Diskuse - Deprese
Martas, 18.07.2008 22:04:31, IP: ***.***.1.78, #57937Soni a Romčo já jsem ten příspěvek o těch práškách myslela jinak...ale nechci o tom psát....rozjela by se diskuze a to nechci - ale nemyslím to zle to vůbec ne!!Malířko manžel měl fleky na džínách od borůvek a normálně jsem to vyprala práškem na praní , dala jsem ho i přímo na ty fleky do pračky , jinak nevím...dobrou noc všem a pa pa
Malířka, 18.07.2008 22:30:21, IP: ***.***.60.43, #57938Evíku, fialovou miluju!!! Hodně ji používám, kromě té nejtemnější modré, jakou jen dokážu namíchat, aby se z ní nestala jakýmsi alchymistickým procesem, černá :-) Jako barvu naděje ji neznám, ale vím, že je to barva duchovně založených lidí. V psycho testech, které se dávají uchazečům o práci u policie, se uvedení fialové, jako oblíbené barvy, hodnotí maximálně negativně (religiózní barva). "Objevil" ji, zkoumal, studoval a vědecky ji první definoval Goethe (!!!), on byl obdařen "vhledem", esoterik, podobně, jako Newton, Einstein, Tesla, Edison, Verne, Mozart a další... Kde bychom bez nich byli? V klídku bychom se ryli dřevěnými rýči v hlíně a pěstovali svoje brambory, řepy, brukve, tykve, rybízy, poletovali po neposkvrněných lesích a sbírali dřevo do kamen a jedlé plody (třeba borůvky), nabírali si do dlaní vodu z potoků a řek a bez obav se napili, proháněli se po nekonečných luzích na koních, pásli krávy. Z ovčí srsti pletly rukavice a šály a pekly chleba v dřevěných formách a já nevím, co ještě, drhly podlahy rejžáky, tahaly vodu ve vědrech do chalup, prádo praly v ledových potocích, tloukly máslo, tkaly látky na dětské košilky, umíraly při porodech...Tak dost! ještěže tu byli, ti géniové :-))) Promiňte mi, opět jsem se nechala unést. Ono mi totiž v pozdním večeru otrne, začnu se cítít, jako normální člověk, dokonce mám i dostatek energie :-)))
A buďte v klidu a v pohodě!!! Já Vám to několikrát denně moc a moc přeju :-))) Dobře a vydatně se vyspěte, odpočiňte si, zregenerujte tělíčka. Duše uvolněte, ať si zalétnou, kam se jim zlíbí (hlavně žádné noční můry, na ty si já posvítím). Buďte bez trápení, bez bolestí, bez vážnýh starostí, aspoň chvíli se uvolněte a ciťte se spokojeně a tak, jak si přejete být, v klidu a v pohodě :-)) to je, oč tu běží * * * Dobrou noc * * *
Malířka, 18.07.2008 22:33:24, IP: ***.***.60.43, #57940Kočeny, všem vám díky za nápady na vyprání borůvek, ten odbarvovač mě nenapadl, tak díky :-))) Zkusím postupně všechno. Dobrou a na napsanou zítra!
Soňa , 18.07.2008 22:45:07, IP: ***.***.115.22, #57943V drogeriích prodávají přímo čističe v malých lahvičkách. Stojí to kolem 90Kč. Mají na mastné skvrny a olej, krev a bílkoviny, ovoce .... Na každou skvrnu zvlášť. Takhle likviduju skvrny já. Ale nesmíš to ani jednou vyprat. Musí se to použít na čerstvé a ne již vyprané. Manžel si ušpinil od mastného šmíru triko, neřekl mi to a já ho vyprala. Nepustila. Použila jsem na mastnotu a postupně vyprala, nechala uschnout a zase s tím vyprala. Tohle bylo asi 10x a bylo po fleku. Nevím, jak se to jmenuje, nějaký Dr. ..... Mají to třeba v DM drogerii.
Soňa , 18.07.2008 23:44:31, IP: ***.***.115.22, #57950Já věděla, že se chytí a zkopíruje. :-)))))
evak, 19.07.2008 6:58:04, IP: ***.***.140.254, #57957z předchozích příspěvků, tak jsme národ přemýšlících lidí,což je opravdu velmi dobře...dokážeme se však zamyslet i nad svým životem a hodnotami s ním spojenými....
kdysi dávno učil pan profesor své žáky a do hodin nosil praktické ukázky z všeního života... jednou přinesl studentům skleněnou lahev,několi větších a menších kanemů a krabici s pískem... po studentech požadoval,aby vše do lahve naskládali... odměnou mu byl smích žactva.pan profesor byl neústupný, vzal lahev dal do ní nejprve velké kameny, pak začal skládat kameny menší a občas halví opatrně zatřásl,manení se poskládalo v lahvi téměř samo,nakonec vzal písek a nasypal jej do sklenice... písek vyplnil všechny mezery mezi kameny a sklenici zaplnil.... studenci nevěřícně sledovali počínání pana profesora a ten jim řekl... ty velké kameny značí vaši rodinu, vaše děti, rodiče,ty menší jsou vaše práce domov,hraní s dětmi,čas strávený s milými lidmi,vaše koníčky a zájmy a ten písek zastupuje věci drobné jako jsou nákup šatů,návštevy kina,drobné dárky a radosti,ale také malicherné hádky pomluvy,haštěření aj..... pokud začnete dávat do sklenice nejprve písek, nezbyde vám místo pro to,co má v životě opravdovou hodnotu
dneska uznávám,že pan profesor byl velice moudrý člověk... a vás si dovoluji zeptat se v sobotním ránu, zda jste nezačali plnit svůj život pískem.....
počasí tady není sice nic moc,ale výlet bude,jdu tu bandu vzbudit,večer byli někde pařit,tak mě asi neuvidí moc rádi... nevadí... přeji vám krásný ničím nerušený den
ps malířko to bylo moc hezké,početla jsem si
Halina, 19.07.2008 7:44:47, IP: ***.***.9.57, #57961Já myslím Sońo, že ty jsi na prášky, když pořád píšeš a píšeš o mně, místo abys normálně komunikovala............lítáš z depky na adminy jako posedlá.........to je divný, co??
čtenářka, 19.07.2008 11:15:08, IP: ***.***.217.5, #57968Halino, už se nevztekej a piš normálně a bude to, Jenže ty to neumíš, jak nenapadáš lidi, tak nejsi ve své kůži.Konečně máš utrum.
Halina, 19.07.2008 11:18:01, IP: ***.***.9.57, #57971Ne utrum máte vy.......protože jak je vidět, máte potřebu se jen hádat...prudíte dál jak blázni...........hihi.........jinak nikde nepíšeš, co??
Halina, 19.07.2008 11:28:14, IP: ***.***.9.57, #57974ADMINE
znovu Vás důrazně žádám,abyste začali mazat příspěvky, které jsem vám poslala a i další , které se tu objevují a snaží se mě vyprovokovat. a uráží mě..............pokud jsou mazány moje příspěvky, budou mazány i příspěvky ostatních, nebo z toho vyvodím důsledky.
Díky
Halina
čtenářka, 19.07.2008 11:31:32, IP: ***.***.217.5, #57976O to přece nejde, všichni tu máme radost, že nemůžeš psát tak jako jsi psala, ale umíš psát i fajn.Recepty se hodí vždycky a o vnoučátku se dá také psát pozitivně.Myslím, že to by sem přineslo jen klid a pohodu, která tu je zapotřebí.Přestan se litovat, že tě někdo napadal, také jsi to dělala, ted se dá udělat čára a začít znovu a v pohodě.Minulost nech být a je to.
Halina, 19.07.2008 11:34:16, IP: ***.***.9.57, #57977ADMINE
znovu Vás důrazně žádám,abyste začali mazat příspěvky, které jsem vám poslala a i další , které se tu objevují a snaží se mě vyprovokovat. a uráží mě..............pokud jsou mazány moje příspěvky, budou mazány i příspěvky ostatních, nebo z toho vyvodím důsledky.
Díky
Halina
Martas , 19.07.2008 11:43:18, IP: ***.***.1.78, #57980Přátelé odjíždím na chvilku , mějte se moc hezky , čtenářko raději nic na adresu jedné paní ....???Dopisujte si mezi sebou hodně trpělivosti a hlavně at je Vám všem dobře a užívejte si pokud to půjde ahojky!!!
Halina, 19.07.2008 12:13:05, IP: ***.***.9.57, #57982ADMINE
Díky
Halina
Halina, 19.07.2008 12:13:14, IP: ***.***.9.57, #57983ADMINE
Díky
Halina