Diskuse - Deprese
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 16.07.2008 17:49:12, IP: ***.***.217.5, #57182pro Reny! Halina, 15.7.2008 22:18
Ty krávo,jako to máš názory?!!! Přeji Ti,aby Ti tatínek co nejdříve zhebnul,stejně si nic jiného nezaslouží...jeho dcera má scestné názory,tak co.Hraješ si na hrdinku a stejně plno jiných lidí umírá na slinivku v tichosti...a ty děláš hrdinku a přeješ si jen dědit!!!
Tohle halina píše na rakovině slinivky břišní.nedejte se zmást tím,jak občas dokáže otočit a být chvilku normální.nemá cenu s ní komunikovat.Tahle lidská špína si nebere servítky.Proboha dávejte si tu pozor.
To je příliš - k breku, 16.07.2008 18:52:26, IP: ***.***.173.78, #57188Tak to je strašně smutný, hrozný, k tomu nejsou slova - styď se Halino - nevěříme, žes to nepsala, ten styl je tvůj, to člověka až mrazí na takovým nelidským projevem - boží mlýny melou ... snad jednou ty nebudeš umírat v bolestech a nepromítne se ti jaká slova jsi psala jiným nešťastným ...
dolož svoje tvrzení hnusný lháři, 16.07.2008 19:26:00, IP: ***.***.173.78, #57196Kde přála Romana lidem smrt ty zrůdo Halino... jí zemřela maminka a trpěla tím jako zvíře ... jsi hnus ... okopíruj, kde Romana přeje lidem smrt ty lhářko - dělej - okamžitě ať je tady psaní od Romany, kde někomu přeje smrt - mrcho .... jinak jsi lhářka a zrůdná k tomu .... někdo sem kopíruje tvoje příspěvky z rakoviny a to je taky hnus, to sem nepatří a to všechno kvůli takové zrůdě jako jsi ty .... tichá čtenářka
Varování !!!!!!!, 16.07.2008 19:32:05, IP: ***.***.173.78, #57197Někdo napsal, že Halina snad NEBUDE jednou umírat v bolestech a ta ubožačka to ani neuměla přečíst.
Prosím vás, dávejte si na ni pozor, tady vám chce zničit diskuzi. Nenechte se zmást, že občas napíše slušně. Je to rozdvojený člověk. Na diskuzi o rakovině slinivky ovšem nemá slitování ani s umírajícími a jejich blízkými. A to je na pováženou. Čtenáři z jiné diskuze
Malina, 16.07.2008 19:45:16, IP: ***.***.113.254, #57200Ona už je i na diskusi o rakovině slinivky? No to už není pravda. Kdy ta ženská spí?
Svobodný milenec, 16.07.2008 19:47:02, IP: ***.***.173.78, #57201Halino, dej pokoj nemocným, osamělým, smutným a zalez na diskuzi, kterou ti tady založili - žumpa pro Halinu, kam patříš !! Jsi nemocná a nepředstavitelně zlá a závistivá.
Nikdy jiná nebudeš. Jsi politováníhodný zmetek.
Halina je blázen, 16.07.2008 19:53:59, IP: ***.***.173.78, #57204Přeje ti smrt tím, že píše, že snad nebudeš umírat v bolestech ????????- umřeme všichni ty náno a ona ti přeje dobré. Smrt nás potká všechny a Romana za ty hnusy tady ti píše velmi hezky - přeje ti dobré a bezbolestné odcházení ze světa, ze kterého půjdeš ty, já, my. Všichni. Primitive. Tvoje logika je šílená. Pokud to psala Romana, to je otázka. mohl to psát kdokoli. Třeba ty sama psycholožko.
fantom, 16.07.2008 20:02:16, IP: ***.***.173.78, #57206HALINA JE I NA DISKUZI O SEXU VE TŘECH A SWINGERS PÁRTY ... JE NESKUTEČNÁ TA OPRAVDU NEŽIJE. KDO JI ŽIVÍ ? MILENKY
Halina, 16.07.2008 20:03:34, IP: ***.***.9.57, #57207Ale nelži hihi......to jste také vy......už vám hrabe fakt .......
Síly všem, 16.07.2008 20:12:38, IP: ***.***.173.78, #57209Dobrý den. Mně zemřel na rakovinu slinivky manžel před rokem. Psala jsem i v den, kdy se to stalo, že náš boj s touto nemocí skončil. Léčím se s depresí. Neskutečně mi chybí. Na tuto diskuzi jsem nešla kvůli Halině a nikdy sem ani již nepůjdu. Poznala jsem ji jinde a už nemám zájem. Přeji vám všem hodně sil a hlavně milovanou osobu po boku. Pro mně život svým způsobem skončil. Opuštěná.
Darina - SOS, 16.07.2008 20:32:11, IP: ***.***.173.78, #57210Dobrý večer všem. Jsem maminka na mateřské dovolené a dvěma krásnými holčičkami - dvojčátky, je jim necelé dva roky. V manželství problém nemám. Svou rodinu miluji a je pro mně vším. Přesto nejsem šťastná a cítím zoufalství. Někdy se děsím, že se rouhám, ale nejde mi pomoci si vůlí. Odhodlala jsem se po velmi dlouhé době navštívit odborníka. Pproblémy mám v podstatě od porodu. Diagnoza zní deprese. Tuto diskuzi čtu dlouho. Neměla jsem sílu psát. I teď si myslím, že bych to tu nezvládla dlouho, pokud sem píše jistá paní a osočuje. Diskuze je o něčem jiném. Chtěla jsem vás ale poprosit o podělení se o zkušenost - pokud ji někdo máte s lékem Prozac. Léčím se krátce. Vím, že musím být trpělivá. Chci žít, radiavat se z dětí, lásky, krásy a života.
Děkuji za Vaši případnou odezvu. Přeji Vám jen dny bez deprese a radost. Darja.
Soňa , 16.07.2008 22:19:53, IP: ***.***.115.22, #57224Ahojky všem.
Nejdříve chci popřát k svátku Lubošovi, hodně hezkých sluníčkových dní.
Dneska jsem měla syndrom vyždímaného hadru. Říkám tomu tak, protože se tak i cítím. Od rána úplně na nic. Pocit úplné zbytečnosti, to co udělám stejně není vidět a tak. Všichni mě vadí, hlavně ať na mě nemluví. Takhle jsem prožila celé dopoledne i po poledni. Fuj, hnus fialovej. Odpoledne jsem alespoň posekala. Ale nebylo to ono.
Přečetla jsem si všechno, co je tu nového, Evík mě taky rozesmála s loveckou večeři. Já tomu říkám kdo si co najde. To je u nás taky styl večeře.
Musím vám říct, že když jsme si posílali recepty na pečení, tak tu byla lepší atmosféra. Zase je tu ta megera. Nepište, nechte ji. Ať se třeba vztekne.
Teď večer zase začalo pršet. Hrozný, budu naštvaná od rána, jen co vytáhnu žaluzie.
Snad na tom budete všichni líp, než já. Sluníčko do bolavých dušiček.
petr, 16.07.2008 22:20:00, IP: ***.***.234.200, #57225Pěkný večer vám všem.
Darino, pokud čteš stránky trošku déle, taxi asi vybereš příspěvky, které Ti něco nabídnou a některé prostě vynechej. Tím se ale zabývat nechci.
Prozac sice znám, ale jen dle názvu, já sám jsem před 5 a 6 ti lety prodělal dost těžkou D. Nechci se opakovat, napsal jsem o tom děsném období spoustu příspěvků. Jen jsem Ti chtěl říct dost důležitou věc, tedy zkušenost.Jaxi sama napsala, D chce čas a trpělivost.AD jsou mocné léky, hlavně , když Ti "sednou". Myslím, že jsi udělala jedinou správnou věc, a to, že jsi navštívila psych. Teď jen , aby AD zabraly. Ony ale kterákoliv AD mohou zřejmě na každého působit jinak...Já tehdy dostal lék Wellbutrin SR, který mě asi zachránil a který samo že v malém množství beru dodnes,Byl na trhu nový, dokonce psych. se musela dívat všude možně, jak a kolik ho aplikovat...Když jsem byl 6 týdnů hospitalizován, bylo to peklo k nevydržení.Lidé , kteří zvládli těžkou D by asi mohli povídat, je jich tu taky několik. Důležité je ale vědět, že AD účinkují pomalu, ale zajisté Ti pomůžou.Musíš vydržet....víme všichni, jak je to těžké, ale jiné řešení prostě není...mně to trvalo ne týdny, ale spíš měsíce....myslel jsem, že se nikdy nevrátím do "normálu"...vrátil...byl to děs, hrůza a peklo, ale jde to. Ale pak se člověk zastaví, zamyslí , přehodnotí a je to nesmírná životní zkušenost! Začneš zase vše prožívat, troufám si říct, že mnohem senzitivněji a i z trošku jiného pohledu.Protože totiž budeš vědět, že ono jen takové "normální žití" není samo o sobě člověku dané na celý život. Většinou až taková nebo podobná zkušenost člověku otevře jiný pohled nejen na život ale myslím, že na vše....
Snad nenapíšu nic proti ničemu, ale pokud se Ti povede přenést se přes některé příspěvky, my, kteří jsme tady pro diskuzi, budeme rádi, když s námi zůstaneš. :-))
Přeji Ti , ale i ostatním , ať je vám co možná nejlíp....petr
Lůůůbóóóšíííí! Nevidíš tu přesilu!!! To je snad 25:1! Tak PIŠ, ať je to alespoň 25:2...
Taxem si dneska uvědomil, že těchto "diskuzí " se ani ´moc neúčastní pánové...no, asi sedí v hospodě...takže vlastně nic... :-)))
Pěkný večer...
Jana, 16.07.2008 22:20:38, IP: ***.***.217.5, #57226Ahojky všem milým lidičkám.Tak jsem vám chtěla poděkovat za recept na čokoládový dort,ale vidím,že ani recepty nepomohly a zase tu je ošklivě.Moc mě mrzí,že už mě má Halina na tapetě,ano jsem od panikářek,ale proč jsem d**ilka a co jsem psala mi není jasné.Čokoládový dort a svatba dcery snad není závadné psaní a pokud nedělám za čárkou mezeru a Halinu to tak nevýslovně štve,tak nevím proč žádost o recept četla.Vlastně vůbec nechápu,proč si mě zase bere do pusy.Ví,že pokaždé,když napíšu,tak se podepisuji.Přeji vám všem moc pevné nervy s člověkem,co se posmívá i tam,kde lidé pláčou nad smrtí.Podle toho,co jsem tu četla už není možné,aby Halina byla duševně zdravá.Vaše Jana
Malířka, 16.07.2008 22:22:58, IP: ***.***.60.43, #57228Jsem ráda, že ses osmělila napsat :-)) S prozacem zkušenost nemám, ale možná ho užívá někdo, kdo sem píše, nebo se ozve někdo nový, kdo zatím jen čte...
Nevím, jak dlouho AD užíváš, chce to nějaký čas, než zaberou a cítíš se líp, u někoho i 6 týdnů. Spousta lidí je díky AD v pořádku. Ty jsi jistě unavená po těhotenství, po porodu, po kojení, takže není divu, že to na tebe zkouší naše stará známá Černá dáma, deprese. Po porodu jsou i hormony zmatené a hormonální rovnováha, nebo nerovnováha silně ovlivňuje naši psychiku. Kdysi jsem četla, že trvá nejméně dva roky, než se tělo po porodu dostane do té kondice, v jaké bylo před otěhotněním, tak mu prostě dej čas, hodně odpočinku (jak, když máš doma dvojčata, já vím...) a mělo by se to postupně srovnat. Jsi doma, staráš se pořád dokola o to samé, asi nemáš žádnou relaxaci, tak se nedivím, že se cítíš deprimovaná. Věřím, že se dáš do pořádku a budeš mít všechno, po čem toužíš!
* * * Klidnou a dobrou noc, bez rušivých snů přeju všem mým přítelkyním a kamarádům * * *
P.S.: A koukejte se zase brzy ozvat :-)) Je mi tu bez vás smutno.