Diskuse - Deprese
Agnes, 13.07.2008 21:40:11, IP: ***.***.197.235, #56809Ten kdo trpi depresi neni nemocen, jen docasne napaden cernym zakernym demonem, ale i ten se da lecit. Ovsem choroba madam HALINY se neda lecit, je to naprosty blazen!!!!!!!!!Plnej zloby a zabrednuty do svyho vlastniho ja.Uz si ani neuvedomuje co je dobre a co spatne.Damo,fakt te lituju,ze sama sobe nelezes na nervy!!!!!!Nech se zavrit, jsi na tomhle svete jen na obtiz!!!
Malířka, 13.07.2008 21:44:28, IP: ***.***.60.43, #56810Dobrý a pohodový večer všem milým přítelkyním a kamarádům...
Silvi, díky ti moc za tvého bojovného ducha (to je ale blbá věta!, ale od srdce), dodala jsi mi sílu!!!!!!!!! Pokusím se najít v sobě totéž, co ty a být v pohodě.
Posílám pozdrav, energii a lásku všem mým drahým přítelkyním, RKollerce, Nině, Romísce, Toničce, Marcelkám, Miluně, Martasce, Lilince, Kristalce, Lindě, Soně, Jáje, Katcevose, Anetce, Anničce a všem ostatním a kamarádům, Lubošovi a Péťovi, tce, Georgovi, Lucianovi, Honzovi, Almo, Vám taky a pište, zkrátka Vám všem, vzácným osobnostem, ať už je znám osobně z telefonátů a SMSek, anebo "jen" ze soukromých mailů :-)))
Vás všech si z celého srdce vážím, vděčím Vám možná za svůj život a mám Vás tolik ráda, že se to až stydím tady napsat! Chtěla bych Vám všem být nějkak užitečná, pomoci Vám, uzdravit Vás, moji milí... Tolik jste mě obohatili!!!
Vím, že nejsem blázen, ani nikdo z Vás tady :-) Jsme jen tolik dobří a citliví lidé, že nedokážeme snášet hrobozrnnost tohoto světa, nejraději bychom vzali jeho tíhu na svá ramena a nedokážeme se smířit s krutostí, bezohledností, lhostejností tohoto světa a proto trpíme "chorobnou pokleslostí nálady", depresí, někdy v takové míře, že jsme hotovi vzít si i život, třeba jen proto, že na druhém konci planety vybíjejí mláďata tuleňů...
Přátelé, přítelkyně, kamarádky, přeju Vám všem z celého svého srdce a z celé své duše, abyste se cítili dobře, svobodně, klidně, aby Vám sloužilo zdraví (a celým Vašim rodinám a blízkým) a abyste se těšili z toho, že jste tady :-))) Vaše Malířka.
Halina, 13.07.2008 22:23:55, IP: ***.***.9.57, #56812Jasně Malířko, jste všichni tak dobří a poctiví lidé.......že klidně strpíte, aby blázen Romana urážela lidi na ženatém ........bezdůvodně ......a panikářky Marta a Anna také........a ještě se jich zastáváte ...........proto taky máte depky, protože jste hnusní lidé ........a patří vám to, proč by s vámi někdo měl mít soucit, když vy ho nemáte se slušnýma lidma ??.......Já jsem jen nesouhlasila s nevěrou a jaké nadávky jsem musela vyslechnout od magora Romany ???
Já vám dám, že budete urážet slušné a vzdělané lidi.........sami jste jen horda bláznů , bez vzdělání a slušného chováni a lháři k tomu ........Kdy letíš s Petrem do Řecka ??Lhářko?
Malířka, 13.07.2008 23:18:54, IP: ***.***.60.43, #56818Moji milí přátelé,
přeju Vám klidnou a dobrou noc, bez rušivých snů a tak klidnou, abyste nabrali sílu do dalších rán a dnů a díky té síle měli dobrý pocit, dobrou náladu a cítili se vyrovnaní, spokojení a šťastní, abyste zvládali každodennní povinnosti, nepříjemné i radostné :-)))
Narušitele a démony odkazuju do jejich dimenzí! Tady nemají co dělat!!! U nás jsou vítani a patří sem jenom andělské duše, dobří duchové, ochránci nás všech. A proto je prosím, vzývám, volám, prosím je, aby nás chránili. V lásce je největší síla, kterou nelze nijak překonat.
* * * Dobrou noc * * * Vaše malířka :-)))
Ne, nebojte, nejsem mimo, jen jsem se otevřela, abych Vás ochránila. Ale přesto vím, že se stane právě to, co se má stát...
Všem .... !!!!!!!, 13.07.2008 23:20:45, IP: ***.***.173.78, #56819Ahoj všem kamarádkám a kamarádům - zdravím Vás moc zlatíčka. Film Bathory je hezký a výpravný - doporučuji. Líbil se mi i Goyovy přízraky malinko podobné, šlo to už dávno - ale na tyto filmy by měl být člověk v pohodě - duševní, při D mohou trošku psychiku rozrušit ... to jen na okraj.
Děkuji Silvě - moc. Malířce taky i Agnes, Tiché čtenářce. Nevím, jak ostatní, ale nevěřím, že na tuto diskuzi chodí Cikán a Hemeroid - píší hnusně, ale chci k tomu napsat jen jediné - ať píší - stačí je nečíst. I já jsem v naprosté pohodě - tomu všemu se jde jen usmívat. Dnes jsem si psala s Ninuškou přes soukromý e-mail - udělala mi velkou radost, že napsala a jak jsem psala já - když budeme kdykoli chtít - najdeme se - existují e-maily, mobily ... nejen tato diskuze. Mně ovšem nevadí a vadit nebude sem chodit, budu chodit, dokud tady bude psát jediná z dobrých duší a hodných lidí, kterých jsem tu poznala hodně a díky osudu za to. Jsem moc ráda, že vím o existenci takových lidí, jako je Malířka, Kollerka, Nina, Toni, Linda, Luboš, Petr, Martas, Pája, Milu, Silva, Myšule, Katkavosa, Soňa, Marcelka 1, Marcelka 2, Mihulová - a další a další - lidi hodní, citliví, vnímaví a inteligentní - prostě takoví, jakých je v dnešním světě plném přetvářky, zla, honby za mamonem moc a moc potřeba - hodně jste mi dali a jsem Vám za to vděčná - jsem tady tedy pro Vás ... a kdoví ... opravdu si upřímně myslím, že psaním to nekončí, ani tím, že si zatelefonujeme ... věřím, že u některých z nás se v budoucnu průsečíky našich životů protnou v podobě osobního setkání ... nějak to tak cítím - nebude to třeba zítra ani za týden ... ale svět je malý a pokud si dva lidé budou chtít popovídat osobně, hezky a lidsky - udělají to. Navzdory zlým lidem alias cikánům, protože toho dobrého je tady neskonale víc než zla a zlo má tady minimální - vlastně žádnou moc. Je osamocené, nešťastné, kopající kolem sebe ve své bezmocnosti překazit povídání lidem, kteří si chtít povídat budou a cestu si k sobě najdou vždy, budou - li chtít.
Mějte se hezky lidičkové a přeji Vám konejšivou noc a hezký pocit při probuzení - posílám každému nejméně hektolitr serotoninu, hodně pozdravů a ujištění, že jste pro mně vesměs s jednou výjimkou naprosto skvělí lidé - s láskou Romana.
heléééé, 13.07.2008 23:20:57, IP: ***.***.35.29, #56820k**ténka se nám vrátila z mácháče...tak jak bylo ty blbá uklízečko německej paniček...ses vrátila nějak moc brzo...mladej už nemůže sexovat či co???
haliiino, 13.07.2008 23:28:48, IP: ***.***.35.29, #56821tak zase budeš sbírat peníze ze čtyřech stran apolezeš tady liden na nervy a něm.paničkám do prádla, v místech kde záda ztrácení své poctvivé jméno co...prčáááá moc se na tebe těším ty nedosexovaná stařeno...prčááá,no to se zase všichni pobavíme jak tady budeš omílat již vše co bylo 1ooX napsané prčááá ty totiž nic jiného neumíííšš prčáááá,tak kdo jsem.... už víš???? prčáááá nevíííí
haliiino, 13.07.2008 23:30:33, IP: ***.***.35.29, #56822tak zase budeš sbírat peníze ze čtyřech stran apolezeš tady liden na nervy a něm.paničkám do prádla, v místech kde záda ztrácení své poctvivé jméno co...prčáááá moc se na tebe těším ty nedosexovaná stařeno...prčááá,no to se zase všichni pobavíme jak tady budeš omílat již vše co bylo 1ooX napsané prčááá ty totiž nic jiného neumíííšš prčáááá,tak kdo jsem.... už víš???? prčáááá nevíííí
halina, 13.07.2008 23:35:01, IP: ***.***.35.29, #56823je nedosexovaná straá pinda... prčááá
petr, 13.07.2008 23:37:37, IP: ***.***.234.200, #56824Pěkný večer všem přátelům i těm "tichým čtenářům", od kterých vyslechnout, že jsme tu "skvělý kolektiv" je celkem pěkné a povzbuzující. I když nepíšu tolik jako dřív, jsem tu v podstatě každý den.Teda skoro každý... Jaxem některým psal, taxem si zajel na čtyřdenní Masters of Rock, do Vizovic, což je údajně největší festival ve střední Evropě. Bylo to tam naprosto úžasné, přes 20 000 lidí, takové malé městečko, spousta prodejen, stánků, obřích stanů k posezení , obří obrazovky a hlavně 43 kapel, absolutní špičky ve svém oboru. Není to sice asi parketa všech lidí , ale třebas Lubošovi, ale i ostatním, by se určitě líbil naprosto ojedinělý projekt....legenda čs. rocku Arakain, kteří si k průřezu svojí tvorbou pozvali Plzeňský symfonický orchestr!! To bylo těleso!Snad 50 hudebníků!Myslím, že před tak úžasným publikem snad ještě nevystupovali...Američtí Mynistry, končící po 27! letech, zahráli jeden z posledních koncertů, nechali si postavit snad 4m plot, který je odděloval od posluchačů...muzika ale perfektní...spousta kapel ze severu, finové, švédi...včera se přihnala velká vichřice a děsná průtrž, ale nedopadlo to naštěstí jako v Hradišti...Prostě a dobře, parádně strávený prodloužený weekend.
Když si pak přečtu tady ty nesmysly a to , jak chtějí někteří raději odejít....možná by stálo za úvahu, když již chcete odcházet, či nepsat vůbec, přejít jinam. Nehodlám se, kvůli několika primitivům, kteří nás častují nadávkami a hrubostmi, které spíš patří jim samým, loučit s tolika sqjelými lidmi, či psát přes maily nebo jiným způsobem. Maily, sms apod. jo, ale ne jako hlavní diskuze....ta má přece úplně jiný smysl! A trošku se vám divím, že se těmi hlupáky necháte tak vyvádět z míry?! :-))) Když si představím, že jsou to asi nemocní , lidé, i když "cigán" a "hemeroid" bude asi totální pako, ale nemyslím, že je to H., to bude fakt asi vymaštěný magůrek, který se snaží být zajímavý...bude to možná nějaký sprejerský anarchista...to by mně k němu možná pasovalo. V hlavně nic, takže je potřeba se "zviditělnit".... chudák....To H. nás sice napadá , ale jinak....Mě tohle ale nechává klidným...výpadům o dovolené v Řecku s Malířkou se usmívám, protože dotyčná už asi strácí přehled, kopíruje pořád pár úryvků vytržených z kontextu...ale o tomhle nikde nic! Je to jednoduché...ona si totiž spoustu věcí domýšlí, překrucuje a možná i vymýšlí....Vždyť pokud vás tyhle výpady urážejí či rozčilují, vůbec je nečtěte!! Přeskočte a hotovka! Nikoho nechci přemlouvat, aby zůstal, je to každého osobní volba...možná se ale přestěhujeme jinam, aby byl fakt klid...nebude to nic složitého...někde založit diskuzi, zamknout ji a nikdo nepovolaný prostě psát nebude. Jak uznáme za vhodné....Jaxem ale psal již dřív, ač se vám to nebude třebas líbit.....taková "terapie" i když jsou to sprosté výpady má přece jen něco do sebe...znám to z psychoterapie a od svého psychologa...ten ji , ve slušné formě, taky praktikoval. Ono to totiž člověka burcuje, takže neposlouchá "jen" rady a uklidňující slova pochopení a podpory. Někteří sice již psát přestali, možná je to taky tím, že jsou již v pohodě, což je i myslím účelem těchto stránek...přišli však zase další, noví a myslím , že i spousta lidí, o kterých nevíme stránky čte. Nemusíme dělat ukvapená rozhodnutí, ale myslím, že přestat komunikovat mezi sebou , by bylo to poslední, čehož bych se, alespoň já, chtěl na stránkách dočkat.
Všem vám klidnou noc , příp. pokud možno pohodový zítřejší den přeje
petr
halíííno, 13.07.2008 23:40:25, IP: ***.***.35.29, #56825tak už jsi uhodla ty megero kdo ti píše... das ist gehaimsch du alte hexe...prčááááá
halíííno, 13.07.2008 23:41:57, IP: ***.***.35.29, #56826tak už jsi uhodla ty megero kdo ti píše... das ist gehaimsch du alte hexe...prčááááá
Halina, 14.07.2008 7:06:30, IP: ***.***.9.57, #56830Ano správně Romano.......ty jsi osaměla a kopající okolo sebe také.......normální člověk nepotřebuje sbírat na netu chudáky jako Luboš s ožralým zetěm a primitivní vulgár Sońa -ble.......normální člověk má přátele v reálu v tvém věku a nepotřebuje vulgárně napadat lidi jako ty cituji :
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ......
Halina, 14.07.2008 7:13:44, IP: ***.***.9.57, #56831Ano správně Petře .......jednak opravdu nejsem cigán a hemeroid i když to tu blbky tvrdí .... jednak opravdu nemá smysl tu pořád dokola psát , přeji vám krásný sluníčkový den miláčkové a at vás depka přejde...........to nikam nevede .....mnohem lepší je dělat si pr*del z Toni ,že leze po čtyrech pro rohlíky dětem a přitom umírá, protože možná se probere a naštve a udělá to jinak .........pokud na to má inteligenci ......síly na to, dělat blbosti a chyby zatím má dost ......
A nic nevytrhávám, opravdu jste tu řekli, letíme do Řecka a nic............blábolíte tu jako osamělá Romana , která nemá reálné vztahy ...
haliiino, 14.07.2008 7:23:18, IP: ***.***.209.214, #56832nejsem romana...chichi prčáááá tak tohle ti stará kometo fakt nevyšlo hihihihi to je prčááá.... zkus to znovu,i ty jedna mrško,ty na to možná přijdeš hihihi prčáááá