Diskuse - Deprese
Petr-adrenalin-Romís, 14.05.2008 18:36:13, IP: ***.***.173.78, #49269Péťo, ahoj, snad nebude malér a šéfka všemocná mi nesprdne - mám vyžehleno a kuřecí je v troubě na zapečení ve speciální omáčce - měla jsem tušáka, žes stihl napsat - a ono joo ... jako vždycky hezký počtení a koníčků máš vrchovatě. Zdá se mi, že jsi trochu adrenalinový typ ... nebo víc než trochu ? Pokud budeš vidět vrchol mého adrenalinu, naše milá a spolehlivá spojka Malířka Ti pošle fotky ze Sázavy na raftu, kde jištěna vodáckou vestou a posilněna slivovicí " vod nás z Morave" - pozor - mám vypálenou i třicetiletou a na velikonoce loni se po ní u nás zbořili i zkušení norci ( Norek je notorik, nevím, v kterých krajích se norek všude používá ) mám před každým jezem hysterický pohled v oku a srdce ve spoďárách ... butelku se slivovicí mi pověsili na krk ostatní, možná, že kdybych se fakt topila skočil by některý milovník švestkového propalovače jícnu pro mně do vody ...
Ty máš rád Čajkovského b-moll ? Já taky. Často si pouštím Armstronga. Mám ale ráda v podstatě vše kromě dechovky a tak klidně snesu i rap, ale nemusím techno, to bušení do mozku mně k srdci nepřirostlo. A líbí se mi moc Barcarola z Hoffmanových povídek - to je Offenbach. A když opravdu vážnou - pak Bach, ale pozor - Bachovy skladby jsou nijaké, ale jedna je úžasná - Air ( Vzduch ) - ten si nechám zahrát na své kremaci a k tomu píseň Až mně andělé povolají k sobě - i když ta se pro ženskou moc nehodí ....
No, tak víš co mám ráda - svou rodinu nejvíc, fenku taky, svou práci trochu míň, konvalinky, dobré jídlo, babské likéry tlamolepy, dobré filmy, hudbu, knížky, lyže, sjíždění vody, chalupaření, cestování, tiramisu, bifteky, smradlavé sýry, červené víno, když mně někdo masíruje paty, vůni čerstvě pokosené trávy, hvězdnatou oblohu v zimě, velkorysé a tolerantní lidi, dotyk pokožky miminek, tanec, když to není tango nebo mazurka, břízy, lekníny, hory, moře, Waltariho, Andersenovy pohádky, i když jsou prapodivně smutné, modrou barvu, jízdu autem - rychlou, Undsetovou, oheň v krbu, slané mandle, inteligentní chlapy, vás, co sem píšete s jednou jedinou výjimkou ...... příště si můžem napsat co rádi nemáme.
Jo Petře a dík, že jsi mi zase upevnil fajn náladu - Ty máš prostě nějaký dar .... Jdu vypnout troubu, krásný zbytek dne !! Romana - Romís ..... Romísek ?
11111, 14.05.2008 18:41:27, IP: ***.***.217.5, #49271Dobrý den všem, sem Halina.Musím se vám kapku představit.Podle mě soucitnější osobu nenajdete, jsem hodná, chytrá a empatická.Tady na netu dávám pozor na všechny lidi.Jak se mi něco nelíbí, tak začnu používat trošku ostřejší slova ,ale jinak jsem moc fajn.Vůbec mi nejde na rozum jak je možné, že mě nikde nechtěj????Já která se snažím každému pomoct sem tady zneuznaná.Nevěrným ženám otvírám oči, aby viděly jak sou zlé a špatné.Na depresi radím, že svou lenost maj překonat a šup do práce.Na nedostatku orgasmu líčím svoje úspěch v onanii a stejně si mě nikde neváží.Nechápu to!!!!Přece nemůžou bejt lidi tak zabedněný, aby nechápali moje kvality???Dokonce sem ochotná i upozornit na všechny pravopisné chyby, které tu někdo udělá.Mé chyby nejsou chybama, ale překlepem.Jste tu lidi divní a proto tu budu neustále hlídkovat a radit vám.Když si nedáte poradit, tak zvolím silnější slova, ale doufám, že víte jak moc jsem hodná a milá a pochopíte jak to s vámi dobře myslím.Jen jedno nestrpím.Nikdo, ale opravdu nikdo se nesmí choavt jako já.To se pak rozčílím a beru to jako urážku.Nikde se nezminujte o tom, že sem úchylná starší ženská, která má ráda jan mladé masíčko.Dokonce ho preferuji natolik, že sem ochotná za mladíky platit.Nevadí mi to a očekávám veškerou toleranci k gigolovi co ho mám doma.Namlouvám si, že to je láska a tak nechci slyšet ani slovo, že bych za něj platit neměla.Co se týče mých visících prsou, tak těch si taky nevšímejte, hraju si na mladé děvče a nepřipustím si pohled do zrcadla.Kila navíc sou má přednost a proto si vyprošuju, na ně narážky.Chovejte se všichni podle představ, které mám já a souhlaste se mnou!!!To není prosba,to je ROZKAZ!Pokud někdo máte titul,tak se nevytahujte,nemůžu v noci spát a šíleně vám závidím,převracím se a zdá se mi o tom jak si krásně žijete a vymýšlím pro vás další pohádku o tom jak mě všichni chtějí.Vzteky zezelenám, když mě někdo prokoukne, že sem sama a celé odpoledne trávím na netu.Pak soptím vztekem a vybíjím si ho na svém postiženém dítěti,které se mi narodilo za trest za to jak sem zlá.To je ale jiná věc.Za to nemůžu!!!!!Postiženého debílka co mám doma si nevšímám a tak to neplatí,prostě není můj.Tak se všichni omluvte a chovejte se podle šablony co sem tu nastolila.Opovažte se odporovat!Potrestám vás!Já všemocná Halča!!!!
Halina, 14.05.2008 18:47:50, IP: ***.***.9.57, #49273Hihihi......jéééé....to zas jsou machry machry.........chudáci depresáci, ti se tu dozví kravin, za chvíli budou znát Romanu nazpamět ..........jéééééé
No Romano, tys nečetla ani Annu Kareninu, to snad není pravda.....zase máš pětku...ty sečtělá ......a co don Cesare???Hned mi napiš, PROČ ZLHOSTEJNĚL, nebo to také nevíš??....To je vostuda i George to bude znát ....půl dne jsi hledala v Google, abys zamachrovala a přitom nevíš NIC.
Zmohla ses akorát na Andersena a na Waltariho, cože je opět Egyptan Sinuhet, kterýho jsi tu už jednou prodala .......jéééé to je prčááááá:-):-)
George , 14.05.2008 19:04:28, IP: ***.***.11.164, #49281Malířko, co se týče Y,I ... myslím, že v této oblasti nejsou žádné zásadní změny...maximálně v tom, že se občas změní nšjaká vyjmenovaná slova - jakože ty vzory vyjmenovaných slov se malinko některé obměnily, aby si to dětičky lépe pamatovaly, ale jinak vyloženě změny v psaní Y,I si myslím, že nejsou - aspoň o tom nevím...co se týče těch podstatných jmen v minulém čase, podstatná jména se přeci nečasují, nemají minulý nebo jiný čas. Nejspíš ses spletla... :)))
Co se týče toho abych atd., nevím, co tě k tomu přesně zajímá takže nevím, co ti mám k tomu říct... :))) Musíš přesněji formulovat otázku. :)))))
Co se týče MĚ, MNE, MNĚ ...to je jednoduchý ....koukej :)))
1. já
2. mě (mne)
3. mně
4. mě (mne)
5. -
6. mně
7. mnou
Takže první lekce češtiny je za námi, děkuji za pozornost ... :))))))))))))))))
Halina, 14.05.2008 19:24:48, IP: ***.***.9.57, #49289George, prosím tě vysvětli Romaně, proč don Cesare zlhostějněl.....hihi.....neví nic, ač má údajně práva, nezná dokonce ani mého milovaného Levina.......jak může člověk žít a neznat Levina??A Annu ?
Hlavně, že tu otravuje depresátory se svýma ubohýma znalostma dvou knih, které pro jistotu otočí několikrát .....jéééééé.....
Já jdu, dítě jde na referát , tak tu bu´dte hodné děti a čtěte Annu Kareninu......jsem velký ctitel ruské klasiky ......:-):-)
111111, 14.05.2008 19:28:11, IP: ***.***.217.5, #49291dement šel na referát ,Halča má pohotovost
Marcela, 14.05.2008 19:43:54, IP: ***.***.109.12, #49297Pro naší "inteligentní" HALINU.
Ano Halinko, jsem hloupá, od mé hlouposti mě odpoutávají zvířata a když o tom tak přemýšlím, máme všechna možná zvířata, krávu jsme si teda pořídit nechtěli, ale ty jsi přímo excelentní dobytek, nechceš u nás za stravu a byt, toto zvíře nahradit? Jo a zajíců tu máme plné lesy, někteří jsou přímo úchylní. Co děvče?
George, 14.05.2008 19:48:37, IP: ***.***.11.164, #49298Halino, v tomhle se nevyznám ... nevím, proč zlhostelněl a Levina taky neznám takže nemůžu v tomhle nikomu radit ... nevyznám se ve všem ...tak jako každý jen v tom, v čem se orientuji a v tom, co mě zajímá ... :)))
George, 14.05.2008 19:52:22, IP: ***.***.11.164, #49299Halino, jinak nemůžu soudit Romanu, protože mě nic neprovedla a pokud něco provedla tobě, jak říkáš, je to mezi vámi dvěma a já nemám právo do toho zasahovat takže nemůžu soudit a ty bys to měla s Romanou vyřešit a ukončit tuto negativní debatu a bavit se s ostatníma normálně. Rozumíš, prostě vy dvě si to vyřešte jednou provždy a už se nehádejte a nehádej se i s nikým jiným a popřípadě se bav s těmi, kteří ti nevadí ...nemá cenu zasahovat do ostatních rozhovorů, které se tě přeci netýkají ... :)))
11111, 14.05.2008 20:38:10, IP: ***.***.217.5, #49304HIHIHI prčááááá Halina, 14.5.2008 19:23
Dobrý den všem, sem Halina.Musím se vám kapku představit.Podle mě soucitnější osobu nenajdete, jsem hodná, chytrá a empatická.Tady na netu dávám pozor na všechny lidi.Jak se mi něco nelíbí, tak začnu používat trošku ostřejší slova ,ale jinak jsem moc fajn.Vůbec mi nejde na rozum jak je možné, že mě nikde nechtěj????Já která se snažím každému pomoct sem tady zneuznaná.Nevěrným ženám otvírám oči, aby viděly jak sou zlé a špatné.Na depresi radím, že svou lenost maj překonat a šup do práce.Na nedostatku orgasmu líčím svoje úspěch v onanii a stejně si mě nikde neváží.Nechápu to!!!!Přece nemůžou bejt lidi tak zabedněný, aby nechápali moje kvality???Dokonce sem ochotná i upozornit na všechny pravopisné chyby, které tu někdo udělá.Mé chyby nejsou chybama, ale překlepem.Jste tu lidi divní a proto tu budu neustále hlídkovat a radit vám.Když si nedáte poradit, tak zvolím silnější slova, ale doufám, že víte jak moc jsem hodná a milá a pochopíte jak to s vámi dobře myslím.Jen jedno nestrpím.Nikdo, ale opravdu nikdo se nesmí choavt jako já.To se pak rozčílím a beru to jako urážku.Nikde se nezminujte o tom, že sem úchylná starší ženská, která má ráda jan mladé masíčko.Dokonce ho preferuji natolik, že sem ochotná za mladíky platit.Nevadí mi to a očekávám veškerou toleranci k gigolovi co ho mám doma.Namlouvám si, že to je láska a tak nechci slyšet ani slovo, že bych za něj platit neměla.Co se týče mých visících prsou, tak těch si taky nevšímejte, hraju si na mladé děvče a nepřipustím si pohled do zrcadla.Kila navíc sou má přednost a proto si vyprošuju, na ně narážky.Chovejte se všichni podle představ, které mám já a souhlaste se mnou!!!To není prosba,to je ROZKAZ!Pokud někdo máte titul,tak se nevytahujte,nemůžu v noci spát a šíleně vám závidím,převracím se a zdá se mi o tom jak si krásně žijete a vymýšlím pro vás další pohádku o tom jak mě všichni chtějí.Vzteky zezelenám, když mě někdo prokoukne, že sem sama a celé odpoledne trávím na netu.Pak soptím vztekem a vybíjím si ho na svém postiženém dítěti,které se mi narodilo za trest za to jak sem zlá.To je ale jiná věc.Za to nemůžu!!!!!Postiženého debílka co mám doma si nevšímám a tak to neplatí,prostě není můj.Tak se všichni omluvte a chovejte se podle šablony co sem tu nastolila.Opovažte se odporovat!Potrestám vás!Já všemocná Halča
Gabča, 14.05.2008 21:27:51, IP: ***.***.149.167, #49310Ahojte lidičky moc vás všechny zdravím u nás je zatím vše celkem v pohodě,teď je manžel trochu nervozní protože se má rozhodnout jestli půjde do práce,ještě mu udělají jedno vyšetření pro jistotu ale vypadá to že ten správný puls se zatím drží.Sice pořád bere léky i na depresi ale je to mnohem lepší.Vůbec nevím co se s váma děje,nestíhám vás číst,vzala jsem si ještě jednu práci tak toho mám plné kecky a počítač jsem neměla zapnutý už týden,ale to neznamená že na vás nemyslím,myslím na vás pořád musím si to přečíst,mějte se všichni jak jen to jde nejlíp a držím vám stále palečky vaše Gabča.
TONI, 14.05.2008 21:38:55, IP: ***.***.64.186, #49311Omlouvam se ,že nepíši-jsem uplně ko.Napíši snad zítra.zatim moc pczdravu všem.těšim se na vás-až budu o vás zase vědět.papa
George Lili, 14.05.2008 21:47:14, IP: ***.***.11.164, #49313LILI, tebe hledám, tebe potřebuji !!! :))) Máme téměř stejné problémy. Rád bych si s tebou pokecal. Ozvi se prosím!!! Kdyby byl někdo z vás v kontaktu s Lili, dejte ji prosím vědet o tom, že s ní potřebuji mluvit, děkujiiii !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Halina, 14.05.2008 21:53:37, IP: ***.***.9.57, #49314No počkej George, mně taky ani jedna z mileneck ženáčů nic neudělala a stejně se mi nelíbí, že se tam celý dny chlubily, jak vyzrály na manžela a pořídily si s milencem dítě a on ho živí ............když někdo utýrá zvíře před tvýma očima, tak nic neudělal tobě jo??Představ si, že mě jo.....
A jestli Romana tady píše citlivku a tam mi vyčítala visící kozy a otřesně mě urážela.......tak neni normální........je to přetvářka a lhaní a když s ní pojedeš na výlet, tak tě nechá v maléru, když se něco přihodí, protože je lhářka.
Jen mě udivuje Marcelo, že ti ta zvířátka nepomáhají ......já dostanu denně ráno od své kočky spoustu pusinek, je to krásné probuzení , někdy i na mně spí a sálá krásnou hřejivou energiíí, je tak chytrá a citlivá , heboučká, je to spíš ČLOVĚK .......ale fakt je , že u těžkých stavů asi zvířecí energie nezabírá .......já to znám, dělala jsem všechno možné, autogenní tréning, jógu, autosugesci, meditaci, relaxaci, saunu, cvičila jsem , psychoterapie, otevřené oddělení, uzavřené oddělení ..... a nakonec jsem dostala jeden 50 mg Dogmatilek denně a od tý doby si žiju krásnej život.:-):-)
Lili, 14.05.2008 22:11:34, IP: ***.***.27.254, #49318George, pošli mi na sebe mejl napíšu Ti