Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Baruskita, 11.06.2008 1:08:06, IP: ***.***.84.240, #52665
Ahoj Malirko, moc dekuju za odpoved, jsem rada, ze se alespon par slecen a zen tady chytlo tohoto tematu. Ja taky jsem od pasu dolu mrtva,ani mi to nejak nevadi, ta ztrata chuti na sex, ale muj manzel je hodne sexualne aktivni a vzdy jsme pro sebe citili velkou vasen a porad jsme se milovali a ted nic, bojim se ze ho ztratim. Takze manzel se me uz ani nepta nebo neprijde se pomilovat a proste jde na chat vyhledat pomoc nejake slecny online. Vadi mi to a trapi me to a zarlim, na druhou stranu si rikam, ze je lepsi kdyz je to jen online, nez by vysel do ulic hledat nekoho jineho. Zatim se mejte a drzim vsem palce at se citite lip! Barca
Silva, 11.06.2008 7:15:10, IP: ***.***.158.236, #52669
Ahoj Baruš, děkuji ti za tvoji radu ohledně Zoloftu. Já ho beru už osmý týden a jsem s ním velice nespokojená. Navíc beru souběžně s ním Neurol-něco mezi O,25 a 0,50 mg a už mám pocit že jsem na něm závislá. Před tím než jsem začala AD brát jsem to zvládla s 0,25 jednou za čtyři až pět dní a teď ať dělám ,co dělám ,musím si ho každý den vzít. Prostě to nemůžu vydržet. Potom už jsem docela v pohodě až do večera , i když žádná hitparáda. Včera mě ještě napadlo si zadat na seznam "závislost na Neurolu" a málem jsem se tam z těch příspěvků vyvrátila. Lidi tam dokonce píší, že závislost na Neurolu je horší jak na Pervitinu nebo na Heroinu, což mě šokovalo.Podívejte se na to i vy ostatní a napište, co si o tom myslíte.
Co se týče toho sexu, tak to mám naprosto stejné. Je to úplně na houby, nic z toho. A navíc mám ještě s AD děsné sny.Je to daň za to, že by člověk chtěl žít jako člověk. U mě navíc ještě nemají žádný výrazný efekt.Občas se mi zdá , že je to lepší ale pořád ten život za moc nestojí. V něčem je mi líp ale v něčem dokonce hůř jak před AD.V pátek jdu k doktorce, tak to budu muset nějak řešit. Ale mám hrůzu z toho začít zase brát nová AD a zažít si ty opravdu hrůzné začátky, které mě trvaly nejméně 14 dní.
Baruš měj se moc pěkně v té Americe a jsi stejně pašák, já bych to vůbec nezvládla v tak daleké cizině. Ty potíže máš určitě z toho a nejsi sama , kdo má po provdání do ciziny takové problémy.
Zdravím i všechny ostatní Malířku,Romču, Luboše atd.
Silva, 11.06.2008 7:15:10, IP: ***.***.158.236, #52670
Ahoj Baruš, děkuji ti za tvoji radu ohledně Zoloftu. Já ho beru už osmý týden a jsem s ním velice nespokojená. Navíc beru souběžně s ním Neurol-něco mezi O,25 a 0,50 mg a už mám pocit že jsem na něm závislá. Před tím než jsem začala AD brát jsem to zvládla s 0,25 jednou za čtyři až pět dní a teď ať dělám ,co dělám ,musím si ho každý den vzít. Prostě to nemůžu vydržet. Potom už jsem docela v pohodě až do večera , i když žádná hitparáda. Včera mě ještě napadlo si zadat na seznam "závislost na Neurolu" a málem jsem se tam z těch příspěvků vyvrátila. Lidi tam dokonce píší, že závislost na Neurolu je horší jak na Pervitinu nebo na Heroinu, což mě šokovalo.Podívejte se na to i vy ostatní a napište, co si o tom myslíte.
Co se týče toho sexu, tak to mám naprosto stejné. Je to úplně na houby, nic z toho. A navíc mám ještě s AD děsné sny.Je to daň za to, že by člověk chtěl žít jako člověk. U mě navíc ještě nemají žádný výrazný efekt.Občas se mi zdá , že je to lepší ale pořád ten život za moc nestojí. V něčem je mi líp ale v něčem dokonce hůř jak před AD.V pátek jdu k doktorce, tak to budu muset nějak řešit. Ale mám hrůzu z toho začít zase brát nová AD a zažít si ty opravdu hrůzné začátky, které mě trvaly nejméně 14 dní.
Baruš měj se moc pěkně v té Americe a jsi stejně pašák, já bych to vůbec nezvládla v tak daleké cizině. Ty potíže máš určitě z toho a nejsi sama , kdo má po provdání do ciziny takové problémy.
Silva, 11.06.2008 7:15:11, IP: ***.***.158.236, #52671
janka, 11.06.2008 8:15:25, IP: ***.***.176.7, #52673
Ahoj lidičky,prosím o radu,4 den užívám Fluzak a jsem nějaká ospalá,máte s tím někdo skušenosti? Vytratí se to za nějaku dobu? Díky moc.
Malířka, 11.06.2008 9:19:05, IP: ***.***.60.43, #52675
Dobrá zpráva všem: PETR JE V POŘÁDKU :-))) Včera pozdě večer jsem mu poslala SMS a chválabohu odepsal, že má jen problém s počítačem, pravidelně nás čte a ozve se. Za týden jede do Tater a moc se těší. Linda je prý také O.K., jen má toho asimoc, tak nepíše. Lindo, moc tě pozdravuju a držím ti palce!!!

Ahoj Janko, fluzak jsem nikdy neužívala, ale po Anafranilu bych také spala, beru ho asi měsíc. Předtím jsem měla jiná AD a po nich jsem ospalá nebyla, jen jsem líp usínala a spánek byl nepřerušovaný, včetně živých snů, ale ty mi nevadí.
Silvi, já jsem užívala Olwexyi 7 měsíců a akorát jsem po ní nabrala snad 10 kilo. Pak jsem požádala o výměnu AD a už po týdnu jsem se začala cítit o mnoho líp, což trvá do teď, AD užívám třetí týden. Tak se neboj, určitě tě výměna AD nevrátí úplně na začátek, teda podle mých zkušeností, třeba se ozvou i ostatní přátelé, jaké mají s výměnou zkušenosti. Na ten Neurol se teda ráda mrknu a ty o tom řekni doktorce :-)))
Baruš, tvůj mužský je frajer, když váš "problém řeší po internetu". A neboj, určitě se ti apetit vrátí!!! Já už jsem také nevěřila a vrátil. Jen mám nevýhodu, že ten můj je natolik ohleduplný, že se ani nepokusí mě svést :-( A já si připadám trapně, když mám převzít mužskou iniciativu. Bože, on je nesmělý a plachý a já bych potřebovala "nekompromisní útok"... Jo a taky jsem ráda, že se tvoje téma ujalo, protože na tom není nic neslušného, zkrátka jsme savci a pohlavní pud nám byl dán do vínku při stvoření a musíme to brát,jako fakt a ne se za něj stydět.

Milé kočky, moje, kamarádky a kamarádi, vlastně teď už jen Luboši, opatrujte se, uzdravujte se a pište, je to fajn, když se tu můžeme "vykecat" o čemkoliv :-)
Nina, 11.06.2008 9:49:58, IP: ***.***.242.173, #52676
Ahoj zlatíčka,
včera jsem byla v tom vedru u paní doktorky, byla plná čekárna a to mě dorazilo. Sotva jsem dolezla domů. Tak se omlouvám, že nepíšu sem ani maily, ale všechny vás čtu a jsem moc ráda, že zase hodně píšete, jste moje útěcha, jak psala kdysi Marcelka, nejlepší AD.

Romanko, tobě přeji moc krásný a romantický den, hezky si ho s manželem užijte, ať máte na co vzpomínat. A do dalších let hodně štěstí a radosti a starosti jen malé, zvládnutelné s dobrým koncem.
Taky se těším na fotky.

Luboši, mě dojímá, kolik pochopení máš pro svoji ženu, vy jste oba výjimeční lidé. Já vím, že máte taky spoustu obyčejných starostí, musíte zvládat realitu života, ale ta vzájemná láska a úcta je z tvých příspěvků tak cítit, že si připadám jak v jiném světě. Přiznám se, že to je něco, o čem jsem kdysi jako mladá snila a co se mi bohužel nesplnilo. Moc vám to oběma přeju, jsem ráda, že zase hodně píšeš.

Malířko, Kollerko, obě vás moc zdravím a myslím na vás, ráda se ozvu jen co přijde lepší chvíle.

Silvinko, se závislostí nemám vůbec žádné zkušenosti, tohle se mi naštěstí vyhnulo. Nebrala jsem tedy Neurol, ale Oxazepam a přesně jako ty ráno, já bych bez něj ani nedojela do práce. Brávala jsem ho vždycky i několik měsíců a když se mi udělalo líp, bez problémů jsem přestala. Prostě jsem ho nepotřebovala. Té změny AD se tu bojíme všichni, protože se nikdy nedá dopředu odhadnout, jaké to bude, je to jak za trest, viď, ale musíme to vydržet.

Janko, mě kdysi Fluzak postavil na nohy, ospalost určitě ustoupí, neboj se.

Zdravím všechny ostatní, novou Barušku za mořem, ať je nám líp.
od Romany, 11.06.2008 10:59:47, IP: ***.***.68.88, #52684
Pozdrav a poděkování všem hodným a chápavým lidičkám - a přání pěkného dne.

Já píšu z práce, dala jsem výpověď, ale PP končí k 31. 8., takže chodím, ale mám ještě dobírat dost dovolené .... takže tady chvíli budu, chvíli nE, ale na synovu e-mailovou adresu poštA chodí, můžu poslat fotky nebo majlík kdykoli z domova. Snahy nadřízeného mi to teď trochu v závěru otrávit a osolit tu jsou - nakupila se spousta práce, kterou už nehodlám řešit do hloubky, mám vypracovat předávací protokol, což není nic neobvyklého, i když nemám agendu komu předat, není za mně náhrada. Jenže předávací protokol napíšete a předáte šanony, kterých se za deset let nakupila spousta - v každém mám označení roku a vše za daný rok - od smluv, benefitů, komisí, škodních událostí, smluv nájemních, zdravotní závodní péče až po bouraná služební auta, aktualizace zákonů každý měsíc, různé formuláře, podklady ke konzultacím, podklady ke spolupráci s pojišťovnami atd., atd., a nadřízený si vymyslí, že to všechno mám přeorganizovat a každou agendu za daný rok v daném šanonu zrušit a založit desítky šanonů jiných a dát zvlášť do jednoho komise, do druhého jen smlouvy, do třetího jen benefity atd., atd., prostě práce jak na kostele, hlavně, že když mi kolegyně, která svou práci nestíhala předávala dvě svoje agendy, žádný předávací protokol dělat nemusela - to je ten stejný metr na všechny, to je ta rovnost, kdy někteří jsou si bohužel rovnější ... ale nenechám se buzerovat, udělám škodní protokol a nic přeorganizovávat nebudu.

SILVI, já myslím, že s tou závislostí na Neurolu to nebude tak horké - pokud člověk nebere nějaké megadávky - já jsem brala po mamčině smrti Neurol velice dlouho, řádově měsíce - ale vysadila jsem ho bez problémů. A jbrala jsem dokonce dvakrát denně 0,5 mg a později začala snižovat na 0,5 mg denně a pak jednou denně 0.25 mg, což je malinko, pak to šlo i bez něj.
JANKO, nemám zkušenost s Fluzakem, ale myslím, že v počátcích léčby je vedlejším účinkem ospalost, malátnost, i únava u všech antidepresiv. Postupně tyto vedlejší účinky ustupují, aspoň já mám tu zkušenost. Kdyby tě to hodně omezovalo v činnostech nebo třeba jsi měla strach řídit auto, poraď se s odborníkem na snížení dávky, je možné zkusit i něco jiného ... ale počkala bych chvilku, jestli tyto vedlejší účinky se nezmírní ...
NINUŠKO, moc Tě zdravím a dík za přání - často na Tebe myslím, jak se máš, drž se a jsem moc ráda za každé Tvoje napsání ...
Zdravím Baruskitu, Malířku, Luboška, Lindu, Katkuvosu, Petra, Kristalku, Toni, Kollerku, Martas, Myšuli i všechny ostatní - přeju Vám pohodu, klid a mír ... Romana.
honza, 11.06.2008 14:18:31, IP: ***.***.90.205, #52703
Po trochu delší době zase píši.Existuju tak na 60%.Ale pomalu se to lepší.Dr mi měnil léky ale nic moc.Teď mám Lexaurin a je lepší,než Neurol.Ale Fevarin,který pomáhal se udajně přestal vyrábět a není k sehnání.Jinak občas zajdu do práce ap.A budu v srpnu podruhé dědou.Přeji všem hodně si v boji a trpělivost.S Alkou si píšeme,ale moc dobře jí není.Párkrát jsme se i potkali.JInak podle Dr jsme tak v 1/2 léčby.Psychologa mi vůbec nedoporučuje, že se nedám ovlivnit a jsem dubová palice.Jinak mně malířko nejvíce štve,že zase kouřím.Po 5 měsících jsem si řekl, že nebudu asketa a mnich.Ale asi bych zas dokázal přestat.Mějte se všichni pokud možno jako lidi.Čau
Georgíííno, 11.06.2008 17:28:14, IP: ***.***.11.164, #52722
Zdravím vás všechny, přeji hezký den.
Nejprve všem popřeju krásný úsměv na tváři, i když se nám mračí počasí.
Dlouho jsem se neozval a děkuji všem, kteří s ina mě vzpomněli.
Když řeknu, že jsem teď natáčel od rána do noci tak nebudu lhát, bylo to fakt šílené - třeba i 12 natáčení za víkend plus třihačské práce.
Co se týče mého stavu, jsem už malinko vyrovnanější a postavil jsem se k tomu všemu čelem a chci bojovat, protože vím, že musím bojovat hlavně já, že to za mě nikdo neudělá, i když jsem malinko více spoléhal na péči psychologů, která není v dnešní dpbě u nás na takové úrovni, jaká by měla být takže musím věřit sám sobě.
Něco se zlepšilo, něco se zhoršilo - plno věcí jsem si v hlavě urovnal a začal uvažovat malinko rozumněji, ale přibyly další nějaké fóbie nebo úzkosti, ale už to není tak intenzivní a deprese už vesměs nemívám, ale úzkostné myšlenky pořád všude, kam jdu, ale toho se člověk asi nezbaví, jinak myslím, že celkem v pohodě a že jsem udělal pár kroků vpřed.
Malinko, teda dost mě mrzí názor psycholožky, která mi řekla, že nás čeká několikaletá práce, protože nůj stav je v takovém stavu, že nevěří, že se uzdravím lépe, protože jsem přišel až hodně pozdě ( asi po čytřech letech jsem se dokopal k tomuto kroku ).
Malinko mě mrzí, že nemůžu ani oslavit třeba ničí narozeniny, svatbu, zkoušku nebo nic podobného, jelikož na AD se nemůže požívat alkohol, ach joo, ale tohle obětuju, pokud budu vědět, že dojdu do cíle. Navíc stejně každý den najezdím moooc kilometrů autem takže tohle nějak zvládnu a aspoň nemusím řešit ten problém, že by mě bolela hlava a musel bych do práce po akci, že jo. :)
Aspoň to přinese ovoce a za několik let tvrdé dřiny se přijdete podívat na můj film do kina ...... :)
V létě už snad něco menšího natočím.
V pondělí mám zkoušku, kterou opakuju a hrozí mi vyhození ze školy takže to nebude lehké, ale zatím nestresuju, ale nějak se nemůžu soustředit na učení.
Nevíte něco o Lilince??? Dlouho se mi neozvala ... :(((((((((((((
MĚJTE SE MOC PĚKNĚ A NEZAPOMEŇTE NA ÚSMĚV NA TVÁŘI !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
George, 11.06.2008 17:33:58, IP: ***.***.11.164, #52723
*STŘIHAČSKÉ PRÁCE TAM MĚLO BÝT ...OPRAVA
Halina, 11.06.2008 17:37:45, IP: ***.***.9.57, #52724
Ale Romanko.......to jsi tu už psala nekolikrát o tý Paříži chudinko naše, hihi.......kolikrát ji budeš ještě prodávat do podzima , prčáááá..........a mýlíš se, já jezdím po celé republice , nejen na Mácháč ....zatímco ty jednou za rok jedeš do Krkonoš a děláš z toho na forech událost roku .....prčáááá
A Hugo Bosse kupuji příteli také, protože tady v Pze dělá v bance, tak aby hezky voněl a nedělal ostudu Pitralonem jako tvůj manžel .....hihi........tak honem ještě piš o Paříži, abys ji mohla podesáté zdůraznit, když jsi takový chudák , že to nutně potřebuješ-OCENĚNÍ NA FORU ........já dám možná v létě Alpy nebo Itálii......a hlavně moje milované Křížlice - Podkrkonoší , kraj do kterého jsou situovány Petrolejové lampy, úplně vidím, jak se tam Čepek projíždí na koni , když tam jsem .......ty náš Egypťane Sinuhete ...prčááá
Klidně mě můžete na Mácháči zastavit , aspoň uvidíte, jací jsme s miláčkem hodní lidé .....hihi
Silva, 11.06.2008 19:33:46, IP: ***.***.113.254, #52731
Malířko, Romi a Nino, holky děkuji vám za zájem a povzbuzení. Dnes velká krize.Je to možná i počasím.Jsem už moc otrávená.Doufám, že mi bude někdy líp, budu se moct zapojit do diskuse a pokecat s vámi taky o něčem jiném, než o svých problémech. Zatím mě to nejde. Malířko, ta změna bude asi nutná i u mě. Příští týden si ale nemůžu dovolit experimentovat, musím být nutně v práci, kdyby mě to náhodou sejmulo. Romi, snad s tím Neurolem budeš mít pravdu ale nějak se mi to už nezdá. Myslela jsem , že po měsíci ho bez problémů vysadím, Zoloft už zabere. Ale je to už osmý týden a pořád to nejde.A to už beru druhý týden toho Zoloftu 1 a půl tablety v jedné dávce.
Jinak doufám, že na předešlé nesmysly nebudeš reagovat. To už je posedlost, jinak to nemůžu pochopit.
Všem lidičkám klid a pěkný večer.
život mě nebaví, 11.06.2008 21:15:05, IP: ***.***.226.2, #52738
neví te jak bezbolestně spáchat sebevraždu? je mi teprve dvanáct a bojim se že to bude bolet. můžete mi poradit?
Romaně od Myšule, 11.06.2008 21:52:25, IP: ***.***.166.33, #52741
Ahoj Romano, tedy s tou tvojí výpovědí a předání práce jsi mě ujistila, že řešíme stejný problém. I mě šéf naznačil,že musím napsat předávací protokol, celý odbor dát do kupy, výhrůžky že jestli po mém odchodu budou zjištěny nedostatky, tak za ně do budoucna nesu zodpovědnost, abych si uvědomila, že jsem dosud stále za vše zodpovědná, i když jsem v pracovní neschopnosti, no prostě síla. V práci moje kolegyně jak jsem dnes zjistila udělala z mých krásně srovanných šanonů parádní chaos, docela jsem se zděsila. Od 1.7. se nechám uschopnit, abych za ten měsíc, co mi končí výpovědní lhůta, byla schopná to tam dát trochu dohromady. Díky mojí "drzosti" dát výpověď mě začíná pěkně dusit a zkouší co vydržím. Myslela jsem si, že to taky nějak lehce završím bez větších zásahů ale velmi jsem se mýlila. Docela se i obávám, že mi šéf nenechá vybrat zbytek dovolené. No uvidíme. Takže asi tak. Teď nechápu, že jsem tam mohla vydržet tak dlouho. Jinak po zdravotní stránce jsem na tom už docela lépe, AD začala působit, hodně na sobě pracuji, mívám sezení s mojí sestrou, která je psychoterapeut, což mi opravdu hodně moc pomáhá. Doktorka mi dneska napsala celodenní vycházky, což mě taky hodně uvolnilo, že už nemusím pořád tolik koukat na hodiny a být stresovaná časem a případnou kontrolou. Měj se moc hezky, a pevné nervy v práci.Myšule
P.S. Dneska jsem poslala první přihlášku na výběrové řízení na novou práci. Tak mi držte palce.
        Předchozí   1 .. 180181182183184185186 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.