Diskuse - Deprese
Martas, 10.06.2008 10:05:18, IP: ***.***.1.78, #52564Hezký den Vám všem!marcelko , jestli můžu včera jsem probíral ten svůj deník je to na jednu stranu smutný , ale po 3 měsících jsem ještě nebyla v lepší , ale to neznamená , že někdo z vás nebude , každej to máme jiný! Taky jsem nějakou dobu při užívání AD nemohla brečet , to se stává a pak se to spustilo a to je dobře , člověk to musí ze sebe vypustit, věřím tomu , že se to vrátí.Napíšu upřímně u těch endogenních depresí je to na dlouhou trat , to určitě víte....Moc vám přeju brzké pocity radosti , pokoje a zkuste psychoterapii, když to nepůjde tak někoho jiného.Toni , jak to vypadá u tebe?
::::::::::::::::::::::::, 10.06.2008 12:22:35, IP: ***.***.217.5, #52584Orální sex miluje.
Anální sex miluje. K tomu dodává: Jemu .
Skupinový sex nesnáší.
Více partnerů, ale ne současně netoleruje.
Nejraději se miluje v posteli, v přírodě, na veřejnosti, v bazénu.
Mezi její úchylky patří lehké SM, pissing, fetišismus (nohy, punčochy, spodní prádlo), jiné. K tomu dodává: bezmocný,poslušný,pasivní mladší muž.....hrátky s jeho tělem.....stará se o mně, předvádí striptýz, vyvrcholení,na povel ...
Tak tohle je profil té šílené Haliny co se odvažuje tu soudit kde koho a píše, co je nechutné a co je slušné.Na rande má nick neskromna a má tam i fotku, každý si může obrázek udělat sám.Hlavně se nedejte a držte se.S tím nereagováním to děláte moc dobře.Leze sem za váma jen proto, aby mohla urážet a ubližovat.
Malířka, 10.06.2008 13:10:19, IP: ***.***.60.43, #52592Díky, dobrá duše, my už to známe :-) Pomáháš, jak můžeš, já vím!
Holky moje, jsem ráda, že jste se rozepsaly na choulostivé téma :-))) Já se ani přemáhat nemusím, přítel po mně nic nechce, stačilo, abych mu v začátcích přečetla příbalový leták od léků a potvrdila ztrátu sexuálních funkcí. Několikrát mě napadlo, jestli ho i kvůli tomu neztratím, ale on mě utvrdil v tom, že mě přece miluje a nechce mi ubližovat ještě víc, než deprese. Cítím, že k sobě patříme, tak nějak souzníme, chováme k sobě navzájem hluboké city, úctu, tolerujeme se, a to i bez sexu. Momentálně mě mrzí, že není aktivní, protože se cítím vcelku dobře a sama jsem si před mnoha týdny určila moment, kdy budu v pořádku, až budu mít chuť na sex. A to právě teď pomalu polehku nastává, ale on je buď unavený z práce, ze sportu, nebo zase já jsem rozlámaná z posilovny, takže se ne a shodnout. On navíc není typ dobyvatele a já zase nejsem zvyklá žadonit.
RKollerko, jak dopadla tvá včerejší návštěva? Nejsi on-line?
Halina, 10.06.2008 13:40:05, IP: ***.***.9.57, #52597Ano správně anonyme a kde o tom JÁ píšu na foru , jako nechutný Luboš o chuchvalcích krve ??.......zkopíruj mi to ........díky ......nebo tady máme Rande.cz ???Honem ....chci vidět kopii
Luboš, 10.06.2008 14:07:48, IP: ***.***.106.66, #52599Ahoj holky a Peťo taky,když Malířka o tobě neví,tak je mi to divný.Jo,holky,chci vám moc poděkovat,ale zas tak skvělej nejsem,jen mám hodně citů,na chlapa divný ne,ale já bych bez lásky nedokázal žít,cítím,že ji hodně dostávám,ale taky se jí snažím rozdávat.Dík.Tak ten netopýr nám do rána zahynul,já už jsem spal.když manželka přišla z práce,dělali díl,tak ho dala do krabice,dala mu tam mlíko,říkala,že je to z ptáků jedinej savec,že jsme ho měli dát zpátky na půdu.Taky mě mohlo napadnout,podívat se na internet.Dám ho do země k sýkorce,kterou nám pes zakousl.Teď půjdu do školky na besídku vnučky,moc se mi nechce,ale tak mě přemlouvala,že půjdu.Budu se snažit fotit.Jen doufám,že to se mnou nesekne na sluníčku,bylo na něm 38stupňů,když jsem jel pro oběd a sotva jsem teda dolezl domů,musel jsem hlavu strčit pod sprchu,protože jsem myslel,že fakt zkolabuju.U nás ho všichni milujou,jen já,co mám depresi mi vadí.Mějte se moc hezky odpoledne.Ahoj.Luboš
Kollerka, 10.06.2008 14:30:43, IP: ***.***.36.57, #52602Ahoj Lubi,já pracuji ve školce a tyhle besídky mě vždycky dojímají k slzám.Stačí když ti prcci nastoupí do řady a mohla bych dělat plačku na kdejakém pohřbu.Nedávno jsme si prohlíželi video,jak byly moje děti malé a byly tam i besídky ze školy.Z těch dětí už jsou teĎ většinou dospělí lidé kolem dvacítky,hrozně rychle to uteklo.Tak si besídke užij,jsou to nenahraditelné zážitky.
Pa pa a udělej prima fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všem Romana - a Luboškovi, 10.06.2008 15:59:27, IP: ***.***.68.88, #52608Ahoj děvčata a Luboši a Petře,
moc zdravím a vždycky mně potěší, když písnete a nenecháte se otrávit cizí zlobou.
LUBOŠI, Ty jsi citlivý člověk, určitě dobrý manžel a otec, dědeček milující svoje vnučky, člověk cenný, bojující dlouhodobě s problémem, dostal jsi se třeba na kolena,ale pereš se, bojuješ, vzchopíš se znovu a znovu - buď rád, jaký jsi a kým jsi - dotyčná Ti nesahá po kotníky, není proti Tobě nikdo, copak je nějaká zásluha jen napadat a osočovat ? Ty i v nelehké době dokážeš jiné povzbudit slovem, jestlipak jsi si všimnul, že dotyčná paní všude hlásá, jak je šťastná a skvělý má život a přitom kolem sebe zasévá jen ošklivá slova, vulgárnosti ? Proč to tak je ? Pokud je jazyk odrazem duše, pak to bude černota nejčernější - kdežto Ty jsi naše sluníčko, víš ? Já Ti moc fandím ....
Paní všeznalá nezná jedince, nic o něm neví, ale ví, že je to snob, blbec, dement, opuštěný, rodina na něj ... je to jasnovidka ? I jasnovidec se tedy může občas seknout - holky, já vám musím napsat, jak jsem dneska naměkko, někomu to říct - zítra je to těch dvacet let, co jsme se s mužem brali, koupila jsem mu jeho oblíbenou vůni od Hugo Bosse a zítra pojedeme do naší oblíbené restaurace na večeři, ale mně trochu vzalo, když mi volal, že na čtyři dny do Paříže nepojedeme, ale poletíme a že zabukal letenky. A na sobotu, že má dva lístky na Janáčkův koncert vážné hudby na Hrádek u Nechanic, spojený s noční prohlídkou zámku, ohňostrojem a rautem. Tak jsem si tak vybavila ten společný život, jak profičelo kolem nás těch dvacet let - jak nedávno se mi zdá, kdy jsem z porodnice vezla ty dva drahocenné uzlíčky našeho společného štěstí - a teď se na starší štěstí dávám nahoru v záklonu a ono to na mně tlamuje, ale pak mi zas přijde dát pusu na tvář - tolik věcí se událo, tolik radostí, starostí, dole, nahoře - prostě jak to ten život nepřebrané nosí ... zase stojím o to žít - snad o to intenzivněji,oč bylo pro mně hrozných nedávno pár měsíců. Oč víc bylo zkušeností, které bych raději nikdy ve svém životě nemusela poznat v souvislosti s D, i když ústavně jsem se neléčila nikdy a kromě dvou výjimek jsem z postele vstávala a do práce se plazila, ale jak to vypadalo s mým JÁ uvnitř - popel a spáleniště ...
Taky se zvednete, vzchopíte a půjdete dál - jste na to dost silní - dá se to vyčíst z těchto příspěvků, které sem píšete.
K tématu, která nakousla myslím Baruskita - podle mně mít v depresi chuť na sex je rovno zázraku. Černá dáma si drze přijde a na duši nám hodí svůj závoj a zahalí ji do práznoty, apatie a smutku. AD jsou účinnou zbraní proti té nelítostné matróně - s jejich pomocí se životodárné pudy většinou vrací, ale je asi individuální jak u koho se rychle obnoví chuť na sex a v jakém rozsahu - jsme každý jiný ...
Zdravím všechny děvčata -Kollerku, Malířku, Ninu, Lindu, Milu, Anetku, Silvu, Kristalku, Martas, Katkuvosu - všechny a klidně vydržím tu sprchu nadávek a osočení od jisté osoby za tu Paříž a Hugo Bosse, jsem hnuska a snobka, normálnímu by stačil Pitralon a Mácháč - ale já jsem nad věcí, prostě proti tomuto mám maximální dávku imunity a taky bych řekla nadhled, který mně paradoxně snad dává skutečnost, že jsem opakovaně prošla depresí, musela nejdřív po kolenou a pak se zvedat, proto asi vím, co je skutečné neštěstí - neštěstí není být sočován od H. - je mi to k smíchu.
Vás mám všechny ostatní ráda, přeju vám jen dobré a hodně krásných dnů ve vašich životech v době nadcházející .... Romana.
Martas, 10.06.2008 16:18:45, IP: ***.***.1.78, #52610Malířko já nepsala ten profil...:-) měla jsem pocit , že si to myslíš....já už na ní kašlu...svoje jsem napsala.Romano , že bysme jeli se podívat na ten Mácháč????...:-)
Pro Martas , 10.06.2008 17:55:28, IP: ***.***.173.78, #52617No, já nevím Martas - co kdybychom tam potkali dotyčnou se zajícem ? Ona by nás nepoznala, my svou fotku národu nepředvádíme, ale já ji už ano i bez vánočního řetězu na hlavě .... to by byl mazec .... ten řetěz byla silvestrovská recese, píše dotyčná. Teď je otázka, jestli si normálně člověk obtáčí hlavu vánočním řetězem na oslavě doma nebo jestli šlo o druhou variantu - ve společnosti a dotyčná si tam vzala kočku s sebou do podniku - ujeté mi připadá obojí, ale u dotyčné normálka. Milá Martas, měj krásný den !! Já až vyžehlím, půjdu na procházku s fenkou, už se těším a jako správná snobka jí dám berušku ... Romana
:::::::::, 10.06.2008 18:21:47, IP: ***.***.217.5, #52620že chceš vidět kopii a co?Tak chtěj, ty mě a ani nikomu jinému nebudeš určovat co mám dělat.Chtěj vidět kopii, chtěj cokoliv a nic z toho nebude.Rozhodně to nebudeš ty kdo bude určovat co jak bude.Luboš je úžasný chlap a ty seš zlá ženská, tím to padá.
Kollerka, 10.06.2008 19:38:26, IP: ***.***.36.57, #52625Ahoj Romi,
tak vám přeji k tomu zítřejšímu výročí všechno nejlepší a hodně štěstí a zdraví do dalších společných let.Hezky si to všechno užijte,večeři ,koncert ,Paříž!!!
Bude to určitě nádhera.Líbí se mi,že máš takového akčního chlapa,který umí tak romanticky pojmout.To bude paráda.
Těším se,že pak pošleš nějaké fotky.
Tak zatím ahoj a posílám Roxance pusinku na čumáček.
Kollerka, 10.06.2008 19:43:43, IP: ***.***.36.57, #52628Ahojky Malířko,
jak se máš?Už jsi doma?Dneska bylo venku krásně a mně to moc nevadilo,docela jsem si to užívala.
Zvládla jsem jít na dvě návštěvy a zítra se stavím na chvilku do práce něco udělat.Nejdou mi dnes odeslat maily,tak píši sem a doufám že tu taky budeš a písneš něco krásného .Umíš pohladit po duši!!!
Pa pa
Kollerka, 10.06.2008 19:47:07, IP: ***.***.36.57, #52630Ahoj Ninuško,pořád nemám ne tebe ten kontakt.Ale nezapomněla jsem!
Jak se máš?
PRO KOLLERKU, 10.06.2008 20:36:59, IP: ***.***.173.78, #52638Milá Kollerko, děkuju Ti, jsi moc milá ... opatruj se a brnkni, kdykoliv se Ti bude chtít nebo jen pošli esemesku a já Ti zavolám - až budeš mít chuť na pokec ... fotky určo pošlu a zdravíme Bonynku. Roxy byla včera na stříhání drápků a srsti, má letní sestřih a je poloviční, taková drobná, ta srst z ní dělala baculatého medvídka. Dneska plavala v bazénu na zahradě - byla srandovní. Jinak tam máme vrátka, aby nespadla nebo nešla do bazénu, když u ní nejsem. Hezký večer - Romana
Luboš, 10.06.2008 21:18:28, IP: ***.***.106.66, #52652Čau všichni moji milý.Kolerko,máš moc pěkný povolání,,je pravda,že některé děti jsou trošku zlobivější,ale je nádhera je pozorovat,jak se snaží tu svou písničku nebo básničku,co nejlépe provést.bylo to moc pěkný.Vnučka měla velkou radost,že jsem přišel,jak mě uviděla,rozeběhla se,skočila mi do náručí,tohle mne tahá z deprese,emoce se vrátily ,jsem moc rád.Zítra jdou na velkou vycházku,,je to dost daleko,kam chodí,budou opékat špekáčky,snad jim vyjde počasí.
Romano taky ti moc přeju,ať si výročí svatby pěkně užiješ,jseš moc šikovná holka,zasloužíš si to,jsem rád,že jsi tak šťastná s tím svým chlapiskem,určitě ví,co má doma za poklad.A ještě máš doma další dva poklady,můžeš být štěstím bez sebe.
Já,než jsem onemocněl depresí,tak jsem nevynechal jedinej zápas v televizi ve fotbale,ale i další sporty.I z práce jsem si brával propustku,zašel do kavárny na zápas,zase se vrátil do práce,jasně musel jsem si to nadělat.Taky jsem,myslím,jak psala Romana,zakřičel góól,až manželka vyskočila,co se děje,protože jinak mě křičet neslyšela,na sport je teda antitalent.A dneska nic,kouknu vždycky chvilku,ale soustředěnost je v háji,ale zajímá mě,jak kdo hrál,výsledky to sleduju.
Přeju vám pěkný spinkání a s tim sexem ani mi chlapi to nemáme jednoduchý.Ahoj.Luboš.