Diskuse - Deprese
ANETA, 14.05.2008 22:20:48, IP: ***.***.157.101, #49321Halino,já nejsem vůbec nemocná depresí, tou onemocněl můj manžel, potvrzeno přímo psychiatrem (ten mu předepsal AD) i psychologem. Já jsem "pouze" zoufalá z průběhu a projevů jeho nemoci, a protože jsem se s tím nikdy v životě nesetkala, jsem vděčná lidem tady za to, že mi pomohli nahlédnout do svých pocitů v prožívání deprese a způsobu myšlení v jejich nelehkém období a aspoň tak více pochopit. Nevím, jestli s tím máš osobní zkušenost, ale mně to srazilo na kolena, deprese nám ničí hezký vztah, bojím se co bude dál a o zdraví svého muže. Věř, že i slova útěchy mi dodají alespoň trochu síly a naděje, byť se snažím být po tom, co o D vím, pevně nohama na zemi a uvažovat velmi realisticky. Není to jednoduché, bortí se city, končí radost, společné plány, blízký člověk je najednou někdo cizí, všechno zatracuje a vidí černě, nemluví, má vyhaslý pohled, nastupuje strach co přinese další den, nikomu to nepřeju. Přece musí v Tobě být nějaký cit, tak už neútoč na všechny tady. Přeju Ti hezčí večer, než mám já.
Linda, 14.05.2008 22:27:37, IP: ***.***.215.87, #49323Malířko - dostala jsem od Petra Tvoje obrázky - sedla jsem si na zadek...jsou opravdu nááádherný - věděla jsem, že budou krásný, ale tohle jsem nečekala..jsou tak hrozně působivý..krásný..člověk si může představovat co mu to zrovna připomíná..už jenom ty barvy nádherně působí.. Ty modré jsou úžasné, ale nejvíce mě asi hřeje takový oranžovo..prostě teplý. Mohla bych dneska psát celý příspěvek jenom o nich..fakt.
Tak tohle bych nedokázala, psala jsi, že jen tak jako roztíráš barvy..tohle je normální umělecký výtvor!
Anetko - ať už to je s manželem jakkoliv, zkus před ním asi trochu vypadat jako nad věcí..protože to možná nejvíc donutí k přemýšlení, většinou to v takových chvílích bývá, že tím, jak on Ti ubližuje, protože se na Tebe vůbec neohlíží je jakoby silnější. Moc na Tebe myslím, tohle si nezasloužíš. Jsi obdivuhodná, jak mu chceš pomoci, ode mne dal manžel ruce pryč. Fuj - problém.
Je to tak hrozně těžké, jak má člověk vědět, že to co udělá nebo řekne, je to pravé?!
Ale myslm, že Ty to zvládneš :-)
Když Ti bude ouvej, napiš ..
Georgino - Tvoje lekce češtiny je super, klidně napiš vždycky nějakou poučku. Já jsem nikdy s pravopisem problémy neměla..a teď přemýšlím snad nad vším..
Milunko - klidné a šťastné přípravy na svatbu:-)
V práci jsem se dneska nezastavila..za ty 2týdny jsem poslala už před 50mailů..od rána drnčí tlf.naštěstí klienti Moraváci jsou strašně příjemní..dneska mi jedna paní doktorka povídá "zlatíčko, až to najdete, tak mi cinkněte zpátky, nic se neděje" :-)
Takže zdravím Moravu :-))
Loučím se s Vámi s včerejším přáním Petrovi - halí belí hajčičí, do pelíšku nefičí a jdu spát..:-)
Opatrujte se a doufám, že těm, kteří nemohli dneska psát - je lépe.
Opravdu vydržte!
Zdravím všechny - Romanku, Kollerku, Ninu, Marcelku,
petr, 14.05.2008 22:39:53, IP: ***.***.20.52, #49329Pěkný pozdní večer vám všem, kromě té osoby, se kterou to asi po dobrém nejde...
Georgi, přečti si pozorně, co tahle madam píše.14 dní ji nejmenuji, ona se pořád naváží. Takže již nemíním říkat obecně, ať se do nás nemontuješ: Jsi prachsprostá, nevycválaná a zlá mrcha, která lidem s D bude spílat do "chudáků depresáků"? Nazývat tyto lidi "depresátorama"?Dlouho jsem přivíral oči nad Tvýma výlevama hnusného pomlouvání a urážek.Ty si o to ale řekla sama. Klidně si tam v té svojí ubohé malosti ve svém d**ilním mozečku zatrhni Petra k Romaně, Miluně a ostatním, které ses rozhodla tak bezdůvodně urážet.Protože od teď nemíním brát na Ty Tvé sviňské nadávky ohled. Ty,která tady nesaháš žádnému z mých přátel po kotníky je míníš častovat chudákama depresákama? No, to už není na usmívání se Tvojí d**ilitě, to je tak zralé na to, aby Ti někdo rozbil držku!!! Takové lidi Ty si budeš brát do té svojí nevymáchané huby? Tohle Ti již nebudu tolerovat ani já, který se do Tebe neobul jak dlouho!Doufal jsem , že když na Tebe budou lidi "v normálu" , necháš i Ty je na pokoji. Nejsme ale nějací ubožáci jaxi Tvůj vypatlaný mozeček asi myslel. Od teďka si klidně napiš k Petrovi vykřičník! Protože Petr ode dneška přestává být tolerantní k Tvým jedovatým a všechny urážejícím výlevům! Tohle jsem ještě toleroval, když , ač já Tě nejmenoval, si v té svojí chabé mozkovně vymýšlela jak bys osočila i mě, který s Tebou nekomunikoval.. Ode dneška ale budu.To aby se lidi, které nazýváš chudákama depresákama mohli v klidu léčit a nenervovat se s takovou podlou krysou jako jsi Ty.Klidně si mě frkni do řádku vedle mých přátel Romči atd, které se tak marně snažíš zesměšnovat.Jsi prostě neskutečně zlá, podlá mrcha, která absolutně postrádá cokoliv, co by se dalo nazývat pozitivním! A to, jaxi prolhaná , by posoudili lidé, kteří by vlezli na Ženatého, ale to jim nedoporučuji, protože tam by jim z Tebe bylo na zvracení.
Mým přátelům se omlouvám, nechal jsem to po 22, ještě troška tolerance možná byla, ale to skončilo. Jak někdo trefně napsal : Na každé prase, voda se vaří. Dělej tak,ať nejsi brzo opařená....
Všem lidičkám kromě výše jmenové mrchy Haliny přeji pěkný večer a klidně jí přestaňte odpovídat, budu to klidně činit za vás. Urážet bezdůvodně takové sqjelé lidi...no, to teda ani náhodou!!! Co jsi chtěla, budeš mít. Na zlou mrchu, hrubá záplata!!!
petr
Aneta, 14.05.2008 22:41:37, IP: ***.***.157.101, #49330Přeju Vám všem hezký večer a dobrou noc, já po včerejší probděné asi už odpadnu. Mějte se dobře, budu se za Vámi zítra zase těšit. Jsem ráda, že mám takové virtuální přátele, jako jste vy :-) Vaše Aneta
Aneta, 14.05.2008 22:42:38, IP: ***.***.157.101, #49332Přeju Vám všem hezký večer a dobrou noc, já po včerejší probděné asi už odpadnu. Mějte se dobře, budu se za Vámi zítra zase těšit. Jsem ráda, že mám takové virtuální přátele, jako jste vy :-) Vaše Aneta
Malířka, 14.05.2008 22:42:53, IP: ***.***.60.43, #49333Linduško, dobrou noc ti přeju a věř mi, že kdybych byla schopná něco cítit, byla bych šťastná nad tvou kritikou mých olejových skvrn. Takto jsem "pouze" dojatá. Přečetla jsem tvůj vzkaz příteli, kterému už v jeho pelíšku téměř nefičí a myslela jsem, že neposlouchá (on skoro nikdy neposlouchá), ale on se náhle vztyčil a zařval, vyřiď kamarádce, ať tě nechválí, nebo zpychneš a já s tebou nevydžím!!! Odpověděla jsem, že to tady píšu každou chvíli, že si připadám trapně, když mě chválíte. Ale, to víš, že jsem dojatá a moc ti děkuju. Prostě to pojmu tak, že tvořím pro radost svou a ostatních a pokud se mi podaří tu radost někomu udělat, jsem "šťastná" (necítím nic, proto uvozovky).
Ještě jednou, dvakrát a potřetí, Linduško, děkuju :-)))
Kollerka, 14.05.2008 22:51:56, IP: ***.***.36.57, #49336Ahoj všichni milí lidičkové.Už jsem si myslela že se sem dnes vůbec nedostanu,ale moje dětičky se nakonec slitovaly a uvolnily mi místo.
Nevím čím začít.Vím že, také dělám chyby,hlavně v interpunkcích ve větách,ale musím ti poděkovat george za první lekci ČJ,není naškopdu si oživit pravopis.George opravdu jsi psal že se nutně potřebuješ zkontaktovat s Lili?Neznám její číslo ani email,ale stejně se mi to nějak nezdá.Ale pochopila bych to,to ano,jenže poslední dobou tu píše každý co chce i za někoho jiného.
Lili,z toho že jsi nezvládla zkoušku o dva body si nic nedělej,zvládneš to příště!Je mi jasné jaké máš pocity,ale svět se k vůli tomu nezboří a až budeš mít diplom,bude každému šumafuk nakolikrát jsi zkoušku udělala.Máš můj obdiv,jsi mladá a šikovná holka,trošku víc se najez ať máš sílu na všecko!!!!U nás jsou taky koníci,chová je starosta a přesto, že to je můj velmi dobrý přítel a kamarád,dosud jsem na koni nikdy neseděla.
Peťo,ty tvoje dráčky začínám obdivovat,já která se vyloženě bojí veškeré havěti(promiň).Když moje dcera viděla tvoji fotografii,jak se chystáš políbit ty žáby,tak řekla fůůůj,ale na ty žáby,na tebe řekla,že jsi dooost dobrej!Tak se drž!Ale já vím,že ty jsi v poho a miluješ adrenalin ,to je super,hlavně na sebe dávej pozor!
Malířko,dokončila jsi obrázek pro Luboše,to je nádhera.Ty nejenže umíš dát nám všem mnoho dobrého po duchovní stránce,ale vytasíš se i ze zcela konkrétním dílem.Skládám Ti obrovskou poklonu!Jsi super baba!!!!!!A mám tě ráda!
Romčo ,četla jsem co všechno máš ráda.Krásně se to čte,jen škoda že nemůžu napsat totéž.Teď když se mi někdo zeptá co mám ráda,odpověď bude znít :Já nevím!
Ale rozumově si to vysvětlit a zdůvodnit umím,jen ty pocity jsou někde v háji zeleném.Přišli ti Romi fotky co jsem poslala?
Marcelko,tak jak je,už máš doma nového pejska?Nedovedu si představit jak bych zvládla tolik zvířátek najednou. A k tomu dvě melé děti.Ta láska co všem dáváš se ti jednou určitě vrátí.
Lindo,dostala jsem na tebe kontakt,protože to bylo mým přáním.Dnes už je pozdě a možná už spíš abys byla čilá do práce.Napíšu ti,nebo zavolám zítra,moc tě obdivuji za to jak jsi silná a cítím,že ty se ve světě neztratíš.
Anetko,neztrácej naději a to co se děje mezi tebou a manželem,neber si úplně osobně.Pokud opravdu trpí D ,zmítá se v pocitech kterým nerozumí ani on sám,věř mi.Jestli se mu podaří ten boj vyhrát a ty budeš stále při něm stát,uvidíš že všechno bude jako dřív.Ale chápu to,že je to pro tebe hodně těžké.Sama bych to asi zvládala těžko.Držím ti pěsti !!!!
Milunko,čeká tě za měsíc a kousek nový krok do života,budu na tebe moc myslet a mám,nevím proč,takové tušení,že ti vyjde!!!Ván oběma i dětem!!!Hodně štěstí!!!
Ninuško,jak se máš ty?Na tebe nemám žádný kontakt,abych ti mohla poslat fotky.Malířka ho má?Jestli ano,požádám ji aby mi ho poslala,ona chudák poslední dny nedělá nic jiného,než jenom přeposílá.
A my ji za to máme rádi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dík dík dík Malířko,jsi obětavá a ochotná!
Tak se mějte krásně,možná už spinkáte a oddáváte se krásnému snění.Tak vám přeji všem abyste se probudili do krásného čtvrtečního růžového rána!
Pa pa vaše Kollerka!!!
P.S.Luboši a ostatní ,vám všem taky dobrou noc!
Malířka, 14.05.2008 22:52:19, IP: ***.***.60.43, #49337Péťo, jak to píšou v bibli? Co zaseješ, to také sklidíš! Kdo seje vítr, sklidí bouři. Broučku, nehroť, to nic nevyřeší :-) Jsi náš Úžasňák a my tě nedáme, my se za tebe popereme s celým vesmírem! Že jo, ženy?!?!?!?
Kollerka, 14.05.2008 23:23:15, IP: ***.***.36.57, #49340Toni,jestli se necítíš dobře a pomohlo by ti s někým mluvit můžeš mi kdykoliv zavolat.Nevím jestli ti mohu pomoci,ale vyslechnu tě moc ráda.733668502
petr, 14.05.2008 23:25:24, IP: ***.***.20.52, #49341Jestli si madam myslela, že tady bude někomu nadávat do "chudáků depresáků" a nazývat nás "depresátorama" , tak to veškeré příměří z mé strany skončilo. Pokud o mě a o vás píše takové sprosťárny a lži, uráží kde koho i ty, kteří možná ani neví jestli Halina je nějaký nový pokrmový tuk čico, tak to se šeredně plete! Je fakt, že píšu raději vzkazy jako dposud, ale tohle již přehání. Nebude si myslet, že jsme nějací chudáci a my někteří na ni vlídně a ona bude sprostá! Tak tode ne. To ať si ty svoje senilní a přiblbě oplzlé výpady jde zahulákat někam jinam a neleze na tuhle diskusi. A ať nepíše, jak za ní leze Romana, jak ji očerňuje, popisuje a uráží. Vždyť ty její příspěvky jsou pro normální lidi na zvracení. A jenom ať se ozve, mrcha jedna! O Romču, Malířku, Milunku a nakonec chudákama depresákama do všech! No to teda přehnala. Dlouho jsem se snažil k ní být alespoň korektní, nejmenoval, byl slušný. Tohle ale skončilo.
Linda o Tvých obrázkách napsala pěkně. Samou pracdu! Jsou fakt skvělé a potěší duši.
Lilly, to jsem rád, že jsi se ozvala. Tak šup mail, tel. č. a začnu posílat dráčky! Víš kolik jsem já vážil, cca v Tvých letech? Výška 177 a 57kg! Takže vůbec nezoufej, jsi teď prostě štíhlá, tak co.Jednak to doženeš, když budeš chtít a třebas jsi udělala radost koníkovi a proto teď možnáá skáčete takové výšky. Mít klobouk, taxmekám!! :-)) Ještěrák musí být boží!! V práci máme přírůstek, k takovým "normálním" rybám dvě malé piraně!! Úplně jako zmenšeniny těch běžných. My už je měli, ale mršky vyskočili a uschly...Trošku se smíšenými pocity jsem četl Tvoji story s penězi na zemi...z jedné strany jako sranda, ale asi si prožíváš taky svoje malé peklíčko,že?! Možná jsi tohle popisovala někdy, když jsem tu nebyl, sice vím z literatury oč asi jde, ale od nikoho jsem tohle ještě neslyšel. Jinak jsi naprosto senza školní bojovník!! To je fakt úžasné, co dokážeš.Stejně jako Linda s prací a vlastně všichni ostatní, kteří ty každodenní miniboje zvládají.I když jim to dělá a ještě bude dělat moc potíží...takže šup mail a jedem na to! Teď si asi budete co se diagnózy týče mít co říct s Georgem.Jsme na to moc zvědavý.Tak jako my všichni ostatní popsali o D kdeco všechno, vy nám třebas přiblížíte víc tu vaši prozatimní bolístku. Měj se hezky, držím pěsti a samo, že pozdr.Ještěráka!pa.p.
Zdravím všechny a přeji klidnou noc petr
Kollerka, 14.05.2008 23:25:25, IP: ***.***.36.57, #49342No jasně že ho nedáme,aleˇ´Užásňák je přece někdo úplně jinej!Náš Peťan je sqelej Týpek!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Malířka, 14.05.2008 23:44:04, IP: ***.***.60.43, #49344Petře, my jsme v poho :-))) Nás se to nedotýká, to mi věř !!! Petře, prosím, prosím, prosím, "zůstaň klidná, já tě mám docela ráááááááád!" Čumáčku, krásnou dobrou :-)))
Halina, 15.05.2008 7:43:31, IP: ***.***.9.57, #49358Petr se ožral tak je agresivní , JÁ TI DÁM ZLOU MRCHU TY DEBÍLKU, zlá mrcha je Romana , která za mnou pořád lezla první , dej si pár facek , a´t se probereš HYSTERIKU , hihi
Cituji Romana na ženatém:
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka
Halina, 15.05.2008 7:53:30, IP: ***.***.9.57, #49360Romana leze za Halinou a chlubí se horama :
Re: Ženatý milenec Kopretina-Halině, 6.5.2008 19:41
Halino, proč píšeš trapinko naše - já nejsem vaše, uvědom si, že tady píšeš sama za sebe, jen drobnost - seznámila jsem se na diskuzi - ne této, ale jiné - s pár fajn lidmi, a protože všude lezeš, předali jsme si čísla na mobily a e-mailové kontakty, a abys nás při debatách nerušila, píšeme si soukromě bez tvé asistence - ty lidi jsou fajn, inteligentní a když si chcem pokecat, tak tě k tomu nepotřebujeme a máme klid a pohodu, takže si jen myslíš, že ti nikdo neuteče, uteče a je pokoj od urážek z tvé strany. Do těch Krkonoš se těším - hrajeme celá rodina golf - tak budem jezdit do Mladých Buků a po výletech, kde je to hezký, přírodu miluju a pozitivně mně nabíjí.
Poslední otázka z mé strany na tebe - jak bys hodnotila svůj vzhled, jakou by sis dala známku - a ne, že neodpovíš, to bys byla srab, děvče, tak odpověz ( tvou fotku zná celý národ ) - hodnocení mých mužských kolegů v práci na tebe už znám, teď se ohodnoť ty a neutíkej od toho, nebuď zbabělá a řekni a odpověz bez vytáček napiš jen tu známku, to stačí, my jsme tě v práci taky známkovali, dnes jsi musela škytat kolem čtvrté odpoledne, kolem tvé fotky na netu byl nával a nebudu psát ty komenntáře chlapů, tak hnusná nejsem ... takový sprosťárny sem nedám ani náhodou. Kopretina
Halina, 15.05.2008 8:00:06, IP: ***.***.9.57, #49361To je síla , posmívá se mi že mám nemocnou dceru, to je psychopatka ------HNUS a prý Anča dlańová k tomu.....Romana je MAGOR
Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !!