Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Romana pro kámošky i kluky ..., 09.06.2008 19:45:52, IP: ***.***.173.78, #52490
Ahoj děvčata, Luboši a Petře,
NINO, relaxuj a odpočívej a ono zase bude líp, kdyby se Ti chtělo mi brnknout a pokecat si, kdykoli ....
MALÍŘKO, děkuju moc za to milé a hezké přání, mně to od Tebe moc těší - chtěla bych Ti časem brnknout, ale než to udělám, pošlu Ti SMS .... měj se hezky a udržuj si hezký pocit v sobě - TY to dokážeš - Ty jsi čistý nezkažený citlivý člověk nezatížený závistí a zlobou - i takové přece známe ... hrozně se mi líbilo, když jsi psala o tom, že každý den uděláš dobrý skutek. Představ si, kdyby si tohle řekl a udělal opravdu každý - jak by bylo na světě krásně - bez nenávisti, válek, zabíjení - ve vzájemné lásce a úctě ... aspoň je hezké vědět, že lidi jako jsi Ty existují.
MARCELKO, to co píšeš o sobě, je tak trochu jakoby i o mně - nakládáme si na sebe dlouho starosti a řešení problémů za druhé, vlastní doma i cizí v práci, kapka ke kapce až jednou pohár přeteče - zdravý kompromis je strašně důležitý - udělej něco jen a jen pro sebe - každý den aspoň jednu drobnost ...
MILUNKO, přípravy vrcholí ?
LUBOŠI, zdravím Tě, stejně tak Petra pokud čte, ahoj Kollerko, kdykoliv si budeš chtít pokecat, neváhej a brnkni a drž se !! Zdravím všechny - Lili, Martas, Páju, Lindu, Anetku, Katkuvosu, Toni, Kristalku, Silvu a všechny ostatní - Romana.
Kollerka, 09.06.2008 19:50:31, IP: ***.***.36.57, #52491
Díky Lubošku za radu.S netopýrem Ti ,ale neporadím,vím že mají rádi temno a vlhko,ale jinak nic.A ještě jednou díky za všechno co jsi psal a píšeš,vůbec to nebylo nechutný,nenech se otrávit hloupým necitlivým a sprostým stvořením co tady stejně z nás nikdo nemůže brát vážně.
Martas, 09.06.2008 20:31:30, IP: ***.***.1.78, #52492
Chtěla bych Vám všem napsat , že vám moc fandím a Luboši....také vzkazuju nenech se otrávit lidmi necitlivými a vlastně chudáky!My z jiných diskuzí jsme bohužel nevydrželi nereagovat.
Martas, 09.06.2008 20:39:27, IP: ***.***.1.78, #52494
Halino to je pro tebe - nikdy nemůžeš vědět co tě v životě potká , takže dávej si pozor co píšeš , jak se chováš .Luboš je u mě chlap, který se s láskou postaral o svou ženu , na kterého je spolehnutí.Podle tvých příspěvků ty bys tak potřebovala poznat tu lásku, je mi tě líto!
Lajla, 09.06.2008 21:25:32, IP: ***.***.152.103, #52503
Luboši, nic není špatného na tom co píšeš, zrovna Halina by mohla držet pysky o tom, co je nechutné, protože ona se sexuálně ukojí pouze při pissingu.Je to úchylačka a její drzost nezná mezí.Už to jak je všude neoblíbená a stejně se vtírá víc než francovka.
Halina, 09.06.2008 22:03:40, IP: ***.***.9.57, #52513
Co to kecáš ty d**ile o tom pissingu ???Lhářko prolhaná ..........nikde jsem to nepsala, že se tím udělám magore ....tady jsou d**ilové to se nevidí a ty Marcelo také...........jasně že mi závidíte mladýho přítele, kterej mě miluje .....na Romanu doma všichni s**ou, dnes zase píše a píše, aby unikla samotě ............zatímco já teď dvě hodky volala s přítelem , protože plánujeme tu oslavu na Mácháčí, má 30 tiny ...

A to co psal Luboš , je nechutné, Luboš je celkově dost mimo a nechutnej starej dědek k tomu .....no fůůůůůj ......
anna, 09.06.2008 22:33:00, IP: ***.***.117.184, #52527
Dobrý večer všem!
Tak vám řeknu(napíši)že i když se dlouho léčím na psych.a z laického pohledu jsem blázen,po přečtení příspěvku Haliny si říkám"Děvče,jsou horší chudáci.Třeba Halina"
Ona ukazuje jak člověk může hluboko klesnout.
Všichni tady jsou nad ní vítězi,protože jste slušní,ohleduplní a dokážete podat pomocnou ruku.
Ona je jako dítě které jiné děti nechcou mezi sebe,tak kope nožičkama!
P:S:zítra odevzdávám veškeré lék.zprávy na obvod,no a budu čekat na posudkovou kom.
halina, 09.06.2008 23:25:13, IP: ***.***.9.57, #52532
Jasně , moc toužím po tom, aby mě zhroucení chudáci jako Luboš, který už nevidí reálně a píše o chuchvalcích krve na depku ... brali, to jo........hihi...dobrej vtip ........radši si vem Neurolek Anno......já ho brát nemusím, čím to bude ??.

Malířka, 09.06.2008 23:28:29, IP: ***.***.60.43, #52533
Každý svého štěstí strůjcem, říká se a to je právě jeden ze "zákonů" karmy. Naše špatné činy, ale i myšlenky nás jednoho dne dostihnou, ať jsme kdekoliv, kýmkoliv... Proto ji opravdu upřímně lituju a nepřeju jí ani zlomek toho, co ji čeká! Pokud je pouze obětí bludů, potom si zaslouží nejen soucit, ale i naši pomoc. V životě jsem se ale už několikrát setkala s bytostmi, kterým pomoci vůbec nešlo, protože oni pomoc odmítali a já zatím nevím, v čem je příčina.
Není jistě náhoda, že se tu objevila. Může to být zkouška pro nás pro všechny, anebo jenom pro mne (v tom případě se vám omlouvám).
Za příležitost vypořádat se čestně a spravedlivě s problémem, máme životu poděkovat. Takže, já děkuju za tuto příležitost vyzkoušet si svou trpělivost a empatii. Je mi jí opravdo líto, až bych brečela, protože za to, co činí, bude jednou odpovědná sama sobě a bude intenzívně trpět.
Mám velkou potřebu vás chránit a bojovat za vás, ale asi to zatím neumím. Jen vím, že naše společná energie dobra nakonec vždycky zvítězí nad zlem, ať už ho produkuje kdokoliv a projevuje ho třeba jejím prostřednictvím.
Vydržte, přátelé a nedejte se vyprovokovat k nenávisti, nevracejte zlu zlo, protože by to nikam nevedlo. Máme prý nastavit i druhou tvář, pokud nás do jedné udeřili. Moudřejší ustoupí. Říkejte jí v duchu, mám tě ráda, rád... To je jediný způsob, jak odvrátit zlo.

Romí, každý den dobrý skutek nedělám, protože nemám příležitost, a tak jsem vděčná, když se mi naskytne.
Martas, proč bych se měla zlobit? Mám s tím trochu problém, ale zlobení to není, spíš námět na přemýšlení a i kdyby, je to na moc dlouhé polemizování. Uzavřu to příměrem: "Jsme tu všichni na jedné lodi, jen plujeme každý pod jinou vlajkou."
Luboši, jsem ráda, že jsi nám napsal tak obsáhlý příspěvek, podle toho soudím, že je ti dobře, anebo v to aspoň doufám... A co se detailů týče, přidávám se na stranu holek, že jsi obdivuhodný mužský a určitě přijdeš do nebe :-))) za to, jak dokážeš cítit se svou paní a snažíš se porozumět nejen její duši, ale i tělu, které pro tebe, jakožto pro muže, musí být nekonečnou záhadou. Netopýři prý potřebují i teplo!? Nejsem si jistá. Určitě se o nich dá leccos zjistit na internetu, anebo zavolat na veterinu, tam třeba vědí o nějaké záchranné stanici pro ptáky, nebo o ochráncích přírody, kteří by se mláděte ujali.
Petr by určitě poradil. Nevíte někdo, co je s ním?

Přítelkyně a kamarádi, spěte klidně, odpočiňte si a zítra, ať se cítíte opět o kousek lépe, než dnes a pozítří zase a popozítří zase :-))) a nakonec, ať vám je všem úplně dobře, tak, jak si představujete :-)))

* * * Dobrou a klidnou noc * * *
Haliná, 09.06.2008 23:37:21, IP: ***.***.9.57, #52536
Ano správně Malířko, tak si dávej pozor , až zase budeš hanět na forech přítele, že nechápe tvou depu......aby se ti to nevrátilo .......

Ano správně ...........není to samo sebou ..........každému říkám co si myslím , místo medování, které tu provozujete vy a občas to lidi i nakopne a pomůže k jinému pohledu na věc.........ale to, co napsal Luboš je nechutný , nikoho nezajímají detaily .......je z toho vidět , že je dost mimo.,nemá odhad ....
Baruskita, 10.06.2008 0:54:58, IP: ***.***.84.240, #52538
Ahoj Silvy, ja beru AD asi dva roky. Predtim jsem brala nejakou americkou znacku lorazepam, protoze me deprese prepadli poprve a to v USA, jsem tady vdana, je to tady pro me tezky, nikoho tady neznam,a muz je vekove starsi o dvacet let, tak mi nekdy nerozumi. Zoloft je znamy tim ze po nem byva hodne spatne a dlouho nez si na nej zvyknes, jestl vubec. Moje psychiatricka mi ho nechtela nasadit,jen jsem ji tak nadhodila ze bych ho chtela zkusit protoze mi ho poradil manzel, ale doktorka rekla ze zoloft je silnejsi a pro zeny neni moc vhodny. Rekni doktorce ze AD uz beres mesic a ze ti po nem proste neni dobre, ten mesic je asi tak zhruba hranice kdy se uz mas citit trosku lip! Ja beru cipralex 10 mg 1x denne a k tomu pulku neurolu rano 0,5 mg. A jsem jakztakz v pohode. Po tom cipralexu se budes citit takova vesela a budes mt dobrou naladu, rekni ze by jsi ho chtela zkusit. Ja jsem taky po 3 tydnech uzivan jnych AD presla na cipralex. Mam taky problemy se spanim, beru stilnox ale porad ho brat nemuzu, uz jsem si na nej tak zvykla ze bych uz asi neusla, ted jsem s sehnala praci po dvou rokach doma, takze to bude boj s tim spanim a vstavanim. Rano taky cucim do stropu a nekdy behem dne, to je asi pro nas vsechny normalni kdo bereme AD. Preju hodne stesti a at je ti dobre ! Barca
Baruskita, 10.06.2008 1:04:51, IP: ***.***.84.240, #52539
Ahoj vsichni! Beru antidepresiva asi dva roky a k tomu neurol, ten asi jen pul roku. Ztratila se mi veskera chut na sex, vubec pri tom nic necitim. Uz to takhle trva asi rok a pul, trapi me to, a manzel uz ani nedoufa, ze bych mohla byt nekdy v poradku, zkousela jsem totiz leky vysadit ale deprese si mi okamzite vratili zpet. Vzdy jsem mela sex rada, ale ted se to pro me stalo neco jako ze to musim abych udrzela manzelsvi pohromade. Mate nekdo zkusenosti se stejnou situaci? Nevim co mam delat. Dekuju moc. Barca
Malířka, 10.06.2008 8:58:07, IP: ***.***.60.43, #52551
Ahoj Barčo, teď asi tvrdě spíš, v USA je čas opožděný... Ale až se probudíš, přeju ti dobré ráno a pohodový den :-) Odepisuju ti, protože jsem na tom stejně. Od loňského listopadu, kdy užívám AD jsem od pasu dolů "mrtvá". Tady na diskuzi jsem už tohle téma taky nadhodila, ale nějak se neuchytilo, je to zkrátka příliš intimní záležitost. Takže ti nemůžu poradit, co s tím, protože já tu radu potřebuju taky. Ale aspoň malá útěcha, nejsi v tom sama :-)
Kollerka, 10.06.2008 9:37:20, IP: ***.***.36.57, #52558
Ahoj Lidičky,
příjemné dopoledne všem.Na to téma o sexu musím říct,že doktor když mi předepisoval cipralex,tak první co bylo,mě upozornil na to ,že je velice častá ztráta chuti na sex a neschopnost orgasmu.
Já sice už delší dobu žiju sama bez partnera,ale vím jistě,že by to byl problém a musela bych se přemáhat,taky necítím v tomto směru žádné potřeby.Doufám že to tak nebude napořád.
Tak jsme si vybrali hned po ránu zajímavé téma,ne?
Marcela, 10.06.2008 9:53:45, IP: ***.***.109.12, #52563
Ahoj Lidičky, moc Vás zdravím. Dnes mám zase jeden ze svých prázdných dní. Co se týče sexu a deprese a AD, než jsem brala AD celkem to šlo, pak v akutní fázi deprese se ke mě manžel nemohl ani přiblížit, a teď po 3 a půl měsících užívání AD to celkem jde. Nemůžu říct, že by chuť byla kdovíjaká ale jde to.
Mě pořád chybí k tomu i ty pocity radosti a lásky, tak se chystám až půjdu na kontrolu k doktorce, aby mi změnila léky. Mě to hrozně mučí, nic necítit. Máte s tím zkušenosti, vrátí se ty hezké prožitky?
        Předchozí   1 .. 178179180181182183184 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.