Diskuse - Deprese
Marcela 1, 11.07.2008 14:39:56, IP: ***.***.109.12, #56628Halinko, zamotáváš se a pěkně, během posledních dvou dnů minimálně pětkrát. Ale ty sji tak zaneprázdněná svojí vyjímečností, že to ani nevnímáš. Mám začít kopírovat? Ne, od toho tu máme tebe. Nevím, kde jsi došla k názoru, že máme doma primitivy. Já svého manžela hluboce miluji, stál při mě když bylo nejhůř a stojí dál, máme spolu dvě děti, žijeme na vesnici, kolem samá zvířata a příroda. Nevím co je na tomhle způsobu života primitivního. Oba máme velmi slušně placenou práci a jsme spolu již skoro 15 let. Je mi jasný, že zase zaútučíš nějakým blábolem, ale ty mě nerozházíš. Na to aby byl člověk šťastný nepotřebuje mít dvě maturity, jestli soudíš lidi podle vzdělání., ty věci co jsi tu pracně rozepsala, ti rozhodně nikdo nezávidí. Každý máme svůj způsob života, já mám svůj ty máš svůj, tak se do mě děvče velmi slušně řečeno NESER.
Mám tě dost, balím, už mě to tu stebou nebaví, jsi čím dál hrubější.
Halina, 11.07.2008 14:44:57, IP: ***.***.9.57, #56629No hloupá jsi Marcelo Prdlá 1.....protože jinak bys věděla, že jsem o maturitách psala jen proto, že se mě ptali a o dalších věcech také.....když se ptají odpovím a jen d**il jako ty z toho udělá, že se chlubím.....ovšem , když to začnete zpochybńovat, tak to už vypadá jako závist...........možná si tu vymýšlíte, tak si podle vás vymýšlí, každý co??PODLE SEBE SOUDÍM TEBE......
No kopči, kde si vymýšlím Prdlá1 .....nebo si mám myslat, že jsi lhářka ??
čtenářka , 11.07.2008 14:48:42, IP: ***.***.9.57, #56630Máš pravdu Halino , uvědomila jsem si, že lžu , když ti nevěřím, že máš 2 maturity ........jsem lhářka a závistivá ženská .....nemám totiž žádného mladíčka jako ty, tak mě štveš..........musím jít do sebe, nebo se to odrazí v mojí karmě, Malířka to říkala ........musím se změnit !
Ty se máš že jedete v sobotu někam pařit, já bych taky moc chtěla mladýho milence,ale žádnej si mě nevšimne, ach jo...
mihulková, 11.07.2008 15:15:27, IP: ***.***.140.254, #56631nechtěl by se mi někdo omluvit za to, že použil moje jméno ke svému názoru? já jsem minulý příspěvek nenapsala,byla jsem na nákupu a nestačím se divit....Halino,byla jsi to ty? je to docela ubohé...
Martas, 11.07.2008 16:06:29, IP: ***.***.1.78, #56634TONI- jestli chceš přečti si na panikářkách , jak se dostaneš na diskuzní forum zdraví je tam pohoda a klídek!!
Halina, 11.07.2008 16:23:17, IP: ***.***.9.57, #56635Hihihi tak vidíš ty trdlo Mihláp**el ......ani nevíš co píšeš......d**ile ......jednou to podruhý ono......blázen......
HRUBKA !!!, 11.07.2008 17:06:37, IP: ***.***.173.78, #56643Chlapy jako pány - mám tam hrubku, ale vím to, jestlipak někdo napíše, že jsem d**ilní ? O co ? Romana.
Halina , 11.07.2008 17:10:16, IP: ***.***.9.57, #56644Romano prosím tě nevytahuj se zase s tím jak jsi prožila odpoledne a nemachruj, je to srandovní .......já taky nevím, proč tu řeší mně a přijde jim neuvěřitelný, že mám dvě maturity.......asi jsem s tebou jediná kdo tu má vůbec školu ....hihi
A zapamatuj si , už ti to říkáme pokolikáté.............VLEVO , kde je napsáno Re:deprese......tam to vymaž (začerni a dej levou šipku´) a dej tam cokoliv .....třeba Romana , nebo aaaa, nějaký nápis a okamžitě ti příspěvek naskočí .!!Nebo někomu odpověz a bude to to samé, dej odpovědět.....
Romísek psal hrubečku a nikdo nenadává do debilů , 11.07.2008 17:19:58, IP: ***.***.173.78, #56645Moje hrubka nikoho nezaujala -divné ....
Starší kluk maká na brigádě, nestačím se divit. Loni makal v Německu, což mu zařídil manžel, teď přišel s tím, že chce do Irska na jahody s kámošem, prý se tam dá vydělat, ale z toho asi nic nebude - je to moc hrrr. Stačí mi, že hezky od šesti ráno do půl třetí odpoledne pracuje, nefláká se a večery tráví se svou láskou.
Malířko, Luboši, Petře, Silvi, Toni, Nino, Kollerko, Soni, Martas a ostatní pište - tato diskuze může žít jen s Vámi - chybíte, a já chci vědět, jak se Vám daří ...
Vznikla diskuze - svěříš se Halino - jak jsem četla - to bych nechala plavat zakladatelko této nové diskuze - opravdu myslíš, že se dá něčemu přijít na kloub ? Není to už nad slunce jasnější ? Možná jsi Martino psycholožka, možná chceš na jednotlivci udělat psychologický průzkum nebo diplomku, ale fakt ber jiný objekt, věř mi, že je to o ničem .... naprosto o ničem. Pokud projdeš diskuze, dáš mi za pravdu. jedno a totéž roky to samé O NIČEM - neuraz se, jen dobrá rada. ROMANA..
Romísek psal hrubečku a nikdo nenadává do debilů , 11.07.2008 17:21:46, IP: ***.***.173.78, #56646Moje hrubka nikoho nezaujala -divné ....
Starší kluk maká na brigádě, nestačím se divit. Loni makal v Německu, což mu zařídil manžel, teď přišel s tím, že chce do Irska na jahody s kámošem, prý se tam dá vydělat, ale z toho asi nic nebude - je to moc hrrr. Stačí mi, že hezky od šesti ráno do půl třetí odpoledne pracuje, nefláká se a večery tráví se svou láskou.
Malířko, Luboši, Petře, Silvi, Toni, Nino, Kollerko, Soni, Martas a ostatní pište - tato diskuze může žít jen s Vámi - chybíte, a já chci vědět, jak se Vám daří ...
Vznikla diskuze - svěříš se Halino - jak jsem četla - to bych nechala plavat zakladatelko této nové diskuze - opravdu myslíš, že se dá něčemu přijít na kloub ? Není to už nad slunce jasnější ? Možná jsi Martino psycholožka, možná chceš na jednotlivci udělat psychologický průzkum nebo diplomku, ale fakt ber jiný objekt, věř mi, že je to o ničem .... naprosto o ničem. Pokud projdeš diskuze, dáš mi za pravdu. jedno a totéž roky to samé O NIČEM - neuraz se, jen dobrá rada. ROMANA..
co píšu a jak je moje věc, 11.07.2008 17:28:54, IP: ***.***.173.78, #56647Dala jsem to dvakrát, kdopak napíše, že jsem d**il ? Psát budu co chci a jak chci - machrovat Mácháčem a vzdělaným přítelem na padesáti diskuzích šestkrát za hodinu a v osmdesáti kopiích je jediné přípustné machrování tady ? Řídit se budu tím, co chci já ... mně tady nebude jistá osoba diktovat co můžu a co ne a hlavně nebudu urážet lidi zde, které mám totiž RÁDA - nevím osobo, kolik tady máš skutečných přátel, lidí, kteří si tě oblíbili ? Nebyly by to smutné počty ? Romana.
Halina, 11.07.2008 17:31:00, IP: ***.***.9.57, #56648Ted jsem tě to učila Romano a zase to dáváš dvakrát........to nejsi schopná pochopit tak jednoduchou věc, jako je vymazat levou stranu??....nechápu, učíme tě to pořád.......
Ta nová diskuze je bláznivá Malina.......panikářka , cvok, který mě napadal i na panikářkách, psala mi, že je doktorka Psychiatrie a nechápala, kde má chybu....hihi....prostě nevzdělěnej dement ......prčááá.....ted už tam nepíše, protože neví co .....tenhle cvok má teda k psycholožce mooc daleko .......jéééé
Halina , 11.07.2008 17:38:21, IP: ***.***.9.57, #56650No to je právě ono .............já nepotřebuju přátele na forech hihi.........já je mám v reálu Romano .......a jak skuteční jsou ??Už tě navštívili??Nikdo co..... možná jsou vymyšlení nebo úplně jiní......to nevíš ??
A kde machruju ty tupko.....machruju, až když do mě šijí, protože je zjevný že závidí a nemají nic z toho co já....ani vzorné děti ani hodného miláčka, jen ožraly a problémy a propadlíky .........
Halince s láskou a naposledy, 11.07.2008 18:39:40, IP: ***.***.173.78, #56652Vtipné. Všichni jsou zkrachovalci, jen jediná ona má vše - a ještě si myká - píše mi - my tě to učíme - a já jí na to dlabu, co mně my učíme, mám to na háku.
Přátel mám dost, známých fůru a těchto virtuálních lidiček si moc a moc vážím - vím s čím se prali nebo perou.
Ty osobo, jsi naštvaná, protože víš, že tě mám na háku, jsi mi fuk, šiješ tady do mně celé měsíce a nadáváš mi, neznáš mně a nepoznáš a urážíš snaživě - a výsledek snažení ? Nula. Nic. Romance je to fuk, má to na háku. Prostě nezájem.
Jedu do toho kina - hele Bathory je o čachtické paní, která jak víš, se koupala v krvi panen, jež dávala zabít - je to přímo příznačné - i ty bys mně nejraději zabila a vykoupala se v mé krvi, jak nenávidíš - sice ne dávno krvi panenské, ale vraždila bys mně s chutí, protože jnejsi tak hloupá, abys dávno nepoznala, jak jsi mi lhostejná a to ty neodpouštíš, to je pro tebe to nejhorší, že já jsem tak neprůstřelná a byť jsem prožila deprese, umím i žít na plné pecky, vážím si dobrých období svého života, krásy života o to víc, čím jsem byla nucena projít v souvislosti se ztrátou maminky a psychického týrání tatínka. On už má přítelkyni, už jsem se od toho problému poměrně z devadesáti procent oprostila a do budoucna hledím s velkou nadějí - mám novou práci a fajn rodinu.
Že přijde deprese opět , je pravděpodobné, takže se zase budu muset poprat. Co mně nezabije, to mně posílí. A já se prát umím. Zažila jsem dost a prát se naučila. Ty depresí, jak píšeš netrpíš, máš nádherný život, ale nevím, kolik lidí na této diskuzi by s tebiu měnilo - já ne. Já chci žít ten svůj, byť je někdy jako houpačka.
On totiž problémy má v životě každý, úplně každý a kdo říká, že nikdy neměl a nemá - lže. Máš je i ty, mělas a mít budeš. O tom je lidský život. Já chci žít ten svůj - se vším všudy. S pády i vzestupy. S chvilkami úzkosti, smutku a nádhernými závany štěstí, pohody, vnitřního souznění. To je totiž u mně už o životní moudrosti a zralosti. Mně už nestačí prčá a šmytec.
A proto ty na mně nemáš a mít nebudeš a měj se jak chceš - jedu na tu čachtici - představuji si ji jako tebe. Sbohem Mácháči.
Romana.
Halina, 11.07.2008 19:14:29, IP: ***.***.9.57, #56654Ty jsi fakt d**il Romano.........ano všichni tě tu učí jak máš vkládat, my....... nejen já.....jsi fakt dement.....ty máš teda těžko práva .....a i po tak dlouhé době dál brečíš, že ti nejde vkládat ......hihi
A NULA JSI TY a naprostá....máš přesně NIC v reálu...........jinak bys nesepisovala dlouhé litanie o tom jaký máš skvělý život a neseznamovala by ses tu s chudáky .......kteří mají doma opilce a propadlíky a staré dědky jako zetě..........a jestli mě bereš vážně nebo néé......holka to je jen tvůj problém, já z tebe mám prd*el.........:-):-)