Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 15.05.2008 15:46:10, IP: ***.***.9.57, #49415
Můžeš mi ukázat Georgi , kde jsem vulgární a bez citů ???Myslele jsi to co mi psala Romana jako Kopretina ??No to je opravdu hnus podívejte se :

Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:4

Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem,

Myslím že ste všichni slepí , když nevidíte ten hnus . bléééééé
Halina, 15.05.2008 16:00:12, IP: ***.***.9.57, #49418
Ahoj Kristalko, ta Romana co ti leze do zadku honem rychle , aby něco neprošvihla, si na depku jen hraje .aby se někde mohla upíchnout ......zkoušela to i na Tchýni a na Ženatém ...........ale tady je jí nejlíp, protože depka se dá dobře zahrát, občas zopakuje něco, co tu psali jiní a jinak se stále chlubí se vším,. přitom znalosti žádné nemá, přestože s nimi machruje , včera jsem se jí ptala na známé romány a nic nevěděla hihi....... vytahuje se, že cestuje, přitom sedí jen věčně na forum, dnes také včera též ........prostě zneužívá diskuz, k tomu, aby mohla depresátorům cpát svý chlubení , v reálu ty její kydy už nikdy neposlouchá , hihi.........v jednom dni píše tady citově a na Ženatém zase tohle....hnus:
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka

A tadýk Unogenato je tady takový obecní debílek,. co ani neví, jak se píše česky tady ......asík bude mít holka pomocnou školu....loučím se s pozdravem Tadýk, tadýk, tadýk jééééééééé

Kristalka, 15.05.2008 19:01:32, IP: ***.***.197.235, #49444
Děkuji za příspěvěk Malířce, Romaně i unodageto...Nikdy jsem u odbornika nebyla,protoze to nikdy jeste nebylo tak silne jako ted.Trpím depresemi od puberty,ale vždy to nejak preslo a nasla jsem silu zmenit svuj ziviot,nejak bojovat.Ale cim jsem starsi,tim je to horsi.Ted trpim uz asi čtyři měsíce stálou depresi.Brala jsem Citalopram,ale nepomohl mi.Asi proto,ze ma deprese uz je silnejsiho charakteru.Dnes jsem se odhodlala k obvodni lekarce a pozadala ji jestli mi nenapise nejake antidepresivum.Napsala mi Seropram.Ale moje maminka dela v lekarne a rekla,ze je to samy jako ten Citalopram a nema smysl abych to brala,kdyz mi nepomohl.Tak jsem si ho ani nevyzvedla.Tak jsem se tesila,ze uz neco zacnu brat a ulevi se mi a zase nic.Dala mi sice doporuceni k psychiatrovi,ale to nevim,jak se tam mam donutit jit.Obavam se toho,ze bych se tam i rozbrecela. Placu ted kazdy den a docela dost.Mam tak deprese ze vseho,nic me netesi, ale ted to umocnil rozchod s přítelem,kterého stale miluji.To me dorazilo.Vubec nevim jak se s tim vyrovnat.Diky,ze jste se ozvali a jste mili.
Kollerka, 15.05.2008 20:10:20, IP: ***.***.36.57, #49463
Ahoj Kristalko,víš obvodní lékař někdy nestačí,opravdu zajdi k odborníkovi a ten Ti třeba pomůže.To že jsi se rozešla s přítelem není teď určitě dobré,ale všechno zlé je pro něco dobré,mám s tím zkušenosti,věř mi.
Přeji Ti ať to zvládneš a choď sem za námi a piš.
Kollerka, 15.05.2008 20:13:51, IP: ***.***.36.57, #49464
Ahoj všichni,dnes jdu brzy spát,jsem příšerně unavená a netěším se na zítra.Nejraději bych tak půl roku prospala jako medvěd.A to mě čeká tolik povinností.
Tak zatím pa pa a nevím kdy se ozvu,mám nebitej program ařž do neděle.
Nevím jestli to zvládnu.
Romana, 15.05.2008 20:21:28, IP: ***.***.173.78, #49467
Milá Kollerko, obrázky mi nepřišly, to mně mrzí - ale prosím tímto Malířku, aby ti poslala na mně adresu do práce, kam mi od ní dnes příšla už zpráva a tam by to mělo jít ... Jdu vykoupat Roxy, aby ji provoněl psí šamponek a zdravíme obě Bonynku i její paničku.

Milá Kristalko, říká se kapka ke kapce a pohár jednou přeteče. Takovou poslední kapkou může být i rozchod s milovaným člověkem, i když si myslím, že takový rozchod a ztráta lásky je natolik těžký životní okamžik, že může způsobit smutek, pocit prázdnoty, beznaděje až k depresi. Spraví všechno nová láska a hezký vztah, to všechno přijde, věř mi, ale Ty teď potřebuješ čas, aby se rána v dušičce zahojila a taky lék, aby ses zbytečně netrápila s D. Závislosti na AD se bát nemusíš - nevzniká, ale nástup účinku každého antidepresiva je bohužel zdlouhavý a řádově v týdnech. Já jsem si myslela, že je to marné, až asi po osmi týdnech jsem v obou případech pocítila úlevu. Poprvé to byl Stimuloton, který mi pomohl ze strašné deprese po smrti maminky před několika lety a teď mám Parolex a jsem už dobrá. Ty léky je nutné brát ale ještě pár měsíců po odeznění deprese. Vydrž lék brát, pokud máš pocit, že je to hodně zlé, poraď se s doktorem o volbě jiného léku - je jich široká škála a každý pomáhá jinak a je to individuální od pacieta k pacientovi - často se dává prozac, deprex, Cipralex, je jich moc ...
relaxuj, pokud můžeš, poslouchej hudbu, kterou máš ráda, choď ven do přírody, pokus se číst-vím, je to těžké, já jsem chtěla jen ležet v posteli a tupě zírat do zdi a čekala jsem, až mně v noci na chvíli vysvobodí spánek, nemohla jsem sledovat ani děj filmu, ani číst, ani jíst, komunikace s rodinou s krajním sebezapřením, smrtelná únava po vyžehlení jediného koše prádla, prázdnota, beznaděj, brečet mi nešlo .... ale léky jsou a zaberou - vrací nás k prožitkům, emocím, do života - moc ti držím palce, myslím na Tebe, kdykoli se ozvi a piš nám ... tady jsou hodní a fajn lidi a znají ten problém, s kterým Ty teď bojuješ důvěrně - Romana.
Malířka, 15.05.2008 20:23:39, IP: ***.***.60.43, #49469
Milá Kristalko,
pokud si je tvoje maminka jistá, že Seropram je totéž, co Citalopram, nezdráhej se říct obvodní lékařce, anebo ještě lépe psychiatrovi, že ti nepomohl. Na mě taky před několika lety zkoušeli, co se dalo a nakonec jsme s jedním lékem uspěli. Obvoďáci nemohou předepisovat všechny léky, takže by bylo nejlepší zajít na tu psychiatrii. Bát se nemusíš, obzvlášť, že se tam rozpláčeš, od toho tam doktor je, aby ti pomohl a patří to k jeho práci. Já jsem jednou po odchodu od doktorky jen tak řekla sestřičce, že po lécích přibírám a ona se podivila, že jsem to doktorce neřekla. Já na to, že jsem ji nechtěla otravovat takovou blbostí. Sestřička se podivila ještě víc a řekla, paní doktorce přece můžete říct úplně všechno, od toho tady je...
Pokud pláčeš, je to jen dobře, uleví se ti. Tady na dikuzi jsme si několikrát postěžovali, že nemůžeme plakat a tolik bychom to potřebovali. Já osobně jsem se poprvé po hodně letech několikrát rozbrečela před obrazovkou počítače při čtení příspěvků nových dopisovatelů a byla jsem "šťastná", že se ledy ve mně prolomily a že opět začínám něco cítit.
Pokud se bojíš jít za psychiatrem sama, popros maminku, nebo kamarádku, aby šla s tebou. Třeba se po vyšetření ukáže, že nemáš depresi, ale jen změněnou náladu, ale i na tu jistě existuje lék.
Kristalko, kolik je ti let? A co děláš? Za jakých okolností jste se rozešli s přítelem? Nejsem zvědavá, jen vím, že se ti uleví, když se ze svých bolístek vypovídáš. Jako nám všem, proto si tady dopisujeme :-)))
Přeju ti hodně síly a odvahy, aby ses začla léčit!
Kristalka, 15.05.2008 20:52:35, IP: ***.***.197.235, #49476
Ach,děkuji vám všem za vaše slova které píšete. Malířce:Je mi 26 a pracuji za prepážkou.Ted poslední dobou mám problém abych se v práci udržela nerozbrečet.Dost často se mi chce brečet a mám slzy v očích.No hruza.Snažím se být aspon trochu veselá a smát,když jsem s kolegy,docela mi to jde.V práci nemužu a raději ani nechci někomu něco říct.Ale jakmile jsem doma,tak je to hrozny,brecim kazdou chvili.Ty uzkosti to je jak nocni mura.Myslim,ze muj hlavni problem je samota.Ziju sama a citim se hrozne osamela.Kamaradky na me nemaji cas a tak jsem cely dny doma.Jen trochu nekam vyjdu,max.nakoupit.Sama chodit ven mi prijde blaznostvi tak trochu.No a pritel me opustil,protoze jsem mu furt neco vycitala.Ja vim,to se nesmi a muzu si za vse sama.Ale mela jsem pocit,ze me nema dostatecne rad,choval se tak divne,ale neumel moc davat city najevo.Vim,ze jsem to pokazila a je mi to nesmirne lito.Vedomi ze ho mam me drzelo nad vodou.A ted mam pocit,ze zivot nema zadny smysl.Nežiju, přežívám.A ze potkam nekoho jinyho?Takova utecha mi bohuzel nepomaha.Mam prave depresi navazat s nekym novy kontakt,vubec seznamovat se,zvykat si na nekoho,hledat.Nemam na to chut vubec.Chtela bych zpatky jeho,ale to uz asi nepujde.Vsechno vzdycky jen pokazim....ale aspon trochu se mi ulevilo,ze to muzu nekomu tady napsat a ze mi snad rozumíte.Moc děkuji.
Halina, 15.05.2008 20:59:54, IP: ***.***.9.57, #49477
Kristalko nevěř Romaně ani slovo......nikdy těžkou depku neměla, jen depku po smrti a to má každý .....jen se tu přiživuje , protože se nemá kde upíchnout a chlubit , při tom nemá s čím,ani muziku nezná, píše jen o úplně známých věcech , který zná každý ........hlavně, že machruje a pak honem utíká jinam a tam uráží mrkni :

Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44

Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě ..

HNUS
Kristalka, 15.05.2008 21:02:51, IP: ***.***.197.235, #49478
Pro všechny:Jaké máte zkušenosti s psychology,s psychiatry?Já jsem slyšela spoustu špatných ohlasů.A co když mi nebude ten dotyčný sympatický nebo se mi bude zdát, že blbě reaguje?Ach jo,vidím ve všem to špatné, já vím.Byla bych vděčná za pár zkušenosti jak se psycholog chová a odpovídá.A jestli jste byli spokojeni.Moc děkuji.
Aneta, 15.05.2008 21:04:09, IP: ***.***.157.101, #49479
Moji milí přátelé, dneska jsem prožila relativně klidný den, teď se mi ale začal svírat žaludek, večer má přijít manžel domů, asi si dříve lehnu, bojím se, co by zase bylo. Četla jsem si, co jste mi napsali, hodně mi to pomohlo, budu se snažit nebrat si jeho slova osobně. Zítra po práci pojedu na chalupu, tam si zase psychicky odpočinu.Chtěla jsem se vás zeptat na jednu věc. Jak nejdéle lze potlačovat v sobě před blízkými projevy deprese, ztrácet city, nemít z ničeho tadost, přemáhat se ve vztahu, než nastane den D, kdy se to zlomí a člověk se chová viditelně jinak? Je možné to v sobě tlumit i roky a pro okolí vypadat jen unaveně, přepracovaně? Nezlobte se, že se takhle ptám, ale přemýšlím o tom, kdy už to mohlo u manžela začít. Mluvil, že dva roky ho nic netěší, je to tak dlouho možné být citově vyhořelý?
Kristalko, k psychiatrovi se neboj, já tu pravou depresi sama nemám, ale zrovna Citalopram beru, abych ustála lépe depresi manžela. Měla jsem štěstí na dobrou doktorku, byla jsem u ní dvakrát, před týdnem mi zvýšila dávku, očividně jsem pookřála. Už vědomí, že tam zase půjdu na kontrolu mi pomáhá , že pro sebe aktivně něco dělám, že se budu lepšit a nebudu troska. Brečela jsem tam, to je ale přece jedno, kdyby byl člověk v pohodě, tak tam nejde. Žádná ostuda to není. A to ty jsi ještě mladá holka, představ si, když tam bulím já a je mi 42. Můžu ale na druhou stranu říct, že manžel byl v největší krizi v Bohnicích, já s tou doktorkou taky mluvila a výsledek průšvih. Nejenže mezi námi udělala ještě větší propast, ale byla naprosto neprofesionální (mladá, "chytrá"), manžel řekl kráva, já si minimálně myslím totéž. Asi svým přístupem zkomplikovala jeho přístup a důvěru k léčení. Teď se modlím, aby vůbec manžel šel v domluvený termín k psychiatrovi, který je nám doporučený a je osvědčený. Maminka, když dělá v lékarně, bude mít určitě informace, který doktor je u Vás dobrý.
Všem Vám přeju krásný večer!
Malířka, 15.05.2008 21:06:46, IP: ***.***.60.43, #49481
Děvče zlatý, Kristalko,
všechno, co tě trápí a tady popisuješ, plyne právě z tvé deprese. Víš co, objednej se k psychologovi, to není cvokař, ale taková vrba, která tě s účastí a pochopením vyslechne a odborně ti poradí, co by se s tvým pohledem na současnou situaci dalo dělat. Slib nám všem tady a hlavně sobě, že půjdeš k psychologovi :-))) Nebo se dá také zajít na kineziologii. Na internetu si najdi kontakt, anebo ve Zlatých stránkách bys mohla něco vhodného objevit. Věř mi, že se trápíš zbytečně, když pomoc existuje. Držím ti palce!
Kristalka, 15.05.2008 21:07:14, IP: ***.***.197.235, #49482
Ahoj Romanko,co to má být, že mi Halina píše, že ti nemám věřit,proč se hádáte?:-(
Kristalka, 15.05.2008 21:10:06, IP: ***.***.197.235, #49483
Malíčko,no ale proč mi dala ta obvodačka doporučení na psychiatrii rovnou?Proč mi nedala k nějaký psycholožce.Já snad ještě nepatřím na psychiatrii:-( Dobře, slibuju, někam zajdu, ale jak se tak donutím, to fakt nevím.Snad poprosím tu kámošku nějakou.
Malířka, 15.05.2008 21:12:32, IP: ***.***.60.43, #49484
Holčičko, když si najedeš na Ženatého milence 5, Týrání kočky, Žumpu pro Halinu, Milence paní haliny, Neměla jsem ještě orgasmus, Anální sex a mnoho dalších témat na Abecedě, určitě si uděláš názor sama.
        Předchozí   1 .. 133134135136137138139 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.