Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Malířka, 09.06.2008 11:01:58, IP: ***.***.60.43, #52420
Ahojte, zlatíčkové!

Romísku, opravdu z celého srdce ti a tvému skvělému muži přeju dalších a dalších a dalších...20 let společného života v lásce, toleranci, podpoře a pochopení, ve zdraví, spokojenosti a radosti, s humorem a uspokojením ze všeho, co spolu podnikáte a děti, ať vám taky dělají jenom radost a ať se jim daří ve škole a později ve vztazích a ať jsou hodně zdraví !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcelínko, emoce se mi nevrátily a já si to snad ani nepřeju. Svého druha miluju, i když mě trápí tím, že občas vypije víc piv, než je zdrávo a já se trápím, že si ničí zdraví.

Musím jít ke sporáku milému připravit oběd, tak se pro teď s vámi loučím, ale myslím na vás na všechny, které odtud znám a mám vás ráda :-)))

P.S.: RKollerko, tobě jsem poslala mailík.
Kollerka, 09.06.2008 11:08:51, IP: ***.***.36.57, #52422
Už mě tlačí čas,ale musím ještě v rychlosti něco napsat.
Toni,to mě mrzí že jsem ti nebrala mobil,napíšu ti ještě jedno tel.číslo až dostanu tvůj email.Taky bych ti napsala číslo nanějakou krizovou linku.Taky jsem tam musela volat a pomohli mi.A pamatuj,že svým dětem bys chyběla vždycky ,mně chybí maminka do teď,všechny problémy časem budou menší ,ale musíš te´d vysadit a starat se hodně o sebe.Klidně volej když budeš potřebovat.
Lubošku,ty jsi taky napsal tak hezké příspěvkya dlouhé,mám z tebe radost.Máš velké zkušennosti s černou dámou a umíš dobře poradit.Ráda tě čtu.
A konečně Ninušce.Prosím promiň,já jsem na to úplně zapomněla komu mám poslat fotky.Napravím to,ale někam se mi poděla tvoje emailová adresa,zkusím ji od někoho sehnat,nebo mi ji prosím pošli přes sms.Víš nepsala jsem nejdřím,že mi fakt nebylo dobře a měla jsem krizi a pak přišly sem ty nesmyslné příspěvky od H a tak jsem neměla sílu a ani chuť.Ale teď je mi to líto,že mi třeba uniklo to jak je Toni zle a nebyla sem k dostižení,to mě mrzí.S tebou bych si ale moc ráda napsala něco víc.Dnes nemám už čas,snad až večer,tak zatím pa pa.
Nina, 09.06.2008 13:43:03, IP: ***.***.242.173, #52447
Ahoj všichni milí,
mám dnes špatný den a mohu si za to sama. Včera jsem to přehnala s prací, chtěla jsem s dcerou něco dodělat na zahrádce a dnes to na mně "sedlo". Nestěžuji si, jen konstatuji. Ale přečetla jsem si vaše příspěvky, došla si pro pár kytiček do vázy a teď se snažím uprostřed bordýlku zachovat klid mysli a udržet se ve stavu, kterému říkám milosrdná apatie. Chtěla bych napsat víc, nejde mi to, tak snad večer.
Na všechny myslím a přeji klid a sílu.

Kollerko, napíšu ti na mail, dělala jsem si legraci, já vím, že toho máš moc.

Jdu padnout...

Luboš, 09.06.2008 14:54:28, IP: ***.***.106.66, #52455
Krásný den,jsem tak rád,že už nás zase píše více,dodává mi to sílu,tuhle jsem se bál,že to tady skončí,trošku si s tím,doufám,nabíjíme baterky.
Silvo,víš mě naordinovali v léčebně 3krát denně 1mg Neurol,když jsem přišel domů,když mi bylo hůř,tak jsem si jich vzal víc,třeba 6-7,bylo mi po nich tak příjemně,trvalo to asi 3měsíce,pak jsem to řekl doktorovi,byl jsem v depresi,on mi řekl,že si to neriskne měnit antidepresiva doma,že musím do léčebny.Chodil jsem k němu po 14dnech na kontrolu,vždycky jsem mu říkal,potřebuju napsat Neurol,ani si neuvědomil,že mi ho píše pořád.Když jsem přišel do léčebny,tak mi všechny léky vysadily a dali jiný,asi za 10 dní jsem dostal třes,návaly horka,jak když mě někdo píchá do těla,viděl jsem dvakrát,bylo mi zle,šel jsem si o tim promluvit s doktorkou,řekla mi,že je to přechodný,až začnou zabírat nové léky,že se to ztratí,na vizitě mě primář viděl a nic.Asi po měsíci,když jsem to už fakt nemohl vydržet,z každý terapie jsem musel odejít na oddělení a lehnout si,tak jsem si řekl dost a šel jsem zaklepat přímo na primářovi dveře a řekl jsem mu v pláči,ať mi něco píchnou,abych měl pokoj a on mi řekl,to je normální absťák,buďte rád,že nejste na antioxidačním,nebo tak nějak,asi za dvě hodiny přišla sestra a píchla mi injekci,potíže částečně vymizeli a pak mi je píchali asi tři neděle a to už bylo dobrý.Vím,že jsem d**il,způsobil jsem si to sám.Ale deprese nevymizela,tak mi nasadily elektrošoky,po6-7,jsem se konečně začal cítit líp.A taky mi dávali fototerapii,to jsem se vždycky po ránu koukal 30 minut do lampy.Ale já jsem tak švihle,že jsem to samý málem provedl s frontinem,ale zavčas jsem to zarazil,řekl jsem to psychologovi,tak mi řekl,jak to mám vysazovat,přesně tak,jak píše Martas,tak to se povedlo,dneska mám Diazepam,beru 1 ráno a půlku v poledne,občas si vemu půlku navíc,ale takovou kravinu,co jsem dělal,už snad nikdy neudělám.Silvo,když bereš 0,25mg,tak může se závislost vytvořit,ale myslím si tak za dva roky.Když ti pomáhá,tak bych to neřešil,ale zeptej se doktora a on ti řekne.
Martas,asi to znáš,někdy je líp,někdy to s člověkem mává,mě bejvá dopoledne nejhůř,dneska to zrovna bylo divný,dcera to na mě hned poznala,když přišla,nejradši bych ani nevylezl z postele,nemusel bych jíst,ale vím že přijde s vnučkou od mladší dcery,která sehnala práci,tak jí bude hlídat,než jí budou v říjnu tři roky,a vemou jí do školky.Ale starší dceři bude končit mateřská v červenci a kdyby sehnala práci,tak bych já musel přejít z ID na ,,mateřskou"a musel bych to zvládnout,deprese-nedeprese,ona malá stejně přijde a hned se mě chytne a dá mi zapomenout na ňáký chmury.
Malířko,bylo tady smutno po tvých příspěvcích,umíš pohladit na duši,víš bude mi smutno po mladší dceři,jak začla chodit do práce,chodily holky za mnou skoro každý den,budou stavět,dělá vejšku dálkově,neumím si opravdu představit,jak to bude zvládat,chce bejt jak modelka,tak moc nejí,pije retbbuly,už jí nedávno bolelo dost u srdce.Má nedomykavost srdeční chlopně,když jsme jí posílali na kardiologii,nebyla tam od osumnácti,tak se vždycky smála a teď najednou jela sama,spadl mi kámen ze srdce,je zdravá.Ptáš se na manželku,malířce jsem to psal,proč se mi nedávno zhoršil můj zdravotní stav,,jste tady skoro samý holky,skončil jí menstruační cyklus,myslela,že to bude nějak postupně,ale bylo to naráz,měl jsem strach,že jí něco bude.Je v pořádku,daly jí injekci,do deseti dnů je měla dostat,což se stalo v sobotu,měla obrovský křeče,jaký celý život neměla,šli z ní kousky krve,patrně se odtrhávala a čistila sliznice,žádnej prášek proti bolesti nechtěla,tak jsem jí vařil jen kontrylohovej čaj,do večera to teda přešlo.Říkala jí paní doktorka,že kdyby jí injekci nedaly,protože manželka říkala,že si do sebe žádný hormony píchat nenechá,že by za tři měsíce měla velice silné krvácení a musela by na kyretáž.Trošku je z toho smutná,že to skončilo,před nedávnem rodila,jak ten život utekl.Tak jsem se vám tady svěřil s takovejma intimnostma.
Pozdravuju Romanu,Marcelu,Kolerku,Ninu,Tony a všechny ostatní.Ahoj.Luboš.
Míša, 09.06.2008 15:32:42, IP: ***.***.106.53, #52460
ahojky, zajímalo by mě, jestli někdo nemáte nějaké dobré zkušenosti s užíváním homeopatik na depresi.
Míša, 09.06.2008 15:37:45, IP: ***.***.106.53, #52462
ahojky, zajímalo by mě, jestli někdo nemáte nějaké dobré zkušenosti s užíváním homeopatik na depresi.
Malířka, 09.06.2008 16:08:29, IP: ***.***.60.43, #52463
Míšo, já jsem zkoušela v začátcích před 5ti lety homeopatikum volně dostupné v lékárnách, nevzpomínám si na název, cumlaly se větší tablety, asi jako acylpyrin a ty nepomohly. Jinak jsem užívala při D v těhotenství kalsická homeopatika, určená podle mého typu (sépiae) a ta mi pomohla moc, vlastně zcela mě zbavily všech potíží, včetně zvracení, nechutenství (kromě deprese).
Martas, 09.06.2008 16:58:38, IP: ***.***.1.78, #52469
Luboši , děkuju ti za důvěru , protože si se nám tu hodně otevřel , ale to je dobře.jestli si to někdo přečte ....a udělá si z toho jinej usudek na to se nedívej , vykašli se na to!Jsou ty lidé , kteří ti určitě pochopili a dost rozumí!!!Je mi líto , že se musíš v tom tak plácat a do toho ještě má tvá žena potíže.Každý máme nějakou tu bolest i já , starosti a poslední dobou kam se podívám toho je nějak moc ...,?nebo já se pohybuju okolo nemocných lidí?Už je to prostě tak...ale jak píše , musíme se radovat ..pokud to jde z našich blízkých a z maličkost ía zkusit se zaměřit na něco nebo na někoho - to mám taky z léčebny od psychologů... : -)...ale oni to myslí dobře.Přeju ti a všem tady vy víte co!!!!Já dneska totiž bulím a vlastně nevím proč a také mě dojalo to , jaký jsi Luboši-jak se staráš o svou ženu, ty víš co je bolest a nejen ta fyzická ...Míšo já nejsem pro homeopatika, znám osobně lidi , kteří z toho měli akorát depresi, tak se nezlob , ale ptala jsi se na to.Samozřejmě to rozhodnutí je na tobě .Malířko nepíšeš , ty se na mě zlobíš ? Já věřím , že ne....Martas
Silva, 09.06.2008 17:01:55, IP: ***.***.113.254, #52470
Zdravím všechny spolutrpitele i ty , co je jim už líp.Mě už je líp než druhý a třetí týden užívání AD/to byl děs/ ale pořád mi ještě není aspoň tak, jak před tím , než jsem začala AD užívat.Asi nejsem na to ten správný typ nebo mě ten Zoloft nesedl.Některý den se zadaří, tak si myslím, že už jsem z toho venku a pak bác, stojí to zase za prd.V sobotu ráno bylo poprve, co jsem vstávala úplně normálně, bez deprese, tak jsem se zaradovala, že už je to pryč a druhý den zase to stejné. Ještě se mi stává od té doby, co beru AD tak půl hodiny před vstáváním, že mi začnou naskakovat takové krátké epizody, jako když bych usínala ale jsem při tom vzhůru. Jsou to hrozné zmaty, které nemají smysl.Je to třeba 20 krát než vstanu.Zajímavé je, že třeba hodinu před probuzením mi to nedělá, když jsem už vzhůru. Začne to až před vstáváním. Nemáte s tím někdo zkušenost? Dělá mi to až po AD, dříve se mi to nestávalo.Začínám brát Zoloft už osmý týden a mám pocit, že už bych měla být dál.Moc mě to už otravuje život. Mám pocit, že ani s tím Neurolem už mi není líp, jak dřív,
Luboši, moc ti děkuji za to, jak podrobně jsi mi vše popsal. Moc mi to pomohlo, udělala jsem si obrázek, jak moc se s tím Neurolem můžu rozmáchnout. Taky jsi si toho už myslím užil až,až.Psychické nemoci jsou opravdu strašné..Přeji ti aby jsi byl v pořádku a mohl si v klidu užívat vnučky.
Malířce moc děkuji za povzbuzení a moc ti přeji, že je ti dobře.Užívej si to!
Tak se všichni mějte a v pátek jdu k dr. a bude se rozhodovat, jestli má smysl brát Zoloft dál nebo ho vyměnit nebo úplně AD vysadit.
Kollerka, 09.06.2008 18:18:49, IP: ***.***.36.57, #52479
Lubošku,moc hezky jsi nám to napsal,je vidět,že máš svoji rodinu moc rád.Přeji tvé báječné ženě,aby byla v pořádku a neměla už další potíže,jsi hodný,že se umíš tak vcítit do problému ženy a že se o ni postaráš když ji není dobře.Četla jsem,že máš nějaké zkušenosti s Frontinem,můžeš mi napsat jaké?Já ho mám doma ,normálně beru jen Cipralex a Frontin mám pro případy,když mi bude hodně zle.Vzala jsem si minulý týden dvakrát a byla jsem do půl hodiny jak mátoha.To je to tak silné,nebo to jen na mě tak působí?
Ninuško,budu se těšit na Tvůj mailík .
Toni,jak Ti dneska je?Zkusíš něco napsat?Myslím na Tebe!
Malířko,jak Ty se dnes máš?Napíšeš?
A Romča?
Začíná tady pršet,asi bude i bouřka.Bouřky se trochu bojím,ale pak mám ráda ten čistý vzduch po bouřce.Zhluboka ho dýchám a připadá mi,že můžu začít nový život,lepší bez Černé dámy.
Dýchejte zhluboka moji milí přátelé,na světě může být krásně!!!
Halina, 09.06.2008 18:24:00, IP: ***.***.9.57, #52480
No to že se má člověk mít rád, platí hlavně pro Toni a taky, že má rychle poslat rodinu dopr........a začít někde relaxovat ........ostatní jsou naopak zaujatí sami sebou až moc, Malířka se má dost ráda a sobecky si hlídá svý........a Romana se potřebuje stále zviditelňovat ........doma jí nikdo neposlouchá, tak tady píše kilometrové články plné plků, předvádí se a občas zajde i jinam a tam taky září pod jiným nickem......no osamělá chuděra v reálu, se potřebuje vytahovat na foru, aby se cítíla uznávaná .......hihi.

No a Luboš s tou menstruací a kusy krve tomu dal korunu, příště nám bude popisovat svůj průjem , který ho hodil do depky ......prčáááá......:-)
:-)
Silva, 09.06.2008 18:44:19, IP: ***.***.113.254, #52481
Luboši, nespatřuji vůbec nic špatného na tom , co jsi napsal o své ženě.Jsme tady společnost dospělých lidí a příjde mi to daleko vkusnější, jak psát o svých milencích a sprostě napadat lidi. Vážím si tvé upřímnosti a otevřenosti s jakou jsi o všem psal. Měj se!
Halina, 09.06.2008 18:54:46, IP: ***.***.9.57, #52482
No mě to přijde nechutný, když to tak podrobně vypisuje ....bléé......a o svých milencích sama od sebe nepíšu, blbko ............holky to ze mě tahaly , já nemám potřebu to někomu první cpát....:-):-)
Luboš, 09.06.2008 19:34:10, IP: ***.***.106.66, #52485
Krásný podvečer,já vždycky,když zajde sluníčko,ožiju,ptáci pěkně zpívají,měli jsme tady na dvoře hnízdo sýkorek,teď už je vyvedli ven,jedna ještě moc dobře neletěla,spadla na zem a náš pes ji hned stikl zubama,bylo mi jí hrozně líto,protože vím,jak moc jim to dá práce,než malý vychovají.A vůbec se nás nebojí,protože je celou zimu krmíme.Prve mi sousedka donesla malého netopýra ve sklence,že byl na zemi v průjezdě,že neví,co s ním má dělat.Taky nevím,tak ho tady mám doma,nachytal jsem mu ňáký muchy,nevím,jestli ho mám dát na půdu,nebo co s ním.Ale asi počkám,až manželka přijde z odpolední,co na to řekne.Nebo mi můžete poradit.
Kolerko,já jsem Frontin bral 1mg 3krát denně,jak jsem psal,tak jsem si ho trošku zvyšoval,ale pak snížil na jeden denně a pak jsem si ho nechal jako ty,jen když mi bylo zle.Mě navozoval nádherný pocity v těle.A pak najednou nic,zvyšovat už jsem nechtěl,tak jsem to řekl doktorovi a on mi dal diazepam,že je silnější.A ještě jsem k tomu bral oxazepam,tak jsem ho taky vysadil,stačí mi jen ten diazepam.Klidně bych vysadil ještě jeden lék,ale pan doktor nechce.Je na schizofrenii,mám prý k ní dost blízko,ale hlasy nebo bludy nemám,mám jenom nutkavý myšlenky,takového našeptávače.
Míšo,vyzkoušet homeopatika můžeš,ale je prý to na delší běh.Já jsem jezdil 150km za jedním,byl jsem tam dvakrát,zlepšení jsem neviděl,tak už jsem pak nejel.Ale nenech si depresi rozjet,myslím si,že to už pak zbývají antidepresiva chemická.Ale přeju ti,aby si nejlépe nemusela brát nic a bylo ti fajn.
Mějte se všichni krásně.Ahoj.Luboš.
Romana pro kámošky i kluky ..., 09.06.2008 19:44:26, IP: ***.***.173.78, #52489
Ahoj děvčata, Luboši a Petře,
NINO, relaxuj a odpočívej a ono zase bude líp, kdyby se Ti chtělo mi brnknout a pokecat si, kdykoli ....
MALÍŘKO, děkuju moc za to milé a hezké přání, mně to od Tebe moc těší - chtěla bych Ti časem brnknout, ale než to udělám, pošlu Ti SMS .... měj se hezky a udržuj si hezký pocit v sobě - TY to dokážeš - Ty jsi čistý nezkažený citlivý člověk nezatížený závistí a zlobou - i takové přece známe ... hrozně se mi líbilo, když jsi psala o tom, že každý den uděláš dobrý skutek. Představ si, kdyby si tohle řekl a udělal opravdu každý - jak by bylo na světě krásně - bez nenávisti, válek, zabíjení - ve vzájemné lásce a úctě ... aspoň je hezké vědět, že lidi jako jsi Ty existují.
MARCELKO, to co píšeš o sobě, je tak trochu jakoby i o mně - nakládáme si na sebe dlouho starosti a řešení problémů za druhé, vlastní doma i cizí v práci, kapka ke kapce až jednou pohár přeteče - zdravý kompromis je strašně důležitý - udělej něco jen a jen pro sebe - každý den aspoň jednu drobnost ...
MILUNKO, přípravy vrcholí ?
LUBOŠI, zdravím Tě, stejně tak Petra pokud čte, ahoj Kollerko, kdykoliv si budeš chtít pokecat, neváhej a brnkni a drž se !! Zdravím všechny - Lili, Martas, Páju, Lindu, Anetku, Katkuvosu, Toni, Kristalku, Silvu a všechny ostatní - Romana.
        Předchozí   1 .. 177178179180181182183 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.