Diskuse - Deprese
Martas, 18.07.2008 19:17:37, IP: ***.***.1.78, #57903Soni , jediné slůvko ....zase píšeš Je na prášky---co si čekala???Neber to ve zlém prosímtě , ale co jsi čekala? ....čekala jsi , že odejde nebo co, chci ti přesto poděkovat ale chci poděkovat i mé známé , která má také na tom podíl, že jsou smazány vulgární příspěvky.Pohodový večer všem.
pro EVAK A SONIČKU, 18.07.2008 19:30:51, IP: ***.***.173.78, #57905EVAK, ono to vypadá, že nic moc, ale je to výtečný - fakt - ty liberáky. Mám hodně receptů na sladké a po víkendu Ti pošlu, ju ?
Měj se moc hezky kočko.
Nerozumím - často si někdo stěžuje, že je na prášky - ono je to sprosté ? Jinak se tady nikdo nebojte - Vám nikdo nic neblokne. Když porjdete tuto diskuzi od začátku do konce, zjistíte rychle, kdo tu napadal první řádku lidí a jakým způsobem a že v podstatě sem píší vyjímečně slušní lidé a vyjímečně slušně. Toto je diskuze o depresi, s jednou výjimkou to myslím všichni víme, chápeme a jednáme tady podle toho.
SONI - díky. Jsi pohotová, šikovná a jdeš se poprat za dobrou věc, což se cení. Jsem proto, aby urážlivé příspěvky byly zasílány adminovi a mazány. Tato diskuze by byla zbavena nechutností a kopírovaných příspěvků donekonečna. Věřím, že do budoucna je šance vrátit této diskuzi její původní úroveň a smysl, pro který byla založena. Romana
Halina, 18.07.2008 19:31:40, IP: ***.***.9.57, #57906Ano přesně tak, Sońa si honem běží stěžovat na Adminy a přitom tady píše sprosté urážky dál.........Sońo uvědom si, že te´d tu nebude nikdo urážet, ani ty né .......ty jsi si to vyložila jako povolení k tomu mě pomlouvat a to je omyl :-):-)
Halina, 18.07.2008 19:36:23, IP: ***.***.9.57, #57908No pokud je admin spravedlivý , tak blokne i vás, když budete sprosté, jako jsi ty byla sprostá a urážela mě na ženatém Romano.....alias Kopretino ......dobře víš, že jsi s tím začala ty , ne já .......
A nevšimla jsem si Romano, že bych si stěžovala, že jsem na prášky, tak nevím proč by to Sońa měla o mě tak sprostě psát.....je to urážka..
Soňa , 18.07.2008 19:51:06, IP: ***.***.115.22, #57914Já nevím, jestli všichni víte, jak to tady vypadalo. Halina kopírovala moje příspěvky, každý asi 10x. Myslím, že už je to pryč. Bylo to několik stránek různých příspěvků. Stránky nabíhaly po 10ti vteřinách. Byla úplně šílená. Nepomlouvám, ani na ni nereaguji. Jen píšu vám, ostatním, co jste tu nebyli. Adminy musela pěkně zaměstnat. Od září, kdy už bude trochu jiný systém už bude klid. Jen si chvíli počkat. Není to jen moje práce, ale i známé Martas. Mám z toho všeho radost. Nerada bych znechucením od sud odcházela.
Myslím, že Toni tu dlouho nebyla. A to mi je moc líto, nebyla na tom dobře.
Když se bude Halina vyjadřovat slušně, tak není důvod, její dopisy hlásit. Už by se měla zamyslet, jak lidem ubližovala a urážela je.
Posílám sluníčko do bolavých dušiček a snad příde i na oblohu.
Poděkování přátelům, 18.07.2008 19:53:10, IP: ***.***.173.78, #57915Souhlasím plně - vše sprosté a vulgární nechť je smazáno, pokud je to v adminových silách a časových možnostech - především pak z této diskuze, kterou chceme mít slušnou a je pro dobrou věc. Mnoho nechutného je i na jiných diskuzích, pokud to zmizí, bude to záslužné.
Chci na této diskuzi, která mi hodně dala a svým způsobem pomohla v době, kdy mi bylo moc zle dál komunikovat s lidmi, kteří mají svoje trápení, s kterým se musí statečně poprat. S lidmi, které obdivuji a vážím si jich o to vím, že vím, s čím válčí. Znám tady jednu pisatelku osobně a věřím, že poznám i další. Pro mně tato diskuze byla balzámem pro bolavou duši a tak to zůstane. Ještě jednou chci touto cesto poděkovat všem tady a Malířce a Petrovi, Nině, Kollerce, Marcelce 1 pak jako lidem, kteří reagovali na moje psaní mezi prvními a jejich slova, způsob, jakým mně sem přijali a pochopení i zájem si budu navždy pamatovat. Samozřejmě dík i ostatním s přáním jen dobrého - s láskou Romana.
Halina, 18.07.2008 19:55:33, IP: ***.***.9.57, #57916A jak to víš, že jsem byla šílená ,ty sedíš vedle mě snad ??Znova ti říkám, přestan mě pomlouvat a prober se , ty jsi taky byla uplně šílená, když jsi psala, že používám už jen Anču Dlańovou a řadu jiných hnusných urážek ........to opravdu není normální, takže se zklidni..........tvůj příspěvek znova zkopíruju, nejsem zvědavá na tvé pomluvy.
ahoj, 18.07.2008 19:59:51, IP: ***.***.173.78, #57917MARTAS - díky i Tobě...
TONI - ozvi se a napiš taky Ty Luboši ... jak je ? Romana.
Halině, 18.07.2008 20:08:12, IP: ***.***.173.78, #57920Přečti si pozorně, co píšeš - kdo píše, žes byla jak šílená ... já ne, nevím proč mi to podsouváš.. čti pozorněji. Jinak si dělej, co ti libo, hlavně se chovej slušně. Romana.
Malířka, 18.07.2008 20:16:53, IP: ***.***.60.43, #57922Zlatíčkové, zatím jsem naši dvojku neobjevila. A mám zase dotaz - prosbu, zda někdo nevíte, jak dostanu z bílé mikiny skvrny od borůvek? Jela jsem relaxovat do lesa a taky na borůvky (stereotypní činnost mě uklidňuje) v bílé bavlněné mikině s krátkým rukávem a po návrat jsem zjistila, že mám na zádech nad pasem nádherně fialový flek, jako hrom! Slyšela jsem, že to citrónovou šťávou, nebo kyselinou citrónovou. Něco mi taky pouští speciálním mýdlem na praní štětců, ale borůvky zrovna dnes ne...
Romí, ten tvůj pamlsek jsem jedla, ale autor ho zaléval černým pivem. Super!!!
Silvi, moc nerozumím technickým parametrům tvého kola, zeptám se mužského :-)) Zajímalo mě, jestli jezdíš na horském, na trekingovém, na silničce atd... Já na treku, mám taky 24 převodů, kotoučové brzdy, takže se nebojím to z kopce pořádně pustit, spoléhám na ně... Já si teda "plínu" beru na delší výlety a na krátké jezdím bez ní. A taky se mi nelíbí křiklavé dresy s reklamami. Teď všude mají pro nás, ženské tak nádherná trička s různými vychytávkami! A ty barevné kombinace, úúúúúžasné! A jejich ceny jsou ještě úžasnější :-))
Mějte se!!!
evak, 18.07.2008 20:48:30, IP: ***.***.5.178, #57926borůvky asi nevypereš, já jsem si jako malé dítě sedla taky do jednoho keříku a vím od mamky,která měla moje šaty dlouho schované, že jsou to fleky nevypratelné.... dneska je sice jiná doba,jak se okolo nás hlásá, ale nevím nevím.... já bych celý problém vyřešila návštěvou drogerie,koupila batikovou barvu a experimentovala... určitě budeš in...budeš borůvková.....
Silva, 18.07.2008 21:22:04, IP: ***.***.113.254, #57931Malířko, já jsem myslela, že myslíš parametry. Takže kolo mám crossové. To je něco mezi horským a trekingovým.
Skvrny zkus v Arielu a dát na to před tím ten přípravek na skvrny, zapoměla jsem jak se jmenuje. Jo , už vím-Vanisch, skvrn a špíny se zbavíš. Ale je dost drahý, tak aby ti to vše, nepřišlo dráž, jak mikina, pokud to nemáš doma.Navíc, výsledek nejistý.Jestli není na mikině žádný nápis, zkus odbarvovač. V drogerce asi za dvacku.
Tak pá a dobrou i Evikovi, Romči a ostatním!!
Malířka, 18.07.2008 21:22:35, IP: ***.***.60.43, #57932Evíku, jestli to nesundám ani tím drahým mýdlem na olejové barvy, tak fakt už asi ničím (co savo?) a před chvílí mě napadlo to, co tebe, barvit, barvit, barvit! Mezi námi, je to, aspoň pro mě úžasný odstín fialové :-))
evak, 18.07.2008 21:39:27, IP: ***.***.5.178, #57935savo je dobré,ale pozor časem zažloutne a následně pak již mikinu neobarvíš... hele já bych to s tou batikou tak černě neviděla,mám jedno tričko docela dobře udělané původně jen na zahradu a musím konstatovat,že kdykoliv se do něj navleču sklízím obdiv svého okolí.... tedy néé že bych jej jinak nesklízela...edneska jsem odpoledne pekla chléb a já hlůpaňa do něj zapoměla dát droží... i mistr tesař se utne,hold jsem znovu pekla pro králíky... poběžím do hajan,zítra mi začíná dovolená...rodinka mi dneska předhodila poukaz do lázní se kterým jsem vůbec nepočítala a tak je ráno vytáhnu za nohu na výlet, s čímž nepočítaj zase oni... budu neoblomně přísná, až je budu ráno tahat z pelechů... i když holka se už ptala co budu vařit v sobotu,když v kuchyni neprobíhají žáddné přípravné práce...tak zatím papa
evak, 18.07.2008 21:42:30, IP: ***.***.5.178, #57936fialová je prima barva,mám ji moc ráda... je to barva naděje víš to?
a naděje jak známo umírá poslední a te´d už jdu fakt do postele - přes koupelnu,abych zítra na tom výletě nesmrděla jako hranolka