Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Poděkování, 17.07.2008 16:11:04, IP: ***.***.173.78, #57320
Hezký den a hodně pohody všem.
Vaše povzbudivá odezva mi vehnala slzy do očí. Děkuji moc. Cítím se líp a věřím i v pomoc léků. A víra je v mém případě velmi důležitá. Pokud sem nebude psát jistá paní Halina, ozvu se Vám. Je mi líto, že znehodnocuje diskuzi a její příspěvky mi nedělají dobře. Každopádně Vás budu mít všechny uložené v srdci a moc Vám přeji plný a radostný život, lásku, zdraví a slunce ať svítí nad Vašimi hlavami na Vašem životním putování. Vaše Darina.
Evak, Malířko, Péťo ..., 17.07.2008 16:26:18, IP: ***.***.173.78, #57321
Ahoj všem - musím Vám napsat dík za to, že je mi tady s Vámi pořád dobře a díky Vám se sem tak ráda vracím ...

EVAK - Ty jsi sluníčko, při čtení Tvých příspěvků je mi pohodově a milo na duši, ne na tebe D nemůže mít, jsi skvělá ženská !! Tvoje rodina musí být šťastná za tak pohodovu mamku a ženu a kdybych byla chlap a ty volná, požádala bych Tě o ruku, protože jsi na sto procent skvělá kuchařka a já jsem skvělý jedlík a milovnice sladkého - piš nám holči a ještě jednou dík a samé krásné dny pro Tebe ...pozdrav novým holkám MONINCE a JANIČCE od srdce ....

MALÍŘKO - zítra Ti písnu esemes - jdem za chvíli grilovat ke známým a zhlédnout na DVD nějaký film, dodatečně oslavit kámoše, je Lubošek ... měj se zatím pěkně kočko ...

PETŘE - zdravím moc a moc. Do nové práce nastupuji 1.9., jsem ve výpovědní lhůltě do 31. 8. Mám už nové jisté - s dojížděním 12 km, to je brnkačka. Papíry jsem si dělala až v 34 letech, ale jsem vyježděný řidič a řídím moc ráda. Ve firmě jsem deset let a prvních šest let jsem dojížděla z jiného města skoro 30 km, což byl s dvěma malými dětmi záhul ...,. to jsme ještě bydleli v paneláku ... teď jsem to měla čtyři roky v místě, koupili jsme dům, bez dojíždění byla pohoda, ale zvyknu si zase. Od září začínám s anglinou, nevím, jak mi to na stará kolena půjde. Mám slušnou němčinu, ale nový zaměstnavatel chce angličtinu. Měj se moc a moc pěkně a piš nám..

Všem hodně pozdravů a přání pohody - s láskou Romana.
Malířka, 17.07.2008 17:16:41, IP: ***.***.60.43, #57324
Darino, pokud ti pomůže vypsat se ze svých pocitů a trápení, neodcházej a vypiš se nám tu (co ti nedělá dobře, přeskoč, nečti, já to dělám také tak a nejen já).

Jano, ty jsi tu vítána, tak napiš, ráda tě čtu :-))

Péťo, poslala jsem ti mail. Problémy vůbec neskončily :-( Potřebovala bych radu právníka, anebo věštce.

RKollerko, kdepak jsi, proč taky nenapíšeš, co děláš, jak se máš, co děti, co Boninka, jaké je u vás počasí, co vaříš, pečeš, jestli tě baví žehlení...???

Marcelko 1, já zírám, že jsi našla odvahu jít zpátky do své původní práce :-)) Tak, ať to v pohodě zvládáš!
posel dobrých zpráv, 17.07.2008 17:22:10, IP: ***.***.18.54, #57325
Ahoj zdravím Vás tady a mám pro Vás velmi dobrou zprávu, kdo si ještě nevšiml, bylo vymazáno 6 příspěvků paní H. Dále na tom pracuji a teď už to půjde samo. Od srpna bude diskuse střežena jinak a ihned budou tyto příspěvky mazány. Tak se prosím nerozcházejte ale pište a pište. Ráda jsem potichu s Vámi. Budu dělat co bude v mých silách jen čas je trošku proti mně ale já to zvládnu nebojte. Tak ahojíček a držím palce!
posel dobrých zpráv, 17.07.2008 17:55:42, IP: ***.***.18.54, #57327
Tak je dalších 9 vymazáno a budu Vás tu střežit jak to půjde. Jedu v neděli na dovču tak kdyžtak ty ošklivé příspěvky ten týden přehlídněte a já to po dovolené napravím, slibuji. Mějte se moc hezky!!
enča, 17.07.2008 18:07:31, IP: ***.***.166.70, #57328
Ahoj lidičky, poprvé čtu tyto stránky a jsem příjemně překvapená (většinou) jak se dají zahánět depky. Taky jich mam moooc. takže všechny zdravím.
Silva, 17.07.2008 18:39:54, IP: ***.***.113.254, #57330
Ahoj všichni, moc vás zdravím a jsem ráda, že diskuse tak ožila. Také zásluhou nového Evika a posla dobrých zpráv.
Dnes jsem měla náročný den ale jak bude chvilka, napíši víc.
Ruším dovolenou a v ponděli jdu místo na kola do práce. V takovém počasí to nemá smysl.
Mějte se moc pěkně Romčo, Malířko, Eviku a vlastně nebudu jmenovat abych někoho nevynechala, protože jste všichni fajn.
Martas, 17.07.2008 19:16:04, IP: ***.***.1.78, #57332
Přátelé snad budete mít klid.....děkujeme poslu dobrých zpráv-jedné mé přítelkyní ......mějte se krásně zatím
HALINĚ, 17.07.2008 19:39:58, IP: ***.***.18.54, #57339
Asi se mýlíš ale skutečně tu nebude jeden jediný Tvůj příspěvek a ani v jiné diskusi!!! Díky za Tvojí snahu ale jsi člověk bez citu, bez štěstí, bez lásky, bez dětí a bohužel Tvůj bývalý skončil na psychině díky Tvé péči!!
Malířka, 17.07.2008 19:49:48, IP: ***.***.60.43, #57345
Příjemný a ničím nerušený večer, přeju vám všem a děkuju Martasce a její dobré přítelkyni!

Silvi, udělala jsi dobře, že jsi zrušila cyklo-dovču. Údajně má být celý červenec stejný, jako doposavad :-( O srpnu jsem zatím nezaslechla nic. My máme nplánované Cyklo-Švýcarsko od 29.7. a taky se bojíme, že nám počasí nebude přát :-(

Kdepak vás všechny mám, zlatíčka? Že by něco super zajímavého běželo v TV?
Soňa , 17.07.2008 23:05:15, IP: ***.***.115.22, #57378
Asi se tady konečně začne s těma hulvátama něco dít. Dnes jsem dostala zprávu, že 29 děsných dopísků ze dne 7.7.2008 bylo vymazáno. Já slibovala, že se pokusím něco udělat a všimla jsem si, že jsem nebyla sama. Zprávu mi poslal sám redaktor těchto stránek. Tenhle den, 7.7., byl opravdu hrozný, našlo by se tam víc sprostých a urážlivých slov, ale to bych se asi upsala. Tak dneska konečně, asi dřív na to neměla redakce čas.

Schválně se na ten den Halino podívej, ty svoje sprosťárny tam nenajdeš. Někam se "ztratil" cigán a ještě někdo tam psal.

Nejsem sama, komu se to nelíbilo. Takhle doufám dopadnou všechny tvé písmenka nevymáchané a zlé huby. A snad se vrátí ti, co kvůli tobě odešli !!!

Takže hola, hola, můžete se snad vrátit. Nevzdám to a budu proti tobě, Halino, bojovat dál. A mysli si, že po zlém se to nedá. Mysli si co chceš.

Posílám všem sluníčko do bolavých dušiček.
Dobrák vod kosti, 17.07.2008 23:22:21, IP: ***.***.166.206, #57380
Redakce tady na to z vysoka, jinak už by to tady musela vážně dávno vypnout....psaly jsme tam už mockrát a nikdy nic!! To, co se tady na Abecedě celkově v diskusích objevuje za příspěvky je přímo nechutné...a nemusí je psát ani Halina...děs, běs...ostuda!!!
jedna, 17.07.2008 23:29:19, IP: ***.***.217.5, #57381
Halino, je divné, že se ti vnoučátko narodí zrovna v době, kdy si tu tolika lidem přála hrozné věci.Nebojíš se, že se to ted všechno vrátí??????Na tvým místě bych nespala klidně jedinou noc.Ovšem ty si jiná, tobě to nevadí, ty si to zdůvodníš, jen se modli, aby se ti všechno zlo nevrátilo.Moc lidí tě tu varovalo a tys ještě přitvrdila.Chudinka dítě!!!!Tebe mít v rodině.
Dobrák vod kosti, 17.07.2008 23:35:47, IP: ***.***.166.206, #57382
Přesně mne to napadlo...že ji může na tom ťuťu ňuňu vnoučátku bůh pěkně ztrestat...začni se modlit Halino!!!!!!
Dobrák vod kosti, 18.07.2008 0:00:54, IP: ***.***.166.206, #57386
A ještě něco, tady je to na vymazání všech diskusí...díky tý obludě je všude prasecká úroveň...zakázat jí vstup je jediné možné řešení a všude jinde by to už dávno udělali, nechápu to...chodím sem ráda, protože sem chodí spousta lidí, ale kdo má pořád snášet a číst ty nechutnosti...vždyť je to k blití. Dobrou noc.
        Předchozí   1 .. 241242243244245246247 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.