Diskuse - Deprese
Silva, 24.07.2008 18:42:05, IP: ***.***.113.254, #58433Ahoj Luboši, je fajn, že jsi se ozval. Jsi šikula co všechno doma zastaneš. Já jsem dřív zavářela ale od té doby , co jsem nervák, u ničeho, co trvá moc dlouho, nevydržím. Začne se mi dělat blbě a mám v sobě hroznou netrpělivost. Přiměla bych se k tomu jedině, kdyby jsme měli na zahradě velkou úrodu a bylo by mi to líto nechat shnít. Ale naše zahrada je dost vysoko a moc neplodí a to co zplodí/rybíz, jostu,angrešt/ buď napadne plíseň nebo sežerou ptáci. Tak mám aspoň klid.Jezdíme tam jednou za týden, tak jsme ji nechali víceméně okrasnou, protože užitkovou zahradu musíš mít poblíž aby za něco stála.
Králíčka je mi líto, bylo by to na romány, co smutku jsem se zvířátky zažila, takže už žádné nechci. Nemám už psychický fond na případná dramata.
Tak se měj!!!
Soňa , 24.07.2008 20:00:44, IP: ***.***.115.22, #58437U nás taky leje ( severní Čechy ), ale snad už přestává. Mám hroznou náladu, kvůli tomu. Chtěli jsme jít někam ven, ale takhle to opravdu nejde.
Zítra si jedu pro prostřední berušku, přijede z tábora. Už mi tu docela chybí, je nás tu málo. V sobotu přijede drahá polovička na 14ti denní dovolenou, tak snad se "nesežerem". Nejsme zvyklý být spolu tak dlouho 24 hodin denně. Ale přežijem to, budem jezdit hlavně na výlety. A já snad s dětma na koupaliště a k vodě. Má být hezky.
Luboši, já brečím i kvůli některým rybičkám, které mám třeba dlouho. Kvůli psům dostávám hysterický záchvat a musím si vzít něco na uklidnění. A vidět, jak někdo týrá zvíře, nebo cokoli bezbraného, tak jsem schopná zabíjet. Takže tvé trápení plně chápu.
Snad bude lidičky zítra líp a nebude pršet. Už by jsme si to zasloužili. Pro milovníky kytiček - spadl mi z topení u balkonu přes metr vysoký kaktus, zatím leží, sama ho nezvednu. Má hrozné bodliny, jako jehly a když se zapíchnou, tak se špička odlomí, zůstane v prstu a celé místo zarudne a zanítí se. Budu ho muset napíchnout na polystyrén a s něčí pomocí ho zvednout, má asi 8 kg a kmínek průměr 20 cm. Žádná sranda. Rovnou ho i přesadím, už má malý květináč. Dobře mi tak, když jsem ho nepřesadila dřív a převážil se. Můj chlap by se mi smál, protože ho nesnáší. Když mi věšel minulé Vánoce světýlka na okno na balkoně, tak o něj zavadil a aby nespadl, tak ho chytil. Chudák si neuvědomil, že je to právě tento kaktus. No, nikomu nepřeju slyšet, co všechno vypustil z pusy. Ty jehly jsou 6 cm dlouhé a docela silné. Divím se, že mě nezbil. Měl dlouho bolavé ruce. On má mé kytičky opravdu v lásce. Když jsem ho žádala o pomoc při přesazení tohoto kaktusu, tak mi řekl, ať si najdu jiného blbce. Ale ten polystyrén opravdu pomáhá. Zlepšovák pro milovníky kaktusů.
Tak se budeme všichni modlit, ale blízká se na lepší časy, od neděle do pátku teplíčko a sluníčko, říkali to ti odborníci. Tak uvidíme, jestli jsou to opravdu odborníci.
Mějte se moc hezky a sluníčko do bolavých dušiček.
Malířka, 24.07.2008 21:38:17, IP: ***.***.60.43, #58446Evíku, díky moc za recepis na falešné brusinky i ostružiny!!! Já vůbec nechápu, jak tohle všechno můžeš stíhat! To jsi stále tak plná elánu? A nakonec, když máš všechno hotovo a mohla bys zcela zaslouženě chytat lelky, si ještě vezmeš do rukou pletení!
Silvi, ještě že jste nikam nejeli, tohle počasí by na cyklo dovču moc nebylo :-)) Sobota a neděle mají být údajně tropické a pak se uvidí :-)
Já to mám se zvířátky podobně, nesnesu ani zmínku o tom, že někde zvíře trpí, nebo nemá to, co bych já uznala za vhodné. Když mi můj miláček odešel do psího nebe, uvnitř jsem se sesypala, ale navenek jsem nedala nic znát. Spíš, než s jeho "odchodem" jsem se nedokázala vyrovnat s tím, že před tím asi dost trpěl různými neduhy stáří a nakonec si ho odvezla veterinářka se slovy, ať s ním nejezdíme, že ona by se svým psem taky nemohla jet...a on, náš psí dědek dobrovolně odhopsal poslušně za ní, naskočil do jejího auta, ani se neotočil, nezamával a ... snad byli na něj hodní :-((( Teď, jakmile mám venku příležitost poňufat si pejska, okamžitě jí využiju. Včera po mě vyjela dalmatínka uvázaná před obchodním centrem, kde čekala pěkně dlouho na paničku, která si byla na manikúře, a plačtivě kňučela. Já jsem ji šla utěšit a ona mě chramstla po ruce. Jen tak mě ťukla svými zuby do prstů, neublížila mi ani v nejmenším, jen naznačila, ať si jdu po svých. Tak jsem šla. A už si budu dávat lepší pozor. Nemusím se hned líbit každému psovi, natož fence :-)))
Víte, zítra mám před sebou to nejtěžší zařizování, musím jít do práce odevzdat uschopenku, sdělit, že mám ČID (ale papíry od OSSZ jsem asi omylem hodila do sběru, protože je prostě doma nemám) a chci si dobrat loňskou dovolenou. To bude tak na dva "růžováky" nebo neuroly, pokud to se mnou nepraští přímo před personalistou (je mladý, ambiciózní, inteligentní, vzdělaný, dobře oblečený, pohledný a ostrý, jako mačeta). Takže ráno pojedu žebrat na OSSZ o kopie těch dokumentů o přidělení ČIDu a rekomandace (doporučení, že nesmím pracovat ve stresu) a pak už nezbyde, než se po hlavě vrhnout do jámy lvové. Do stejné práce nastoupit nemůžu, to bych raději přijala ortel smrti (ne kvůli práci samotné, ale kvůli lidem, se kterými jsem dělala, sežrali by mě rychleji, než kyselina). Známí, kteří mi radí tvrdí, že by mi měli nabídnout jinou pozici a pokud ne, musejí mi dát výpověď ze zdravotních důvodů a jakési odstupné. Moc tomu nevěřím, ale zákon opravdu tak káže.
Nedovedu si představit, co bych si počala, kdyby mi jiné místo, odpovídající mému zdr. stavu nabídli! Musela bych to vzít a zkusit tu práci dělat. No, fakt nevím, co se mnou udělají! Držte mi, lidičky, palce. Dnes budu mít asi šílenou noc :-( Bojím se, moc se bojím. Přítel mi říká, neboj se, vždyť jsi nic neprovedla. Jen jsi byla ajsi nemocná a jdeš to zaměstnavateli oznámit. Ufffffffff. Jsem s*albotka s*albotkověnovna s*albotkovová. Anebo mám prachobyčejnou fóbii a úzkost. Jo a depresi. Středně těžkou, rezistentní vůči AD. Asi mě sem prskli z jiného časoprostoru, když na mě zdejší léky neúčinkují :-)
Mějte se, dušičky zlaté * * *
Soňa , 24.07.2008 21:46:06, IP: ***.***.115.22, #58448Malířko, ničeho se neboj. Já vždycky říkám, že když nejde o život, jde o h....o a moje babička vždycky říkala, že na všem špatném je i dobré. Najdeš si jiné, lepší zaměstnání a bude zas líp.
Ty lidi tě neživí ani nájem za tebe nezaplatí, tak se na ně vyprdni. A mladý personalista ať si taky trhne.
Neboj, to zvládneš. Hlavu vzhuru.
Fuj, fuj, fuj.
Pak napiš, jak to dopadlo. Já bych se tak lehce nedala a chtěla nějakou jinou práci. Alespoň bych to zkusila. Tak uvidíš.
petr, 24.07.2008 23:00:04, IP: ***.***.234.200, #58457Pěkný večer všem.
Malířko, sice Tě naprosto chápu, protože byl ve stejné situaci...připadalo mi neskutečné, vrátit se do stejného zaměstnání...no a...vrátil...naštěstí pak vznikl nový odbor,noví kolegové, nový vedoucí...asi mám štěstí na oboje...včera jsem objevil chybu ve fakturaci firmy, kterou kontroluji, bylo to bratru skoro dva miliony :-)), které nám samo, že fakturovali navíc...a co myslíte? Nějaká pochvala? Prdlajs...ale takový je náš vedoucí...je to ale na druhou stranu bezva chlap, dost si s ním rozumím...dneska se ptal , jaxem něco spočítal, že mu vychází jiné číslo....říkám:vedoucí, cos měl z matiky? asi pětku, říkal...tak tos měl štěstí, že nebyly šestky, tu bych Ti já lupnul.. :-)))paxme ještě řešili jiný problém a já mu ještě "dal" šestku z fyziky... :-))) takto my se spolu bavíme, ale bavíme jako myslím doslova...i když máme na starosti firmy, které pro nás pracují za cca 170 milionů ročně, tzn., že je to snad i trošku odpovědná práce, drtivá většina problémů se řeší s nadhledem a s úsměvem... po dřívějších zkušenostech si práce i lidí kolem sebe dost cením a vážím... je to taková výhra.... co píše někdy Linda, jaký mají kolektiv... :-((...no, ona teda jaxi ani nepíše, možná je z toho trošku rozčarovaná, ale bylo toho na ní strašně moc a klobouk dolů, vy co znáte její příběh... Takže Malířko, oni Tě jak bylo psáno neživí a třebas ani už nebudou, zdraví je jen jedno a Ty jsi človíček,který si myslím má na něco jiného ,než na práci, kterou jsi tak otrocky dělala.... Lupni "růžováky"a představ si nažehleného personalistu na toaletě, jak má vypleštěné oči, když mu "to" nejde....tohle mi někdo radil, taxe omlouvám, ale moc se mu nesměj do očí...aby to z nich nevyčetl.. :-)) On tohle ale nezná, bude to mladý kapitalistický "výplod" a bůhví čí tlačenka...na takové pozice se nechodí přes konkurz...taky zkušenost...ne teda má osobní, ale o svém , kde bylo tuším 45 lidí jsem psal kdysi....takže držím pěsti !! Jo a podat zprávu i zítra!Nezapomeň!
Luboši, potěšil jsi mě ...jsi fakt fčelička! A hlavně, že je Ti snad líp...měj se fajn!
U nás dnes taky "c**ije a c**ije" :-)), ale tohle mně vůbec nevadí, mám rád naprosto všechna počasí, ale asi ty horší nejraději...nedávno jsem poslouchal záchranáře z hor, jak je nebezpečná bouřka v horách....zabila tu ženu s dítětem a klučina, asi 5 let(?) utíkal daleko pro pomoc, prot. otec byl zraněný. No a my tehdy v horách přestáli tři bouřky , které se srazily přímo u nás, blesky práskaly kolem a já byl nešťastný jen z toho, že tohle nemůžu fotit.Jo, protože to fotil nedávno a musel koupit nový foťák...ten starý asi neuměl plavat... :-)))
Přeji vám všem pohodový večer a mějte se i zítra fajn.
petr
Malířka, 24.07.2008 23:59:50, IP: ***.***.60.43, #58461 ...díky moc! V takové situaci jsem vděčná za každou podporu, stačí napsat, když nejde o život, jde o "h", anebo že personalní "mačeta" taky musí kamsi po svých a je to úleva. Tohoto okamžiku jsem se bála celou dobu, kdy jsem měla neschopenku. Vsugerovala jsem si, že jsem v práci spáchala neomluvitelný zločin, mám tím pádem ostudu, kolegové si na mě budou ukazovat prstem a v hloučcích si o mně šuškat, to je vona, ta, co ji vyhodili, že podváděla při práci (houby, makala, jako Kaplanova turbína, až se z toho skoro zbláznila, ale naštěstí pojistný systém jejího těla těsně před krizí vypnul přívod energie a rozsvítil kontrolku v podobě D). Jojo, už aby bylo zítra!
Péťo, kéž by i u nás vzniklo nové oddělení, třeba takové, které by kontrolovalo dobré zacházení se psy, s koňmi, s kočkami, krysami, kachnami, slepicemi, fretkami, králíky, kudlankami, axlolotříky, tlamovci, leguány, papoušky, opičkami, levharty, housenkami, slimáky, blechami, mouchami, hovady, komáry, pilousy, mravenci, sviluškami, chrousty, všemi-všimi-všmi-vešmi (vyber, co je správně!). Klidně bych brala i ty hřbitovy :-))) Nemám pracovat ve stresujícím prostředí, tak na hřbitově bych se určitě cítila sqěle! Zítra, jakmile budu něco vědět, dám vědět :-)) Jdu si lupnout růžováka a zkusím usnout.
Vy se taky krásně vyspěte, pisálkové. Vy, nepisálkové, samozřejmě, taky :-)) A napište nám něco, prosííííím.
RKollerko, prosím tě, písni aspoň řádek, co děláš, jak se cítíš?
Holky, Toni, Lili, Kristalko, Anničko, Anetko, Milunko, Marcelínky, Lindo, Jájo ..., napište nám aspoň řádku, pokud sem chodíte, protože my na Vás myslíme pořád a chybíte nám tady. * * * Dobrou noc * * *
Má v hlavě jen "hokej", nic víc..., 25.07.2008 0:05:04, IP: ***.***.60.43, #58462Ahojda, kočendo, všechno nejnejnej :-))) Jak se ti daří??? Byla jsi na terapii? Cítíš se už aspoň trochu píp? Tak, ať najdeš lásku a tu pravou!!! To ti přeju, jak nejvíc dovedu :-)))
Kristalka, 25.07.2008 10:04:29, IP: ***.***.197.235, #58471Jee kdo mi to popral???To jsi ty Malirko?A jaktoze mam v hlave jen hokej a nic vic???:-))))Ja hokej moc nemusim teda.Ctu vas,ale moc neumim psat tak jak vy vsichni ostatni co vam to tady tak pekne jde.Na ty moje "zazitky" se tady moc lidi nechytne:-)Jinak se mam jak na houpacce,jednou fajn a pak se to zase zhoupne.Ale obecne je mi lip, ale terapie je potreba, jak to ale vykoumam jeste to nevim, neblizsi zacina v zari,ale me se do toho vazne moc nechce. Mnohem lepsi je terapie lasky. Potkala jsem nekoho zajimavyho, ale to se snad vubec nehodi sem psat;-) A vubec zitra to muze byt uz uplne jinak...Tobe preji mnoho sil,odvahy a optimismu k navratu do zamestnani.
Jinak zdravim vsechny co me znaji.Petrovi a Tonicce se chystam napsat mail.Zdravim Romanu, Lindu, Ninu a vsechny dobre duse.Pekny vikend
Soňa , 25.07.2008 10:05:45, IP: ***.***.115.22, #58472Ahojky. Jen jsem chtěla písnout, že mám radost z předpovědi počasí. Opět se moje teorie, že má mít člověk dovolenou první týden v srpnu potvrdila. Má být opravdu hezky. A ta moje teorie je prověřená roky praxí. :-)
Luboš sice psal, že mu není dobře, když je horko a není sám, ale my teplomilci jsme teď trpěli, tak nám to teď dopřejte.
Doladíme barvičku a doplníme myslím že vitamín D ze sluníčka.
Takže všem hezkou, snad sluníčkovou dovolenou, kteří jí zrovna máte. Má drahá polovička přijede zítra a bude 14 dní doma na mnou naplánované dovolené. Mám radost, že se mi to povedlo.
Kristalka, 25.07.2008 10:30:01, IP: ***.***.197.235, #58478Jee kdo mi to popral???To jsi ty Malirko?A jaktoze mam v hlave jen hokej a nic vic???:-))))Ja hokej moc nemusim teda.Ctu vas,ale moc neumim psat tak jak vy vsichni ostatni co vam to tady tak pekne jde.Na ty moje "zazitky" se tady moc lidi nechytne:-)Jinak se mam jak na houpacce,jednou fajn a pak se to zase zhoupne.Ale obecne je mi lip, ale terapie je potreba, jak to ale vykoumam jeste to nevim, neblizsi zacina v zari,ale me se do toho vazne moc nechce. Mnohem lepsi je terapie lasky. Potkala jsem nekoho zajimavyho, ale to se snad vubec nehodi sem psat;-) A vubec zitra to muze byt uz uplne jinak...Tobe preji mnoho sil,odvahy a optimismu k navratu do zamestnani.
Jinak zdravim vsechny co me znaji.Petrovi a Tonicce se chystam napsat mail.Zdravim Romanu, Lindu, Ninu a vsechny dobre duse.Pekny vikend
Alma, 25.07.2008 10:36:53, IP: ***.***.75.30, #58479Ahoj všichni,zdravím vás a zírám,jak jste akční!tiše závidím(v dobrém).Malířko,moc jsem na Tebe myslela a mluvíš mi tak z duše,že mi připadá,že jsme jedna a tatáž.Taky jsem prožila to co ty,už jsem to psala,po půl roce jsem se vrátila do práce a byla vystresovaná už týden dopředu,kolegyně se zachovaly fajn,ale nová vedoucí mě týden ignorovala,dala mi najevo,že se za mě muselo dělat a agendu nechaly v takovém bordelu,že jsem to dávala mšsíc dohromady při mimořádných vzorcích k tomu,takže tělo nechtělo poslouchat a doktorka se zlobila,a řekla bez pardonu :být doma a vybrat si můžete-dožít se norm,důchodu nebo ne?!já totiž pořád omílala,že musím pracovat,tak Tě tak chápu a držím palce ať to zvládneš,ale ty to zvládneš!!!!!já mám teď taky ČID,ale tu svojí práci jsem nemohla,je v riziku a stresující,ale která není,co?taky mám rekomandaci s omezeními,Ale já vím,že doma pořád nebudu a třeba to tak mělo být a čeká mě jiná cesta,třeba i lepší,jenom to teď trochu bolí,tak nezoufej.jak napsal Goethe:I z kamenů které leží na cestě se dá vystavět něco krásného.*to je pro všecny,a zdravím vás všechny ještě jednou.Alma*snad to psaní není tak ponuré,nechci kazit náladu,ale musela jsem to napsat,tak čauky.
evak, 25.07.2008 14:03:22, IP: ***.***.18.58, #58493není ponurého vůbec nic, jen si klidně všichni ulevte, já taky nemám dneska ten nejlepší z nejlepších dnů... všechno mi padá z rukou... vzala jsem auto a jela na houby a ono houby... zmokla jsem jako slípka, vrátila jsem se domů v košíku jsem měla 3 suchohřiby a dvě borůvky... nabyla jsem dojmu a přesvědčení,že mi tam vše spadlo omylem...
tak Malířko jak jsi dopadla... už máš všechna jistě za sebou a teď ti nezbývá nežli konstatovat, že strach dopředu avizovaný byl zbytečný... mám pravdu?
před chvílkou odjela celá rodinka k sestře do cca 30km vzdáleného zapadákova, doma mi nechali jen mého chotě - ten štukuje zdi a vypadá jako prase,takže příbuzné by jen děsil - a psa, ten ovšem po ranní koupeli v lese chrní na gauči a nic jej nevzbudí...
brzy ráno jsem utíkala s odpadkama do popelnice - dneska byl svoz - a zistila jsem,že nám nějací vtipálkové v noci vysadili vrata od dvora ... máme železné s pletivem,jsou už staršího ročníku, tak si asi někdo usmyslel,že je dá do sběru... no asi je stačili jen vysadit a někdo nebo něco je vyrušilo, protože vrata byla pohozena do dvora... já jsem ovšem ráno na tohle dopuštění tupě zírala a nechápala...
vedle našeho domu probíhají stavební práce a od toho je takový bordel v baráku,že se mi nechce ani uklízet...jak bylo pár dní sucho tak se z té stavby práší a ten prach se usazuje ani nechci psát,kde všude je zalezlej... ráno jsem nevydržela a alespoň umyla okna v obýváku a te´d koukám,že mám opět u baráku bagr... naštěstí za chvíli končí a já si půjdu udělat kávičku,vyzvednu toho svého uprášence a v klídku si jí vypijem... upekla jsem mřížkový koláč tak si k tomu dámě mňamku...
jsem ráda,že se ozývají i jiní pisálci a tímto je zdravím - obzvlášť Luboš mě potěšil... já jsem už mylně myslela,že si Petr toho druhýmo chlapa jen vymýšlí.....tak teď si kluci alespoń budou trochu notovat mezi babama... hezký den já jdu na to kafe
TONI, 25.07.2008 14:12:10, IP: ***.***.64.186, #58495Moc Vás zdravím!Myslím na Vás -všechny hodné-a je mi někdy smutno.Často nakouknu ale vetšinou ted nemám sílu psát-nebo tu kuchtíte a já si říkam -fajn aspon někomu je líp tak jim tam nepiš že ti ještě není ok.....Beru ted dvoje antibiotika-samozřejmně mi vyšel silně pozit.helikobakter azánět žaludku atd.krev.rozbor nic moc do toho prázniny-blbé počasí -děti doma-starosti.Je mi blbě z antibiotik štve mě D......
Ale chtěla jsem hlavně napsat že myslím na Vás všechny a VRÁTÍM SE!!!!Ataky MALÍŘCE držím pěsti aby vše ustála-je to holka hodná a šikovná věřím že to zvládne!Vid kočko?Mysli na to kdy se má jít do důchodu a jen zdravá to můžeš vydržet-já už si to taky uvědomila a chystám pro sebe po starosti pred kterou bych neutekla -něco udělat.Jinak holky SONI,ANI,ROMI,MARCELKY ,KOLERKO,KRISTALKO,.........koho si hned nevybavuji tak to není že na Vás nemyslím-prominou mi to že?Držte se a snad brzy AHOJ.TONI
Luboš, 25.07.2008 17:10:10, IP: ***.***.106.66, #58501Ahoj holky a Peťo,zdravím taky chlapi,kteří nám přestali psát,už je jim snad líp a Georg už točí nějaký film a Honza vyrábí buginu.Malířko,věřím ti,že jsi to úspěšně zvládla,stačilo si vzpomenout na nás,jak moc ti to všechno přejeme a chodíme jako by s tebou.a dyžtak tě chlap podrží,určitě by nenechal nějakýho kravaťáka,aby tě dusil.
Soňo,to víš,že přeju všem lidem,aby přišly vedra,nám pár,kterejm to vadí už máme ty svoje místečka,kam se schováme.Jak k tomu přijde moje manželka,která se rada opéká,pracuje v 7 stupních a když se ty holky neohřejou aspoň v létě,tak je mi jich líto.Opravdu všem přeju nejen sluníčko v duši,ale teď hlavně to na obloze.Lidi jsou krásnější,když svítí sluníčko,mě tohle taky úplně nesedí.A přeju si,aby od teďka(byla tady před chvílí průtrž mračen)aspoň 14 dní nepadla ani kapka,nejen kvůli zemědělcům,ale dneska tady začínají Prázdniny v ..... a sjede se sem spousta lidiček .hlavně mladých,dříve to bývaly Folkové prázdniny a dnes je to různý žánr.Bude tady i Irglová s Hansardem a ještě další z ciziny.Hlavní koncerty jsou na zámku,je na náměstí pěkně živo,aspoň teď to ožije,protože letos těch turistů ubylo.A už začíná svítit sluníčko,tak doufám,že začíná aspoň 14 denní klid zbraní.Musím běžet pro mlíčko ke kravičkám,tak se mějte moc prima.Ahoj.Luboš.
Malířka, 25.07.2008 18:22:21, IP: ***.***.60.43, #58502Ahojte, přátelé, díky za Vaše přání :-)))
Návštěvu zaměstnavatele jsem zvládla s přispěním dvou lexaurinů a s doprovodem otčíma. V podstatě jsem byla úplně v klidu, ale vím, že bez otčíma a bez růžováků bych tam nešla. Zatím nevím nic konkrétního, překvapila jsem je a nevědí, co se mnou provedou. Odevzdala jsem uschopenku a dala jím rekomandaci, chtějí ještě rozhodnutí o ČIDu od OSSZ, které jsem si před chvílí vyzvedla n poště. Mám to komplikované zplacenou dovolenou od 29.7., stejný den, kterým jsem uschopněná. Chci si vzít loňskou dovolenou, osum dní, ale oni mi můžou říct, že mi ji nedají, aby mě dohnali k výpovědi. V pondělí se mám dostavit a řeknou mi víc. Takže mám na víkend klid, ale v pondělí to začně znova. Zatím mám dobrý pocit, že jsem udělala ten první těžký krok.
Přítel mě hodní od počítače, chce jet do lesa opékat špekáčky, takže se prozatím odmlčím a buď večer, anebo zítra napíšu víc. Hlavně Vám všem děkuju za velkou duševní podporu!!! Mám Vás ráda a moc ráda Vám taky pomůžu, pokud to bude v mých možnostech. Díky :-)))