Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

evak, 15.07.2008 10:54:15, IP: ***.***.209.252, #57007
ahojky,jsem tady taky krátce,vpodstatě jsem minulý týden nakoukla a.... zůstala
pětr to má s těmi rohlíky fakt vychytaný... ale asi bych to ocenila ráno do postele, takhle po netu je to celkem nicneříkající....ani to nezavoní,ani to křupnutí neslyším....
pozitivní energii z jižní Moravy mám zafixovanou v nějaké lahvi... je to dobře???
pa pa
petr, 15.07.2008 11:50:57, IP: ***.***.211.194, #57011
Ponožky néééé!! Nakonec Luboš snad umí vyšívat, tak by vám na ty fusky mohl vyšít i nějaké speciality!
Kollerko, kdybych věděl, že Tě můj "vychytaný " recpt na rohlíky potěší, poslal bych ho dřív! I tak jsem rád, že jsi se ozvala...je fakt, že máš co dohánět... Myslím, že nejenom mně jsi tu chyběla! Nezmizíš? Slibuješ?!
Křupavé rolíky po ránu jsou to nejlepší /(k jídlu)...recept vč. čaje si připravuji každý weekend....bohužel ne do postele, nemám totiž ani tak dlouhé ruce (z postele do "pekárny" je to přes celý byt...) a japonci, ty k.... žluté, šikmooké mi ještě robota-pekaře nedodali! Jinak křupavé, voňavé...tak to ony vskutku jsou! Mňam!
Pokud máš pozitivní energii zafixovanou v lahvi (evak), tak to je dobré, ne? Vypadáš, že ji v nejbližší době potřebovat nebudeš :-)) S pozitivní energií ve "flašce" nemám za posledních několik roků co do činění, protože nejalkoholičtější pití, které požívám je asi ten zmiňovaný tea! :-)) Kdybyste byli na diskuzi déle, pak byste se někde dočetly, že dokonce několik návštěv sklípků na J. Moravě, ač jsem dokonce některé zařizoval, jsem absolvoval u matonek a džusů...no, ale pobavil jsem se určitě víc , než "pod vlivem"...doporučuji...!! I když se na mě dívali "divně" a to kdyby věděli, že si píšu s lidma na těchto stránkách, možná by to dali do souvislosti...i když žádná v tom není....ani moje doktorka tohle nechápala.... no, však nemusí.
Přátelé, jdu na chvilku vypadnout z pracovního procesu....projdu se a odpoledne se zase "uvidíme".

Pěkné poledne..... petr
Malířka, 15.07.2008 12:00:27, IP: ***.***.60.43, #57012
... že ses zase přidala, RKollerinko!!!

Petře, tobě ty ponožky opravdu radši pošleme, anebo radši ranec buchet? Péťo, zítra se zase do "TOHO" pustím (PÚ, mag., ob.MUDr.), večtvrtek jdu "na koberec", kapiš to? Je mi nejhůř po probuzení, tak nevím, jak budu válčit v 8.30 na SZ a navíc je úplněk, který mi dává hodně zabrat. No, když se mnou ráno nic není (každé ráno kromě weekendu), tak si řeknu, holka, spolkni prášek (jako ve filmu Sexmise, ale když ho u nás hráli poprvé, ty jsi ještě chodil po houbách, tak nebudeš vědět, o čem je řeč).

Evíku, ty jsi taková naše "nabíječka", díky ti! A koukám, co znáš návodů na domácí léčení, tomu já taky fandím, je to lepší, než chemie. ("Chemie, chemie, z tebe blbě mi je." - Luděk Sobota.)

A nyní slíbený recept na ČOKOLÁDOVÝ SEN:

720g hořké čolády
400g cukru moučky
325g měkkého másla
400g polohrubé m.
300g cukru krupice
175g smetany ke šlehání
3 vejce
1 prd(opeč)
čokoládové sypání (nevím, co mají na mysli, znám jen pro domácí ptactvo)

Postup:
Ve vodní lázni zahřívejte 350g nalámané čokolády, 225g másla a 600ml vody, dokud směs není hladká.
Odstavte z ohně a nechte chladit.
Ušlehejte vejce a postupně vlévejte do teplé čokolády.
přidejte mouku s cukrem moučkou a znovu promíchejte.
Směs vlijte do dortové formy vymazané tukem a pečte asi 45min. v troubě vyhřáté na 170st.
Po upečení nechte korpus vychladnout, teprve pak ho vyklopte z formy.
K r é m :
Ve vodní lázni rozpusťte 120g čokolády, nechte ji mírně vychladit a přidejte cukr krupici, zbývající máslo, a 4 lžíce smetany ke šlehání.
Vychladlý korpus podélně rozkrojte na 3 pláty.
P o l e v a :
Ve vodní lázni rozpusťte 250g čokolády a zbytek smetany.
Pláty potřete krémem, slepte je, polijte čokoládou a nechte 30min. chladit. Dort ozdobte zbylým krémem a ozdobte čokoládovým sypáním.

Já jsem to teda nepekla, protože vyčerpávající je už jen to číst a představovat si, kolik to dá práce, nádobí, kolik to zabere času... tak jsem zvědavá, jestli se na to někdo chytne :-))) Já si dám radši zajít chuť a uvařím si k obědu fazolky.
evak, 15.07.2008 12:21:32, IP: ***.***.209.214, #57016
jojo pozitivní to já jsem.... zrovna minulý týden mě zastavila hlídka policistická....a že prej to veteránský auto určitě nemá technickou a já že taky nevypadám jako kdybych zrovna sjela z výrobní linky....technický stav svého vozu jsem doložila - technickou jsem měla 14 dní... že mám na svém veteránku technické vymoženosti hodné nového auta... mám no a co??někdo se stará,někdo jezdí v rachotině...já mám ráda stará auta která jsou ovšem funkční..... no zkrátka jsem prošla na 1*... tedy s tím autem... kdyby hodnotili mojí osobu, asi bych moc pozitivní nebyla....dávno již tomu,co jsem se smířila se skutečností,že z brambory pomeranč neudělám a přestala jsem patlat ksichtík....svoji prostorově výraznou postavu nemusím nikde zvýrazňovat a tak jsem si mohla dovolit vdávat se v teplákách... hele to je fakt,brali jsme se mužem na maškarním plese... on byl Sněhurka a já Šmudla... no srandy bylo kopec a největší potěšení mám z toho,že na mě známí koukají a tápou,jakýmže to příjmením se představuji a podepisuji,když ta svatba byla jen naoko... nebyla miláčkové,já to měla pěkně předem připravené a obřad platí...konečně, divil se i můj choť.... jo a taky miluji ty omlazující krémy na pleť,jejichž reklamní znělka hlásá,že po 14 dnech používání omládnete o 5 roků.... používala jsem je 3 měsíce v očekávání,že ze mne spadne 30 let a půjdu si pro nový občanský průkaz... a ono houbeles,občanka je v riti a bankovní účet mám v debetu... no a pak nebuď pozitivní..... krásné odpoledne
jo a jestli si někdo myslí,že jen sedím na netu...tak má pravdu... já to mám totiž v popisu práce...
Jája, 15.07.2008 15:22:42, IP: ***.***.33.126, #57049
ahoj zlatíčka moje, jsem ráda že se to tady od včerejška uklidnilo a nečtu žádné urážky.
Já mám dnes náladu pod psa.... je mi hrozně.... cítím se od rána jak někdo jiný.... opět nemůžu pozřít ani sousto a navíc nechápu proč ale pořád jen brečím... nemám ani důvod... prostě hrůza.... jsem tak sama :"(
Mám Vás všechny moc ráda.... Jája
ROMANA, 15.07.2008 16:30:36, IP: ***.***.173.78, #57055
JÁJI - moc mně mrzí, že se cítíš mizerně ... bylo toho na Tebe poslední dobou moc. Musíš si ale opravdu vzít za svou myšlenku, a to pravdivou, že TAHLE cesta JE jediná správná - s takovým mužem, který Ti byl po boku a jen od Tebe bral a nic Ti nedával by ses dříve nebo později psychicky opravdu ubila ...vydrž prosím !!!

Mám velkou radost, že ses ozvala RKollerko - piš víc, všechno nás zajímá ... jak se mají děti a jak čtyřnohá láska Bonynka ? Přeju Ti hodně pohody a vyrovnanosti ....

Díky za takové fajn holky, které sem přišly mezi nás - Monika, Janička, Kety, Agnes, Mihulková - všem hodně pohody a radosti a pěkný den !!

Petr je naše velká mužská opora, ten nás neopustí a to je super - ještě písni Ty Lubošku, aspoň pář řádků, jak se cítíš ...

Svěží vítr a příspěvky navozující pohodu a sliny sbíhající se v puse sem vnesla EVAK - ahoj holčičko - my jsme pekli domácí chleba v kachlových kamnech na chalupě, byl dobrý, ale esteticky ne stoprocentní, kůra byla hodně rozpraskaná. Pečeme tam domácí kachny a to je mňamka. Tchyně má domácí pekárnu, ale chleba kupuje.
Na plátu na kachláčích děláme zase bramborové placky, můj chlap je může na sladko s marmeládou, já zásadně na slano - s domácími škvarečky - ale libovými, hodně vytlačenými ...
Pocházím z jížní Moravy - od kraje kolem Hadcové stepi, kde byla krásná příroda, meandry povodí Jihlavy a Oslavy, ale panorama zničila dukovanská jaderka, jinak jsem Brňačka, Brno je moje srdeční záležitost, daná už tím, že jsem byla mladá, svobodná, první lásky tam, pak miluju Krkonoše - takových je nás tady většina, Orlické, Šumavu a jižní Čechy a pár krásných míst ve světě taky. Přivdala jsem se daleko jinam, osud nás zanese mnohdy tam, kde bychom to nejméně čekali, ale na Moravu mám ty svoje vzpomínky, na krojované hody, chodila jsem jako holka v kroji, dva dny a dvě noci jsme to každou třetí říjnovou sobotu a neděli museli táhnout, tancovat a pít, nenechat se zlomit tím, že všude nalévali něco jiného, dokázat, že máme výdrž a neopít se - bolavé utancované nohy jsme v krátkých přestávkách, kdy jsme zaběhli domů, strkali do lavoru s dubovou kůrou, které nám mamky chystaly - a znovu pod máju a na parket ... na dukovanské jaderce jsem jako holka zase brigádničila, pilo se tam všude nezřízeně za té hluboké totality a divím se, že ty chladící věže vůbec postavili rovně a nedopadly jako ty v Pise.
Děti mi nevěří, že byly časy, kdy se stály fronty na banány, rifle a Favority - dnes se všude všeho válí mraky a my jsme přesycení konzumem.
A přece jsem nikdy nejedla takové masíčko, jako v mládí na domácích zabijačkách, horké vrabce s domácím zelím ze škopku a s jablky s křenem, horký ovar a tlačenku libovou s minimem sulcu, mražáky narvané krásným masem, takže řízečky byly jako sen, slivovice mívala 68-72 procent a jedna sklenička na spláchnutí byla dobrá věc - tehdy jsem to ocenila míň - byla jsem mladá a měla 50 kg, postupně co rok manželství to půl kila navrch, dostala jsem se na šedesát a je ze mně velký gurmán - teď bych ty každotýdenní lukulské hody jaksepatří ocenila. Ale ty zabijačky pro spoustu známých už vzaly zasvé ...doba se mění, něco k lepšímu, něco k horšímu ... ale všechno nějak zvládnem - MUSÍME !!
TONI - jsem opět bez mobilu, ale jen do zítra, budu mít novu simku a tím pádem nové číslo, takže zašlu na sebe nový kontakt - pa.
- krásný den všem - s láskou Romana.
Jájo !!!!!, 15.07.2008 16:40:19, IP: ***.***.173.78, #57057
Jájo, PETR Ti to napsat tak úžasně, to je bez komentáře, není co dodat, snad jen tolik, že je k nevíře, jak nádherně se do ženské duše dovede vcítit mužský - je jich jako šafránu, takovýchto chlapů - díky bohu za ně ....
Romana.
Jája, 15.07.2008 16:43:17, IP: ***.***.33.126, #57059
Právě že jsem se tam dnes dívala.... a našla ho tam.....píše o sobě samé lži a to bolí ještě víc:-(.....
Halina, 15.07.2008 16:50:54, IP: ***.***.9.57, #57062
Nebud naivní Jájo, na seznamkách lže každý......já se taky neseznamuju a na Rande to vypadá , že jo.....kromě toho on lže stále , to přece víš ........přeci tam nenapíše jsem tyran a musíte mě živit dámy .....hihi
Malířka, 15.07.2008 18:09:39, IP: ***.***.60.43, #57073
Ahoj Jájo, Petr s Romčou ti už všechno výstižně napsali, já bych jen dodala, že ta nějaká příští, jestli nějakou uloví, mu to vrátí za tebe (tím nechci říct, že mu přeju něco špatného, ale tak to chodívá). Udělala jsi to jediné správné, co jsi mohla udělat. A sama určitě být nemusíš, písáváš o weekendech s partou, o kamarádce... Neboj a nespěchej! Je dobré dát si pauzu aspoň čtvrt roku, zbavit se starých "nánosů"... Klidně se dosyta vybreč, uleví se ti. Ale s jídlem to chce přitvrdit, měla by ses donutit sníst víckrát denně aspoň malé množství něčěho, co máš ráda (třeba banán je dobrý na nervy, jogurt, samotnou šunku, dobrou houstičku celozrnnou..., anebo si udělej koktejl, sladký tvaroh, ten se dá vlastně koupit už s příchutěmi, puding). Aby tě nezačal ještě bolet žaludek.

Dnes jsem dostala od přítele nové cyklistické rajtky s pořádnou "plínou", tak teď už se nebudu moci vymlouvat, že mám od sedla otlačenou sedínku :-)) Byli jsme vybírat látku na závěsy do ložnice a kupodivu jsme uspěli, dokonce měli i povlečení do barvy, tak jsem si udělala radost. Ta mě brzo přejde, až žačnu ty závěsy šít, protože jsem nešila snad už dvacet let. Jó, za totáče, kdo chtěl být in, musel si skoro všechno na sebe sám vyrobit (snad kromě bot), pokud neměl příbuzné za kopečkama, anebo známé známých, kteří mu sehnali bony na dovozové zboží z Tuzexu. Takže se doma pletlo, šilo, kutilo, všechno na koleně, ale jeden se pak nemusel stydět vyjít ven mezi lidi :-))

evak, 15.07.2008 20:09:28, IP: ***.***.18.105, #57079
ahojky uplakaná.... slzy jsou někdy pro krásu víš to?... já sice nevím co se ti s chlapem přihodilo,ale určitě to tady dohledám... chci ti říci jedno děvenko moje, ty jsi určitě narazila na seznamce na toho svého bývalého viď?... tak na toho hoď bobek...ten kdo ti radí dej si od vztahů pauzu a odpočiň si, má pravdu... vždyť jakého si najdeš parťáka pro život když máš slzy v očích a nervy na pochodu.. narazíš na zoufalce a ten z tebe bude jen sát další síli,kterou tolik potřebuješ....ale jinak nezoufej,já jsem se pomocí seznamky seznámila se svým mužem a jsme spolu již hodně let...láska na tebe čeká tam ,kde to nečekáš... tak jí teď hned nehledej,ale dobře se dívej kolem sebe,přihlásí se sama.... dívej se na svět pozitivně i když máš pocit,že to nejde... každý den se pochval a udělej něco co máš ráda a z čeho budeš mít radost... i když budeš přesvědčená že to nejde,zkus to...pomalými krůčky a trpělivostí lze dosáhnout kýženého cíle... a ráno,když se probudíš a tu paní v zrcadle neznáš,usměj se na ní,nic tě to nebude stát a ona ti to jistě oplatí... držím palce a piš
Jáje i ostatním - R., 15.07.2008 21:16:31, IP: ***.***.173.78, #57083
Je to tak JÁJO - láska na tebe čeká ...
Mně je o móóóóc let víc než Tobě, věř mi i tomu, že existuje - já už jsem stará páka
( 43 ) a věřím na ni - a taky vím, že už jen po něčem toužit je důvod žít ... z hlavy jednoho klasika .... já toužím pořád, snad proto jsem ještě neumřela, i když jako zoombie jsem se cítila mockrát, vždycky se tak nějak vydrápu na kolena, chvíli po nich lezu, pak vstanu a nakonec zas chodím se vztyčenou hlavou - člověk vydrží mnoho, ženská pak ještě mnohem víc - kdyby mi někdo kdysi v mládí řekl, co přestojím, snad bych ani nevěřila ....
pokud můžeš plakat - je dobře Jájo - já jsem brečívala hodně - je pak lepší pleť, slzy odplavují negativní emoce, slouží jako ventil vnitřního přetlaku, jsou dobré, očistné, užitečné, uzdravující ... po smrti mamky jsem asi vyplakala všechny, už mi dělá problém brečet, moc to nejde, vlastně bych to občas potřebovala, ale pokud nekrájím cibuli, nějak prostě nejsou - a je to pro mně chyba - s nimi to bylo lepší.
Vybreč se, uleví se Ti - a vysvitne sluníčko, možná přes Tvoje slzy prosvítí barevná duha a rozklene se v Tvojí duši v podobě nového a dobrého života - jeho nové etapy.

Byli jsme v té solné jeskyni - dobrý relax - leželi jsme v polohovacích křeslech, vdechovali ten vynikající vzduch, poslouchali relaxační hudbu, Enju, šumění moře, zpěv racků, nad hlavou solné krápníky, jejichž hroty měnily pomalu barvy a světélkovaly jako hvězdy, barevné fontánky ... pak jsem si nakoupila relaxační koupelové oleje - rozmarýn, meduňku, mátu a taky solnou lampu ... pak nezbytná restaurace - prostě jsem musela podráždit chuťové buňky - tak jsem si dopřála Hermelín plněný nivou a olivami a Campari a pak jsme ještě dvě hodiny vykládali - o plánované svatbě kamarádky - příští rok, o dovolené, o nové práci - manžela už v nové mám půl roku, já, kámoška i její přítel jsme všichni odešli ze stávající firmy skoro ve stejnou dobu - čeká nás nová etapa pracovního života, věříme, že dobrá, doufáme... domluvili jsme prodloužený víkend v lázních, loni jsme byli ve Frantovkách, letos v Jánkách a chceme zkusit Luhačovice, nebo má někdo z Vás zkušenost a doporučil by mi nějaké, na které má fajn vzpomínku ?

Mám výčitky svědomí, že jsem tady nechala stát kopec nevyžehleného prádla včetně povlečení - ale relax je taky někdy zapotřebí a zítra budu makat jako šroubek. Syny mám na rande a v bunkru, sice malé děti malé starosti, velké děti velké starosti, ale někdy je skutečnost, že ty moje jsou už samostatné a postarají se o sebe taky celkem fajn ....

Všem hezkou noc a dobrý zítřek - s láskou Romana.
Halina, 15.07.2008 21:23:58, IP: ***.***.9.57, #57086
Romana se zase vytahuje .......hihi.....nikdy nezapomene se pochlubit s nějakou snobárnou ......hihi........solná jeskyně, prodloužené víkendy .......do solné chodíme všichni, stojí to pár korun a jen ty jsi z toho vytrslá ........a prodloužený víkend, no a co ??Hlavně, že ses posmívala mýmu Mácháči........trdlo ....kdybys měla tolik přátel, nepotřebovala bys psát dlouhé články na forech .......spíš je pravda jen půlka.....hihi:-):-)
Malířka, 15.07.2008 21:40:19, IP: ***.***.60.43, #57088
Koukám, že je to tu dnes večer trochu pusté, ale možná čekáte, až vás někdo inspiruje. Inu, co bychom ještě, kromě jídla, pečení atd., mohli probírat? Třeba nám Petr pošle návod na spravení těch ponožtiček :-))
Včera i dnes to bylo vážně moc fajn.

* * * Klidnou, dobrou noc, přeju vám, abyste si dosyta odpočinuli a nabrali sílu, abyste se zítra probudili s dobrou náladou a spoustou radosti ze života * * *

"Kéž štěstí a moudrost se snoubí s vytrvalostí a dobrotou!" (Karmalingpa)
Malířce, 15.07.2008 22:55:28, IP: ***.***.173.78, #57103
Hezký citát Malířko ... zítra Ti písnu moje nové číslo na mobil...

Jinak máš na mně kladný vliv, kolečkáče jsem pořád nekoupila, bojím se trapasu, i když mně holky přemlouvají, že pojedou se mnou, ale v neděli večer jsem dala menší trasu na kole a o víkendu dám víc - dobrou noc - Romana.
        Předchozí   1 .. 237238239240241242243 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.