Diskuse - Deprese
Halina, 29.07.2008 20:25:23, IP: ***.***.9.57, #58735Hihihi přijde mi úsměvné, jak mají anonymy péči ,abych náhodou někde nezapadla ......to je strachu ......legrační ...
No myslím že svůj názor na diskuzi může napsat každý , já vyjadřuji svůj postoj a jestli tím někdo řídí nebo né, je mi fuk....píšu to pro ostatní čtenáře, aby si udělali obrázek..
Opravdu nám přijde zvláštní, jak tady Malířka popisuje svůj obdiv k buddhismu a pak se zcela nebuddhisticky dohaduje o odstupné v práci, kde za poslední měsíce neodpracovala ani půl dne ......když nepracuji, tak nemohu mít odměnu.........a člověk s touto filosofií není na nikom a ničem závislý, nebo se o to aspoń snaží.......zatímco Malířka visí na státu a na příteli ......a pak zcela vyléčená vyrazí na dovolenou a po depce ani památky .....
stokrát omleté nic, 29.07.2008 21:49:27, IP: ***.***.173.78, #58740Zatím každý z nás čtenářů, kteří jsme sem průběžně přišli, jsme si obrázek udělali. Udělají si ho i jiní. Jsou tady stránky s mnohými příspěvky. Ty mluví za vše. Breptat pořád to stejné dokola je snadné, ale nikoho to nebaví dlouho číst.
Malířka je skvělá ženská !! Inteligentní, citlivá a empatická. Její případné problémy s depresemi jsou sice předmětem neskonalé péče jedné přispěvatelky,ale to svědčí jen o tom, že se dotyčná nudí, potřebuje rýpat ... nebo, že by dokonce závist ? Malířka je hezká, má přítele, cestuje a sportuje a žije navzdory problémům plně. Někteří lidé závidí naprosto vše. Takže obrázek jsme si udělali. Opravdu nám přijde zvláštní píše dotyčná- komu nám ? Jen jedné osůbce, není- liž pravda? Tady na této diskuzi má Malířku každý rád, od začátku pomáhá lidem a je pilířem této diskuze. Občas se tu asi objeví někdo, kdo přitaká dotyčné, ale upozorňujeme Vás, že to je opět zas a jen ona, sama jediná a její taktika, kterou už na jiných diskuzích prokoukl každý. Nelíbí se jí, že je nucena psát slušně a je prostě tak nějak trošku odvařená. Hezkou noc všem přejí čtenáři.
Halina, 29.07.2008 22:04:54, IP: ***.***.9.57, #58741Hihihi........to je sice možné.......ale určité nesrovnalosti tu jsou ......duchovně zaměřený člověk neřeší materiální věci takovým způsobem jako Malířka .....to je docela kontrast ..........a je možné, že je Malířka empatická a inteligentní, ale bohužel pouze na forech ...........v reálu se hádá s kámoškama, v práci má divné vztahy , opouští jednoho psychiatra za druhým(nebo psychologa?) a s přítelem se dohadují o tom, že stále vyspává depku, místo, aby doma pracovala .......všude hádky a na forech oblíbená.....zvláštní .....ale víc lidí si tady hraje na něco, co nejsou ....
Čteme to tu udiveně celá rodina ........co je všechno možné??
Také zajímavý poznatek je , že vždy když s někým nesouhlasíte na netu, na jakémkoliv serveru, tak ten dotyčný začne řvát , že závidíte ??Jakoby to potřeboval k životu .....hihi......nevíte, jak se závidí po netu ??Co mám závidět Malířce, kterou jsem nidky neviděla a dá se očekávat, že si všechno přikrašluje vzhledem k tomu že v reálu nefunguje ??Do práce nechodí, o dítě se nestará , o přítele také ne...... nebo jen když se jí chce ...........fotku jsme neviděli......takže závidět není co, spíš je to zbožné přání anonyma......:-):-)
Jana, 30.07.2008 0:51:02, IP: ***.***.217.5, #58750Já nevím Halino,ale nebyla jsi to Ty kdo neustále křičel,že Ti někdo něco závidí?Hodně si protiřečíš,tak už toho nech a raději piš recepty a bude nám všem fajn.Jana
Halina, 30.07.2008 6:17:43, IP: ***.***.9.57, #58758No to jsi celá ty Jano.......nikdy nečteš soustředěně a nemáš vůbec logický odhad.......já jsem psala , že mi milenky závidí AŽ PO NICH ......protože pořád křičely, že jë kritizujeme, jelikož jim závidíme jejich velkou lásku ....takový nesmysl.......a přitom samy brečely jak jsou osamělé a já byla pořád s přítelem .
A na forum se píší názory........pokud se mi Malířka jeví tak, že tu hraje jen nějakou roli a v reálu funguje úplně jinak, mám právo to napsat......Neumím si třeba představit mámu, která nežije se svým dítětem a nepečuje o něj.........to se ho zbavila ,aby o něj nemusela pečovat a vymlouvá se také na depku??Docela síla co??To opravdu udělá málokdo.
evak, 30.07.2008 8:49:05, IP: ***.***.209.214, #58763Halino,tak mám pocit,že si pleteš jablka se zeleninou... jak můžeš přirovnávat problémy v zaměstnání s mateřskou láskou?
taky se mi zrovna moc nelíbí jak Malířka ukončila pracovní poměr.ale zdá se že nebylo jiného řešení pro ni.... jestli u toho myslí na hmotné statky je čistě její záležitost, my ostatní s tím nemůže dělat vůbec nic a kritika se mi sem jaksi nehodí...člověk sám musí vědět jak naložil se svou minulostí a zda,když se za sebou ohlédne uvidí čistotu nebo zbořeniště... já třeba preferuji to,že se ráda vracím na místa kde jsem pracovala a většinou pokud se tam ještě najdou lidé,kteří si mě pamatují,zavzpomínáne v dobrém... prostě nemám ve zvyku za sebou pálit mosty... jejich pálení ale samozřejmě nevylučuji,protově člověk v životě občas musí udělat tlustou čáru,aby si zachoval zdravý rozum... tak naše Malířka to udělala a pokud jí to pomůže - dobře.... jsme tady přese od toho, abychom si pomáhali ve svých strastech,tak jí to prosím nevyčítej a nesrovnávej vztahy se zaměstnavatelem s mateřskou láskou....hezký
posel dobrých zpráv, 30.07.2008 10:46:56, IP: ***.***.18.54, #58772Ahojky všichni tady, tak napravuji to co jsem nesplnila dříve a to recept na česnekové šneky. 1/2kg polohr.mouky, 1 dcl oleje, sůl, a kvásek z droždí,mléka a mouky.Zaděláme těsto a necháme vykynout, mezitím si připravíme náplň a to je: 1 žloutek, máslo(asi 1/2 kostky a 10 větších strouzků česneku(které jemně utřeme) včechno dobře utřít. Z vykynutého těsta vyválíme pláty asi jako na štrůdl a natřeme opatrně nádivkou. Stočíme ruličku a nakrájíme z ní malá kolečka která dáme na vymazaný plech. Potřeme bílkem a můžete posypat hrubou solí nebo sezamem nebo kmínem dlechuti. Pečeme do růžova. Přeju všem kdo to zkusí dobrou chuť!!!
Halina, 30.07.2008 13:56:37, IP: ***.***.9.57, #58788A kde srovnávám práci a mateřskou lásku??......Já jen vypočítávám, kde všude má problémy .......a přitom tady je za buddhistku, která pomáhá lidem.......o vlastní dítě se nestará a v práci selhává......já také nejsem schopná pracovat všude ,tak jsem leta uklízela, protože jsem tam sama a nemusím řešit vztahy ......ale něco produkuju , jsem nějak užitečná , neberu odstupné za nic..........já jsem cholerik, ale nemám takové karamboly jako Malířka , s rodiči se stýkám, ona svýho tátu nezná pomalu, o děti pečuju , v práci funguju i doktory mám vyborný ....ona má problém všude a tady je za rádkyni.
A mýlíš se........toto je forum a je určené k tomu aby se lidé vyjádřili ke všemu......a já mám na takový názor právo a mě se to tak jeví ........
Martas , 30.07.2008 14:21:23, IP: ***.***.1.78, #58792Zkusím tvůj recept na šneky....díky..-))).Nechápu Jani a Evak proč zase odepisujete na její příspěvky, ale to je vaše věc ....dalo to takové práce...přeju všem krásný den.
Halina, 30.07.2008 14:28:32, IP: ***.***.9.57, #58794Ale já to nepíšu proto, aby mi někdo odepisoval....prostě píšu názor, na který mám právo.......jestli mi někdo odepíše nebo né , je přeci jedno......vulgárně nepíšu, protože ani mně nikdo neuráží.....jen píšu svůj pohled na lidi tady .......ZAJÍMAJÍ MĚ LIDSKÉ OSUDY........A řada čtenářů vidí to samé, co já, je to tu totiž napsané..... všechno.
čtenář, 30.07.2008 14:29:52, IP: ***.***.158.236, #58795Jak víš, že se Malířka nestará o svoje děti? Ona má ještě malé děti, které vyžadují péči?
pro EVAK Romana, 30.07.2008 16:44:04, IP: ***.***.173.78, #58808Ahoj všem...
EVAK, souhlasím s tím, co píšeš. Myslím, že kritika a hodnocení problémů druhých na diskuzi o depresi nepatří. Odlišují se takové příspěvky od všech ostatních tady. Mám Malířky fotky, je moc pěkná ženská a její obrázky jsou hezké - chtěla bych mít její talent. Fandím jí a pokud jsem dobře vyrozuměla nemá žádné malé děti ... my si totiž píšeme přes e-mail i esemeskujem, fandím všem tady a je to u mně dáno taky hlavně tím, že vím, čím lidé tady prošli nebo procházejí, co je to stav totální deprese a pád na dno ... hodně tady lidem pomáhal Petr, který nad tou potvorou zvítězil a přece moc dobře ví, o čem to je - na to se nedá nikdy zapomenout, byť by člověk prodělal jedinou ataku deprese za život. U mně bohužel jediná nebyla. Proto tady lidem moc fandím, aby se poprali vítězně a mohli plnohodnotně žít ten jediný život, který je nám dán.
Dnes jsem měla cestování ohledně svojí nové práce. Taky jsem udělala radikální řez ve svém pracovním životě a dala u německé firmy výpověď. Jsem dost konzervativní v tomto směru, dlouho se k takovým rozhodnutím odhodlávám, ale tady nelituji ani v nejmenším. Jedenáct let jsem pracovala u prvního zaměstnavatele, toto byl můj teprve druhý a taky tady jsem strávila deset let, což je kus života a až na poslední necelý rok jsem byla celkem spokojená. Jenže pak musel odejít český generální ředitel, který firmu držel patnáct let a její problematiku dokonale znal. Nastoupilo německé vedení, koneckonců jedná se o německou firmu a všechno se změnilo. Pro mně totální zklamání. Ze strany Němců arogance, nabubřelost, u některých až zjevné pohrdání našimi zaměstnanci, oni mají představu, že nás musí učit a jsme banánová republika. Jenže o chodu firmy a jejích problémech nevědí zhola nic, české zákony neznají a nejsou ochotni se je učit, takže ve firmě jsou soustavně porušovány zákony, především zákoník práce, jak je obvyklé objevili se nutní vlezp**elkové, zavládly intriky uvnitř firmy, pomluvy, chaos. Je tady stará garda Němců, kteří už před 15 lety stáli u zrodu firmy, většinou se tady oženili a zplodili děti, mentalitou se nám přiblížili a jsou v pohodě, bohužel z těch nových se to dá říci o minimu z nich. Lidé ve firmě pracují, dělníci tam makají na třísměnný provoz za pár korun, zrubly se jim ale prémie, nevyplácejí se přesčasy, berou mnohým T-HP pracovníkům služební mobily i auta, zákaz fotek dětí a květin na pracovních stolech, protože to prý rozptyluje od práce, studené chování, odlidštěnost, platová stagnace oproti jiným firmám v regionu, donášení, pomluvy, ani hrnek od kafe nesmí při odchodu z práce zůstat na psacím stole - jedním slovem buzerace. Neživím v sobě nenávist ani staré křivdy, ale přišlo mi nedávno opakovaně na mysl, že světovou válku a všechny hrůzy s ní související rozpoutal dvakrát v dějinách jeden a týž národ. Musíme zapomenout, nic se s tím nedá dělat, je to pryč - takže píšu jen, že mně moc zklamali, měla jsem lepší mínění a představy o tomto národě a pořád jsem bádala, nač jsou tak namyšlení.
Začátkem roku jsem letos měla nějaké zdravot ní problémy, které se později naštěstí vyřešily, ale byla jsem na tom psychicky mizerně a myslím, že klima ve firmě se na mně taky dost negativně podepsalo, proto teď zažívám úlevu a těším se na novou práci, úkoly, tváře, lidi, pracovní prostředí .....
Začnu se dokonce učit anglicky, protože mám němčinu a to absolutně nestačí, ale mám obavu, aby mi to lezlo do hlavy ...
Takže jsem na Tebe EVAK vychrlila zase svoje pracovní záležitosti a i s pozadím důvodů, které mně vedly k radikálnímu řešení, unudila jsem Tě asi k smrti a moc se omlouvám - přeji Ti krásný a pohodový zbytek dne a hezký večer - moc pozdravů od Romany.
TONI, 30.07.2008 19:05:46, IP: ***.***.64.186, #58815 Chci jen pozdravit a popřát at se Vám daří.Nechci být trapná-může se klidně někdo smát-není lehké najednou aby bylo vše jinak ale já .........................
....................TONI
Halina, 30.07.2008 20:17:42, IP: ***.***.9.57, #58824Na diskuzi patří všechno, co není vulgární ..........je to prostě NÁZOR, JINÝ POHLED..............a jestli se vám nelíbí cizí názory, tak nechoďte na diskuzi,ale dívejte se na televizi, nebo já nevím, jak vám pomoct..........
máme tě v blahé paměti kazatelko mravů, 30.07.2008 20:34:54, IP: ***.***.173.78, #58827Jasně piš co chceš - ale s tou vulgárností - nejvíc hnusných sprostot na této i jiných diskuzích jsi tady napsala ty a nikdo jiný, tak koho chceš zrovna ty poučovat paní mravokárná - přečti si zpětně nebo si vzpomeň na všechny ty d**ily, prasata, dobytky, debílky z učňáku, k**tény, póvly, snobky, blbky, trapky a jiné, kterými jsi častovala lidi, které neznáš a jejich osudy též ne - nevidíš do nich, jen soudit ti podle tvého názoru přísluší - styděli bychom se za takový slovník a vyjadřování. I to prčááá, hihihi je dost infantilní v padesáti, ale tím neurážíš, to jediné ti lze dát k dobru. Nějak brzy chceš na lidech, aby zapomněli, kým jsi .... Petruna