Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kikina, 07.08.2008 10:15:39, IP: ***.***.72.18, #59602
Ahoj všichni. Evak, zase jsi mě rozesmála s tou běhavkou. Ale ono to vlastně moc k smíchu není. Zabírá spolehlivě Imodium.
Já, když se mi rozjela depka, běhala jsem taky 10x do hodiny a zhubla 29 kilo za 2 měsíce. Byla jsem sice jrásně štíhlá, ale naprosto nepoužitelná. Bude děsnej pařák a já musím být v práci do 15.00. Nějak to snad přežijeme. Jinak ten bazén jsem ještě nenainstalovala, má být zase hnusně. Ahojík.
Monika, 07.08.2008 12:14:35, IP: ***.***.5.85, #59608
Ahoj Evak to jsem se srdečně zasmála a máš pravdu,že když je to řidký tak je to na prd,ale když je to moc tuhý tak si zase natrhnu dirku .tak si vyber.Mějte se moc krásně a díky.
K.č, 07.08.2008 13:27:34, IP: ***.***.243.226, #59613
Tak mám zrovna depky, přítel se se mnou rozešel a já ho nedokážu jen tak obejít a zapomenout,stále ho miluji, i když mi hodně ublížil a já se snažila. Už nevím,jak dál. Ze dne na den po krásné dovolené to ukončil,aniž by se ozval. Vztah trval rok a nechápu jeho činy. On mi sice lhal, dostal za to trest,ale proč se mnou jezdil na dovolenou a pak náhle změnil rozhodnutí. Nechápu chlapy.
evak, 07.08.2008 13:55:40, IP: ***.***.209.214, #59614
nějak tomu nerozumím, nechceš nám napsat něco víc konkrétního abychom mohli trochu pokecat... věřím,že rozchod s člověkem bolí, ale jestliže by ten vztah neměl fungovat oboustranně nestál by za nic v budoucnu... věř mi,vím o čem mluvím... vezmi si situaci,kdy tě opustí člověk a ty s ním máš dvě děti.... ublížili by jste i jim svým komplikovaným vztahem... takhle je to lepší i když teď máš pocit dost hrozný... nevěš hlavu,zase se na tebe bude sluníčko usmívat...já končila manželství po 22 letech a řeknu ti žádný med to tedy nebyl.... no a co, jsem na světě mám jiného chlapa a žiju celkem spokojeně...chlapa nelze pochopit jsou z jiné planety,kde se nerozdávají žádná moudra a logika... tam je učí pracovat/některé/,dělat děti/ to umí asi téměř všichni/ a jako hlavní předmět tam berou výuku toho,jak ženám lézt na nervíky/ a to umí všichni na jedničku/....takže klidně nám napiš protože všechny holky jak jsme tady jsme si něčím podobným v životě určitě prošly a povíme k tomu své.... pak pochopíš,že nemá cenu si ničit nervy kvůli jednomu nezdařenci mužského plemene... hezký den a utři si ty slzičky....
Martas, 07.08.2008 14:57:08, IP: ***.***.1.78, #59619
Evak ,moc hezky si to napsala K.č. já taky chlapy nechápu a oni zase nás...:-)), souhlasím s příspěvkem Evak , ted to bolí...taky to, znám.Ahojky musím....omlouvám se!!
Halina, 07.08.2008 20:06:01, IP: ***.***.9.57, #59635
No já myslím, že my jsme proti chlapům svaté a dokonalé , voni to maj v hlavě pomotaný a jediný snesitelný jsou hodnoušci a i ti se musí hlídat a usměrńovat ..........

Evak pochopila jsem to dobře , žes ještě nikdy na lanovce nejela???....Takže taky sedíš doma jako Toni a vaříš a smažíš a jen sníš o tom, že zmizíš ??No vidíš , tak musíte se mnou jet do Pece a dáme lanovku na Sněžku a pak seběhnout z Růžové hory na obídek a hned do Horizontu do bazénu ...je i venku .........a pak pěkně unavené dáme pařbičku s Němcema až do pozdních hodin.....mluvíš německy Evak ??Já jo..... ale až po pár pivech.......

evak, 07.08.2008 20:20:11, IP: ***.***.16.146, #59637
pochopila jsi to špatně... nepovažuji se za světoběžníka,ale už jsem v životě ledacos projezdila.... včetně lanovek...pecivál tedy rozhodně nejsem a německy se domluvím docela dobře i bez piv... a nejen německy...máš ještě nějaké jiné otázky...
evak, 07.08.2008 20:24:37, IP: ***.***.16.146, #59639
kde jste dneska všichni.... jsem tady asi úplně sama a začínám se bát.... koukejte naklusat a něco sem písnout... je mi smutno...
Halina, 07.08.2008 20:34:29, IP: ***.***.9.57, #59640
Nepřijdou ........doufají, že mě admin blokne , když nebudou psát.....hihi.......dělaj na něj bu bu bu.

No vidíš německy umíš a Toni zase umí anglicky , pořád tu píše že je K.O ......tak to bude pařba .....já vás tam budu zdobit a německy se usmívat a vy to okecáte .......hihihi
evak, 07.08.2008 20:57:59, IP: ***.***.16.146, #59642
asi t nedošlo, že já si své přátele pro večírky a zábavu vybírám.... a Toni jistě také, takže za mne je mi líto, ale na pivo bych s tebou fakt nešla... pokud bych měla své rozhodnutí odůvodnit, je to tím, že jsem dospěla k názoru, že o některých tvých výrocích a komentářích lze s úspěchem pochybovat.... je mi líto...
Halina, 07.08.2008 21:00:10, IP: ***.***.9.57, #59643
Už ti to docvaklo Evak??........Ale ony nevědí jednu věc a já jim to říkat nebudu........hihi......takže stávka je nanic tím pádem a děvčata nevědí proč ..........
Halina, 07.08.2008 21:04:04, IP: ***.***.9.57, #59645
Jo a to by mě docela zajímalo o kterých..........nebo si vymýšlíš ?Řekni příklad o čem pochybuješ........píšu maximálně upřímně a pravdivě na rozdíl do Romany a jiných ..........

Myslím že TONi by brala kohokoliv, jen aby se dostala z toho pekla .....
evak, 07.08.2008 21:38:54, IP: ***.***.16.146, #59648
pochybuji o tvé maximální upřmnosti a pravdivosti.... to co jsi zde v minulosti předvedla tomu jen nasvědčuje...
O Toni se prosím neotírej... jedná sama za sebe a já věřím že dobře...
pro tebe je velice jednoduché napadat lidi,kteří pořebují pomoc a pak se tím bavit na jejich účet... ve slušné společnosti se tomuto jevu říká hyenismus... podle toho co sem píšeš soudím,že nedokážeš lidi potěšit a povzbudit... naopak ... s radostí tneš do bolavého místa ať to stojí co to stojí...nemám ráda takové lidi... nenabízí ostatním v životě nic pozitivního...
není to tak dávno a opěvovala jsi zde svého mladého přítele a v poslední době se o něm již nezmiňuješ... stalo se něco? možná jen potřebuješ pomoci v životě... nevím... tvoje až surovost některých komentářů mě zaráží...
pozdrav, 07.08.2008 21:42:47, IP: ***.***.173.78, #59650
Ahojky všem,

MALÍŘKO - Tvoje dnešní esemeska mně překvapila a potěšila, je to hezké a promyslím to, bylo by to fajn každopádně ... udělalo mi na každý pád radost, že bych šla do party. Ozvu se na telefon esemeskou.
Jinak váhový přírůstek se mi už nelíbil - od února z 55 na 64v červenci je moc, 9 kg za tak krátkou dobu pár měsíců, je to po AD, ta rychlost mi vadila, pár dní krotím žravost a dvě kila jsou pryč, tak ještě sedm a budu v poho. Moje rekordní váha byla 47 kg, ale to už by teď nešlo v mém věku. To bylo zamlada. Byla jsem na kole a ujela 29 km !! Jsem celkem dobrá, že ? Byla jsem taky na Kunětické hoře - krásný výhled, hospoda být musela. Budu pokračovat v započatéím díle, hned zítra, bude to pořádná makačka. Přeji krásnou noc všem - Tobě, Kollerce, Nině, Lindě, Toni, Silvě, Soni, Evak, Myšuli i Katcevose, Petrovi, Lubošovi, Anně, Janě, Almě, Lole, Poslu dobrých zpráv, Iris, Martas, Monči, Milu, Anetce, Páje, pokud ještě čtou, je tu dost vylidněno, hezkou noc mé milé dušičky, já mám svalovou horečku a jdu se naložit do vany. Páček - zdraví Romaňáček.
Halina, 07.08.2008 22:09:12, IP: ***.***.9.57, #59657
Samozejmě, že píšu pravdu a nelžu .......co jsem tu předvedla........to si teda vyprošuju, že lžu ........
Píšu tady lidem pravdu, nemůžu za to že tu buddhistka Malířka řeší celé týdny odstupné a přitom si hraje na svatou ...........a napříkad TONI jsem vždy litovala ,ale se zlou se potázala, byla na mě sprostá, tak co čeká ??.......sama leze pomalu po čtyřech a ještě si otvírá pusu .......
A jak mi chceš pomoct s přítelem ??Myslíš že si v padesáti nevím rady ??Přítele jsem poslala pryč z výchovných důvodů, pze měl opakovaně problémy v práci a nechtěl je řešit a neposlouchal mě a odnášeli to všichni, já, jeho rodiče a nakonec i on.......tak jsem ho v tom nechala vymáchat , není jiná cesta než léčba šokem......a co má být??je mi to jedno, komu není rady tomu není pomoci .......pokud se nesrovná, nebudu s ním........nemůžu se rozkrájet a řešit vnouče a autistickou dceru, rozvedenou sestru, která vyšiluje .... a ještě jeho, který si prostě nedá říct .....
        Předchozí   1 .. 267268269270271272273 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.