Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Soňa, 28.07.2008 0:25:06, IP: ***.***.115.22, #58595
Malířko, držíme ti moc pěstičky. Určitě to zvládneš, jako před tím . . . . Jsi silná holka.
Písni, jak jsi pořídila, ale snad dobře. :-)
Jana, 28.07.2008 0:31:00, IP: ***.***.217.5, #58596
Ahojky všem,jen jsem sem nakoukla a čtu co tu píše Soňa.Soni já jsem z Chomutova a máme tu Kamencové jezero.Opravdu se v něm sinice netvoří a je to dobré i na kožní problémy.Jediný problém je trpká chut:o)))Ovšem doufám,že pít vodu nebudete:o))Je tu i písek na pláži,klouzačky,brouzdaliště,no prostě je tu fajn.Pokud bude krásné počasí,tak se vám na Kamenčáku určitě bude líbit.Jo,ještě jsem zapomněla,máme tu moc krásný lesopark se spoustou atrakcí pro děti.Tak když nebude na koupání,tak se určitě běžte podívat tam.Mějte se tu všichni krásně a já zase běžím Pááá přeju vám klid do dušiček a nádhernou dobrou noc.Jana
Kristalka, 28.07.2008 2:03:47, IP: ***.***.197.235, #58601
Malirko mila,ty se radujes zbytecne co se tyce me ze mam pritele:-)Zadneho nemam:-( Jen jsem poznala nekoho vazne kvalitniho. Takovy vysneny ideal. Kde jsme se seznamili,to vazne sdelovat nebudu. To je velmi intimni:-))Coz ale nic neznamena viis.Nevidim to moc dobre, jako vzdy,ale mala dusicka je. Vlastne ja nevidim skoro nic do budoucna dobre, ale co uz, budu se s tim muset nejak naucit zit.....

Preji ti dnes plno sil na uradech a nejak se odmen za to ze jsi to zvladla.
Zdravim Petra, Romanu,Toni a vsechny ostatni co nepisi....Lindo, Aneto, Nino jak se mate?

pozdrav a přání, 28.07.2008 11:20:55, IP: ***.***.173.78, #58609
Malířko, nejdou mi dnes odesílat příspěvky, zkouším aspoň krátký, zda projde - držím Ti moc všechny pěsti, abys dobře pořídila !!!! Romana.
Kristalce, 28.07.2008 11:46:27, IP: ***.***.173.78, #58611
Kristalko, Tobě přeju, aby se Ti přání, které nosíš v srdci, a já věřím, že v něm nějakou touhu nosíš, splnilo a Ty byla šťastná - Romana.
evak, 28.07.2008 12:23:28, IP: ***.***.140.254, #58614
přeji hezký den, od rána zase lítáme a kupujeme takové zbytečnosti jako odpady,trubky, šroubení,gulu do podlahy a jiné pro mne celkem nezajímavé věci.... prý se to potřebujem při opravě domu.... no nevím,jestli ten můj dědek jen zbytečně neodjíždí na nákupy,aby se mnou nemusel sedět doma... ráno přivezl podlahy a teď už jede podruhé do železářství...děti se cákají po obědě v bazénu,jsou tam ale vlastně již of rána... já jsem dneska odšvindlovala oběd,protože po tom včerejším výkonu u stropu mám asi namoženou nohu, resp.šlachu... počkám ještě do zítřka a pak poklušu k lékaři,máme známého chirurga,je to docela prima kamarád takže návštěva bude více nežli privátní... můj muž měl onehdá nějaký hnisající problém na řiti a tak se vydal na lékařské ošetření,které se ovšem konalo a nekonalo... lékař se odmítal dívat kamarádovi na p**el-co prý by tam viděl a pacient se dožadoval lékařského ošetření... nakonec se to ukončilo nějakou mastí a bylo to.... no ale co tomu předcházelo,to se nedá popisovat...tak snad dopadnu lépe... na rovině mi nic není ale jak klušu do schodů tak se mi haksna podlamuje...
včera jsem narazila na netu na nabídku,která má údajně dopomoci ke snížení váhy...nemáte s tím někdo zkušenosti? já jsem odepsala a paní mi kromě několika neurčitých frází sdělila,že další spolupráce bude až jí pošlu na účet 500,- kč... to se zase nechce mě,nemám ráda kupování zajíce v pytli... pak mi napíše nežer a prachy budou v trapu.... co vy na to....já jsem jí po meilu sdělila nějaké informace o sobě a ona mi zatím napsala,že jsem obézní...to vím taky...

dneska je zase pařák,já jsem včera zalila celo zahradu a ráno to nebylo vůbec nikde vidět...no nic,jdu si zalézt někam do stínu a naordinuji si klid s pletením... teď alespoń vidím Almičko,že to není žádná legrace když jednoho něco bolí... s těmi žebry to nebudeš mít dlouho jednoduché,tchán měl problémy 6 týdnů,nežli se trochu stabilizoval... doporučuji ti klekačku na sezení,je vynikající,musíš na ní držet rovnováhu i když nechceš a nemačkáš si bolavá místa... já jsem mu jítenkrát koupila a dodnes jí užívám,když šiju na stroji - nebo balon ten je taky dost dobrý,ale pod mojí prdkou je každej balon placatou elipsou a mám strach že pode mnou praskne...
pan pes mi klepe na dveře je čas na jinou činnost,siesta skončila... protože jsem dneska lazar,jdu ukecat dceru aby mi udělala pedikuru,má na to školení i prostředky,tak co by pro maminku neudělala a udělá mi taky nehtíky,protože ty moje včera dostaly zabrat... takže se na vás přijdu podívat až budu zase krásná a možná se i vykoupu,abych vám tady nezaváněla.... tak zatím...

malířko,jak jsi dopadla? starou dovolenou ti určitě dali,máš na její vybrání čas do konce tohoto roku,pak se proplácí - doufám,že je to tak - takže se ozvi...
pozdrav, 28.07.2008 12:47:49, IP: ***.***.173.78, #58620
Ahoj, nevím, jestli psaní projde, blbne mi tady PC - tak jsem si naladila náladu s EVAK a zasmála se - k obědu jsem dělala šunkafleky, dávám do nich sýr a uzené, někdy cihlu, někdy nivu a žerou to všichni. Mám žehlit a jet do města zařídit pár věcí, ale v tom parnu se mi nechce, nechám to na pozdní odpoledne, vezu taky Roxanku na stříhání srsti a drápků.
Evak, včera jsem chtěla hubnout, to, co jsem žrala asi není dietní, já nikdy dietně nemyslím a myslet nebudu - jedla jsem bílý jogurt po malých porcích, ale pořád jsem ho něčím vylepšovala - ovoce, müsli, oříšky, rozinky,skořice, kapka medu - dělám si takové snídaně .. jenže večer jsem sežrala celou pizzu. Jsem hrozná, bez vůle ...
MALÍŘKO, myslím na Tebe celé dopolko a držím pěstičky.
V jednom rozhovoru Meryl Streep řekla, že Magda V. by byla pro roli Sophie příliš krásná , Meryl se o svém vzhledu vyjádřila kriticky. Já si myslím, že je skvělá herečka a jako žena je svým způsobem krásná - spíš zajímavá a netuctová. Nedávno jsem četla knížku Madisonské mosty, ve stejnojmenném filmu Meryl taky role sedla na tělo.
Jdu na zahradu a všem Vám tady přeji slunce nad hlavou i v duši a pohodový den - s láskou Romana.
posel dobrých zpráv, 28.07.2008 12:52:24, IP: ***.***.18.54, #58621
Zdravím zde všechny přítomné a musím se omluvit, že jsem nenapsala ten recept na česnekové šneky ale bohužel jsem měla nejen dlouhé dopisování s adminem a hledání nevhodných příspěvků ale taky jsem balila na tu dovču a tak to napravím dnes večer ale jak koukám tak je to tu zase docela bezvadný a to jsem moc ráda. Tímto vás všechny moc zdravím a napíšu receptík. Mějte se hezky!
Kikina, 28.07.2008 13:01:08, IP: ***.***.72.18, #58622
Ahoj všichni. Eviku, teda, já se vždycky nasměju, když ty píšeš a obdivuju, kolik toho všeho stíháš. Já čím jsem starší, tak jsem línější a tlustější.
Co si myslíš o té paní Mgr ? Já jsem jí také odepsala a také jsem se dozvěděla, že jsem obézní. Ale asi do toho půjdu. Pělikilo mě přece nezruinuje, co myslíš. Jdeš do toho ?
Jinak ať je vám všem co nejlépe.
Georgíííno, 28.07.2008 13:33:06, IP: ***.***.11.164, #58624
Zdravím všechny .... dlouho jsem se neozýval, protože nestíhám nic a málokdy bývám na internetu. Musím se vám pochlubit, jelikož jsem šel do sebe a začal na sobě pracovat a můj život je teď úplně na jiné úrovni. Stále užívám Apo-sertral a určitě mi pomohl, ale hlavně já na sobě pracuju a změnya jsou veliké a prožívám teď nejkrásnější období svého života a deprese úplně vymizely, ale úzkostné stavy se u mě objevují stále, ale to počítám, že to v mé povaze a v mé mysli zůstane natrvalo, ale to mi zase tak nevadí, protože jsem se zbavil všech depresí a klidně spím a netrápím se nad ničím a celkově se cítím dobře, nejlépe za celý život. Potkalo mě neskutečné štěstí - potkal jsem nejlepší holku na světě a chci s ní vydržet, co nejdéle a myslím, že je to vzájemné takže konečně mám to, co jsem chtěl. Navíc teď dost pracuju a za poslední měsíc jsem získal plno kontaktů, potkal mnoho super lidí a můj film má velkou naději...v srpnu budu natáčet a v záři bude premiéra a mám zajištěné úplně vše od propagace na autech, internetové stránky, promítání ... všechno možné .... navíc mám nové autíčko takže jsem po všech stránkách spokojený....
USMĚJTE SE !!! ZVLÁDL JSEM TO JÁ, VĚŘÍM, ŽE I VY TO ZVLÁDNETE, BOJUJTE, NEDEJTE SE, VYHRAJEME !!!
HEZKÝ DEN VŠEM !!! :) :) :)
radost, 28.07.2008 13:56:12, IP: ***.***.173.78, #58625
Georgíno, je to super, mám radost a moc Ti to přeju - úspěchy i lásku. Taky hodně pevného zdraví a ať se Ti daří stále.
Tvoje psaní mně moc potěšilo !!! Romana.
evak, 28.07.2008 15:53:35, IP: ***.***.140.254, #58637
jo taky jsem o tom uvažovala ale dát pětikilo za to že pak od ní dostanu radu typu NEŽER, tak to se mi zdá jako vyhozený peníze oknem...ona na jednu stranu prezentuje,jak chce hodně lidem pomoci,ale na druhou jsou u ní peníze AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ... tak nevím,nevím....jdu se něčím napapat,abych tu přídanou dietku přežila.... zatím... mám v lednici vychlazený zeleninový salát se sýrem... v tom horku bude vynikající,jdu plenit ledničku, večer pa.....

Malířko stále nic nevíme... jak jsi dopadla holka naše?že ty jsi tu dovču fakt dostala a hned z radosti sbalila kufry a jsi v trapu co?
Halině depresačka, 28.07.2008 17:51:07, IP: ***.***.173.78, #58644
Halino, Ty netrpíš depresí a přesto chodíš na tyto stránky pravidelně. Už jednou jsem psala, že mně zaujalo, jak velkými problémy jsi musela projít. Já trpím občasnými depresemi a mám obavy, abych třeba nepřestala fungovat dlouhodobě. Psala jsi, že jsi 15 let v ID, to je od 35 let, což si nedovedu představit. Jsem v přibližně stejném věku. To mně dost děsí. Mám v souvislosti s profesí hodně plánů, cítím se mladě a mimo období deprese, cca 1krát za rok pár týdnů jsem plná života a sil a energie. Můžeš nám napsat na co jsi dostala ID tak mladá - bylo to v souvislosti s Tvojí duševní nemocí ? Tady si lidé píší hodně otevřeně ... přeji Ti už jen lepší život a trable, aby se Ti vyhýbaly a žila jsi hezký podzim života.
Halina, 28.07.2008 18:22:19, IP: ***.***.9.57, #58646
Já chodím na řadu for, nejen sem.......sem jsem začla chodit , pze za mnou přišla Romana Kopretina na ženatého a urážela mě , tak jsem chtěla vědět , kdo to je a začala jsem to tu číst......
....depkou trpím minimálně, tehdy když jsem měla rozběhlou nemoc, tak jsem měla špatný nálady , ani nebylo divu, přišla jsem o každou práci, neměla jsem vůbec přátele a manžel od nás odešel......ale mám bojovnou povahu, tak jsem bojovala, až mě život správně nasměroval ..
Já mám ten důchod od cca 37 let a mám závažnou diagnosu, normální člověk s mou diag se neléčí a já patřím mezi ty čtyři procenta , které vydrží brát léky........ty máš uplně jiný problém, to nemůžeš srovnávat, každý nemocný je jiný........ i depresivní člověk se liší jeden od druhýho.........nikdo to nemá jednoduchý, ale třeba budeš mít štěstí a nebude ti to bránit v životě ......
Já nemůžu říct, že bych měla těžký život, mám krásný život a mám nadané děti , ted budu mít možná vnouče a snažím se občas vyjet někam, kde je krásně, odjakživa jsem optimista .....zvenku to možná vypadá jako rány osudu, když to tak sečtu, ale moje prožívání je jiný .......
depresačka, 28.07.2008 19:07:35, IP: ***.***.173.78, #58650
Moc ti přeju hodně radosti s vnoučátkem. Myslím, že opravdu jsi dost silný člověk. Jako v mých očích každý, kdo si dovede poradit v nelehké situaci a postavit se na nohy, postarat se o sebe a svoje bližní a jít dál životem, naučit se případně radovat z maličkostí a mít rád život takový jaký je s jeho radostmi i trápením a svoje přátele - protože to se v životě vrací. Dobré slovo, úsměv - to všechno se nám většinou vrátí, pokud nenatrefíme na škarohlída. Těch opravdových přátel, za které bys mohla dát ruku do ohně a být si stoprocentně jista, že nepodrazí, sice podle mého soudu tolik není, ale jistě každý z nás někoho takového potkal a já si myslím, že takové lidi bychom si měli hýčkat jako vzácné rostlinky. Myslím, že jsi na dobré cestě a půjdeš si po ní ...
        Předchozí   1 .. 254255256257258259260 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.