Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kollerka, 08.08.2008 13:19:13, IP: ***.***.36.57, #59712
Posílám všem pěkný pozdrav,
doufám,že se máte dobře a užíváte si léta.
Nezapomněla jsem na vás,přišla jsem o všechny telefoní kontakty,ale už to nějak dávám dohromady.
Jsem moc ráda,že taky patřím do partičky !
Dost mě to překvapilo,když jsem poslední dobou vůbec nepsala.
Tak pa pa,mějte se všichni krásně!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Halina, 08.08.2008 14:00:19, IP: ***.***.9.57, #59714
Děvčata běžte se podívat na forum "přátelství" kde naše Romanka pod nickem Lucka líčí své osudy.......navlas to samé jako tady , akorát jiný nick........přesně jak říkám, je osamělá, nikdo jí neposlouchá, tak píše a píše na fora pod různými nicky .....takové dlooouhé články .......samota a marná touha .....
Malířce, 08.08.2008 16:22:50, IP: ***.***.173.78, #59718
Ahoj Malířko, dopolko jsem s Toni mluvila telefonicky a potřebné jí řekla.Ještě s ní budu mluvit. Má starosti s pejskem. Večer se vrací dítě z tábora, řekne mi své heslo a já si na jeho adresáři konečně přečtu Tvůj e-mail. Kolo bylo fajn, jdu vařit. Pa a krááásný den Ti přeje Romana.
EVAK ?, 08.08.2008 17:57:37, IP: ***.***.173.78, #59722
Evak, jsem na tom tak, že když vařím myslím na Tebe a plánuju vaření podle Tvých receptů. Např. to kuře zítra. Dnes jsem udělala kotlety na Hermelínu, které miluje mladší dítě, pro které pojedem za chvíli na tábor. Měl tam být do zítřka, ale jede ráno na jednu akci s tátou a bráchou. Jdu na Internet zapikat lístky na neodolatelný kýč - film Mamma mia.
Udělala jsem si radost a koupila si hezkou bižuterii, celou sadu ve stříbročernobílé kombinaci, khaki kraťasy a bílou vzdušnou halenku se sámky a rozšířenou, je taková něžná a dívčí - celá já - hahaha. A nové žabky a lýkovou tašku s květy - letní - a dala si cestou domů piňakoládu nealko, protože jsem byla v našem krajském městě pochopitelně autem.
Jak v práci Evak ?
Příští týden jedu za kamarádkou do Prahy a řeším dilema, jestli jet na den nebo dva. Den mi projde normálně, na to je manžel zvyklý, na pobyt v Praze přes noc se netváří. Vyrážíš si od rodiny sama na dva dny ? Blbá otázka, ale pomohla by mi v orientaci ... páček Evak, zdravím Tebe i ostatní - Romana
evak, 08.08.2008 19:47:42, IP: ***.***.6.249, #59748
no v práci je jako v práci.... ba ne těšila jsem se do ní a taky jsem ale dneska počítala hodiny do konce pracovní doby a ve finále zdrhla o hoďku dříve....
budeš pěkná kočka,podle toho co jsi tady pospala za parádu... já bižu bohužel mít nemohu,nevím proč ale všechno na mě černá... i stříbro... pokud si vezmu večer stříbrný řetízek a vyspím se sním, ráno sundávám černý kus plechu... bižuterie na mě zelená... asi jsem nějaká zvláštní či co... ale na druhou stranu mi chlap alespoň kupuje zlato s komentářem,že jsem jeho drahé zlato... má pravdu, těch zlatých šmuků mám fakt dost... ani je všechny neunosím a mám je různě v krabičkách... zrovna nedávno jsem ztratila krásný náramek, který jsem dostala kdysi od svých zaměstnanců... no co se dá dělat, život na tom nestojí a budu na ně vzpomínat bez zlata...

jo jedu na dva dny od rodiny a SAMA s přáteli... máme takovou svojí bandu a 2x do roka někam vyrazíme... máme to jako odreagování od všeho,co nás obklopuje... ai nevím,kam zítra pojedeme, je to vlastně vždycky záležitostí okamžitého rozhodnutí a momentální nálady a vždy je to prima adrenalin zda budeme mít kde spát...
ještě utíkám něco upéci a pak se jen pořádně musím vychrupat,protože budu potřebovat síly na cestu...
tak přeji všem hezký víkend a jak budu na netu písnu...
pro EVAK, 08.08.2008 21:03:39, IP: ***.***.173.78, #59750
Evak, tak to vypadá tedy se mnou na dva dny v Praze, no Zlata, stejně chtěla, abych u nich spala, díka měj krásný víkend , užij si to ... Romana
Halina, 08.08.2008 22:00:23, IP: ***.***.9.57, #59755
No to nás neudivuje Evak, že tě manžel pouští ,abys jela sama s přáteli na dva dny.......hihi.......u tvých 160 kg nehrozí znásilnění nebo nějaké obtěžování.....maximálně ti sežerou buchtu .......
Hele a kolik sis půjčila od známých na ten víkend a kdo ti půjčil??:-(:-(
Romanko nehrej na nás, že manžel žárlí, jako Lucka píšeš na jiném foru, že tě dost zanedbává a nemá na tebe čas..........v normálních vztazích lidi mají společné zájmy a v tom tvém si každý jede po svým.....akorát tam všechno odřeš , to musí být smutný život ........
evak, 08.08.2008 22:23:35, IP: ***.***.6.249, #59760
no koukám halino,že taky nemáš nic jiného na práci nežli šmejdit po netech... není divu,když tě mladej odkopl.... hele jestli ty jsi zvyklá dělat dluhy, já tedy ne... ale jestli potřebuješ půjčit na mladého milence... hoď mi sem číslo účtu, pošlu ti pár tisícovek... já o ně fakt nouzi teda nemám a pokud nám tady dáš za pár kaček pokoj, ráda ti charitativní sex zaplatím... třeba několikrát, ať si ještě ve stáří něco užiješ.... nežli budeš za zenitem úplně...tak kolik potřebuješ... vážně... není problém...chodí mi nějaké prašule i z ciziny vyber si měnu a napiš konto
ctenarka, 08.08.2008 22:28:03, IP: ***.***.75.30, #59761
a ja bych tipla,ze chytra Romana je na Nevere,pod nickem Tess
ctenarka, 08.08.2008 22:28:04, IP: ***.***.75.30, #59762
a ja bych tipla,ze chytra Romana je na Nevere,pod nickem Tess
jedu za tři dny - toulka noční Prahou, 08.08.2008 22:58:22, IP: ***.***.173.78, #59767
Evak jedu do Prahy už v úterý, ale klidně přijedu i na podzim a obrazíme kavárny i krámy, musím jít napsat e-maily Malířce a Kollerce, Kollerka je úžasná, co dokáže. Tady to skomírá, Ty to držíš - velký dík. My se paktujeme trochu jinde a jinou cestou. Možná už nebude u mně tato diskuze stěžejním pilířem komunikace s Vámi, ale myslím na Vás všechny slušné a hodné lidi a budu se snažit Vás každý den, kdy budu doma, pozdravit. Užij si víkend a já jdu dopisovat. Krásnou noc Evak i ostatním. S láskou Romana.
Halina, 08.08.2008 23:16:01, IP: ***.***.9.57, #59770
Jasně hihi Evak, chodí ti prašule odevšad a proto nejedeš ani na pořádnou dovču ......hihi.....my ti to věříme, kdybys měla prachy , vzala bys manžela a jela ,ale jak je vidět společný akce nemáte vůbec, co??

A nikdo mě neodkopl, lžeš .....závidíš mi , že jsem si užívala celý roky s mladým a ještě si dovolila ten přepych ho vyrazit........hihi......kluci platí akce mě a ne já jim........uplně sáláš žárlivostí......no není nic smutnějšího než mít vztah a nemít společné cesty, zážitky .....a sex mám miláčku, hned se ozval subíček z dřívějška a moc prosil.......je mu také 30 let a je roztomilej .........no tebe by nechtěl, já za to nemůžu ....hihi ....

No určo Romana píše jako Lucka, sama píše že to tu skomírá , tak se vybíjí jinde, nemůže bez fora žít .........:-):-)
Koukám že jsem ťala do živýho, když se Malířka odstěhovala jinam......těžko by se jí tu dál hrála role buddhistky jeptišky .....
EVAK !!!!!!!!!!!, 08.08.2008 23:39:43, IP: ***.***.173.78, #59774
Evak, já moc nevím, jak třeba diskuzi uzamčít, jako to na obranu před zlobou udělaly milenky. Admin jim pomohl. Vím, jak založit novou diskuzi, ale ta vleze všude. Zítra Ti na e-mail pošlu svou adresu a mobil. pá. Romana.
rrrrr, 08.08.2008 23:59:10, IP: ***.***.69.26, #59776
Fakt se divím že na ni někdo reagujete.Vždyt ji tím děláte jen radost.A ty Halino ty jediná jsi sežraná závistí tady ke každýmu.Jen se shováváš za aroganci ale je to jenom ubohá závist a ta tě žere.Jsi průhledná a vlastně ubohá.
Halina, 09.08.2008 7:51:32, IP: ***.***.9.57, #59780
A co mám asi závidět tady těm chuděrám??hihi.......jen doma dřou a mužský na ně kašlou .......neumím si představit že navařím 4 chody a pak to po sobě sama likviduju..........tohle je fakt možné jen na venkově, v Praze ženy žijí jinak.......uvaří se, rodina uklidí společné nádobí a jde se na výlet nebo na Karlův most a na zmrzku..........i když ta je ted v centru nechutně drahá,ale nám chutná i u Donalda za 30 .........na venkově ženská uvaří 4 chody i s předkrmem, sama ten binec umeje a utře, zatímco se manžel válí na sedačče a pak letí makat na zahradu a on jde do hospody ..............totéž Romana........taky všechno odře a manžel si dává golfík...... já bych mu dala ......žehlit budeš a ne golfík !!Luxovat budeš...........a princezna si bude dělat nehtíčky ....
A společný dovči neexistujou, že jo Evak, ROmano ??Romana celý léto vyváří na chalupě......to je dovča .......no dík .......a když někam jednou za rok jedou, manžel hraje golf a ona sama bloumá po neznámém městě .....no dík teda .......
        Předchozí   1 .. 269270271272273274275 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.