Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

ROMANA Halině, 19.07.2008 17:08:43, IP: ***.***.173.78, #58034
Byla jsem nahlédnout na diskuzi o rakovině slinivky. Tato strašná nemoc postihla mně nejbližší osobu do doby, než jsem se vdala a porodila děti - maminku. Milovala jsem ji, miluju a nosím v srdci. Soucítím s lidmi, jejichž blízcí touto hroznou nemocí trpí moc, je to hrozné - ta bezmoc. Nikdy nevíme dne ani hodiny ... proto bychom měli být pokorní a radovat se z každého dobrého skutku, z každého dobře prožitého dne a neubližovat druhým lidem !!!!!!!
Přečetla jsem si poslední příspěvky tam a chci napsat Halině - nepřeji si, abyste mně kdykoli oslovila přímo na této či jiné diskuzi. Můžete mně urážet jak chcete, ale neoslovujte mně nikdy - je to ztráta času, už nikdy vám neodpovím.
Tak jako nelze omlouvat vrahy, násilníky, terorismus, zvůli náboženství v době upalování čarodějnic, zvůli inkvizice, tak nelze mít rád lidí prožrané závistí, zákeřností a plné nenávisti k lidem. Lidi zlé ... proto si nepřeji, abyste mně kdykoli přímo oslovila.

Všem hodným a dobrým lidem tady přeji lásku a abyste zůstali takovými, jakými jste doposud - a žili dobré životy - s láskou Romana.
Halina, 19.07.2008 20:56:36, IP: ***.***.9.57, #58044
Ano správně Romano, já také nemám ráda zlé lidi..........přimo nesnáším lidi, kteří lžou svému manželovi a tahají se s milencem v aztě u lesa a co víc, ještě se s tím chlubí na forech ........to je opravdu hnusné .......a to jak pomlouvaly manželky toho ženáče jim vytýkala řada lidí .......bylo to moc zlé ještě se s tím chlubit na forech ........A Kopretina s takovými lidmi souhlasila a podporovala je v tom, Kopretina jsi byla ty Romano.......takže to opravdu nebylo láskyplné ,ale spíš sprosté....Kromě toho Kopretina byla velice závistivá žena, neustále mi vyčítala mého mladého přítele a můj život s ním.......opravdu nemůžu mít ráda závistivé a zlé lidi, máš pravdu Romano......a jestli mi odpovíš nebo né, je tvůj problém.
Malířka, 19.07.2008 21:37:57, IP: ***.***.60.43, #58052
Ahojte, kočenky a kamarádi :-)) Jak se Vám dnes dařilo? Jste v pořádku?

My jsme dnes taky navštívili ZOO, máme spousta příjemných zážitků a fotek...

Dále oznamuju, že moje oblíbená bílá mikina s kapucí je vypraná a bez jakékoliv skvrny od borůvek :-)) Na noc jsem ji namydlila tím malířským mýdlem a ráno dala do pračky s mým oblíbeným českým práškem excelem plus trocha vanishe tekutého i práškového a podařilo se! Kdysi mi jedna kolegyně prozradila, že téměř všechno pustí obyčejným toaletním mýdlem (na ruce) i šmír a kromě speciálně namíchané razítkové barvy jsem jím opravdu zatím vyčistila všechno (i propisku a "čáru" od řetězu na kole). Kromě olejových barev (mají záruku min. 30let), kterými jsem už "vylepšila sobě i rodině nejeden kousek oblečení, třeba zimní béžovou bundu :-(( Někdy to sice chtělo použít sílu vlastních rukou a malého kartáčku na čištění nehtů (vydrbat), ale výsledek se dostavil. To jen na okraj, jako poděkování za Vaše tipy, přítelkyně moje :-)))
Jdu se kouknout na TV, mají hrát Leona, což je prý, podle jednoho našeho rejži, super film. Tak ho omrknu a uvidím, co s načatým večerem. Zatím se mějte, jak nejlépe to jde! A pokud se už dnes neobjevím, přeju Vám opravdu klidnou noc, jenom příjemné sny, pevné zdraví a sluníčko na duších * * *
Malířka, 19.07.2008 21:44:33, IP: ***.***.60.43, #58053
Málem bych zapomněla! Co budete, holky (a kluci, Péťo) zítra vařit k obědu? Já už fakt nevím. Vaření mě baví, ale to vymýšlení...! Kdykoliv se toho svého "samce" zeptám, co by si dal zítra k obědu, řekne, na co máš ty chuť, já sním všechno (tvrdí o sobě, že byl a je taková popelnice, protože ho tatínek naučil, že se nic k jídlu nesmí vyhodit). A mě je to jedno, takže je to, jako bych se ho ani nezeptala.
Alena, 19.07.2008 22:25:33, IP: ***.***.217.93, #58059
Takže když se nebudou chlubit na forech tak mohou zahybat?
evak, 19.07.2008 22:26:12, IP: ***.***.38.41, #58060
a Romaně zvlášť... je prima,že máš opět čisté hadříky na nošení... můžeš jít zase na borůvky a pospěš dokud rostou... já měla taky dneska prima den,ale jsem tak utahaná z toho výletu,že se mi pletou písmenka... projela jsem v rodinkou české středohoří... navštívili muzeum českého granátu v Třebenicích a prošmejdili zámek a zahradu v Libochovanech.... dali jsme si dobrý oběd v restauraci a své obžertsví zakončili rabováním v cukrárně... počasí bylo docela ucházející,na kost jsme zmokli pouze 2x,cestou zpátky jsem špatně odbočila a tak jsem hledala dálnici v těch p**elkovicích o hodinu déle... jsem snob a navigace mi do auta nesmí,jezdím zásadně s automapou a ta dneska zůstala na stole... jela jsem tedy po čuchu a paměti a s mým orientačním nesmyslem jsem zabloudila jen asi 99x... no co když jsem dolezla domů v celku tak je vše ok
jednou jsem takhle zabloudila v Německu a když jsem se ptala na cestu,místních domorodců,zjistila jsem,že sice mám mapu,ale Ma´darskou a ta je mi v této zemi jaksi k prdu... no co no,alespoň nebudu v důchodu vzpomínat jen na pravocní úspěchy,že...
dneska se nám opět rozrostla rodina o jedno nezbedné dítě... dorazil synovec... ty haranti stárnou sakra,už je tomu klackovi 18 roků, nedávno jsem ho vozila v kočárku a dneska se na dívám do uctivé výšky...tak mám zase jednoho žrouta ke stolu navíc - tedy nevím jestli bych neměla toho nenažrance počítat za dva...
zítra budu dělat polívku - ještě nevím jakou,asi to vyhraje čočkovka,mám tady pár pštrosích párků,.které nikdo nežere,tak je tan vpašuju a udělám do ní ještě sýrové noky - zbylo mi trochu ze špaget a už je nastrouhaný... na druhé jídlo připravuji tradičně 2 jídla na výběr a udělám kuře pečené na pórku a másle s bylinkovými brambory a rajčatovým salátem, a to druhé je vepřové na zázvoru se špenátem a noky s bramborového těsta... na svačinu ke kávě bude jablečný koláč a tvarohový závin,který ovšem peču ve formě na bábovku a má tak zajímavý tvar....
na večeři se mě prosím zatím neptej,protože jsem zjistila,že suroviny mám tak akorát na zítřejší oběd a jinak máme v lednici pavučiny... musím tu nedožranou rodinu zaopatřit někde v supermarketu... tak zatím...
Halina, 19.07.2008 23:26:10, IP: ***.***.9.57, #58071
A Evak, jak souvisí těžká a ošklivá depka s tím co tu popisuješ? Nevšimla jsem si, že by tu jásali skutečně depresivní lidé, že si mohou přečíst to jak se Romana v každému příspěvků vychloubá s pedikůrou, hihi.....??

Pokud vím, ty depkou netrpíš vůbec, ne že bys nepsala hezky,ale je to trochu jinde.......nějak jsi nepochopila, oč tu jde.
Halina, 19.07.2008 23:26:44, IP: ***.***.9.57, #58072
A Evak, jak souvisí těžká a ošklivá depka s tím co tu popisuješ? Nevšimla jsem si, že by tu jásali skutečně depresivní lidé, že si mohou přečíst to jak se Romana v každému příspěvků vychloubá s pedikůrou, hihi.....??

Pokud vím, ty depkou netrpíš vůbec, ne že bys nepsala hezky,ale je to trochu jinde.......nějak jsi nepochopila, oč tu jde.
Malířka, 20.07.2008 8:44:05, IP: ***.***.60.43, #58084
Ahojte, zlata moje :-))

Evíku, teda stydím se, když čtu, co všechno uvaříš, napečeš a vytvoříš, mě by to porazilo! Zajímalo by mě to maso na zázvoru, jelikož já zázvor miluju (i jako léčivo) a propašuju ho špetku skoro do všeho (předevšírem ho šoupla i do těsta na tu borůvkovou buchtu).

Jinak přeju pohodový den Vám všem :-))) A ať se cítíte opravdu dobře!!! Opatrujte se mi :-)
Přátelům, 20.07.2008 9:27:20, IP: ***.***.173.78, #58087
Ahoj zlatíčka, já uháním na dovču a všem Vám přeji pohodu, hezké zážitky z přírody, slunce v duších i nad hlavou a tiché souznění vašich JÁ se světem ... opatrujte se mi, těším se, až si tady za týden počtu - EVAK - piš, Ty bys mohla být šéfkuchařka světového hotelu a plnit bříška mlsným celebritám - pošlu esemes přátelům, na které mám telefonní kontakty a Tobě Malířko, zavolám - ovšem předcházet bude esemeka - s lásku Romana.
evak, 20.07.2008 13:44:49, IP: ***.***.140.254, #58096
JISTĚ VÍŠ,že správná výživa pomáhá udržovat rovnováhu všeho,co se nachází v lidském těle... dostatek vitaminů,ninerálních látek aj.je důležitou složkou lidského organizmu - ale to bylo opravdu na jiné téma... já si nemyslím,že když budu zde na těchto stránkách psát o jídle nebo poskytovat recepty,že jsem "mimo mísu" jak píšeš, ba právě naopak... člověk který se necítí dobře,trpí depresemi a jeho celkový duševní stav není v pořádku,měl by být pravidelně stravován a jeho strava by se měla přizspůsobit jeho zdravotnímu stavu... psaním a čtením o jídle se jak známo startují chuťové buńky/ tedy ty moje určitě/ a pokud se člověk nacházející se v depresi dokáže jen malinko najíst,nebo se alespoń při požití jídla na chvíli vymanit ze spárů deprese,tak se domnívám,že sem moje psaní patří...
je mi opravdu velmi líto, že to také tak nevidíš...a i kdybych opravdu byla se svými příspěvky totálně mimo předespané téma,troufám si tvrdit,že je lepší si vyměńovat recepty, nežli urážky a vulgárnosti... dovolím si k tobě mít jednu prosbu,.. pokud bude v tvých silách udělat mi laskavost,prokaž mi ji prosím tím,že se budeš nadále účastnit této diskuze v tónu který nebude vulgární a napadající kohokoliv....jsi podle psaní velmi inteligentní žena a je naprosto zbytečné, aby jsi se zde prezentovala tak,že to vypadá na IQ houpacího koně... ráda si s tebou vitruálně pokecám na "úrovni" normálních problémy řešících lidí... na rovinu říkám,že je tato reakce na tebe mojí poslední,pokud tady budeš nějak vyvádět.... udělej si tlustou čáru za vším co tady bylo a začni znovu a lépe... jde to, vždyť i v životě jsi to musela už udělat... přeji ti krásný den nastávající babičko... kdy že se ten mrńous má narodit?...
evak, 20.07.2008 13:58:05, IP: ***.***.140.254, #58097
Malířko, nemáš se za co stydět... já mám kuchyň jako hobby,někdo leze do hospody....
hele dělám na zázvoru hovězí nebo vepřové maso... jednotlivé kusy masa/ hovězí zadní, vepřovou kýtu/ prošpikuji špalíčky slaniny,posolím a obalím v rozemletém sušeném zázvoru, zprudka orestuji na oleji,aby se zátáhla bílkovina a maso nepouštělo zybtečně šťávu,přihodím nahrubo nakrájenou cibuli a šoupnu do trouby v přiklopeném pekáči... za hodinu se vrátím ze zahrady, hovězí otočím a znovu šoupnu v přiklopeném pekáči do pece... vepřové jen dopodleji a nechám cca 10 minut bez přiklopení,aby bylo zlaté... pak maso vyjmu ze šťávy,nechám na talíři a šťavku si dodělám na kamnech - resp tradičně ji zahustím jako pečené maso s tím, že do tohoto výpeku přidám ještě kousek zázvoru... to samé s hovězinou - postup je stejný.... podávej s bramborovým knedlíkem a přiho´d na talíř kus špenátu... komu bude oběd chutnat,vyhrál mytí nádobí...na vánoce peču zázvorové cukroví, taky moc dobrá záležitost.....dneska si rodinka přeje grilovačku, tak budou mít večeři na klacku a já volné odpoledne....hezký den
Soňa , 20.07.2008 14:01:37, IP: ***.***.115.22, #58099
Čusky tak Evíku, asi tu nemáme co dělat. Taky netrpím depresemi, i když tomu tak někdy říkám, když mám syndrom vyždímaného hadru a nechce se mi vůbec nic. Já se sem dostala přes mamču, která se léčí 10 let. A byla to právě Romana, která se mě tady "ujala" jako první. Tady u těch diskusí přeci nejde o to, jestli umírám na to dané téma, nebo mám k tomu něco říct. Chodím taky na diskusi o fóbii z řízení auta. A taky jsem řidič. Na tom přeci není nic hroznýho. Snažím se tam některé trochu popostrčit, aby do toho auta nasedli alespoň večer a vyjeli.

Mimochodem balkon je úžasný, jak jsem včera psala, že mám nové židličky a tak, tak jsem přesadila některé kytky, které si o to už říkaly, všechno jsem zastřihla, přivázala a obrala suché. Vypadá to úžasně. Balkon je moje chlouba a fakt koníček. Hned jak začnou první balkonovky, tak začínám nakupovat a hnojit. Letos mám metrové muškáty. Musí být přivázané k zábradlí, jinak by to nevydýchaly.
Ale abych se přiznala, tak balkon je z celého bytu nejuklizenější. Dcera prohlásila, že tam bude asi i spát. :-) , jak se jí tam líbí.

Každý si občas potřebuje udělat radost. I když jde někdy o maličkost. Tak myslete i na sebe.
Halina, 20.07.2008 16:59:04, IP: ***.***.9.57, #58110
A kde píšu vulgárně Evak??...Opravdu jsem si nevšimla kde ............včera určitě né....

Já vím že píšeš hezky a obdivuju na tobě jak umíš řešit konflitky, myslím že to tak máš i v reálu a to je přeci jen umění, nikdo takový tu není .........ty jsi jediný člověk z fora, který byl schopen mě zastavit a donutit, abych se třeba i styděla za nějaký výrok........Ale druhá věc je ta, že když má někdo opravdu těžkou endogenní depku, tak už mu výživa nepomůže .....to už je pak všechno jinak ...já jsem to myslela spíš tak, že kfyž přijde nový depkař, tak se bude bát napsat o radu...... když tu budou kuchařky vařit.
evak, 20.07.2008 20:37:53, IP: ***.***.140.254, #58120
ale tou správnou výživou lze přece mnohému zdravotnímu problému předejít, nebo jej alespoń zmírnit... máš ovšem pravdu v tom,že když přijde někdo nový a narazí na kuchyń,tak se asi zarazí...na jeho místě bych zřejmě udělala totéž... naštěstí se zde fakticky jen nevaří

máš pravdu,že včera tady žádná vulgárnost nebyla, myslím si že je to tak i lepší... představ si,že když někdo nový narazí poprvé na stránky kde si diskutující vyměńují výrazy typu dámských a pánských genitálií, tak si o tu radu taky zřejmě nenapíše... já bych to alespoň udělala...
jinak jsem moc ráda,že jsi se zastavila nad svými výroky... tudy uřčitě cesta nevede,víš přece z vlastní zkušenosti,že mnohdy svede víc úsměv na tváři,nežli tvář rozlícené lvice...
konflikty ve svém živtě se mi ale taky občas nepodaří řešit tak,jak bych si přála....mám na starosti cca 150 klientů, z nichž o jedné paní na víc jak 100% vím,že kdykoliv se setkáme,je z toho nepříjemnost... má prostě v povaze řešit i banality velkým humbukem... nebojím se jí a to jí nesmírně štve a já se přiznám,že se sstřety s ní nevyhledávám...ale zase na druhou stranu 149 spokojených lidí ku 1 hysterce je docela dobré skóre ... co myslíš... hezký večer Halino tobě i všem diskutujícím.... a nebojte se nebudeme jen vařit...
        Předchozí   1 .. 247248249250251252253 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.