Diskuse - Deprese
petr, 14.05.2008 15:28:49, IP: ***.***.211.194, #49229Pěkný den.
Mám takový nápad.Nikdo ať se nepodepisuje, protože "naši" se od těch druhých poznají zcela jistě! Rád bych, aby mě ti co já je nejmenuji, klidně ve svých příspěvcích vynechali . Pokud jim to nepůjde, ať tak činí dál,ale na jiných stránkách. Mám o nich po dnešku ještě vyhraněnější názor. Nebýt chybky v názvu divadla, nekopírovat cizí příspěvky, nenadávat a neposmívat se lidem, stejně tak z nich dělat něco co nejsou, nemají někteří na diskuzi do čeho píchnout.Nejmenuji jak někdo. No a pokud si tady chcete někteří vyřizovat "účty", které jste nevyřídili (sice asi ženské, ale podle těch mailů se to těžko pozná, možná sem tam nějaký dlaždič. Tímto se skoro všem dlaždičům omlouvám :-) ), tak by bylo již zcela záhodno , abyste se jedna vedle druhé přestěhovaly na vašeho Ženatého, tady na vaše sprosté výlevy není nikdo v nejmenším zvědavý. A to, že někdo napíše takové děsy o Romaně, pakxe naváží do Malířky ohledně dvou druhů krápníků a ze mě udělá člověka zaujatého sebe samým... O člověku, který tohle píše mám po dnešku zcela jasno.Krásné Romčiny maily píše psychopatka.Navážet se do někoho kvůli krápníkům, ještěv případě, kdy sama dotyčná,( možná ve škole zrovna marodila), neví , že krápníků jsou druhy tři a nikoliv dva. O mně, který sem přišel možná nějaké rady a zkušenosti předat napsat , že Petr je zahleděný do sebe... Tyhle tři příklady mi stačí a obraz o člověku , který je píše, mám fakt jasno. Pokud to jen trochu půjde, ať dotyčná úplně zapomene na nějakého Petra....nejlíp i na Romanu, Malířku, Milunu, Kollerku, Lindu taky... ostatně ten ranní "výlev" pro Lindu jsem přesně odhadl, když jsem si přečetl včerejší vzkazy. Naprosto průhledná, úskočná, zlá, zavistivá , nepřející a podlá osoba. Je mně ve své "samolibosti" sice líto času,který trávím tímto mailem, ale dívat se jak si někdo otírá ústa o mé přátele tolerovat teda nebudu. Dotyčnou, nebo dotyčné bych tímto naposledy požádal, zdali by se mohli přesunout na diskuzi, kde si vaše přisprostlé výlevy můžete posílat nonstop. My tady nejsme proto, abychom je byť přeskakovali nebo se jim vyhýbali. Tato diskuze je o Depresi, nikoli demenci, vulgaritě a podobných neduzích. Pokud někdo bude cítit potřebu i před 22hod. nahlédnout do slovníků pro otrlé, zajisté navštíví podobné stránky nebo přímo ty, na které byste se mohli již přesunout. Nebudu psát díky, že se přesunete, protože máte být jinde a ne tady. Takže, laskavě se přesuňte kamkoliv kromě Deprese... Vaše vulgární příspěvky doslova nejsou dobré pro zdraví některých lidí, kteří to nemají již tak v současné době jednoduché. A to abyste jim tohle břímě ještě ztěžovali, to si oni ,myslím, nezaslouží.
Všem pohodový den přeje petr
111111111111, 14.05.2008 15:33:31, IP: ***.***.217.5, #49230Děvčata,
Halina je nešťastný člověk, kterého postihlo hodně životních nezdarů. To může pokřivit charakter. Pokud je někomu ublíženo, začne ubližovat taky. Halina nemá ráda, když je někdo hezký, mladý, úspěšný, má lásku, manželství, koníčky nebo spořádanou rodinu. Ne, že to nemá ráda, ona to nesnáší.
Sama se ve skutečnosti nemá čím pochlubit. Pokud někdo troubí neustále do světa, že má mladého milence, jezdí na Mácháč, chodí po cukrárnách a restauracích, pije baccardi a jí lososové stejky, je politováníhodný.
Všichni jíme a pijeme, je to normální, všechny máme manžele nebo milence a Mácháč není tak vzdálená lokalita, aby si tam každý nemohl skáknout po práci se vykoupat -nebo k podobnému rybníku.
Tak to tak berte, dá se pochopit vzhledem k tomu, co tu psala o své rodině, že je hodně zakomplexovaná a zkusme ji aspoň částečně chápat. Zlý život - zlý člověk ...
I když je to hodně těžké -
Halina píše na všechny diskuze a to pod jinými jmény - kromě Halina taky pod jménem Petr, Mirka, Romana - na jiné diskuzi a sem psala např. pod jménem Nina.
I to svědčí o charakteru.
Hodně štěstí holky
Nině Romana, 14.05.2008 15:36:18, IP: ***.***.68.88, #49231Ninuško, díky za povzbuzení, synova puberta je poměrně náročná na mou psychiku, ale věřím, že bude líp. V jádru to není špatný kluk, ale je to lenoch k pohledání a je - jako mnozí puberťáci - dost sobecký a zvyklý na servis od mámy a sponzoring a pochopení od táty. Snad se to postupem času zlepší. Budu moc ráda, pokud dostaneš na mně kontakt, i Kollerka a Petr - od Malířky. Pokud budu mít Váš, ozvu se taky.
Všem tady hodně pohody - Romana.
Halina, 14.05.2008 15:36:50, IP: ***.***.9.57, #49232Já se nebudu nikam přesouivat Petře ........za mnou lezla Romana jako Kopretina a ty si to můžeš snadno ověřit u admina........tím mě sem nalákala , protože lhala , na ženatém byla vulgární a tady je jak máslo......je to psychopat......:-).
Nevšimla jsem si, že bych se posmívala Malířce kvůli krápníkům, jsi tak zaujatý sám sebou, že mě prskneš klidně do Karlína a ted zas píšu někomu jinému..
Tady je diskuze a jeden z vašich lidí mě obtěžoval, tak ho tu teď komentuju........řekl si o to sám..........A za to, že za mnou lezou blbci z ženatého, nemohu, nesnesou, že jsem jim říkala že nevěra je hnus ........pro pravdu se každý zlobí.
:o((((((), 14.05.2008 15:46:28, IP: ***.***.217.5, #49234Dobrý den všem, sem Halina.Musím se vám kapku představit.Podle mě soucitnější osobu nenajdete, jsem hodná, chytrá a empatická.Tady na netu dávám pozor na všechny lidi.Jak se mi něco nelíbí, tak začnu používat trošku ostřejší slova ,ale jinak jsem moc fajn.Vůbec mi nejde na rozum jak je možné, že mě nikde nechtěj????Já která se snažím každému pomoct sem tady zneuznaná.Nevěrným ženám otvírám oči, aby viděly jak sou zlé a špatné.Na depresi radím, že svou lenost maj překonat a šup do práce.Na nedostatku orgasmu líčím svoje úspěch v onanii a stejně si mě nikde neváží.Nechápu to!!!!Přece nemůžou bejt lidi tak zabedněný, aby nechápali moje kvality???Dokonce sem ochotná i upozornit na všechny pravopisné chyby, které tu někdo udělá.Mé chyby nejsou chybama, ale překlepem.Jste tu lidi divní a proto tu budu neustále hlídkovat a radit vám.Když si nedáte poradit, tak zvolím silnější slova, ale doufám, že víte jak moc jsem hodná a milá a pochopíte jak to s vámi dobře myslím.Jen jedno nestrpím.Nikdo, ale opravdu nikdo se nesmí choavt jako já.To se pak rozčílím a beru to jako urážku.Nikde se nezminujte o tom, že sem úchylná starší ženská, která má ráda jan mladé masíčko.Dokonce ho preferuji natolik, že sem ochotná za mladíky platit.Nevadí mi to a očekávám veškerou toleranci k gigolovi co ho mám doma.Namlouvám si, že to je láska a tak nechci slyšet ani slovo, že bych za něj platit neměla.Co se týče mých visících prsou, tak těch si taky nevšímejte, hraju si na mladé děvče a nepřipustím si pohled do zrcadla.Kila navíc sou má přednost a proto si vyprošuju, na ně narážky.Chovejte se všichni podle představ, které mám já a souhlaste se mnou!!!To není prosba,to je ROZKAZ!Pokud někdo máte titul,tak se nevytahujte,nemůžu v noci spát a šíleně vám závidím,převracím se a zdá se mi o tom jak si krásně žijete a vymýšlím pro vás další pohádku o tom jak mě všichni chtějí.Vzteky zezelenám, když mě někdo prokoukne, že sem sama a celé odpoledne trávím na netu.Pak soptím vztekem a vybíjím si ho na svém postiženém dítěti,které se mi narodilo za trest za to jak sem zlá.To je ale jiná věc.Za to nemůžu!!!!!Postiženého debílka co mám doma si nevšímám a tak to neplatí,prostě není můj.Tak se všichni omluvte a chovejte se podle šablony co sem tu nastolila.Opovažte se odporovat!Potrestám vás!Já všemocná Halča!!!!
Po takovémhle člověku nemůžeš Petře chtít, aby se choval slušně.Pro ní je slušně sprosté slovo:o))))
Romana Petrovi, 14.05.2008 16:00:20, IP: ***.***.68.88, #49236Ahoj Petře - já mám dneska psavý den ... chtěla jsem Ti napsat, že jsem poprosila Malířku, aby Ti předala na mně kontakt a taky Nině, Kollerce, protože jste mi hodně blízcí ... Malířce jsem poslala číslo na můj mobil, mám k ní absolutní důvěru - i v další lidi tady.
Co podnikáš v tom krásném počasí ? Já mám volno - ale čekají mně tři hladové žaludky, jež se vrátí večer a budou čekat dobrou teplou véču - bude, zaslouží si to. A taky mně čeká kupa žehlení, zalévaní kytiček a procházky s Roxy. Čtení Tvých příspěvků má ale před vším přednost. Napíšu to asi blbě, ale ještě existují stalagnáty ( vsaď se, že za tohle budu potrestaná, protože machruju - jen sečkej malou chvíli ....).
Dnes už budeš druhý, komu po Malířce položím stejnou otázku ? Vyznáváš nějaký sport intenzivně ? Nejezdíš na vodu nebo na lyže ? Myslím, že určitě sportovat budeš a jsi taky dost cestovatel. Můžeš poslat i mně po Malířce kontakt na sebe ? Hezký den - Romana.
Halina, 14.05.2008 16:13:09, IP: ***.***.9.57, #4923915.46 jsem pochopitelně nepsala já.......doufám, že je to jasné i naší hloupé Marcelce , hihi
Vidíš vidíš Romano, to se ti v synovi vrátilo tvoje lhaní........jací rodiče takové děti......pořád tady machruješ s penězi a majetkem a pak se divíš, že máš divné dítě......to by si tak moje děti mohly dovolit mě neposlechnout !!To by zkusily jednou ........já mám vzorné děti samy od sebe, když jiné děti běhaly po nocích...... moje holky vyšívaly.........až jsem se sama divila, všechny 18 leté holky běhají zmalované a moje holka si šetří na knížku o elektronice , protože to ji zrovna baví nejvíc.V neděli jedem na výlet s dcerama a se skorozetěm........trošku se projdem a pak zase oblíbená pizzka.........už vidím tvýho syna na výletě s tebou....hihihi............"Buch" jak říká naše d**ilní Jana Abyjsme, je spravedlivý!
Jo a jak to bylo s Dominikou ??Tys to zas nečetla co??Prčááá
Halina, 14.05.2008 16:18:16, IP: ***.***.9.57, #49240Romana píše zase tak, že to vůbec nesouvisí s depkou.........je to jen oslí můstek k tomu aby mohla machrovat golfem a lyžováním......hihi....přitom ani jedno neumí, tak aspoń machry ma forech a vytahovačka ........lyže v Alpách, výhledy, golf ve Varech......snobka blbá ......:hihi, chudáci depresivní lidé:
"Dnes už budeš druhý, komu po Malířce položím stejnou otázku ? Vyznáváš nějaký sport intenzivně ? Nejezdíš na vodu nebo na lyže ? Myslím, že určitě sportovat budeš a jsi taky dost cestovatel. Můžeš poslat i mně po Malířce kontakt na sebe ? Hezký den - Romana"
Romana, 14.05.2008 16:20:26, IP: ***.***.68.88, #49241Ahojte všem - jdu vařit a žehlit - já jsem se tady teď začala u PC nahlas smát - to se mi ještě nestalo - spíš se občas přistihnu, že se pro sebe usmívám, ale tohle bylo nahlas a od srdce. Musím jít fakt něco dělat ..... pá a těším se na vaše psaní. Romana.
Malířka, 14.05.2008 16:31:37, IP: ***.***.60.43, #49245Romísku,
poslední mail jsem si teď přečeta. Tvůj kontakt a fotky s Roxy jsem už přeposlala všem, kterým jsi chtěla. Díky za mobil, napíšu ti potom svůj.
Před chvilinkou jsem domalovala obrázek pro Luboše. Byli jsme domluvení na barvách, tak jsem jeho oblíbené použila a obrázek tím pádem působí hodně vesele. Teď bude nějaký čas schnout, pak se přelakuje, opět schnout a bude hotový :-))) Pak vám můžu rozeslat jeho foto, hlavně Lubošovi, aby mi řekl, jestli ho bude chtít darovat (pokud ne, neurazím se ani trochu, ani mi to nebude líto, každý má jiný vkus).
Anetko, je mi moc líto, jak se k tobě manžel chová, ale zatím se s tím asi nedá nic dělat. Doufejme, že se dá do kupy a jeho city se vrátí. Pokud dojde vlivem dlouhodobého stresu a vyčerpání k vyhoření energie, člověk necítí vůbec nic. On to asi nikdy nezažil, tak netuší, co se s ním děje a vysvětluje si to jen ztrátou citu k tobě. Ale pořád si tak nějak myslím, že jsi pro něho jaksi nedostižná, že se před tebou stydí za to, co ho potkalo a proto odmítá pomoc, nejenom tvou. Může se třeba i obávat, že si najdeš jiného, protože on se "zbláznil". Třeba myslel i na to, že ti, jako "blázen", nechce kazit život. Já nevím, do hlavy nikomu nevlezeš, ale je to jen jedna z možností, jak porozumět motivu jeho chování.
Toni, jak ty se dneš cítíš? Přemýšlela jsi o sólo rekreaci?
Linduško, přeju ti, aby tě v práci netrápili a byli lidštější. Proč si nedojdeš na normální oběd a jen se cpeš rohlíky? Zkazíš si žaludek. Chystám se na brusle, je na to počasí a pohyb jediný mi vrací přijetelné pocity, dokonce by se snad dalo říct, že i nástin radosti.
Gerogi, opět krásně píšeš. Co se výuky správné češtiny týká, změnil se v posledních letech nějak pravopis, třeba v psaní -i, -y u podstatných jmen v minulém čase? A jak je to s "abych, abys, abyste, abychom..."? Neobtěžovalo by tě, uvést to na správnou míru? Dále si nejsem jistá v psaní -mě, -mně, když jsme to probíraly na zeddéešce, nedávala jsem pozor, nějaký spolužák mě zrovna tahal za copy.
Pěkné odpoledne přeju i všem ostatním pisálkům, ovšem, že i tichým společníkům, protože i když vás nečteme, čtete vy nás :-)))
Halina, 14.05.2008 16:37:56, IP: ***.***.9.57, #49246Už je zase tady Romana hihi........visí tu celý dny, včera dnes a zítra ......hihi.......no taky jak by néé, nic jiného nemá , jen forum plné neznámých lidí, kteří ji žerou její chlubení ....
Tak Romano, co Levin, jak ho vnímáš??Tady se chytíš , to snad budeš znát .....je pro tebe jednoznačně pozitivní ??........A Georgi ty nenapovídej....chytíme ji na švestkách, ví totiž o literatuře houby.....hihi..... nenakukuj od žehličky .........
Halina, 14.05.2008 16:42:45, IP: ***.***.9.57, #49248A co díky Malířko za vkládání ???tady se člověk nezavděčí ........hihi......:-):-)
petr, 14.05.2008 16:57:28, IP: ***.***.211.194, #49252Pěkné odpoledne ,
vidím, že pokus se mine účinkem, ale co se dá dělat. Jestli se někomu zdám samolibý, ať si to klidně myslí, je to jeho názor. Naštěstí od lidí, na kterých mi záleží, mám trošku jiné poznatky. Aby ne, když jsme byli vhozeni do jednoho pytle. :-)) Ale názor je názor. V žádném svém příspěvku jsem se nesnažil nikoho zesměšnit, tak jako to s oblibou někteří činí. Schválně jsem nejmenoval ty o kterých jsem myslel, že by se mohli přesunout jinam. Někteří se k tomu hlasí, jiní ne, také věc přístupu.
Romčo, dík za zprávu, od takových lidí si pochvaly vážím. Samo, že být hozen do jednoho pytle s Tebou, Malířkou, Milunkou apod. mně bude činit problémy pramálo. Stejně tak jako Tobě dát v šanc kůži díky stalagnátům :-)) Je jasné, že chyby, zvlášť vynechání, přidání písmen , se stávají naprosto běžně a např. my, kteří nemáme moc času v prac. procesu mail pročíst, se tomu prostě nevyhneme. Pro méně zdatné pc techniky, jedná se např o to, pokud je nastaveno automatické ukládání, může při něm dojít k eztrátě dat (myšleno písmen). Jinak ze sportů jsem dělal hlavně tenis. Sice rekreačně, ale tak 4-6hodin týdně, v zimě pak softtenis (tenis s pomalým , mechovým míčkem), posledních asi 5 roků volejbal, protože ve firmě hrajeme ligu mezi sebou. O tom, že si nestojíme špatně svědčí, že z asi 15 odborů, které u nás jsou, jsme ze 4 ročníků pospbírali 2x zlatý pohár, 1x stříbrný a 1xbronzový a z Vánočníhjo turnaje 3X stříbrný a 1x bronzový. Na to, že je nás jen 5 a jinde až 30, celkem spokojenost. Lyže sjezdovky i běžky taky, ale tyhle všechny sporty šly trochu do pozadí, protože chodit se sněžnicemi v zimě krajinou, kde chodí jen divá zvěř, jinak se do ní nesmí, přelézat spadlé laviny, stát s mačkami na nohách na prudkém svahu, přp. jít po půlmetrovém chodníčku ve 2300m , kdy na každé straně vidíš do 500m hloubky, to je teď to , co mě baví nejvíc. Když není sníh, tak u nás zmiňiövaný vojenský les, mám celkem prošlápnuté Jeseníky, rád navštěvuji taky lokality o kterých se dočtu a kde jsou třebas jen místní ale krásné zajímavosti.I když to není sport, tak na ta místa jezdím raád autem, ve kterém nechybí dobrá hudba.Ač moje oblíbená je rock-metalová hudba, včera jsem např při psaní k nám poslouchal Čajkovského Klavírní koncert (č.1 ?). Toš tak.Jinak kontekty má samozřejmě Malířka, takže Ti je zajisté poskytne. Budu jenom rád-
Jo, tímhle jsem chtěl začít. Ke kočkám, kterých jsem měl možnost shlédnout foto , zcela jistě patří i Kollerka a celá její i psí rodinka!!! Všichni sympaťáci, asi i pěkný byt, ale to jen tak z kousků fotek, mladí jsou taky bezva a pes je naprosto boží!! Lindo (i ostatatní), co na něj říkáš? Jestli jsi ho viděla? Takový menší mazel než ten Tvůj :-))
Lilly, čauky! Jaxe daří, co škola a jak vypadá Tvůj zvěřinec? Jo a kdy Ti budu moct poslat (a Ty mně) nějaké zvířecí fotky? Jsi asi jediná, na kterou nemáme kontakt :-((( Prosím, udělej s tím něco....gekon po tom určitě taky prahne :-)) Musí být suprový!!
Toni, Anno, řešíme tady takové záležitosti a tomu, kdo to potřebuje nejvíc se někdy nevěnujeme jak bychom chtěli. O tom, že by AD zabraly až v září si myslím totéž, on je to vždycky běh na dlouhou trať...tohle ale myslíme případ, kdy se AD samože užívají. Jinak by ten běh byl bezpochyby z kopce dolů a pak asi propad do propast. Z té by se lezlo dost zle, pokud by to vůbec ale bylo možné...Všichni víme, jak zlá tahle nemoc je, čím si lidé při ní procházejí . Že je to děs a hrůza, o tom nikdo z nás nepochybuje. Vám můžeme být pokud možno oporou, případně snad i rádci. Známe toho možná víc z praxe jako psych.Držím vám pěsti!! A moc na vás myslím.
Mějte se prozatím všichni fajn, provedu přesun na Základnu a k PC :-)), pokud to počasí vůbec dovolí. Je jaxi tmavo a větrno :-))
petr
Aneta, 14.05.2008 17:59:40, IP: ***.***.41.2, #49260Ahoj, děkuju Vám, tonoucí se stébla chytá, tak jsem teď na tom já. Vývoj je to smutný. O tom říct to rodičům jsem uvažovala, ale podle psychologa to nemám dělat, manžel si to dřív nepřál, teď se hodnotí, že je zdravý (stačil by Vám ho vidět) a navíc by to prý určitě obrátil proti mě, což si teda opravdu nepřeju. Už takhle si "užívám".
Hallina, 14.05.2008 18:27:04, IP: ***.***.9.57, #49266Aneto a jak víš, že má psychiatrickou diagnozu, to ti poradili tady, co???.....Prostě už mu lezeš na nervy a depky jsi měla také, někdy ten partner to neunese a chce odejít, nemusí to být žádná nemoc ....tady ti nakecaj, co chtěj a budou v tobě živit falešné naděje. Kdo mu naordinoval ty léky ??!