Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kollerce od Romany, 14.06.2008 20:30:51, IP: ***.***.173.78, #53064
Milá Kollerko,

jsem ráda, že jsi napsala. Díky. Hodně věcí cítím podobně jako Ty - mám na mysli to jak vidím lidi tady na diskuzi. Ve svém životě jsem denodenně obklopená spíš lidmi jiného ražení - posedlými honbou za penězi, pohlcenými podnikáním, kariérou, soutěžícími obrazně se sousedem, kdo si koupí výkonnější terenní auto, kdo bude mít větší bazén, kdo luxusnější a exotičtější dovolenou. Přátele si už vybírám obezřetně a je jich pár, o kterých můžu opravdu říct, že můj úspěch je potěší, z mojí prohry se neradují - víš co se říká - mnohé lidi naštveš už jen svou dobrou náladou. V souvislosti se svým povoláním jsem často nucena dělat vrbu a naslouchat povídání o problémech druhých - svoje jsem vlastně vypsala až na těchto stránkách. Nechci, aby to znělo nadneseně, ale mně opravdu poslední měsíce hrozně posiluje vědomí, že jsou na světě lidi jako Ty, Malířka, Petr, Nina, Linda, Toni, Luboš, a mohla bych jmenovat dál - neznám je reálně, ale jsem ráda za jejich existenci, jsem ráda, že o nich vím - že někteří blíž, jiní dál od mého domova prostě žijí, dýchají, perou se s problémy, zvládají neskutečně hodně a jsou tak silní a dobří, že z bojů vycházejí posílení ... je dobře, že jste a že o vás vím. Dokud jsou takoví lidi jako vy, není ještě s naším světem tak zle.
Už tady o mně jedna paní napsala, že pořád na těchto stránkách někomu vyznávám lásku a kompenzuju si tím neexistující osobní život. Tak to není - je to úplně jednoduše tak, že jste mi blízcí, měla jsem stejné problémy a pravděpodobně se vrátí, vím, o čem se tady píše a dovedu se tady svěřit s věcmi, které neřeším s členy své rodiny, protože by prostě nepochopili - což plně chápu já ... miluju svou rodinu a přesto tady mnohdy najdu úlevu, pochopení, slova k zamyšlení, pocit obdivu k mnohým z vás i poznání, že problémy, které jsem viděla nedávno jako neřešitelné řeší mnozí jiní - a statečně a se silnou vůlí ... jsou pro mně vzor ... posila ...
Hezkou, klidnou, konejšivou noc Tobě a všem ostatním - a pěkné ráno ... Měj se hezky .. Romana
Marcela, 15.06.2008 17:51:21, IP: ***.***.176.2, #53095
Zdravím všechny účastníky diskuze na téma "deprese". Myslela jsem si, že jsem silnější. Zemřela mi mamka a přesto, že rozum ví, že její odchod bylo jediné možné řešeí, kdykoliv si uvědomím, že opravdu není, jsem smutná, bez radosti, nechce se mi nic dělat, nic plánovat. Slzy jsem vyplakala, když jsem chodila za ní do nemocnice, teď už to vůbec nejde. Samozřejmě, že plním všechny úkoly, ale musím se velmi nutit. Jak dlouho takový stav trvá?
Marcela, 15.06.2008 17:52:48, IP: ***.***.176.2, #53096
Zdravím všechny účastníky diskuze na téma "deprese". Myslela jsem si, že jsem silnější. Zemřela mi mamka a přesto, že rozum ví, že její odchod bylo jediné možné řešeí, kdykoliv si uvědomím, že opravdu není, jsem smutná, bez radosti, nechce se mi nic dělat, nic plánovat. Slzy jsem vyplakala, když jsem chodila za ní do nemocnice, teď už to vůbec nejde. Samozřejmě, že plním všechny úkoly, ale musím se velmi nutit. Jak dlouho takový stav trvá?
Aneta, 15.06.2008 20:12:30, IP: ***.***.157.101, #53105
Ahoj milí přátelé,
akorát jsem se vrátila z chalupy a už jsem zapnula počítač, abych se dozvěděla, jak se máte. Manžel je na dovolené, ve čtvrtek se stavil doma (když jsem byla v práci), zapomněl si tady lístek - brýle do vody, mapy FR,IT, pas, kraťasy, .., tak si myslím, že se asi s nějakým kamarádem vypravil k moři. Samozřejmě mi nic neřekl. Určitě si dovedete představit, jak mi bylo. Má dovolenou ještě jeden týden. Snažila jsem se všechno chápat, nechat ho na pokoji a omluvit si jeho jednání depresí, ale už je toho moc. Koncem měsíce je naše letos trapný 22 výročí a moje narozeniny. Ještěže to připadlo na sobotu, aspoň tady nebudu. Vy se mějte moc hezky, já jdu chvíli uklízet. Ahoj a hezký večer!
Halina, 15.06.2008 20:13:14, IP: ***.***.9.57, #53106
No a jsme doma..... Romana píše:

Ve svém životě jsem denodenně obklopená spíš lidmi jiného ražení - posedlými honbou za penězi, pohlcenými podnikáním, kariérou, soutěžícími obrazně se sousedem, kdo si koupí výkonnější terenní auto, kdo bude mít větší bazén, kdo luxusnější .....

s takovými lidmi se Romana nemůže rovnat, protože na rozdíl od nich je nakřivo i z obyčejné návštěvy Paříže, kam dnes létá každý .....tak aspoň na forech machruje, kde má pocit , že své omezené výlety udá a bude obdivována ...
Nechce se mi věřit, že je Romana tak naivní a myslí si, že pozná jaký kdo je ......každý své psaní trochu zkresluje a dost lidí tu jen sní a vymýšlí si.........např Malířka se nabeton dohodla s Petrem na Řecku a když jsem to zpochybňovala , tak se mi smáli a dopadlo to přesně, tak jak jsem říkala, Petr odjel na dovču do Tater , žádné Řecko nebude.......tady každý lže a jen si maluje svý sny a Romana také.......:-):-)
Kollerka, 15.06.2008 20:30:19, IP: ***.***.36.57, #53108
Halino,co to tu kecáš?Vždyť ty o Romaně nevíš vůbec nic.Je na rozdíl od tebe inteligentní a vzdělaná a má opravdovou milující rodinu.Jen si prošla těžkým obdobím a teď ,když je z toho venku pomáhá nám tady na diskuzi i když by nemusela.
A nechápu,proč se tak blbě navážíš do Malířky a Petra,jsou to oba skvělí lidé a moji přátelé,vůbec nevíš o co go!!!!!!!!!!!!!!!
Byla jsem vždycky mírná ve svých výrazech,ale už to ztěží můžu vydržet abych ti neodpověděla něco hodně sprostého.Zamysli se nad sebou,dávám ti ještě jednu šanci abys odtud konečně vypadla a nechala nás na pokoji.Svým způsobem mně je tě líto,myslím si pořád,že jsi nešťastný a hodně nemocný člověk.
P.S.To ,že píši ,když tě oslovuji malé písmeno ,to není gramatická chyba,ale záměr!To jen pro jistotu,abys pochopila.!!!!!!!!!!!!!!
Kollerka, 15.06.2008 20:39:53, IP: ***.***.36.57, #53111
Ahoj Marcelko,
vítám Tě u nás na našich stránkách.Je mi moc líto,že Ti musím napsat,že se se smrtí matky možná nevyrovnáš nikdy,ale je velkou pravdou,že čas vše zahojí a otupí.
Mně maminka zemřela před 29lety a dodnes jsem se s tím úplně nevyrovnala.
Víš ,život prý nám naloží jen tolik co dokážeme unést a Myslím,že to byla Malířka,kdo mi napsal ,že život zkouší právě ty,kteří jsou toho hodni.Nevím o Tobě skoro nic,jen vím,že trpíš a já Ti můžu jen napsat to,že s tebou cítím a vím jaké to je.
Neboj se a napiš nám sem všechno,co cítíš a prožíváš a věř tomu,že zde najdeš skutečně skvělé lidičky,kteří se Ti budou snažit pomoci.
Tak zatím vydrž a věř,že čas dokáže dělat zázraky.
Kollerka, 15.06.2008 20:52:33, IP: ***.***.36.57, #53112
takže všem,mimo velké paní H
Nějak jste se odmlčeli všichni a jen doufám,že je to proto,že jste si užívali víkenkdu.
Nechtěla jsem sem ani psát,že mi není moc dobře,ale nakonec mi to nedalo a místo sledování zápasu našich s Tureckem přece jen píšu.
Zdravím tímto všechny milé lidičky.
Marcelku se zvířátky,Milunku nevěstu,Malířku osobu mně velmi blízkou a milou,Romču,před kterou se skláním,Ninušku od ktré čerpám její zkušenosti a rady,Petra,který umí psát pěkné příspěvky,Luboše,chlapa jakého bych si přála,Anetku,které moc držím pěsti a je mi líto toho jak to momentálně je,Lindu,krásnou holku,která má kuráž,studentku Lili,milovnici koní,Alku,která se už dlouho neozvala,Toni o kterou mám starost a v neposlední řadě Honzu,který možná natočí svůj první film.
Mám vás všechny moc ráda,stali jste se součástí mého života posledních pár měsíců.
Už jsem neměla sílu sem psát,jenže se vás nemůžu jen tak lehce vzdát.Myslím na vás všechny i na ty které jsem zapomněla vyjmenovat.
Přeji vám krásnou dobrou noc plnou splněných přání!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Halina, 15.06.2008 21:05:29, IP: ***.***.9.57, #53113
Já jsem taky inteligentní a vzdělaná a na rozdíl od Romany žiju v reálu a nepotřebuju bulíkovat lidem na foru nějaký nesmysly .........jednou se uprdne v Paříži a půl roku o tom píše.......hihi.......no v reálu v jejích kruzích z ní mají prču......tam létají na dovču do Japonska , tak tady machruje na chudáky......hihi

A do Malířky se nenavážím , také nejvíc uznávám buddhismus..........ale to, že tu jen básní o určitých věcech, je pravda......když vím už předem, že do Řecka nepojedu s někým, tak to tu nebudu psát, nejsem blbá .....
A ty se rohodni blbko, jestli mi chceš sprostě nadávat nebo mě litovat ......to je dost rozdíl hihihi...........:-):-)
Marcelce a všem od Romany, 15.06.2008 21:14:48, IP: ***.***.173.78, #53115
Milá Marcelko,
teď budeš muset být hodně, hodně statečná, dopadne na Tebe ještě velký smutek - mně moje maminka plná života a lásky k němu zemřela v náruči v pouhých 59 letech, věděla oč jde od začátku, jakožto zdravotní sestra, nedávali jí moc nadějí, pořád doufala, věřila, ale byla to víra v zázrak. Zpočátku jsem fungovala jako robot, zařizovala vše potřebné, nejedla, nespala, hubla, ale fungovala jsem, po pár týdnech jsem měla krizi, problémy, všechno pomalu a dlouho hojil čas ... už je to pět let - ale prázdné místo v srdci po mamince mi nikdo a nic nezaplní ... ale Marci, dál žít se musí, máš jistě rodinu ,blízké, potřebuje Tě moc lidí ... buď statečná, první půlrok a rok je bolestný nejvíc ... vzpomínej jako já na maminku s láskou ( ta moje byla tak plná života a touhy žít, že její pomalé odcházení mi rvalo srdce ) a mysli na to, že ona by Tě chtěla vidět šťastnou, pohodovou ... napiš, pokud Ti bude úzko - vím, co prožíváš a je mi to líto - neznám Tě, ale je mi to líto, protože vím, co odchod maminky znamená pro dceru.
Hodně sil Ti přeje Romana.

Moc pozdravů mým sluníčkům Malířce a Toni a Kollerce - děvčata ten dnešní koncert mi pohladil duši, bylo to hezké, cítím se dost silná zvládat hledání práce, začít s angličtinou, pracovat - kéž mi to vydrží co nejdéle ....
KOLLERKO, myslím, že Tys pochopila, o čem jsem psala - proč Vás tu až na jednu výjimku mám moc ráda a přeju Vám jen dobré a krásné v životě, čím jste mi blízcí, proč si
Vás vážím ...
TONI - jsem ráda za dnešek, díky, napsala jsem Ti esemesku, v týdnu zavolám a ten další týden se už pravděpodobně uvidíme a vše si povíme - těším se na Tebe - opatruj se mi ...
MALÍŘKO, vím, že jsi opakovaně navštívila Řecko a řecké ostrovy se Ti líbí stejně jako mně, vím, že Petr projel mnoho řeckých ostrovů na motorce, každý cestujeme, jen někdo moc ubohý musí vše srážet, překrucovat, obviňovat ze lži - závist ? Kdoví. Ale nám je to k smíchu, i když je to politováníhodné ...
Nepsala jsi náhodou, že bys to letos možná viděla na Lefkádu ? Petrovi se tam moc líbilo ... My máme dvě varianty - Sardinie nebo Korsika, k moři jezdíme každý rok a nakřivo z toho nejsme. Je to normální a každému se třeba na Mácháči nelíbí - nebo jednou a dost.
Mějte hezkou noc děvčata ... mám Vás ráda!!
Pozdrav i Luboškovi, Petrovi, Silvě, Katcevose, Anetce - mysli holči na sebe, vyraž na dovču, nemáš to jednoduché, ale hlavu vzhůru , ...Kristalce, Martas, Lili, Nině, Lindě, Páje, Alce, Lucce, Milu, Baruš a všem, Vám všem moje sluníčka, kamarádi ... Romana.

Kollerka, 15.06.2008 21:22:28, IP: ***.***.36.57, #53119
Jak nám chceš dokázat svou vzdělanost a inteligenci.Třeba tou fotkou na (rande cz.)?s vánočním řetězem okolo krku?
Co ty víš o tom kdo jak žije a co je v reálu?Vždyť ty neumíš nic jiného než ubližovat,vymýšlet si a kopírovat něco co píšeš sama.Nevím jak to stíháš bát na několika diskuzních forech.Myslím,že sedíš celý den u počítače,dávej si pozor abys neměla tu svou p**el placatou.To už by tě ten tvůj zajíček ušáček nechtěl co?Zajímalo by mě kolik mu za to platíš a taky co on vlastně dělá celou tu dobu,zatím co ty se tady producíruješ na forech a kazíš lidem žaludky.
Jestli je pravda to,že máš postiženou dceru,neměla bys se raději věnovat jí?Trávíš tu zbytečně moc času.Jednou se ti to všechno vrátí.
Halina, 15.06.2008 21:28:28, IP: ***.***.9.57, #53123
Ale nelži trapná Romano..........dobře víš, že nepíšu o tom, že by Malířka jezdila do Řecka sama, ale o tom, že tu machrovala, že letí i s Petrem .........jak je vidět z Řecka jsou Tatry ......hihi......byla to jen bájná lhavost ......hihi

A na Mácháč jezdím často, jakoby na chatu ......mám tam známé a je to blízko, rozhodně to není moje hlavní dovča .....hihi......jak ses hned vyděsila, že si někdo bude myslet, že nikam nejedeš.....hihi....no jak říkám, pořád se jen srovnáváš a poměřuješ jinýma a tady lidem nalháváš, jaká jsi úžasná pařížanka .....přitom všude jezdíš se starým dědkem a já s mladým klučíkem a to tě žere ......protože na mladýho nemáš .........hihi......a už vůbec nemáš na ty drahý dovči, co vaší známí z golfu, tak machruješ tady .....kde se taky pochlubit, že ano ......prčáááá
Halina, 15.06.2008 21:35:31, IP: ***.***.9.57, #53124
Kollerko prober se hihi.....já mám mnohem míň příspěvků než Romana, která tu bydlí a píše kilometry a i jinde, nejen tady ......hihi....jasně že jsem vzdělaná, Romana tu uvádí jen otřepané autory , kteří patří k povinné četbě a když jsem se jí ptala na složitejší věci , tak nevěděla......o literatuře nemá vůbec přehled,ale prodá každý prd, který kde zahlídla ....moc potřebuje,abyste jí věřili, jak je sečtělá, přitom ví H...o.......hihi..

Zajíček mě chce i s mou tlustou p.........jak píšeš, mezi námi je totiž láska a né peníze, že bys mi také tak záviděla jaho lásku ??Jsi sama, co a to naštve .........hihihi
Romana Kollerce, 15.06.2008 21:48:16, IP: ***.***.173.78, #53127
Kollerko, sama vidíš - vzdělaní a inteligentní lidé nás tu oslovují blbky - vidíme, s kým máme tu čest. Ten Mácháč tady mohl padnout asi 452krát, Paříž je trnem v oku po trojím zmínění se - už mi došlo, že to je prostě nešťastný člověk.
Jsi skvělá ženská, taková z Mácháče Ti nesahá ani po ty kotníky a nezasloužila by si ani vyčistitT i zablácené boty - to by byla velká čest pro ni - vzdělanou a inteligentní paní uklízečku - nechala jsem se strhnout, protože se do |Tebe navezla ... když se naváží do mně, je mi to fuk. Malířka je obdivuhodná a z jejího psaní jsem si vzala strašně moc, s Toni se brzy uvidím, známe se z mládí, je to zlatá holka a těším se na ni a moc si vážím Niny, Lubboše , Petra, Lindy, Lili - a dalších milých lidí tady. Kollerko, měj se krásně - raduj se z toho, že jsi takovým člověkem jakým jsi, statečná holka - a že nejsi chudák žraný závistí, zlobou, plným jedu - ahoj sluníčko naší diskuze - Romča.
Haliná, 15.06.2008 21:55:59, IP: ***.***.9.57, #53129
Ty jsi ale prolhaná mrcha Romano, jak můžeš napsat, že jsem uklízečka?........Koukám, že píšeš i na jiná fora, podobný příspěvek se objevil i na ženatém..........jsi tak závistivá až to bolí, přitom sama vzdělaná nejsi vůbec, píšeš jen o dvou knihách a o Andersenovi ....debílku .....tvoje závist úplně řve do světa, já mám dvě maturity , z toho jednu na umělecké škole a přesto jsem sečtělejší, než ty s právama.....kdoví jestli, co??Ta práva to bude to samý, jako ty tvoje další lži ......prčááááá:-):-)
        Předchozí   1 .. 183184185186187188189 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.