Diskuse - Deprese
Kristalka, 17.06.2008 10:34:54, IP: ***.***.197.235, #53375Jájo, to co jsi napsala ted naposled, to je hrozný. To uplně bije do očí, jak on tě využívá. Prosím tě přece si takovýho člověka nemužeš vážit a pokud s ním budeš, spadnes na jeho uroven a to přece nemužeš chtít. Važ si sama sebe. A odejdi. To že píše takové věci jiným ženským to je přece absurdní at se nudí jakkoliv, at jde pracovat...no já už k tomu asi víc slov nemám.Přeji at se rozhodneš co nejrychleji.Ahoj
Iva, 17.06.2008 10:42:08, IP: ***.***.28.176, #53376No to je ale vážně otřesný, jájo ... já sem nechodím, vyjímečně jsem nakoukla, ale tohle bije do očí, Kristalka má naprostou pravdu .... copak si ho můžeš vážit?
Kikina, 17.06.2008 10:49:49, IP: ***.***.72.18, #53378Jájino, vím přesně, co prožíváš. Ale stejně to dopadne tak, že od něj odejdeš. Tak proč ztrácíš čas ? Ty nesmíš působit jako utrápená chudinka, to on naopak do tebe ještě více kopne. Jak vidím, celá jeho rodina do tebe kope. Máš vůbec ještě nějakou hrdost ? Vím, jsou to tvrdá slova, ale takového h**zla si nezasloužíš. Umíš si vůbec představit, jak by se choval k tvým dětem, když se teď chová k tobě takhle hnusně ? Jsi šikovná ženská, umíš vydělat prachy a oni tě zdeptali až na dno. Vzpamatuj se, než to bude ještě horší. A věř mi, že bude. Pa pa.
Pro Ivu o psychoze, 17.06.2008 11:59:00, IP: ***.***.68.88, #53395Je potom dobře, když Halina, která dle svého vyjádření má diagnozu hraniční - mezi neurozou a psychozou radí na této diskuzi lidem trpícím depresí ? Její problém je jiný, nemůže tady psychotik napáchat víc zla než užitku ?
Marcela 2, 17.06.2008 12:10:36, IP: ***.***.176.2, #53401Milá Jájo, po přečtení tvých dnešních příspěvků se mi zdá, že ti vůbec nejde o to, abys od něj odešla. Nejspíš jsi asi potřebovala slyšet, že jsme na tom všechny stejně a že se nedá nic dělat, jen se vypovídat. Ale to je hrozný omyl!! Vůbec se nezabýváš tím, že bys ses eventuelně rozhodla odejít. Jen neustále píšeš, jak ho miluješ a jak to nedokážeš. Je mi také divné, jak píšeš, že nikoho nemáš, ani jeho přátele(?). Myslíš, že by rodiče nepochopili, že chceš napravit, co sis pokazila? Podle mě bys měla navštívit lékaře. Souhlasím s Kristalkou, že už nemám co dodat. Je to možná ode mě tvrdé, ale vyplývá to z mé životní zkušenosti. Když nic neuděláš, budeš si sama sebe pěstovat jako největší chudinku a oběť na světě. Přece není možné, abys ještě po tom všem si o něm myslela, že bude někdy lepší. Nikdy už vůči tobě nebude lepší! to ti můžu podepsat. Všechny jsme za jedno a všechny jsme ti napsaly své životní zkušenosti, abychom ti otevřely oči. Ale ty je chceš mít pořád zavřené. Až je otevřeš, bude vyhráno. Jen aby to bylo co nejdříve. To ti z celého srdce přeji. Marcela2
pro JÁJU, 17.06.2008 12:26:47, IP: ***.***.68.88, #53403Jájo, je to opravdu tak, jak píšou děvčata tady - měla bys odejít co nejdřív, než bude pozdě ... co to je proboha za chlapa, za charakter ? Nechá se Tebou živit, dáváš mu veškerý servis, štve proti Tobě svou rodinu, netají se s tím, že má bokovky, práci nehledá, ženské má,protože se nudí bez práce - neuvěřitelné ... jiní chlapi v jeho věku se starají o děti, manželky na mateřské ... s takovým člověkem bys vůbec uvažovala mít dítě ? Věřit, že se změní ? Nedovedu si představit život po boku někoho takového jako je Tvůj muž - promiń - je mi upřímně líto, co musíš prožívat !! Kdybys odjela na pár týdnů na dovolenou, kdo ho nakrmí, obstará, dá mu peníze chudákovi ? Jeho rodiče a zgruntu hodná sestra ? Jájo, udělej s tím něco, než se utrápíš - on se nezmění - moc Ti držím palce a prosím - zkus si vybojovat svoje štěstí pro sebe samu - život máš jeden, neplýtvej s ním ... Romana.
Luboš, 17.06.2008 14:21:51, IP: ***.***.106.66, #53439Krásný den všem,už jsem pár dní nepsal,protože se plácám ve svých stavech,ale nedá mi,abych napsal pár slov Jáje,jestli se to vůbec dá,protože ti holky napsali všechno a ty si pořád stojíš za svým.Když nemáš děti,tak nevím na co čekáš,protože to by byl potom teprve teror,protože když chlap ženský nepomůže,tak se z ženský stane otrok a mnohokrát nemůže stíhat a nemá čas ani na sebe.A z čeho by jste žily,z mateřský?A ještě bych věřil,jak popisuješ švagrovou,že by se zachovala,jak v pohádce o plaváčkovi.Já se teď snažím pomáhat s vnoučatama,tak si to trochu opakuju,my máme tři děti.Tak běž,vysvětli všechno rodičům,určitě se u nich pro tebe kousek místa najde a on,ať si trhne nohou,ať si jde za milenkama,jestli bude nějaká ,která ho bude chtít živit.Ale musíš chtít TY!,nikdo jinej to za tebe nevyřeší.Tak se rychle odmiluj,než začnou lítat facky,kdyby jsi se mu postavila a řekla,že mu nedáš peníze.Vím,že je to s prací špatný někde,ale kdyby měl osm tisíc,tak by to pomohlo,ale věř,že by ti nedal ani korunu.Budu rád,když napíšeš,že jsi se konečně rozhodla odejít,když říkáš,že umíš bouchnout,tak bouchni,ale už se neomlouvej,jinak skončíš v blázinci a já to moc dobře znám,jak se dost chlapů zachovalo při hospitalizaci ke svým partnerkám,když byl nějaký problém v rodině,nechodily,nebo chodily opilý a dělali ostudu.Věřím,že se konečně rozhoupeš!!!!!!!!!!!!!! ahoj.Luboš.
Díky Luboši, 17.06.2008 15:33:30, IP: ***.***.68.88, #53462Jáje napsal svůj názor i mužský ze svého pohledu a napsal to - prostě klobouk dolů Luboši !!! Díky. Jáje moc držme palce, aby dokázala tenhle uzel rozetnout !!!! Romana.
Halina, 17.06.2008 15:43:57, IP: ***.***.9.57, #53466Ahoj Kristalko, ted jsem koukala na to, že oni tohle oddělení v Kosmonosech zrušili , takže zbývá ta Kroměříž , kde je kvalitní terapie a v Praze by to mělo být dobrý v Esetu ......
A tohle nejsou blázince, tam jsou třeba lidi, co přišli o práci, nebo jim někdo umřel nebo jsou po rozchodu, nebo se třeba bojí v metru .....prostě normální lidi, kteří se hůř smiřují s nějakou zátěží .......
6enatý milenec- Halina má strach, 17.06.2008 17:14:51, IP: ***.***.173.78, #53487Halina se vtírá, protože má strach, že po tom, co předvedla na seznamce vyfocená ve spodním prádle národu, na diskuzi o ženatém milenci, panice je už nadobro odvařená a je hrůzou bez sebe, že už se na žádné diskuzi neupíchne .... co by si pak počala ?
jája, 17.06.2008 20:13:45, IP: ***.***.5.10, #53527ahoj všichni.... tak nevím jestli to sem patří ale ANO...rozhodla jsem se a odcházím od něho... právě si balím věci... uff.... doufám že větší bolest v srdíčku už mě nebude čekat... tak vám všem moc moc moc děkuji a i tobě Luboši... názor chlapa mi moc pomohl. Pa Jája
Kristalka, 17.06.2008 23:04:26, IP: ***.***.197.235, #53575Ahoj Halino, já myslela že ten Eset je ta Břehová a Palata,tak jsem to pochopila od tý svý doktorky.To je něco jinýho?Ja o tom uvažuji fakt docela, tak díky za poznatky, uvidim jestli tam dokážu jít...
Marcela 2, 18.06.2008 8:25:25, IP: ***.***.223.2, #53623Milá Jájo, je to správné rozhodnutí! I když to teď nebudeš mít jednoduché (bolest v srdíčku), nenechej se zviklat. Nevstupuj 2x do stejné řeky i kdyby sliboval, že bude ten nejlepší manžel na světě. Uvidíš, že budeš na sebe pyšná. Každému se v životě stane, že se z nějakého důvodu ocitne na dně. Je velmi jednoduché se tam dostat. Ale ještě důležitější je se zvednout a jít za tím sluníčkem. A až budeš mít děti, tak ta láska a strach a starost o jejich budoucnost bude krásnější a silnější než to, co teď prožíváš. Ještě jednou přeji hodně vnitřní síly a buď silná! A dej info, jak to pokračuje. Ahojky.Marcela 2
ROMANA PRO JÁJU, 18.06.2008 9:04:43, IP: ***.***.68.88, #53629Jájinko, přeji Ti hodně sil a statečnosti. Tvoje rozhodnutí je jediné správné a možné a je odrazovým můstkem k Tvému krásnějšímu a plnějšímu životu, který si se svou dobrotou a citlivým srdcem plně zasloužíš !!!
Tvůj muž bude zpočátku škemrat a prosit, později vyhrožovat a kopat kolem sebe, protože mu v Tvé osobě odchází živitelka a budovatelka jeho pohodlného a bezpracného života - ale Ty to ustojíš a zvládneš - věřím tomu. Hodně štěstí holčičko a když to půjde, ozvi se nám !!! Romana.
Marcela 2, 18.06.2008 9:30:28, IP: ***.***.223.2, #53630Ahoj Romanko, musím ti sdělit, že se cítím lépe. Jsem přesvědčena, žes mi moc pomohla v tu pravou chvíli a samozřejmě i ta situace s Jájou, že jsem začala myslet i na ty ostatní. Zdálo se mi o mamce, viděla jsem ve snu, jak umřela a vzápětí se na mě usmívá. Najednou mi bylo jasné, že musela vnímat vše, co jsem jí povídala a tím usměvem jako by mi chtěla sdělit, že je vše, jak má být a že je jí dobře. Lítost pominula, zůstal jen smutek, ale ten bude ve mně. To je to prázdné místo v srdci (tvoje slova). Ještě jednou díky. Důležité je, že už je pryč na beznaděj a bezmocnost, která mě tlačila k zemi. Marcela 2