Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Pro Jáju, 16.06.2008 16:42:37, IP: ***.***.173.78, #53253
Ne Jájo, neboj se ničeho, máš čisté svědomí - proboha, co je to za chlapa, který si přijde domů pro čisté oblečení a peníze - Ty to vypereš, vyžehlíš, vyděláš, on Ti vyčte kdeco, peníze shrábne a ještě vyřkne slova, která Tě tolik musí bolet, bodají jako šíp - to je strašlivé sobectví - nezlob se, ale s takovým chlapem se snad ani žít nedá .... možná to píšu moc otevřeně - myslím to dobře. Jsi mladá, máš život před sebou, musíš ho prožít, ne protrápit !! Po jeho boku je to o trápení - nezasloužíš si to ... Vzchop se, protože on Tě strašně moc zneužívá ... Romana.
Halina, 16.06.2008 17:26:09, IP: ***.***.9.57, #53258
To co popisuješ, Jájo už je na úrovni psychického týrání a manipulace ......on dobře ví, že na tebe tak musí a že uděláš, co on chce, vycítil to z tvých reakcí ..........jiná žena by ho dávno hnala a ty mu ještě dáváš peníze ......zdá se, že jsi v tom úplně sama a nemáš nikoho, kdo by ti otevřel oči a jsi závislá na svém tyranovi, jak to bývá.......

Kristalko, já jsem byla na skupinové terapii mockrát ......asi 10 krát a v Praze měla zoufalou, otřesnou úroveň......chodila jsem na Palatu a do Břehové a otřes.....terapeut pospával a nereagoval, lidi semleli nějaký pocity , jeden vo voze druhej vo koze a šlo se domů ..........předtím, jsem ovšem byla 6 krát v Kosmonosech a tam to bylo vyborný , opravdu jsem nic takového v životě nezažila a dodnes z toho čerpám.......v první chvíli jsem koukala jak blázen, protože lidi mluvili ve skupině 30 lidí , primáře a sester o svých nejintimnějších pocitech ......a pak se mi to začalo moc líbit.......to je škola života a mělo by to být povinné už na základce.....
Marcelce 2, 16.06.2008 17:35:26, IP: ***.***.173.78, #53260
Marci, mně je 43.
Maminka mi zemřela, když jí bylo pouhých 59 let, byla zdravotní sestra a zemřela u mně doma- chtěla to tak ona i já - budu na Tebe myslet a Ty mysli na to, že budeš muset být silná, vzchopit se a jít dál ... máš ještě hodně hezkého před sebou ... moc s Tebou soucítím a přeji Ti jen dobré a aby čas zahojil ránu v Tvé duši - Romana.
Marcela 2, 16.06.2008 17:44:28, IP: ***.***.176.2, #53261
Souhlasím s Halinou, ANO je to psychické týrání!!! A jen ty sama musíš z toho kruhu ven. Vím, jaké to je, kdy žena, která miluje, nebo milovala toho svého ztrácí soudnost a není schopna reálně uvažovat. Tyran musí nejdříve vzít ženě hrdost, ale nejdříve mu musí patřit, aby měl jistotu, že mu hned tak neodejde. Do svatby se dokáží opravdu chovat tak, že jim není možné neuvěřit. A takový se nikdy, zdůrazňuji nikdy nezmění k lepšímu. Na to zapomeň. Já jsem se tehdy neměla komu svěřit, neexistoval internet, ani žádné kruhy bezpečí. Styděla jsem se strašně moc, měla jsem dojem, že mám na čele cedulku, že jsem nemožná a neschopná si najít pořádného chlapa. A to jsem s ním ještě měla narozeného syna, přestože mi lékaři tvrdili, že nebudu mít děti. Dnes už jsou to jen vzpomínky. Proto ti radím, pokud v sobě nenajdeš sílu odejít - utrápíš se a nedej Bože onemocníš. Já mám za sebou od té doby 22 krásných let. Asi si to musíš prožít, abys sis potom vychutnala ten nový vztah, který určitě přijde. A ještě něco, myslím si, že všechno bych mu snad časem odpustila, ale když manžel po roce řekne manželce, že s ní bude mít děti až možná za 10let tak je d**il a sadista. držím palce a napiš. Marcela 2
Kristalka, 16.06.2008 18:05:22, IP: ***.***.197.235, #53265
No tak jsem ráda, že se mi nakonec ozvala kolem té terapie alespon HALINA. Dneska se tu asi řeší jiné téma-neštastné manželství. Chápu,musí to být zdrcující.

Halino,právě tu Břehovou a Palatu mi doktorka doporučovala. No tak jestli to tak bylo jak píšeš, tak to snad ani nemá cenu zkoušet. A vůbec já na to nemám odvahu říct psychologovi co mě přesně trápí a ne ještě před nějakou skupinou lidi. Asi bych se propadla hanbou!Já nevím,jak se jinak vyléčit....:-(
Halina, 16.06.2008 18:21:43, IP: ***.***.9.57, #53269
Hele já mluvím o době před 14 lety , tehdy jsem chodila na tyhle terapie , je možné že se to změnilo........ale nedávno jsem o tom mluvila se svou psycholožkou, ona je tak trochu moje kamarádka, pracovala jsem dřív u ní ......a ta mi taky říkala, že si lidi na Palatu stěžují...... a ta Břehová to bylo prašť to samý ........nejlepší jsou ty Kosmonosy a myslím taky Kroměříž, ale to jsou celý pobyty, min 6 týdnů ...........možná taky proto se tam člověk víc otevře a víc se dozví ........tam jsem zažila lidi, který měli tak těžkou depu, že nemohli pomalu chodit........úplně bez energie a za pár dní ve skupině začali mluvit a smát se ........
Kristalka, 16.06.2008 18:34:30, IP: ***.***.197.235, #53272
Dobře Kosmonosy nebo Kroměříž. Ale tohle se dozvedet muj zamestnavatel tak bych uz si tam fakt pripadala blbe.Nevim,jak bych tohle zatajovala v praci. To bych tam proste musela jit na leceni,na pobyt?No to je hrozna představa pro mě...
Jáje, 16.06.2008 18:57:59, IP: ***.***.173.78, #53279
Jájo, myslím, že z příspěvku Marcelky 2 si můžeš vzít hodně pro sebe - prožila taky trable a jak píše, dokázala se z toho vymanit a prožila řadu krásných let - zadostiučinění a satisfakci - i Ty máš právo na lásku, na hezký život - nenech si to prosím Tě sebrat .... nechci být k Tobě tvrdá, když píšeš, že svého muže pořád miluješ, ale on si nezaslouží Tvou lásku a moc nevěřím tomu, že by se mohl změnit ? Ty mu vlastně poskytuješ veškerý servis a živíš ho, pokud tomu dobře rozumím - nemohla bych si takového muže ani trochu vážit - s úctou jde láska ruku v ruce - promiň, jestli to píšu moc tvrdě, prostě to tak cítím, on Tě opravdu psychicky ničí ... Romana.
Halina, 16.06.2008 18:59:11, IP: ***.***.9.57, #53280
Hele já jsem tam taky nechtěla, přišlo mi to hrozný.....tehdy jsem měla výbornýho psychologa v Benešově, jogína .... a on mě pořád nutil a já odolávala a nakonec jsem jela a bylo to skvělý .......teď bych tam jela hned, třeba každé léto....... je to jako na dovolený, chodíte i k vodě a do kina , skupina je na zahradě a přitom se dozvíš věci, který v reálu zjištuješ pracně celý roky .....ale já už nemohu , protože mám povinnosti doma a navíc tehdy jsem byla hraniční a pak se to zvrtlo, možná by mě už nevzali .......
Kristalka, 16.06.2008 19:10:54, IP: ***.***.197.235, #53283
Hmm,zajímavý...jako dovolená:-)A jak hraniční?Jak zvrtlo?proč nevzali?
Marcela 2, 16.06.2008 19:12:49, IP: ***.***.176.2, #53284
Jájo, přečetla jsem si větu od Romany, s úctou jde láska ruku v ruce. |Je to velká pravda. Můj nynější vztah je založen především na úctě a důvěře a ta láska je tam jaksi automaticky. Vážím si svého manžela, protože, když jsem zůstala se synem sama a za "totáče" to nebylo tak moderní, jako je to dnes, přestěhovala jsem se k němu s tříletým synem (přišla jsem i o byt) neměla jsem žádné uspořené peníze (nebylo z čeho) a sebevědomí na bodu mrazu. Pomohl mi v té nejkritičtější době, protože na rozdíl od Tebe, já měla starost o vymodlené dítě. Po dvou letech jsme se vzali a jsme spolu dodnes. A když přišel jednou můj exmanžel a dal mi facku dodatečně za to, že jsem od něj odešla, vrátil mu je i s úroky a měla jsem klid. Od té doby nepřišel. Dnes už je na Pravdě Boží. vše odpuštěno. Jen jsem ti chtěla vypovědět svůj příběh. abys věděla, že nic není ztraceno. Pamatuj si že chlap si dovolí jen tolik, co mu je dovoleno. Je přímá úměra- měj se krásně a bojuj. Bojuješ za sebe!! Marcela 2
Halina, 16.06.2008 19:21:35, IP: ***.***.9.57, #53287
Zkus se domluvit s obvodákem a psychiatrem , třeba by se to dalo napsat jako lázně a nikdo nic nebude vědět....
Tohle je oddělení pro lehčí pacienty.....otevřené .......já byla hraniční osobnost ......tj.na hranici neurozy a psychozy ........a pak mi to sklouzlo do psychozy na pár let a teď už jsem hromadu let zase hraniční ,ale možná by měli řeči , kdybych se tam cpala ..........skupiny pro psychozy vypadají uplně jinak .......tam se řeší naprosto jiné věci, např . hlasy, vyhoření ... atd.......ale to se tebe netýká, tam nepatříš ...........
Marcele 2, 16.06.2008 19:29:07, IP: ***.***.173.78, #53289
Moc hezky napsáno Marcelo 2 - a podle toho, co píšeš jsi udělala včas tu jedinou správnou věc - postarala ses o štěstí svoje a hlavně svého dítěte. Mělas dítě - o to byla Tvoje situace složitější než Jájina - bylas už zodpovědná za dva životy - svůj i chlapce. A je dobře, moc dobře, že Ti osud přihrál takového chlapa, který se Tě uměl takto zastat a ochránit Tě. Přeju Ti hodně krásných let plných lásky a Jáje správné rozhodnutí a případně šťastné vykročení na novou etapu života ...... Romana.
Kristalka, 16.06.2008 19:33:23, IP: ***.***.197.235, #53291
Co jééé?? Lázně?No to není špatný nápad, ale už vidím jak se na to koukají u nás lidi v práci, že jedu do lázní. A s čímpak asi?Hraniční jsi? Musim se podivat co to presne znamena...:-)Docela obvykla diagnoza mam pocit..
Jana, 16.06.2008 19:39:17, IP: ***.***.217.5, #53296
Halino,píšeš o léčebně moc hezky,četla jsem už několikrát o tom,že to tam není nic moc.nemyslím zrovna tuhle léčebnu.Nevím už o jakou se jednalo,ale bylo to tam podle mě hrozné.Lidi si nemohli jít lehnout přes den,zamykali se pokoje,neumím si to představit,já jsem ze začátku po prášcích jen spala,slovo léčebna mi zní jako strašný sen,modlila jsem se,abych tam nemusela a Ty ted píšeš o léčebně tak hezky.Je to tím na jakém je člověk oddělení? Jana
        Předchozí   1 .. 186187188189190191192 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.