Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 14.07.2008 7:34:32, IP: ***.***.9.57, #56833
Jak to děláte lidi tady, že se na vás lepí pořád ožralí dementi , svůj k svému co??hihi
haaliiinooo, 14.07.2008 8:24:30, IP: ***.***.209.214, #56838
kde vidíš ožralu??? já jen píši jako ty...prčáááá, tak ty chlastáš děvenko??? no to je pro nás novinka... hihi prčáááá
stále ještě nevíš kdo ti píše???, no ty máš tu hlavinku blbou vymatlanou prčááá
Silva, 14.07.2008 11:21:59, IP: ***.***.113.254, #56859
Zdravím všechny slušné lidi a dnes jsem jen prolítla a četla jen smysluplné příspěvky, na ty ostatní nemám čas. Navíc už ani nevím, kdo je kdo a co píše halina a kdo za Halinu a kdo za ostatní atd.
Malířko, myslím, že na to sem chodit, není potřeba zvláštního hrdinství. Přeci pro člověka , jako jsi ty, kterému ani těžké stavy s depresí, nevzaly chuť do života a neubraly na aktivitě, je toto naprosté nic. Jak je to vše směšné a bezvýznamné.
Romi, díky za informaci o Báthory, taky se na to chystám. Něco napověděly ukázky v televizi. Ale taky myslím, že na nějaké velké rozveselení , to nebude.
Petře , souhlas, taky myslím, že by bylo diskuse škoda.
Všem pěkný pozdrav, u nás poměrně chladno a déšť.Tenhle způsob léta zdá se mi být poněkud.....
halině, 14.07.2008 12:48:29, IP: ***.***.69.26, #56874
Halino ty jsi prásklá jako vrata fakt se divím že tě ještě někdo bere na vědomí.Píšeš si sama se sebou to je na klec.Snad tě do ni někdo šoupne jelikož jsi zlá a primitivní nána.Ty tady nesaháš ani po kotníky svým rozoumkem absolutně nikomu tak se s tím smiř.
Silva, 14.07.2008 13:48:57, IP: ***.***.113.254, #56881
Teď dávají pořad o autistických dětech, tak kdo můžete , mrkněte, ať si uděláte představu. Halina to nemá lehké.
Halina, 14.07.2008 16:33:34, IP: ***.***.9.57, #56895
Silvo už jsem tu psala nejmín stokrát , že moje aut.dcera má IQ 138 a je nejlepší ze třídy, celé roky , na technickém oboru......to na co ted čumíš, jsou nízkofunkční autisti, se kterými nemáme nic společného ......
Romana, 14.07.2008 16:45:36, IP: ***.***.173.78, #56897
Ahoj všem, moc zdravím. Po přečtení Petrova příspěvku se s ním ztotožňuju, mně nedělá problém vybrat si tady, co číst chci a co ne ... když to člověk chce a dokáže to dodržet, nenechá se provokovat, opravdu to jde - vy to taky dokážete...
TONI, zítra večer Ti brnknu, pár dní mi blbnul mobil, už to je zase v pořádku...
PETŘE, moc zdravím, též SILVU, které patří dík za to, že drží diskuzi a věřím, že diskuze nezanikne.
KOLLERKO, NINO, písněte, jak se máte děvčata - LUBOŠI, taky nám chybí Tvoje psaní. Já Tě moc ráda čtu, pokud to jen trochu půjde, písni pár řádečků - pomysli na to, kolik je tady lidí, kteří Tě mají rádi a na Tvoje napsání čekají ...
S láskou Romana.
Malířka, 14.07.2008 19:29:51, IP: ***.***.60.43, #56903
Ahojte, moji milí :-)))
Právě jsem se vrátila z lesa, přinesla jsem si pár borůvek, ale hlavně úžasný pocit klidu a relaxace. Pokud se ocitnu v lese sama, snažím se "zabloudit" tam, kde mě nikdo nevyruší, posadím se někde, kde cítím "genius loci" a jen tak vnímám atmosféru, nasávám ducha toho místa a celého lesa. Pozoruju cvrkot na zemi v mechu (brouky) i ve vzduchu a ve větvích. Poslouchám ptačí konverzaci a nostalgicky si vzpomenu na předškolní léta, když uslyším datla datlovat, protože nás paní učitelky ve školce denně vodily na vycházku do lesa a vyprávěly nám o něm, že je to vážený a velmi ceněný doktor lesa. Áchjó...
Dnes jsem si klidu moc neužila, protože jsem zaslechla hlasy a podezřelý dusot. Vyhlížela jsem koně, ale najednou se proti mě vyřítili dva obrovští psi, irští vlkodavové (nebo se jim říká irští chrti), největší psí plemeno, jaké existuje. Perfektně se bavili proháněním se po lese, blbli spolu a smáli se tak, jak to umějí jen psi. Jeden byl okamžitě u mě (druhý pokračoval v honičce) a lapal po mém kelímku s borůvkami. Obrovskou hlavu měl někde u mých ramen! Ještěže jsem se před lety s tímto plemenem náhodou seznámila a jeho chovatelé mi tehdy vysvětlili, že je to hrozně hodný pes, takový domácí mazlík do garsonky, zvaný "gaučák" a pokud si osídlí pohovku, nezabere vůbec žádné další místo a ani o něm nevíte... Pochybuju, když je jen o něco menší, než poník :-))) Tak tenhle "zakrslý poník" po mě skákal a lapal po borůvkách, prsty mojí ruky, ve které jsem držela kelímek, se několikrát ocitly v jeho tlamě. Jéžíši, já se skoro bála! Pak se naštěstí vynořili páníčkové, mladý pár a děvče zavolalo, Emo a Ema hned byla ta tam a pokračovala v dostihu.
No, přežila jsem nájezd párku irských vlkodavů, tak už snad přežiju všechno :-)))

Jak se vám daří, přátelé? Jájo, už zase normálně jíš?A jaký byl weekend s partou?Inteligentní a vtipná Evo, ozvi se zase (dostala jsi mě hrachovkou z mrkve!), Moniko, těším se, že se nám zase ozveš, ať to tu trochu rozpohybujeme :-)) Jarmilo, souhlasím s tebou, jak jsi napsala, že si národ představuje duševně nemocného, s pěnou u pusy :-)))

Honzo, Georgi, Luciano, Tce, už jste se tu dlouho neobjevili a nám chybí mužský element, jsme tu dámská přesilovka na Luboše s Petrem... Honzo, pozdravuj, prosím tě, Alku (jak se jí daří?).

Jdu si udělat k večeři cuketu. To se mám, co? Příbuzní mě zásobují svou úrodou, tak ji poslušně zpracovávám.

Holky, nemáte některá jednoduchý a ne pracný recept na buchtu s borůvkami??? Já totiž nepeču, ale chtěla bych to zkusit.
Halina, 14.07.2008 19:54:56, IP: ***.***.9.57, #56905
Bože Malířka ani nepeče .........to je děs .......to sou lidi tady .......taková velká ženská a neumí borůvkovou buchtu , já se picnu .......:-):-)
Silva, 14.07.2008 20:04:03, IP: ***.***.113.254, #56906
Před chvílí jsem dorazila domů, tak jen metelesku blesku.
Malířko, já taky nepeču, vůbec mě to nebaví, moc to neumím a ani nechci umět. Peče nám tchyně. Ale je ji skoro 80 let a už jsem si říkala, že budu muset pomalu přebírat štafetu.
Když není zbytí, peču jeden velice jednoduchý koláč, kam se dá dát jakékoliv ovoce a zvládne to i šimpanz, takže i já.Zítra ráno pošlu recept, teď už se jdu dívat na Zdivočelou zemi.
Páčko i Romance. Byla jsem s kámoškou na kafe. Vůbec se mi nechtělo , nakonec fajn.
Zítra písnu, holky dobrou noc!!!!
Martas , 14.07.2008 20:17:32, IP: ***.***.1.78, #56910
Hezký večer, rozumným lidem..tak jsem to tu přelouskala a také nevím kdo je kdo , ale jedno mi je jasné .. už dávno..ale o tom psát nebudu a nechci.Malířko, také se chystám do lesa, ale u nás pršelo a prostě mi to nevyšlo.Chodím také ráda do lesa, člověk by tam měl být často, aby tam nabral nejen energii ,ale aspon na chvilku dýchal čistý vzduch než ten ve městě.Já mám ráda psy , ale kdyby mě takhle přepadli...nevím jednou mě už jeden pejsek kousnul, byl to nepříjemný zážitek.Pak se přišlo na to , že byl nemocný měl někde nádor ,vlastně měla byla to fenka- i když to byl jezevčík žádné velké zvíře...:-)))) tak jsem nějakou dobu měla odstup.Pak jsem měli několik psů něm. ovčáků .Přátelé užívejte si sluníčka, už by snad mělo být tepleji a přeju vám všem at je vám co nejlíp!
evak, 14.07.2008 20:27:39, IP: ***.***.2.51, #56915
ahojky malířko,tak jeden malý jednoduchý receptík bych měla,protože vaření je opravdu moje láska...tak jako od Rettigové joo,vezmi hrubou mouku cca 0,5 kg smíchej ji s 3oo g cukru krupice a 3oo g másla udělej t těchto přísad drobenku a odeber si na posypání koláče asi jako když dáš polévku do hlubokého talíře.do zbytku co máš v míse přidej 2 vejce, 1 prášek do pečiva,1 vanilkový cukr a mlékem to zadělej v těsto /můžeš dát 0,5 kávové lžičky mleté skořice,koláč bude mít velmi zajímavou chuť a skořice je čisticí koření pro tělo - ale nemusíš/
Nezapomeň vymazat plech a vysypat jej strouhankou,těsto naliješ na plech, posypeš ovocem a dáš na něj zbytek drobenky,upečeš a pak jen baštíš a baštíš... jo a rozděl se s rodinkou nebo blízkými lidmi... PS Když to ovoce před hozením na těsto obalíš ve vanilkovém pudinkovém prášku,neklesne ke dnu a koláč je voňavější,dělám to tak, že ovoce nasypu do mísy,posypu pudinkem a zatřesu mísou...MŇAM CUKETA... tu jsem už ale dlouho neměla,já jsem rodině přehodila k večeři čočku s párkem a už se mi jedtotliví členové rodiny začínají ozývat a prdíkují... no,co luštěniny jsouo zdravé a maximálně se poprdí....Já byla na borůvkách ve čtvrtek,dělala jsem knedle a ze zbytku koláče byly vynikající,nezbl ani drobeček a to jsem jich dělala 106 + jeden velký do formy jooo jsme holt rozežraná rodinka,mám na prázdniny děti svých sester a tak se musím v kuchyni ohánět.
Dneska jsem byla na zahrádce,že si přesadím kytičku co mi přivezla ségra z dovolené..jojo zasadila jsem ji mršku,ale rozhodila jsem u toho celou skalku... našla jsem v ní malé mraveniště a chtěla jsem ty bestie mravenčí zlikvidovat, no a jak jsem je hrabala a hrabala,tak jsem najednou zjistila,že mám celkou skalku rozkopanou... a tak jsem celé odpoldna makala,přesazovala,čistila kanemy a všechny ty krávoviny co jsem si tam nanosila,ale výsledek je potěšující,ještě jsem stihla posekat kus zahrady,ale mám pocit,že jsem skládala uhlí...jdu si pustit vířivku a odpočinouot si a ještě se sem navečer vrátím ... tak zatím papa
Halina, 14.07.2008 20:37:31, IP: ***.***.9.57, #56916
Prej jednoduchej recept ......já se picnu.......tohle trdlo Malířka v životě nepochopí, když nepeče ......to je na ni moc složitý .......hihihi........ale ten tip s tou skořící není marný , trocha skořice to ovoní ......dobrý nápad ....
Dámy vy ste líné, nepečete a nesouložíte.......co vlastně děláš Malířko? Děti mají rády buchty ,ale jak vidím ty ani žádné dítě doma nemáš , je v pasťáku ???Chudák dítě ......já dnes uplácala linecké a ted leží v lednici, zítra bude mřížkový s tvarohem a sem tam jahoda .......ty jdi meditovat místo toho Malířko .....prčáááá
Jana, 14.07.2008 21:01:11, IP: ***.***.217.5, #56921
Malířko,pokud se tenhle koláč co už tu byl napsaný připadá Halině těžký:o))Tak Ti pošlu jednodušší:o))))Je to skleničkový koláč a nedá se na něm nic zkazit.Divím se,že Ti Halča nenapsala nějaký svůj lehký recept:o)))

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
1/2 skl oleje
1 prášek do pečiva
1 vejce

Pak už jen zamíchat,nalít na vysypaný a vymaštěný plech a posypat ovocem.Můžeš na něj dát i drobenku jak chceš:o)))Jinak já dávám cukru méně,podle toho jak je sladké ovoce,které tam dávám:o))Dobrou chut:o))Jana
Monika, 14.07.2008 21:05:57, IP: ***.***.4.50, #56922
Ahoj všichni pár dní jsem neměla čas tak jsem tady nebyla.Malířko jsem moc ráda,že jsi si na mě vzpoměla a jestli chceš tak mám docela jednoduchý recept od mojí tchyně jsou to jen 2 hrnky polohrubý mouky, 1/2 hrnku cukru krupice ,1/2 hrnku oleje,1bílý jogurt,1 vejce, 1 prášek do pečiva,špetka soli.Všechno se to smíchá dohromady a naleje se to na vymazaný a vysypaný plech,poklade ovocem a posype drobenkou. Není to suchý a jde docela na dračku.Krásný večer všem.
        Předchozí   1 .. 234235236237238239240 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.