Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Dobrák vod kosti, 18.07.2008 0:03:03, IP: ***.***.166.206, #57388
Upozornění:

Redakce si vyhrazuje právo vymazat příspěvky, které by byly vulgární,
urážející nebo by byly v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Tohle je tedy fakt výsměch!!!!!!!!!!!
Soňa , 18.07.2008 0:15:07, IP: ***.***.115.22, #57391
To, že tvoje bludy, Halino, jsou opravdu z toho dne smazány nezapřeš. Buď sprostá, nadávej, mě je to jedno. Já jen doufám, že redakce začne být rychlejší, aby jsme to nemuseli číst. Já tě stopovat po Praze určitě nebudu. A je mi jedno, z kterého kompu píšeš. Potrefená husa nejvíc kejhá, ty jsi se teď tedy rozkejhala.

Přeju všem dobrou noc. A ničím nerušenou. :-)
čtenářka, 18.07.2008 0:41:36, IP: ***.***.217.5, #57396
Halino, nikde není ani slovo o tom, že by někdo přál něco špatného tvýmu vnoučátku.Jestli se něco stane, tak je to na tobě, ty seš ta, kdo tu lidem přál hrozné věci.Modli se, aby se to nevrátilo.Jak můžeš být v klidu?Sama máš plnou pusu toho, že se všechno vrací.Tak to nechci vidět tvoje noci, pokud by se ti mělo vrátit jen zpola to co si tu vyváděla.
evak, 18.07.2008 7:34:43, IP: ***.***.209.214, #57404
všem lidem dobré vůle a dobrých mravů...
já jsem si vás tady večer zase pěkně pročetla a odpověděla jsem a při odesílání došlo k chybě a ty moje výplody z písmenek asi někdo sežral či co.... už jsem je nenašla...
nevadí zplodím vám něco jiného...
předem však děkuji všem,kdo mě čtete a dokonce jste ochotni jakkoliv zareagovat... potěšila mě Malířka se svojí zvědavostí...kdysi jsem prožívala peklo s otcem svých dětí - ale protože je to docela dávno nechci se k tomu navracet...hele tu knížku jsem taky četla - Robina - je to úžasný čtení a já jsem si vždycky myslela,že je to výplod spisovatele... omyl byl pravdou... když jsme si s již zmíněným otcem mých dcer pořídili psa knírače,prožívala jsem něco obdobného... zvlášť na vycházkách se měnil v neukázněného čokla,u kterého se nikdy nevědělo co provede....že venčil on mě - nikoliv já jeho,bylo běžným normálem... že při tom rval kolemjdoucím ženám igelitky z rukou tak,že těm nebožačkám zbyly jen uši - tak to bylo skandální... nám nezbylo,nežli změnit trasy vycházek ze středu sídliště do lůna přírody.... a tam se zalíbilo natolik,že se h**zlík nechtěl vracet zpět do paneláku... jednou jsem jej našla u misek,ležel na boku těžce dýchal a jeho zrak prozrazoval poslední hodinku... volala jsem veterináři, ten udělal odběry krve,moči,nasadil antibiotika a infuzi a jezdili jsme celý týden na kontroly - výsledek apatický pes,nereagující na nic a na nikoho... ten doktor byl tenkrát na rozpacích co mi má vlastně říci... šel s námi před ordinaci do zahrady a chtěl abych našeho miláčka pustila po zahradě, aby mohl mít přehled o tom jak se to zvíře zachová v přírodě... no a ten zmetek se předvedl... nejprve dělal,že je ta unavený že se neudrží na nohou... nabízené žrádlo od doktora nepřijal a ani piškotek nechtěl.... a potom to zvíře zblejsklo kočičku... vystartoval takovým způsobem,že jsme měli hlínu až na hlavách, kočku prohnal po zahradě,vybral pár zatáček ve smyku akdyby mohl vylezl by za mícou na strom... já stála zarytě nechápajíc co se stalo a ten doktror se řehtá ještě dneska,kdy je hafan v psím nebi..... zvíře mi údajně ukázalo,jak je špatně chované v paneláku..chce prý jen domek se zahradou,aby měl volný výběh...tohla byla jeho forma deprese a protestu....no nebudu mluvit,co mě to stálo peněz za těch pár dní léčení a rovnou napíši,že jsme pana doktora poslechli a pejska přestěhovali k babče do domku se zahradou - ptáte se jak se mu tam líbilo? úžasně,babička mu koupila křeslo na kterém spal,aby nemusel být venku....
CUKETY vařím smažím peču zavařuji a hlavně BAŠTÍM.... je to úžasná potravina a má v kuchyni mnohé využití... navrhovala bych bramborák nebo jednoduchou polévku na zkoušku.... receptíky pošlu dle přání
MLADÉ FAZOLKY miluji - hele a nebude jednodušší,když tady napíši, že od toho co se dá zbaštit mám ráda na stole skoro všechno a skoro všechno "snad" dokážu i uvařit?:-)
já sice nadávám ,že moji činnost v kuchyni nejvíce oceňují místní technické služby,ale musím uznat že jsou až na místě druhé,na prvním jsou moji strávníci,kteří produkt těmto službám následně vyprodukují....
včera jsem uděla poměrně dost práce,zmákla jsem velký nákup potravin a potřeb do zahrady... vyvázala jsem rajčata a kapustu / vždycky jsem si myslela,že mám zahradu pro radost,včera jsem zjistila,že mám kolchoz/, okopala jsem ji kytičky a vyházela jim plevel,zasadila čínské karafiáty,abych měla dost květin také napřesrok... zkrátka jsem makala jak soumar....a večer jsem padla do peří a usnula jak pařez... tak jsem vám sem hodila pár písmenek a utíkám se zapojit do pracovního procesu....koukejte se na ten svět usmívat....všem vám přeji pohodový den a pamatujte, nikdo nedosahuje vašich kvalit natolik,aby vás dokázal dneska nakakat....

Silva, 18.07.2008 7:37:47, IP: ***.***.113.254, #57405
Ahoj všichni.
Malířko, máš pravdu, s těmi koly by to nemělo smysl jezdit.Chladnější počasí by mi nevadilo ale má pršet.Byla by to poměrně drahá dovolená a sedět v baráku, to mohu i doma a zadarmo.Jinak u nás dnes lépe a taky se tak cítím. Teď dva dny mi nebylo nejlíp,jednak psychicky ale i zažívací problémy, které jsem si způsobila sama, že jsem "žrala"co jsem neměla.
Vnoučátku Haliny přeji aby bylo zdravé, krásné a chytré, prostě nej.Proč by měl bůh trestat dítě za babičku nechápu.
Mějte se všichni moc hezky!!
evak, 18.07.2008 7:48:32, IP: ***.***.209.214, #57406
Halčo, tak ty budeš babčou??? no to je úžasná zpráva.... uvidíš,jak je to prima... já to zažívám ji skoro 5 let / narozky slavíme v září/ a je to paráda,člověk omládne a zapomene na starosti všedních dnů.... teď o prázninách chodím lovit chrousty a jjinou havěť,kterou zkoumáme pomocí lupy a chytrých knížek... včera jsem malému koupila kružítko,takže jsme počmárali haldu papíru,ale kružnici ještě nevykroužil... nevadí naučí se to... dovolím si dát ti radu coby babičce začátečnici... zopakuj si pohádky,já jsem byla přesvědčená, že jsem nic z dětství nezapoměla a docela jsem se divila... tak ať máš trochu náskok... jinak vše nejlepší přeji tomu mrňousovi,hodně zdraví ... a tobě taky
Silva, 18.07.2008 7:52:01, IP: ***.***.113.254, #57408
Čau Evíku, jsi bezva, že se sem snažíš vnést optimismus.Musíš být komik.
Prosím tě, když jsi takový kuchtík, neznáš něco osvědčeného na studené pohoštění , aby člověk nedělal klasické chlebíčky a jednohubky a mohl to taky připravit dopředu a né během návštěvy?Toť dotaz i na ostatní,kromě Haliny. Ta by mi tam ještě přimíchala cyankály.
Jinak jsi šikula, jak řádíš na zahradě. Ale ono je to jiné mít zahradu u baráku a jiné tam dojíždět 30 km , jednou za týden, jak my.. Potom to není radost ale dřina. I když je to zahrada okrasná/skalky, jezírka, květiny/ i to vyžaduje údržbu a někdy mě to už s..e, i když ta místa mám ráda.
Tak ahoj a pěkný den a ať už se konečně ohřeješ!!!
evak, 18.07.2008 7:52:55, IP: ***.***.209.214, #57409
naši milí, prokažte nám svoji píli a pište .... pište cokoliv,že je vám zle,nebo dobře... zkrátka nás jen nečtěte a taky se aktivně zapojte, alespoň pozdravem... ať si pokecáme...
Alma, 18.07.2008 7:56:13, IP: ***.***.75.30, #57410
Taky se připojuju,hezké ráno pro všechny co tady jsou a budou.Teda Eviku ty mi tak vždy zvedneš náladu hned po ránu,dík moc!Fakt bys měla psát pro širší forum.Hlavně neodcházej,bez tebe by to zase někam spadlo,včera jsem radši ani nepsala,zase se to tu mlelo......Jinak vám všem posílám trošku energie co jsem ze sebe vydolovala,zdravím vás všechny a tady prší,To je překvapení co?Ale sluníčko ať máte v sobě.tak čauky Alma*
Malířka, 18.07.2008 9:43:16, IP: ***.***.60.43, #57422
Ahojte, moji milí :-))
Evík napsala, že máme psát, i když nám je na nic a mě je snad ještě na míň, tak mě tady máte. Evíku, opravdu skvěle jsi mě pobavila svým příběhem o vašem knírači, který už lítá někde v psím nebi, druhý Robin! Doufám, že i s mým milovaným, řečeným Tamrcha (taky byl tak chytrej a "vyčůraný", že můj rozum nad tím zůstával stát, jak mě dokázal přechytračit).
Blbě mi je pokaždé kolem úplňku a před periodou (teď to mám oboje najednou)... Ale nechci vás otravovat.
Poslu dobrých zpráv, díky moc i přítelkyni Martasce. Já moc s PC neumím, nemám žádný kurz, základy jsem se učila v procesu od mladších (o hodně mladších) kolegyň.

Kiro, jak se ti daří? Četla jsem si před chvílí tvůj dopis (někdy ze začátku července) a myslím, že ses od té doby neozvala... Měla jsi dost potíží. Jak to s tebou vypadá? Prosím tě, jestli "sem chodíš číst", napiš mi, jestli je to aspoň trochu lepší, nebo jestli jsi v pořádku a co děláš! Mám o tebe starost.

RKollerko, copak děláš, že nemáš čas písnout nám?
Toni, jestli jsem udělala něco špatně, tak mi dej, prosím tě, vědět. Moc mi na tom záleží. Jak se ti daří???
Taky se už těším na naši Lili, až se vrátí od moře :-))
Chybí mi tu Milunka :-(( Nic nevíme o Anetě. Já doufám, že jsou oba s manželem v pořádku.
Anničko, ty ses taky delší dobu neozvala...
Silvi, tobě přeju, aby se zlepšilo počasí! Jaké máš kolo?

Chci taky pozdravit Ninušku, Romču, Marcelu a Marcelu, Kristalku, Soňu, Luboše, Péťu, Honzu, George, Tce a všechny, kteří nám napsali třeba jen jednou a taky všechny, kteří nás jen čtou :-))) Hodně hřejivého slunce v duši! Pohodové dny, pevné zdraví, sílu a optimismus vám přeju několikrát denně :-)))

Martas , 18.07.2008 10:38:06, IP: ***.***.1.78, #57425
Hezký den , chtěla bych Vás poprosit , tolik to dalo práce.....tak proč reagujete....jestli ovšem ty některé příspěvky byli od vás jestli ne , tak se omlouvám.A ti co píšou a přejou Halině zlé věci už toho nechte , já vím, že vám ublížila a nejen vám.....nemá cenu do ní šít a do její rodiny.Malířkoa ostatní přeju vám všem krásné dny a nenchte se otrávit tím počasím....i když mě to také na náladě nepřidává , ale když je vedro tak zase se nám nelíbí , že je vedro..-)))) víte , jak to myslím ...tak si užijte výlety , dovolený atd...pokud nikam nejdete užívejte si jiných činností , pokud to jde.Toni jak je tobě ? Zatím všem Pa
Alma, 18.07.2008 10:54:47, IP: ***.***.75.30, #57426
Ahoj Silvijnevadí,že tykák?Myslím ,že všichni tady můžem,ne?Co se týká rychlého obč.,tak asi nejlepší je ten drůbeží salát,o tom psala EVIK.mŮŽEŠ TAM DÁT PRAKTICKY VŠE CO DŮM DAL,JÁ TAM DÁVÁM I KOSTIČKY ananasu,a pak mám ještě vyzkoušený tip:podušenou zmrazenou zeleninu na cibulce+salám nebo šunku(cokoliv ti chutná)+vejce,aby vznikla tužší směs,naplnit tím listové těsto,upéct a může se to jíst teplé i studené a hlavně je to rychlé a každému to chutnalo,můžou se tam dát i houby,a s tou zahradou máš pravdu,taky na ní dojiždím a u baráku by to bylo lepší,ale ten nemám.Ale jsem ráda i za tu mojí.I když souseda už dvakrát vykradli.tak zdravím a VŠEM posílám dobrou pohodu,hlavně Tobě MALÍŘKO,já byla včera ráno v euforii a myslela jsem si(dost opět naivně),že už jsem překonala úplně úplněk a zatim......večer to kulminovalo a pak když jsem sem nahledla,tak...šla radši spát.Depka včera mrcha se plížila pozvolna,ale o to to bylo horší,zákeřnice jedna,ale my jí jednou porazíme ,viď?TAK JDU NĚCO DĚLAT,jo a snad poslední týden v červ. a srpen by mělo být už líp,tak všichni čauky.Alma*
evak, 18.07.2008 10:58:39, IP: ***.***.209.252, #57427
dělám kanapky.... namažu plátky chleba různými pomazánkami aspojím je k sobě,nedotírej je do krajů,kůrku odkroj... z těchto "pyramid" vykrájen různé tvary formičkou na cukroví - kolečka - a dozdob/zbytky pomazánky,zelenina,ovoce aj/
nebo vezmi veku,rozkroj podélně a nacpi do ní co doma najdeš a co je ještě trochu poživatelné, znovu ji spoj a pevně zabal do alobalu a nech v lednici pár hodin odležet,nálsedně z ní krájej širší pláty a uvidíš ten ohlas...můžeš taky připravit studené mísy,překrýt je folií a pak servírovat s různým pečivem a vidličkou... nebo peču domácí houstičky a ty potom naplním/dlouho u nás nevydrží- hned mi je sežerou/
výborným materiálem je listové těsto... tam se vždycky vyřádím,napeču si trubičky a pak je plním pikantní slanou pomazánkou,nebo udělám plněné slané pirohy,roládky apod... variant je mnoho, z odkrojků syrového těsta udělám tyčinky a posypu je chilli kořením a solí... zapoj fantazii určitě se dílo podaří
Alma se ptá proč nepíši pro širší forum... holka zlatá,kdo by četl bláboly stárnoucí paničky? kdysi jsem chtěla dálkově dělat žurnalistiku - přes známého, no nepodařilo se mi napsat předpisově esej a bylo po hehe...
Malířko jméno Tamrcha je úžasné,to si musím pamatovat.... tuhle přilítl můj vnuk s očima navrch hlavy a její babičko,naše sousedka nepozná psa.... když jsem pátrala po příčině,zjistila jsem, že ta hodná paní volala na psa" Sáro, ty svině jedna ", no a náš kluk si myslel, že tam mají divočáky... jo jo to je život co...
evak, 18.07.2008 12:41:13, IP: ***.***.209.214, #57436
hele nedá mi to, abych se s vámi nepodělila o jeden úsměvný zážitek... tady se pořád jen baští a to mi připomělo lakomost jedněch známých...
bydlíme téměř na vesnici,kde každý zná každého a když otevřu okno na půdě vidím co mají u sousedů na talíři....
střímdost je užitečná,lakomost je celkem chápající, ale to co popíšu je krkounství až běda.... jedni z našich obyvatelů naší vesnice jsou celkem mladí lidé s dvěma dětmi a lakomost jim byla dána do vínku již v dětství... hledali se až se našli.... z jejich domečku se občas ozývá- mami našli jsme piškoty... hlas matky se táže kolikže jich již sežrali,ta nebohá dítka přiznají barvu a matka jim sdělí,že žerou nadstandart a strhne jim to ze snídaně....o loňských vánocích se tito krkavčí rodiče rozhodli, že udělají dětem radost a ukáží jim,jak vypadá vánoční kapřík....ze šetrnosti si jej nekoupili,ale "vypůjčili " od sousedům s jejich souhlasem a s tím,že na Štedrý den ráno jej vrátí....živá ryba měla děti zřejmě nadchnout, ale co čert nechtěl kapr pošel.... nikdo neví jak skonal a zda příčinou byla náhoda, nebo ze šetrnosti napuštěno málo vody, zlí jazykové tvrdí, že mu někdo z těch lakomců škubal šupiny aby si je následně dal do peněženky pro štěstí....faktem je, že ryba lekla... jak se tenkrát rodiny finančně vyrovnaly se neví dodnes... já jsem jen ráda,že se na těchto stránkách takovej krkoun co ukazuje jídlo neobjevuje.... vždy když si na tuto historku vzpomenu, směju se jak divá....vždyť moje rodina ve srovnání s touto prožívá neustále obžerství - což je jeden z hříchů....je po poledni,jdu hřešit.....
posel dobrých zpráv, 18.07.2008 12:42:47, IP: ***.***.18.54, #57437
Tedy Evaku tys mně naprosto inspirovala těma dobrotama a má taky jednu od kamarádky ze Slovenska a to jsou kynutý česnekový šneci. Skutečně taky nevydrží dlouho tak nemám ani možnost napsat jak je uchovat do druhého dne. Je to jednoduchý, rychlý a mňam!! mějte všichni nádherný den!
        Předchozí   1 .. 242243244245246247248 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.