vykládat, každá z nás zná jinou kuchyň!!!! děkuji že existujete a je mi tu skvěle, ale Marťásku když nic nechápu tak mi prosím alespoň jeden receptík pošli a nebuď taková krkna jo??!! Díky předem!!!
Martas , 05.08.2008 21:42:56, IP: ***.***.1.78, #59476
Posle - sorry , že jsem nenapsala jsem více na wc než na PC asi něco střevního....to zase madam bude mít radost..:-)).Toni zkus si z otho noc nedělat....holky zatím pa snad zítra dobrou
Halina, 05.08.2008 21:47:56, IP: ***.***.9.57, #59478
Jo a děvčata nevíte, co to je neponaučitelná ??

Toni noc so s otho nedělej ......
ahojky, 05.08.2008 22:03:06, IP: ***.***.173.78, #59482
Ahoj zlatíčka, zdravím stálice na nebi fora o paní depresi a speciálně Marcelku 1 a Lolu a Posla dobrých zpráv, Jani na recepty myslím, pošlu zítra ... Romana.
EVAK -POŠTA PRO TEBE, 05.08.2008 22:19:29, IP: ***.***.173.78, #59487
Evak, díky za recepty, kuře, jehož název si nemůžu zapamatovat a zní mi gruzínsky, budu dělat v sobotu, vypadá to dobře, jen materiál pro tepelné a kulinářské zpracování bude ze supermarketu, holt Evak, já prostě ani kuřeti neublížím ... natož ho přežvejknout autem.
Chuť vraždit mívám, když posté najdu smradlavé ponožky manžela pod houpacím křeslem v ložnici nebo svoje auto ráno s vybitou baterkou, protože synek nechal nezhasnutá světla přes noc ... asi víš, jak jsou ty negativní pocity prchavé, rychle si umím zdůvodnit, že ponožky jsou malichernost posté a že synek si musí půjčovat moje autíčko, protože jeho je jen pro dva a do mého se tudíž vejde víc puberťáčků nadržených se jet bavit ...

EVAK, s Tebou se musí fajn žít. Kdybych Tebe mohla pozvat na kafe, dobře bych se bavila a ještě bych se mohla hodně učit - nemyslím jen recepty na super žrádýlko, ale líbí se mi Tvůj smysl pro humor, úžasný nadhled, pohled na život, pohodovost a Tvoje úroveň člověka nastavená přesně tak, že jsem přesvědčená, že na Tebe žádná lidská bída v podobě primitivismu, zloby a závisti prostě nemá. S Tebou se nikdo nemusí bát jít do nepohody, vyzařuješ přes ty řádky bezpečí a jistotu, já z nich snad cítím vůni dobrého jídla, které vaříš, vidím v nich Tvůj široký a hřejivý úsměv, kterým umíš pohladit členy svojí, jistě moc šťastné rodiny.
Tato diskuze, jako třeba stavba, má mít svůj pilíř, pevný a opěrný bod - schází se tu lidé mnohdy velmi zranitelní. Proto jsem ráda, že jsi sem přišla.

Koukni Evak, dost štráchů, než se mi bude chtít bulit smutkem - ale krásným, nebudu Ti valit patetické kydy do hlavy a napíšu Ti to jasně a stručně, abys věděla " vo co de " -

DĚKUJU TI !

( za mně a nás tady, jistě je nás víc ....)

Romana.
POŠTA pro IRIS, 05.08.2008 22:37:33, IP: ***.***.173.78, #59489
Ahoj Iris, souhlasím s Martas.
Neměj zábrany, neboj se a hlavně se v problému neutápěj sama. Promluv s člověkem povolaným posoudit, jak Ti pomoci - psychologem nebo psychiatrem.
Deprese a úzkost jsou zlé, ale léčitelné. Byla jsem na tom tak, že jsem nejprve nechápala, co se děje, později se izolovala v přesvědčení, že jen já jsem ranec zoufalství a všichni kolem mně jsou happy, což je omyl, lidé se usmívají, ale to neznamená, že jsou happy, nechtějí jen svoje problémy ventilovat a má je občas v životě každý. Nedovedla jsem si představit, že budu zase jednou normální a pohodový člověk a že bych mohla najít sílu se vzchopit, teď při pohledu zpátky nechápu, jak jsem mohla být taková bez života a vůle s tím něco udělat. Problémy hodnocené zpětně vidíme v jiné perspektivě a z jiných úhlů. Když jsem přišla sem, byla jsem moc překvapená, kolik lidí se pere s tímtéž problémem jako já opakovaně ...
Držím ti palce - zvládneš to ! Romana
        Předchozí   1 .. 264265266267268269270 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.