Diskuse - Deprese
Halina, 21.05.2008 15:50:47, IP: ***.***.9.57, #50475 No Kopretina je Romana a sama tam za mnou přišla první ...ne já za ní......tady lidem lže a tam je jak dlaždič .........kromě toho na ženatém jsou opravdu blbky, to jim tam psalo mnoho lidí ......ale dámy je krávama vyštípaly ....a i kdybych měla na Rande nevím co , tak po tom nikomu nic není, jsem zdravá ženská a můžu si psát o sexu, jestli ty nejsi normální a už tě sex nezajímá....za to nemohu teda....to ale není normální.......a zapamatuj si, že i když mám na Rande profil, tak to neznamená že bych se snad bavila s takovými primitivy jako je čára a spol......
Já si mohu psát kam chci a Kopretina Romana za mnou neměla lézt , zavnila to sama ...........
111111111111111111111, 21.05.2008 16:02:37, IP: ***.***.217.5, #50482Halino, neodepsala jsi na otázku, kdo my??????
Halina, 21.05.2008 16:04:01, IP: ***.***.9.57, #50484Děvčata, prosím vás bavte se s tím anonymem, je tak sám....hihihi......:-):-)
Halina, 21.05.2008 16:04:07, IP: ***.***.9.57, #50485Děvčata, prosím vás bavte se s tím anonymem, je tak sám....hihihi......:-):-)
Monika, 21.05.2008 16:08:46, IP: ***.***.68.88, #50486Můžeš psát co chceš a kam chceš a zrovna tak všichni ostatní, to znamená i Čára a kopretina. Prostě každý může psát kam chce a co chce. Proč jsi třeba ty lezla za holkama na ženatého a na panikářky ? Jsi na úplně všech diskuzích a všude píšeš jak jsou všichni špatní a ty dobrá. Protože na to máš právo. Čára taky. Jen nevím, proč toto řešíš na diskuzi o depresi. Já ale odtud jdu pryč řešit normální problémy, tady nemám co dělat stejně jako ty ne. Toto je diskuze o depresi, nebudu tady obtěžovat lidi a řešit nesmysly tam, kde se řeší nemoc. Se sexem problém nemám, baví mně. Je mi 26 let a jsem krátce vdaná, takže v líbánkách.
Všem tady přeji hodně zdraví, klidu, pevné nervy, sílu a pohodu. nepíšu nashledanou, protože se sem nevrátím - jen mějte se hezky a ať je vám brzy lépe. Monika.
Marcela, 21.05.2008 16:17:59, IP: ***.***.109.12, #50489No, koukám, že tady zase je pěknej mazec ach jo, kdy se to tu začně zase týkat depresí a ne jenom té nesmrtelné Haliny?
TONI, 21.05.2008 16:44:24, IP: ***.***.64.186, #50495Je mi zle a bojim se to napsat.stejne se tu ted zase řeší blbosti-prominte TONI
Romance a ostatním, 21.05.2008 16:59:18, IP: ***.***.197.235, #50499Ahoj milá Romanko a ostatní milé duše. Mám se pořád stejně. Dnes jsem poprvé strávila vyčerpávající čas u pana psychologa. Trvalo to 3,5 hodiny. To jsem nečekala.Vůbec z toho nemam dobry pocit.Moje obavy se potvrdily. Byl to starej chlap, ktery se mi moc nelibil a dobry pocit z nej jsem postradala.Pripadala jsem si trapne a stydela jsem se.Moc jednoduchy to se mnou nemel. Musel se me dost ptat, tahal to docela ze me.Dával mi nějaký pošahaný obrázky ve kterých jsem nic neviděla. To mi bylo fakt nepříjemný.Asi nemám žádnou fantazii.Navíc tam kouřil a ani neotevřel okno,takže po třech hodinách jsem měla žížen,chtělo se mi na wc a bylo mi špatně z toho kouře.A on si myslí,že budu pokračovat u něho s psychoterapii. Jenže já bych raději nějakou paní. Jenže při představě že bych u ní musela absolvovat to same co u nej, tak se mi akorat pritezuje. Navic mi pripada,ze mi to nic nedalo. Nijak se neulevilo. Jak se vyrovnat s rozchodem mi nikdo neporadil. Ale asi jsem se na to mela primo zeptat.Co by mi asi tak rekl?Hm...Jen to bylo dobry v tom, ze me poslal primo za psychoterapeutičkou a ta mi napsala rovnou lek: Wellbutrin.....Jenže i sám ten psycholog řekl, že léky mi vyloženě mé trápení nevyřeší, protože nemám depresi jen tak, ale mám k ní duvod a ten lék neléčí..Tak tohle byla má první návštěva u psychologa.A vidím to dost skepticky....:-(((
Kristalka, 21.05.2008 17:44:17, IP: ***.***.197.235, #50507Zapomněla jsem se podepsat:-( O psychologovi jsem psala já...Kristalka
Kristalka, 21.05.2008 17:46:38, IP: ***.***.197.235, #50508Toni me je taky nanic.Včera mi taky bylo a taky se mi to ani nechtělo psát...
Malířka, 21.05.2008 18:09:08, IP: ***.***.60.43, #50510Holky, mě je taky nějak bídněji, asi to bude změnou počasí.
Teď jsem si odběhla ke kalendáři a je mi to jasné: včera byl Měsíc v úplňku, a to se mi vždycky přitíží. Působí asi 4 dny, takže se nám v pátek určitě uleví!!! Mě taky zhoršuje stav PMS, zkrátka hormony a úplněk je ten "pravý koktejl" na depresi. Takže se držte, kamarádky a věřte, že bude líp :-)))
Malířka, 21.05.2008 18:20:12, IP: ***.***.60.43, #50511Romí, Toni ti nemůže poslat mail a já taky ne, máš prý plnou schránku (přišla mi odpověď operátora). Já jsem to odeslala na VV, snad mi rozumíš.
Luboš, 21.05.2008 19:54:50, IP: ***.***.106.66, #50517Kristalko,to se mi zdá strašně moc dlouhý 3,5 hodiny tak dlouho mozek nevydrží být v depresi v koncentraci a že ti tam kouřil,to je děs,to ti nenabídl ani nic k pití?A když ti byl nesympatickej,tak hledej dál,spíš bych řekl nějakýho mladšího,oni ti starší už to berou jako takovou rutinu,já si taky myslím,že ti v tvém případě jenom léky nepomohou,potřebuješ si povídat co tě tíží,ale musí ti opravdu ten člověk sedět,třeba ti radím blbě,nevím.Wellbutrin jsem taky brával,teď ho bere Petr a je s ním spokojenej,tak ti přeju,aby ti taky pomohl.
Zdravím všechny a přeju dobrou noc.Ahoj.Luboš
Silva, 21.05.2008 19:58:16, IP: ***.***.113.254, #50519Romanko a Malířko, ani nevíte jak moc mě pohladily vaše přátelské příspěvky. Jste fajn holky. Jsem ráda, že jste napsaly o svých pocitech a mohla jsem si udělat obrázek o čem to vlastně je a srovnat.Taky jste si holky užily svoje. Romi, věřím, že ta smrt maminky ti tohle mohla vyvolat.Je to fakt děsné utrpení, když bolí takhle duše. Manžel , když vidí nějakoho pstiženého, tak mi říká- co bys dělala kdybys taky neměla nohu? A já se nechci rouhat ale říkám mu, že takový člověk může být i šťastnější a raději na světě jak já.
Dnes jsem nevydržela do půl desáté, o půl osmé se o mě začala pokoušet panika a tak jsem musela zobnout Neurol už dřív. Tak doufám, že mi to do spaní vydrží. Mám totiž hrůzu z návyku, máme to v rodině.
Holky pro dnešek končím, není mi nic moc. Někdy vám napíši čím vším jsem si od dětství prošla a co mě asi dostalo, i když teď bych mohla žít pohodový život, mám dobré zázemí, práci atd. A zase přijde tohle sviňstvo.
Tak se mějte dobře a přeji vám dobrou noc. Však víte, že já chodím spát se slepicemi. A pak zase to ráno ach jo!!!!!!!!!!
Silva, 21.05.2008 20:03:37, IP: ***.***.113.254, #50522A ještě jsem chtěla napsat-co to tu máte za fantoma? Divím se všem, že na takové bludy reagují, je to pod úroveň.
Tak pá, zítra se ozvu!