Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Martas, 12.07.2008 8:58:32, IP: ***.***.1.78, #56693
Krásný den , Luboši čtu tvé příspěvky a při nich žasnu jaký jsi?Kdybych byla svobodná...:-))))))já už jsem neměla jehlice , natož háček a vyšívání v ruce sto let.Kdysi jsem pletla ...je tak krásný jak si užíváte s dětmi .To jsou takový sluníčka , dokážou odehnat splín .Moje rodiče nezvládli , jak nás , tak ani moje děti a myslím , že mýho tátu to ted mrzí...vážně onemocněl...už se to nedá vrátit.Ale zase, aspon nyní jsem s ním a od té doby co má rakovinu se dost změnil.Přátelé mám dost práce, musím...přeju vám všem více radosti bez D !!!vaše chápající nejen čtenářka.
ČTENÁŘ, 12.07.2008 10:22:47, IP: ***.***.113.254, #56696
Tak to jsem zvědavý, co si vymyslí Halina, až sem zase vleze. Teď předstírá, jak vyspává po flámu, jinak už by tady zase strašila.
Halina, 12.07.2008 10:37:30, IP: ***.***.9.57, #56697
Silva píše :
Ještě se vracím, protože jsem vám chtěla říct abyste si přečetli ten příspěvek předemnou, ten mluví za vše a potvrzuje to , co jsem říkala-je to magor a to velký. Tak ji taky tak berte a nediskutujte s ní ve vážném tónu. Je to jak házet perly sviním.

Ted jsi projevila d**ile Silvo, jaký jsi magor ......a to TONI také.....to jsem pochopitelně nepsala já, miláček přišel ve 20 .00 jako vždy ........takže jste se projevily jako blbky vy........hihi.......máte paranoiu..

A Luboš je takový skvělý muž, že dovolil svý dceři ,aby si nabalila ožralýho 50 letýho hnusnýho dědka a a ještě s ním začala pít taky ....to je dement a né tatínek .......chudáci děti, tatínka mít d**ila ........
A ty mihulková nebuď tak průhledná s tou svou závistí.........myslíš že dyž budeš stokrát opakovat, že nemám miláčka, že se to stane pravdou ....hihi......máš smůlu, nestane a budeš zuřit dál....

Odjíždím s miláčkem na celodenní pařbičku, zítra slavím sváteček,ale mrknu sem večer......a podívám se co jste tu zas vyvedli .....to se fakt nevidí .....:-)
Halina, 12.07.2008 10:40:34, IP: ***.***.9.57, #56698
A tady je ukázka toho co napsala Malina nebo jí podobná lhářka , když mi předtím nabízela, že mi pomůže a poradí , hihi a já ji k tomu vyzvala :
Podvonice Malina :

Halino , věděla jsem , že to s vámi nemá cenu jen jsem to zkusila a taky kůli vám!!Nic rozebírat nebudu ani vás a vaší rodinu , stačí mi číst co píšete a jak to píšete.Vám se líbí , když na vás reagují, vy se pak rozjedete a máte zábavu.Je to i jejich chyba i když na vás nereagovat je těžké.Stále si myslím , že potřebujete léčit i nyní , doufám , že berete léky.Nashledanou
...pomozte !!, 12.07.2008 10:42:15, IP: ***.***.9.57, #56699
Co to tu vyvádíte ...............jsem K.O.......už nemůžu dál.....ta Halina je káva .............ještě musím navařit, vytřít, utřít prach, umýt nádobí, uvařit dvě večeře-každý chce jinou, vyluxovat, udělat meruńkové knedlíky s jahodama podle Haliny(je to káva), vygruntovat , umýt okna , umít koupelnu , umít záchod, vykoupat děti, umýt manželovi nohy , vydržet sex a pak se doplazit pro rohlíky na zítřek....... S.O.S........mám toho moc, už to nevydržím..........miluji vás, vlezte mi na záda, dík ..TONI
TONI, 12.07.2008 12:41:44, IP: ***.***.64.186, #56708
Tý brdo tady má fakt někdo dost!
TONI, 12.07.2008 12:48:38, IP: ***.***.64.186, #56709
Omlouvám se ale do odvolání nebudu psát-sis mě to moc mrzí hlavně kvůli hodnej lidičkám které jsem tu poznala.ale do doby než ...........se půjde léčit nebo odejde z této diskuze se loučím.Drž te se prosím-BUDU NA VÁS MYSLET.TONI ps.můj email.adresu má ROMČA a MALÍŘKA.
Marcela 1, 12.07.2008 12:54:34, IP: ***.***.109.12, #56710
Musím říct, že souhlasím s Toni, i mě to s tou ženou tady neba, mám jí dost. Balím to také, než ten blázen odtud vysmahne. Mějte se lidičky krásně, bojujte co to půjde. Papa, mám Vás ráda.
Všem, 12.07.2008 13:54:00, IP: ***.***.1.78, #56711
Psala jsem lidem ,kteří to tady mají na starosti, stejně to nevyjde.Začne psát pod jiným jménem nebo anonymem, ale my by jsme jí stejně poznali..:.:-))))). Toni myslím , že nikdy nepřestane .My jsme na forum už jsem o tom psala jestli chcete běžte tam a budete mít klídek.Ze začátku bude prudit ale byla by při vulgárních projevech vymazana a pak dá pokoj.Sice bude otravovat tady na abecedě druhé ..:-((((((.
kyanid draselny, 12.07.2008 14:48:51, IP: ***.***.143.49, #56715
hej vy mrdky z**rany uz mi serete!pisete tu samy hovna.jsou tady jen z**rany devky a par teplousu ze sparenejma k**otama,smrdi to tu samym hnojem vy humusaci z**rany!
cikàn, 12.07.2008 15:13:46, IP: ***.***.142.211, #56717
hej bu***anti!co sem rykal?chcete k**ota do huby!?halina je dobra k**da a vy mate cenu hovna vy nedomrdla a p**elàci aby ste chcyply do rana!!na me si dejte bacha,vezmu klacek a vsichni dostanete pecky.A ty malirko mi jeste neco dluzis a smrdi ti k**da vsak ty vis a dostanes hrozny dela!
Marcela 1, 12.07.2008 15:21:21, IP: ***.***.142.211, #56718
už nepíš už nás tu akorát seres?jdi do p**ele mas hlavu jak hroch a smrdis.vykoupej se obcas jinak uz ti nedam rozumis!a nechapu ze v tolika letech si jeste neumis zavazat tkanicky!
malé hovìnko ktere moc ràdo smrdì:), 12.07.2008 15:35:35, IP: ***.***.142.211, #56720
cau malirko,toni,soño a dalsi exoti:)musim vam rict ze jste uplne to sami jako ja!proste maly otravny smrdici hovinka.jedinej kdo zde za neco stoji a je na urovni a je chytry je: cikàn,hemeroid,sladka halinka .jinak sem ràdo ze jsem zde a budu tu nadàle smrdet,otravovat a dost vam to tu zneprijemnovat tomu verte a tak to bude.nekdo z vas me totis vyslapnul a tak sem zase tady a mam z toho velkou radost a opravdu jeste uvidite co takove hovinko jako ja dokaze!!!
Lubos, 12.07.2008 15:46:00, IP: ***.***.142.211, #56721
je to pravda souhlasim s hovinkem.vzdyt co mi vlastne vsichni tady jsme?my jsme fakt lidi o nicem chovame se jak hovinka a jsme jak hovinka a sme tu jak parta velkejch debìlkù.ja sam sem obycejnej teplous a nic sem v zivote nedokazal a jeste se posràvam a smrdim na 100km fakt sem jako to malé smradlavé hovinko.jediny co umim tak to je hulit za bramboraky.
Lubos, 12.07.2008 15:46:10, IP: ***.***.142.211, #56722
je to pravda souhlasim s hovinkem.vzdyt co mi vlastne vsichni tady jsme?my jsme fakt lidi o nicem chovame se jak hovinka a jsme jak hovinka a sme tu jak parta velkejch debìlkù.ja sam sem obycejnej teplous a nic sem v zivote nedokazal a jeste se posràvam a smrdim na 100km fakt sem jako to malé smradlavé hovinko.jediny co umim tak to je hulit za bramboraky.
        Předchozí   1 .. 230231232233234235236 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.