Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Malířka, 11.06.2008 22:03:17, IP: ***.***.60.43, #52746
Pěkný večer :-)))
Ahoj Honzo, příjemně jsi mě překvapil, že ses ozval. Nojo, D je běh na dlouhou trať, ale upřímně, která jiná nemoc, kromě třeba virózy se dá úplně vyléčit? My máme aspoň v pořádku tělo, i když duše trpí. Blbá útěcha, že jo? Ale je to tak, nehrozí nám umírání v bolestech a nemusíme se bát, že se třeba nepodaří nějaká operace... Honzo, pozdravuj, Alku, vzpomínám na ni a přeju jí hodně zdraví! Tobě taky, to je samozřejmý :-))) Hele, já čudím normálně a vůbec si to nevyčítám. Někdy mám dny, kdy funguju jenom díky kafi a tabáčku, protože, co bych z toho života měla, kdybych si nedala ani to kafčo a k němu dlouhý kouř :-) Nevyčítej si to taky, ale naopak si to vychutnej. Výčitky nejsou opravdu na místě.
Georgi, jsem ráda, že ses "ukázal" mezi námi a jakž takž funguješ! Taky na tebe myslím a držím ti palce, aby ses uzdravoval, cítil se líp a líp a aby se ti dařilo ve studiu i v práci při natáčení filmu a ostatních činnostech s tím spojených :-))) Těším se, až půjde tvůj film v kinech a budu se vytahovat, že ho natočil kluk, kterého "znám"! Úsměv!!! :-)))))))))))))))))))))))
Co se týká alkoholu při AD, já to taky četla v letáku, ale MUDr. mě nevarovala, takže si dávám skoro každý večer vinný střik a třeba včera jsem dostala chuť na pivko, tak jsem si dopřála malou plzeň a nic mi nebylo. Snad bys taky při oslavě mohl slabý vinný střik aspoň na přípitek :-) Ale na každého může alkohol fungovat jinak, musíš si to vyzkoušet. S Lili si mailuju a teď se mi taky pár dní neozvala, má prý nastoupit nějakou novou terapii, takže by ti mohla i něco doporučit, pokud bys měl zájem. Jo, myslím, že mi Petr včera psal, že se učí na zkoušky. Georgíno, opatruj se, taky se snaž trochu odpočívat a přeju ti hodně štěstí při zkoušce!!!
Silvuš, klidně se vykecávej ze svých problémů, protože o tom to tady je a taky víc hlav, víc ví. Až se vyhrabeš z nejhoršího, budeš taky moci někomu novému tady u nás poradit a podělit se se svými zkušenostmi. Ze začátku jsme sem všichni psali o pomoc, hledali jsme ji, kde se dalo a postupem času už jsme natolik silní, že jsme schopní poradit :-) A Romaně můžeš stoprocentně věřit, když napsala, že s vysazení neurolu neměla problémy. Ale v potaz se musí vzít i skutečnost, že jsme každý jiný, takže opatrnost není nikdy na škodu. Přeju ti, Silvinko, abys zvládla náročný příští pracovní týden. V pátek se o lécích poraď s doktorem, svěř se s obavou před neurolem a zeptej se na možnost změny AD. Doufám, že se s postupem času budou tvoje pocity navracet k příjemným, k pohodě, klidu, spokojenosti a hlavně ke zdraví, jako ostatně u většiny pisálků na naší diskuzi. Hodně trpělivosti a síly :-)))
Romí, koukám, že u tebe v práci je to stará "klasika". Poražený alespoň kope kolem sebe... Přeju ti hodně elánu, abys to zvládla a věřím, že se v novém zaměstnání najdeš a bude tě těšit. Jestli se to podaří a já věřím, že ano a moc ti to přeju, myslíš, že poděkuješ z části i Černé dámě, že ses takto rozhodla?

Každá sebevražda je velmi bolestivá a to nejen pro toho, kdo ji dokoná, ale i pro spoustu lidí kolem tebe, nejvíce matku, otce, sourozence, babičku, dědu, ale možná i desítky dalších lidí, které třeba ani neznáš. Nejvíc ublížíš právě rodině, ale i třeba učitelům, spolužákům, kamarádům a taky, nenávratně a fatálně sobě! Každá sebevražda je velmi přísně a tvrdě potrestána :-(((

Jaké bude zítra počasí? Nemuselo by pršet a taky by nemuselo být příliš horko. Teď je docela fajn chladno, obloha šedne, hvězdy jsou schované za oblaky... Krásně se vyspěte, odpočiňte si po náročném dnu, načerpejte síly a ať se vám zdají jen nádherné sny :-))) Jo a napište! Je moc fajn, když se člověk připojí a má co číst a na co odpovídat. Nutí nás to k zamyšlení, zmobilizujeme síly, dáme hlavy dohromady a pokaždé něco smysluplného vymyslíme :-)
Baruskita, 12.06.2008 5:22:10, IP: ***.***.84.240, #52763
Ahoj Nino, moc dekuju za pozdrav! Taky Te moc zdravim a preju aby jsi byla stastna a mela kolem sebe lidi kteri te v tom nenechaji! I kdyz pro ostatni kdo v zivote nemel deprese nebude nikdy rozumet protoze si to neprozil at je to rodina, pritel, kamaradka nebo manzel. Alespn ten usmev a objeti pomuze! Drz se ! Opatruj se Barca
Baruskita, 12.06.2008 5:37:16, IP: ***.***.84.240, #52764
Ahoj koceno Malirko,taky se myslim ze to neni zase az tak zly kdyz resi nase problemy jen pres internet. Vcera jsem mela moji prvni pracovni smenu. Nastoupila jsem v obchodnim dome jako pokladni a asistenka na vyvolavani fotek. Hned me postavili k pokladne a bylo to, Byla jsem nervni a jeste nez jsem sla jsem si vzala alespon pulku neurolu 0,5mg. Normalne ho beru jen rano a to vzdy pulku spolecne s AD.Nekterym zakaznikum jsem jeste poradne nerozumela,tak jsem se musela ptat dvakrat atd, specialne kdyz tam nekdo prijde a chce vratit penize za neco co koupil a bylo to otevrene a ze on si toho nevsiml. Tady v USA se da vratit uplne vsechno, vcetne pouzite kosmetiky,Zitra mam druhou smenu tak uvidime.
Pak jsem se vcera vzbudila a proste z niceho nic jsem zacala manzela libat , manzel byl rad, meli jsme krasny sex po dlouhe dobe zase, ale rano jsem si nic nepamatovala, myslela jsem ze to byl sen. AD me delaji hrozne zmatenou. Byla jsem docela z toho smutna ze jsem si nepamatovala zivou skutecnost ze jsme se opravdu milovali. Stve me to. Tomu tvymu, jestli budes mit alespon trosku naladu se pomazlit a nebo postupne se s pritelem pomilovat naznac mu to neboj se, zprvu si asi bude myslet ze to delas kvuli nemu aby jsi ho udelala stasnym ale opravdu mu ukaz dobrou naladu a jdi za nim. Jestli to nepujde poprve, nevzdavej to a zkusej to dal, Ja jsem to tak taky delala jen kdyz se citila trosku lip jsme meli alespon oralni sex, to taky spatny. Pak se nebude cicit tak sam a odstrceny. Tak drzim pesticky! Opatruj se ! Barca
Baruskita, 12.06.2008 5:51:56, IP: ***.***.84.240, #52765
Ahoj Silvy, jsem moc rada, ze jsi mi napsala.S tim neurolem ,ten by se mel brat jen do te doby nez zacnou pusobit Antidepresiva, neurol slouzi vlastne k tomu aby snizoval ty neprijemne pocity at uz fizicke nebo psychickeho razu. Hned jak Antidepresiva zacnou fungovat by se melo s neurolem postupne prestavat, zacit ho pulit,treba jen tri pulky denne dva tydny, pak treti tyden zkusit dve pulky denne atd, postupne, ne najednou. Ja jsem si prozila velky abstak taky. Myslela jsem ze umru, Poprve jsem zacala brat AD v USA asi 4 mesice a pak jsem prijela do CR a tam jsem se citila lip protoze tam mam rodinu tak jsem myslela ze budu dobra. Ale nebyla. Asi po 10 dnech jsem zacala pocitovat horko, strasne boleni a trestit hlava,potila jsem se jak kyby me vodou polivali, musela jsem nosit jen obleceni na kterych to nebylo videt, 7 dni a noci jsem nespala a chodila jsem po pokoji. Nemohla jsem nic snist a zvracela jsem denne nekolikrat, strasne me bolel zaludek a zvracela jsem i krev.Kdyz to videla mamka rekla nic jedeme do nemocnice, tak mi nechteli dat ani kapacku, byla jsem tak strasne odvodnena z toho zvraceni, behem tydne jsem mela 10 kilo dole. Poslali me domu s jednou tabletu lexaurinu. Az moje obvodacka se o me postarala, dali mi nerurol nez zajdu na kriticke centrum. Silvy kdyz to s tim neurolem nebudes nejak prehanet a pomale to snizovat ale ne ted kdy ti je porad spatne, zacni to snizovat teprve tehdy az ti bude opravdu lip treba s novymy AD, neurol se ma brat asi jen jeden rok, a pak vysazovat, vysazovat! Drz se Silvy! Budu rada kdyz mi zase napises jak se mas ! Opatruj se ! A drz se ! Pa Barca
pepe, 12.06.2008 16:37:35, IP: ***.***.255.110, #52829
Ahoj všem.Mně můj lékař napsal Cypralex na úplně něco jiného,než jsou deprese apod. stavy(jak jsou uváděny v příbalové informaci)Poprvé mi ho lékař napsal asi před dvěma lety, vždy trvalo cca 14dni, než mi bylo dobře(mezitím jsem spíš pociťovala nežádoucí účinky, co jsou uvedeny v příbalové informaci)Po době, co jsem lék vysadila, se mi má "nemoc" do půl roka vrátila.Posledně jsem vysadila začátkem září, měla jsem až do neděle 8.7. pokoj a už je to tu zas.Nyní beru Cypralex 3.den a pociťuji některé nežádoucí účinky.Doufám, že se mi to už brzy srovná.Chtěla jsem se optát Vás, co požíváte Cypralex, zda jste po nasazení měly také nežádoucí účinky, popř. jaké a za jak dlouho Vám odezněly?Díky,pepe
Halina, 12.06.2008 17:43:35, IP: ***.***.9.57, #52839
No jo zase Paříž na programu u Romany .... a to teď bude denně , než bude srpen ......prčáááá.......naše osamělá chudinka, kterou v reálku nikdo nevnímá, je tak rozhozená z toho, že bude Paříž, že to musí cpát všem .......do Paříže dnes letí kdekdo, je to levné a i naše řeznice , která je úplně blbá a nemá doma jedinou knížku....... letěla do Paříže s manželem ......a světe div se , nikde to nebylo vyvěšený ......hihi :-):-)

No Romanko, můj přítel má daleko k pražskýmu Pepíkovi, je totiž mimopražský původně a už vidím p.Pepíka jak dělá manažera v bance.....prčáááá......ale honem sis přichvátla s dalším chlubením parfémy ......tak kdy bude Paříž ??A jinak nic???To jsou docela smutné prázdniny, co??To my budem někde stále pendlovat........jistě bude zas pouť na Mácháči a také vyhlášená ve Vlašimi na Vorlině, tam také budu , potom moje milované Krkonoše, letní vonící krkonošské louky a jeden víkendík nesmím zapomenout na Boží dar .....kraj mého srdce ..... a na konci léta týden v Itálii......romantika s miláčkem ........a Romanka bude zatím sedět na forech a omílat své dva dny v Paříži donekonečna.......prčáááá:-):-)
Hihi, prčáááá Halinka, 12.06.2008 18:19:21, IP: ***.***.173.78, #52848
Někdo se chlubí prostě Paříží a manželem .... a v reálku je to tlustá osamělá blbka ..... stará k tomu.... naše prolhaná Romanka, co nemá nic a nikoho, jen depresátory na netu ...

Závidí mi mladýho a vzdělanýho přítele ... sama nemá ani na starýho dědka ...... zoufalka s její Paříží ... závidí můj bohatý život s cestováním, sexem s mladíčkem, pařbičky, debílek Romanka ...
A, 12.06.2008 18:19:55, IP: ***.***.197.235, #52849
Ježíš to je nuda,jak to pořád omíláš dokola tu Romanu.Ty se taky furt opakuješ tak proč to vyčítáš jí?
putintu miláčtovi - Halinka, 12.06.2008 18:24:42, IP: ***.***.173.78, #52850
Jen dement asi nepozná, že některý příspěvky píšu a některý ne ..,. debílek se mně snaží napodobit ... prčáááá, nemůže se vzpamatovat, že pojedu do Itálie s miláčkem, viď miláčku, putintu, a ještě jednu putintu .... může se tady závistivka zcvoknout a napodobovat mně jí moc nejde, já jdu za svým miláčkem, už na mně čeká ... hééééč
Halina, 12.06.2008 18:24:55, IP: ***.***.9.57, #52851
Ten poslední jsem nebyla já .......ale ona.....zase zapoměla vyplnit levou stranu ........napodobuje mě..........ta je blbááá ..hihi

Haliná, 12.06.2008 18:28:46, IP: ***.***.9.57, #52852
A ta putinka miláčkovi Halina je také Romanka.....vidíte ten nadpis píše přesně jako ona.........ježíš to je psychopat ta Romana , co to vyvádíš ty d**ile ??Radši piš o tý Paříži, tohle je vrchol !
Luboš, 12.06.2008 18:47:15, IP: ***.***.106.66, #52859
Krásný podvečer všem mojim milým.Konečně mohu být zase s vámi,včera po bouřce vypadl internet a udlělalo mi velkou radost,že se ozvali Honza a George.Ono Honzo aspoň těch 60 je dobrejch,věř,že se to pomaličky bude zvedat a 80,to už bude výborný.Georgi,já teda moc na filmy nekoukám,protože ke svýmu stavu nemůžu akční,thielery, válečný,horory i když je fakt,že když jsem se vrátil z léčebny a byl docelo v poho,tak jsem koukl na Sametový vrahy,dneska bych se asi sesypal.Takže pro mě víc komedie,romantika,Ale od tebe.ať to bude cokoli se překonám a kouknu.
Romano,přeju ti,Aby jsi se zdárně vypořádala s končící prací a našla takovou,která odpovídá tvé inteligenci,určitě máš navíc.A máš vzorného manžela,když o tebe tak pěkně pečuje.
Malířko,to jsem teda koukal,moc zajímavý.
Život je dar,vím,že je i dětský trápení,ale všecno má nějaké řešení,svěř se mamince nebo tatínkovi,učitelovi,staršímu sourozenci a ještě jsou tady dětská krizová centra,na internetu určitě číslo najdeš.Malířka sRomanou ti to napsaly krásně.
Mějte se všichni hezky.Ahoj.Luboš.
Křemílek a Vochomůrka, 12.06.2008 18:48:38, IP: ***.***.113.254, #52861
Prosím vás, nechte už někdo zjisti toho šílence o admi. a pak odvézt do blázince. Je čím dál víc šílenější a agresivnější. Po té Romaně jde pořád jak červený pes.
Psychopat Romana Halina, 12.06.2008 18:56:57, IP: ***.***.173.78, #52862
jako že chcete nechat odvézt Romanu, našeho debílka zoufaLýho, závistivýho ve svěrací kazajce ?
To už mělo být dávno, ta sama nevyflajzne ... my ji tady nechcem .... kdy už to pochopí ... admin to vidí ....tak už zalez ty strašidlo, v reálku tě nikdo neposlouchá a doma na tebe jen kašlou, tak potřebuješ obdiv na netu ... s tvou Paříží a vůněma,,,, ty trapko, už tady nemáš co dělat .....
Halina, 12.06.2008 19:16:20, IP: ***.***.9.57, #52868
Teda Romano ty už ses úplně zbláznila .....jdi do blázince, tohle bych nikdy nenapsala ......jsi d**il ......
        Předchozí   1 .. 181182183184185186187 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.