Diskuse - Deprese
Halina , 04.08.2008 22:45:35, IP: ***.***.9.57, #59354Sevak už se dokutálela do postýlky ......hihi
evak, 04.08.2008 23:01:42, IP: ***.***.45.177, #59364jééé to mě mrzí,že jsem zklamala.... já bych tam tu modrou asi nechala.... bude docela neladit s prostorem,ale zase bude hned na první pohled jasné,kde se sedí.... a v případě společensky unavených hostů bych tu barvu ještě zvýraznila.... palisandr stěnu jsme měli s otcem mých dětí docela dlouho,byla do červeno hněda a byla dost dobrá na údržbu... nebyly na ní vidět otisky dětí.... a že to mršky v dětství dovedly vopatlat.... jednou jim to oplatím,až budu stará budu kolem sebe hodně bryndat,ať mají holky co uklízet....
mám ráda světle hnědou a zelenou barvu,miluju bílou,ale ta se těžko udržuje.... rozhodně se ale musíš cítit v domově dobře a výměnou sedačky toho nedocílíš.... to máš jako s autem... nedívám se po tom jaké auto jede,ale kdo v něm sedí....
určitě vybereš správně,jsi šikovná holka....
u nás je bílá koupelna ... máme velkou místnost a ta bílá ji ještě zvětšuje,ale je to dost náročné na údržbu, kuchyň jsem si vydupala zelenou a protože mám hodně kytek,tak jí je tam až dost - té zeleně... ato mám kuchyň njakých 40m čtverečních, obývák je světlé dřevo - světlé dřevo je také v části kuchyně, ložnice je modrobílá - nebo zelenobílá,nebo hnědobílá - podle povlečení měním doplňky , no a pokojíček je jedno velké hračkářství a na zdech malůvky našeho vnuka,které mu děda s pravidelností přetírá primalexem a malej se stejnou pravidelností přetírá dědovi primalex vodovkama .... a když se ti dva nedej bóže sejdou....škoda slov...mrňous pak dědovi neustále opakuje,že velitelem domu je babička a tudíž ona rozhodne,kdo so bude malovat po zdech....máme nakreslené dopravní zančení taky po chodbách,abychom trefili domů....
evak, 04.08.2008 23:12:23, IP: ***.***.45.177, #59369nedomnívám se,že by tahle bylinka nešla pěstovat v kořenáči.... já jí mám v zahradě jako keřík a daří se jí tak,že jí občas likviduji jako plevel....na zimu jí trochu přihrnu kompost a přikryji chvojím a holka se drží jako divá... na jaře dostane dávku cereritu a je hotovo.... každé rostlině,kterou mám jsem jasně řekla při našem seznámení..... má dvě možnosti
l. bude respektovat moji péči i s mýmy omyly
2.nebude-li moji péči respektovat,skončí jako recyklát v kompostu...
no a v kompostu toho mnoho nemám....
jo s česnekem to někdy nevyjde.... ale to nevadí....přece nebudeme ve stáří vzpomínat jen na pracovní úspěchy....že..... jo a jestlipak vy noční můry víte,že každá nemoc která vás trápí je ve skutečnosti zanedbaný sex.... mazejte plnit svoje povinnosti a pečovat o zdraví nejen maskami... já ráno jdu do práce....
evak, 04.08.2008 23:16:32, IP: ***.***.45.177, #59371omluva hrubky.... mýmy omyly nahrazuji mými omyly a posílám velíííííkou omluvu.... jsem už utahaná a nevidím na písmenka,natož abych přemýšlela nad íčky ýčky....jdu do peřinky....sladké sny všem...teda dneska jsem si zanetovala....dobrou noc
Jana, 04.08.2008 23:18:24, IP: ***.***.217.5, #59373Dobrou noc všem,jdu spát zase rozesmátá,Taklto bude fajn.Moc Ti děkuju Evi a všem ostatním také.Krásně se vyspinkejte a přeji vám všem krásný zítřek bez chmur!!!!!!!!
Alma, 04.08.2008 23:31:25, IP: ***.***.75.30, #59383Eviku,dik,za hrubky se neomlouvej,přece to nikdo nebude hodnotit,já to po sobě ani nečtu a pak jen zírám,ale píšu to od srdce tak nějaká i a y nebo interpunkce neřeším,vím,že to tady každý tak bere,ale tu sedačku chci stejně vyměnit,znáš to-jak se začne s bytem hýbat,najednou zjistíš,že je to haraburdí,protože do nových stěn a koberce to chce něco nového a ona už odsloužila své(ta sedačka).u nás to začíná vždy tak nevinně,začne se maličkostí a pak to jede.Tak pořád nevím jakou barvu,pojedu do nábytku,třeba mě něco napadne ,až uvidím co mě bouchne do oka,tak dobrou všichni.Alma*
lovení kuřete a sedačka a pěstování květin, 04.08.2008 23:56:17, IP: ***.***.173.78, #59394Dobrou holky - musím si vás zítra přečíst ... EVAK odrovnala nejen mně, ale i mého muže receptem na to kuře cosi, hlavně způsob, jak ho mám získat - to kuře - ten je kouzelný - už se vidím... a nechat modrou sedačku, aby bylo jasné, kde se sedí je taky perla .., i upozornění rostlinám ...Jani - recepty - snad Tě nezklamu - banánová roláda - napsala jsem to blbě, je to střecha, možná tu rychlovku bez pečení do lednice znáš - ale je to dobré - zítra se ozvu ... páček děvčata moje milá ... Evak, nechoď do práce, buď tady se mnou ... já vstávám taky brzy, konec zvonec ... jo .. a mám Vás holky ráda. Romana.
evak, 05.08.2008 7:02:26, IP: ***.***.209.214, #59403včera jste mě nenechali spát a já dneska budu mít sirky na očích....zdálo se mi o klávesnici.... nad pravým uchem jsem měla ESC a pod levý okem otlačený ENTER...dneska půjdu spinkat o něco dříve...doufám, že mě necháte.... tak šup z nočních košilí do textilu a něco dělejte... já pádím do práce a ještě se na vás juknu....hezký den
iris, 05.08.2008 7:41:20, IP: ***.***.217.13, #59405Dobrý den,vidím,že sem chodí lidé,kteří mají s depresí zkušenosti,a chtěla jsem se zeptat,zda vám můj stav přijde ještě normální nebo to vypadá na depresi..musím říct,že jsem od přířrody spíše melancholik,spíše mám ráda klid...Během dvou měsíců jsem přišla velmi tragicky o psa a kočku...ne naráz,o kočku před týdnem...měla jsem je samozřejmě strašně ráda a jejich smrt si vyčítám,protože se jí dalo zabránit...jenže od té doby nejnže mám neustále před očima jak museli trpět,ale začínám mít takové myšlenky jako jak např.zvládnu situaci,až tu nebudou mí rodiče nebo manžel,když nezvládnu ani smrt "obyčejné" kočky,nebo přemýšlím,jak zvládnu odchod svých dětí,až dospějou,neustále mám strach o své blízké,aby se jim něco nestalo...možná je to jen dopad té situace,co se stala ,ale mám obavu ,aby mi to nerozjelo skutečné deprese,protože nemám v hlavě téměř nic jiného...musím říct,že běžné povinnosti zvládám,mám děti,takže musím,ale nemám do ničeho chut,nechce se mi smát,ani moc mluvit,za týden jsem zhubla 5 kg....
Halina, 05.08.2008 7:49:43, IP: ***.***.9.57, #59406Romča opět zdůraznila, že trávila večer s manželem a že ho zaujal recept naší Sevak, docela průhledné .........musí to být horší než jsem myslela
evak, 05.08.2008 8:06:50, IP: ***.***.209.214, #59409kdyby hloupost nadnášela.... některé příspěvky by tady létaly jako holubice.....
iris probereme to odpoledne...
Halina, 05.08.2008 8:41:20, IP: ***.***.9.57, #59410To máš pravdu ............celý dny tu o manželovi nepíše a najednou je v každým příspěvku, když Halinka upozorní, že je osamělá a zahání to fórem ......hihi....
Sevak drž se tématu, deprese se nedá vyléčit ani Primalexem ani těstovinama ani časopisem o módě...........ty psycholožko .....hihi.......zabírá to jedině na dezorientovanou Janu, který byly dobrý i milenky , které psaly o pelešení v autě u lesa s ženáčem.......jéééééé
Lola, 05.08.2008 9:56:04, IP: ***.***.21.241, #59412Evak, Romanko, Malířka a vůbec všichni nemám deprese, ale pročítám vás. Jste holky šikovné a úžasné jak všechno zvládate. A jak krásně nereagujete a nenecháváte se vyprovokovat. Jen tak dál, hezký den. Evak a masky taky můžu a tvé recepty vyzkouším
evak, 05.08.2008 11:50:44, IP: ***.***.209.214, #59418vřelé za udělení pochvaly pro nás všechny... je prima vědět,že je tady s námi někdo, komu se líbíme tak jak jsme tady... občas nám ale taky můžeš Lolo napsat....a recepty ještě nějaké v zásobě najdu,tak je písnu.... hrozně ráda vařím chleba s máslem,je to úžasně rychlé a chutné....
Martas , 05.08.2008 14:06:39, IP: ***.***.1.78, #59424A co takhle někomu vyměnit mozek...:-))))) kdyby to šlo!Evak ty si nech svůj tvé příspěvky mě baví....-))), určitě si rozumíme.Jinak jsem ráda , že to skoro všichni zvládáte.Iris - nemusí to být hned deprese jako nemoc , ale pokud začneš mít obavy o rodinu, strach, budeš dál hubnout , prostě se zhoršovat , raději se poradit s odborníky , neříkám hned brát AD , ale chtělo by to i psychoterapii.Hodně štěstí a všem hezký den