Diskuse - Deprese
Malířka, 15.05.2008 22:32:35, IP: ***.***.60.43, #49504"Kdyby blbost nadnášela, tak vy, milostivá paní, byste se vznááááááášela, jako holubička!" J.Dietl, Nemocnice na kraji města (MUDr. Štrosmajer, v podání M. Kopeckého).
čtenář, 15.05.2008 22:45:48, IP: ***.***.217.5, #49506Hajzlino a chceš snad říct, že nemáš visící kozy? Stačí se jít podívat na rande, běž se blko úchylná popásat na tvým vysněným zajochovi a nech tu holky na pokoji.Jsi trapná a nikoho nezajímáš a ty svý kozy si hod třeba přes rameno, stejně je máš už u kolen.
Kristalka, 15.05.2008 22:53:39, IP: ***.***.197.235, #49510To jsou hrozny příspěvky a urážky:-(
George, 15.05.2008 22:55:39, IP: ***.***.11.164, #49511Halino, nech už toho!!! Jsi jak malá - myslel jsem, že máš více rozumu .... spletl jsem se - s tebou to nejde po dobrém, nenarušuj tady atmosféru !!!
Malířka, 15.05.2008 23:01:21, IP: ***.***.60.43, #49515Poslala jsem ti zkušební mail, došel ti, Kristalko?
Jsi tu nová, tak nevíš, oč tu běží. A na Ženatého milence raději "nechoď", nebo se ti přitíží...
RKollerko, napsala jsem ti :-)))
Romíííííí, přeposlala jsem ti Bonie!!! (Na synkův mail, pro jistotu.)
Luboši, máš ode mne dopis na svém mailu.
Dámy a pánové, krásně si ve spánku odpočněte :-) Mám vás ráda víc, než si dovedete představit a taky vám z celého svého srdce přeju, abyste byli zdraví, abyste se cítili šťastní a spokojení :-))) Opravdu.
Kristalka, 16.05.2008 6:30:52, IP: ***.***.197.235, #49532Ne nepřišel mi žádný mail:-( Muj email je kristina.l@centrum.cz,za jmenem je L. Anebo mi mužete psát na agattha@atlas.cz. Budu se těšit na mail od každého.
Přeji hezký den.
Halina, 16.05.2008 7:21:50, IP: ***.***.9.57, #49534No a přesně takové příspěvky mi psala Romana na druhé diskuzi, že používám už jen Anču dlaňovou a že by na takovou bečku muži nevlezli.......přidala se tam k těm hnusným lidem a tady radí depresákům , prostě se někam nacpe a podle co se tam děje, píše také, třeba i spostě uráží.......a když to tu holkám píšu, tak nadávají mně .......
Malířko, ty jsi fakt neschopná, ani mail neumíš poslat, ani fotky ....co to děláš u toho kompu?
Jako vy si myslíte, že se tu do mě pustíte kvůli hnusné Romaně a já uteču???Akorát se ještě víc naštvu.
Martas, 16.05.2008 7:47:14, IP: ***.***.1.78, #49540Halčo a ty se dívíš, že mají všichni o tobě takový obrázek , stačí si přečíst na rande o sexu....já vím, že to nebude k ničemu , ale nech je už být , Kristalka a ti, kteří na tom nejsou ted dobře , mohlo by se jim přitížit, tak tě prosím ale asi to bude marný......jak píše Kollerca, přestan už kopírovat to co psala Romana atd.....nebo jdi někam...nebo si zase založ svoji diskuzi nebo jdi na ženatého...tam už vlasně jsi.
Halina, 16.05.2008 8:18:18, IP: ***.***.9.57, #49544Ale jak Rande souvisí s tím že Romana lže???já nechápu proč to spojujete???Já tam mám profil a nikomu nelžu.......ona tady lítá po diskuzích jak blázen a píše co se jí hodí a mě pak do očí tady tvrdí že si to vymýšlím.....proč bych měla jít jinam??vy tady máte potrhlou ženskou, co píše nesmysly a ted dokonce radí depresátorům......tak to píšu na diskuzi.......vy místo abyste mě podpořili, tak podpoříte lháře a podvodníka...tak co ode mě chcete ??Založte si svou diskuzi a zamkněte jí .....
petr, 16.05.2008 9:04:57, IP: ***.***.179.130, #49559Pěkný den Kristalce a ostatním milým přátelům.
Přeji všem pokud možno pěkný den a hlavně těm, kterým není zrovna nejlépe, ať je alespoň snesitelně....no a pokud moc není, jako , že i tohle známe, ať se nám z toho vypíší.
Je to sice velká náhoda , ale včera jsem stejně jako Romča byl u doktorky, chotím tam v podstatě pro malou, udržovací dávku léků a povykládat si s paní dokt. Jaxem již psal, mě jsem štěstí na psycho. i psychi., což se asui u všech říct, bohužel nedá.
Oml. se, ale jsem na škol. pc, takže musím "odbíhat".
Chtěl jsem napsat Kristalce, že po přečtení si včerejších zpráv (až někdy k půlnoci),jsem poznal, jak kontraproduktivní a hrozné je , že někteří se zcela zjevným potěšením ničí tuhle diskuzi. To je přesně to, o čem jsem psal...ti, co ji potřebují a přečtou si pár příspěvků, aby se tak rychle nadopovali nějakými lexauriny apod. Kristalko, psali Ti už skoro všichni. Dep. jako taková, je šílená, hrozná, mnohdy k nevydržení, ale , a tohle si prosím přečti pozorně: JE LÉČITELNÁ!!!.Víš, já spolu s nemnoha z diskuze máme naštěstí D. již za sebou. Nicméně troufám si říct, že zkušeností máme "na rozdávání". Já na stránky šel i proto, abych lidem řekl, to co píšu tučně. Vím, že teď se Ti to zdá vzdálené, spíš nemožné, ale pročti si klidně naše příspěvky třebas za poslední měsíc, klidně si vybírej pisatele a čti.Co Tě napadne, co Tě trápí, vůbec si nepřipouštěj, že někteří budou třebas číst a ne moc pěkně odpovídat. Drtivá většina!! je zde lidí citlivých, empatických, chápajících a většina si prošla nebo prochází D. Včera Ti někteří poslali moc pěkné dopisy, toho se "neděs" , to je tady u většiny z nás naštěstí běžné. Já jsem tady teprve měsíc, ale můžu s klidným svědomím říct, že naprostá většina pisálků, ač je znám třebas jen pod přezdívkami, jsou již nyní mými dobrými přáteli! Takže, ano, někteří se tady i hrubě napadají a uráží, doporučuji přeskakovat jejich maily, vypadá to, že jsme uzavřená komunita....jo, možná jsme, akle otevřená takovým lidičkám,, jako jsi Ty. Takže po včerejšku vlastně k nám bezesporu již patříš, takž eTě tímto mezi námi vítám, myslím, že nic moc lepšího(kromě toho být zdravá, ale to přujde také, neboj!!!), Tě nyní ani potkat nemohlo.Popřeji Ti, ať Tě stránky posouvají stále dál směrem k "normálu" a ať se Ti mezi námi líbí.
Bohužel, mám úkol, jdu na chvíli pracovat... :-)) krásný den všem...petr
Malířka, 16.05.2008 9:14:05, IP: ***.***.60.43, #49560DOBŘÍ PŘÁTELÉ JSOU JAKO HVĚZDY.
I KDYŽ JE NEVIDÍŠ, VÍŠ, ŽE TU JSOU.
petr, 16.05.2008 9:48:33, IP: ***.***.179.130, #49571Hotovka...všichni ještě makají a já můžu být s váma.
Zdravím malířku a přeji pěkný den! Jaxe Ti dneska maluje? Včera jsem byl v prodejně knih a prolistoval celého Klimta.Paráda! Ale marná sláva, strejdovi obr.jsou pěknější. On ten Klimt byt podle vzhledu možná takový samotář a podivím, typický umělec.
Včera jste Kristalce napsali všichni moc pěkné maily, i když vpravdě, člověk po měsíci si již zvykl a těší se na takové.Stále věřím tomu, že ač se někteří snaží svými výpady diskusi rušit, síla těch ostatních , ač jsou nyní někteří z našich přátel v ne zrovna nejlepším rozpoložení je tak obrovská, že tahle dis. zůstane, hlavně pro lidi jako Kristalka a ostatní příchozí a tské proto, že přátelé se prostě setkávají. A tyto stránky jsou prozatím naším prostředkem k tomuto setkávání.
Teď , ač maily od H. čtu jen někdy...nechápu, proč by lidé, kteří chodí na stránky, měli zakládat kvůli jednomu člověku novou diskusi? :-)))
Kristalko, můžeš toho o sobě napsat víc? Co chceš...něco víme ze včerejška...ale ona každá informace o nových přátelích je fajn.
Safra, přestávka, jdu na kafčo, pak jakýsi test.
Prozatím se mějte fajn.p.
Lindě: Pozor na Kyselé huby, ale Ty to od nich nechytneš, ohledně této "nákazy" jsi určitě imunní!!:-))
Romčo , díky za pěknou smsku, těší mě a vážím si toho! :-))
Halina, 16.05.2008 10:22:52, IP: ***.***.9.57, #49578Ale nelži Petře, já napadám Romanu a ne hodné lidi.......že tě pusa nebolí fakt .........Kristalce jsem radila, jak si má najít odborníky , protože sama vím, že to není lehký najít vhodnýho člověka.....já sama jsem pozdržela svoje léčení o mnoho let, protože jsem netušila, že existují i úžasní psychiatři, kteří se ti opravdu snaží pomoct........měla jsem neschopnou lékařku a díky jí se mi rozpadla rodina, protože se neřešilo nic a můj stav se zhoršoval..........pak jsem si našla výbornýho mladýho kluka, kterej se mi věnoval a bylo po problému , od tý doby pracuju a krásně si žiju,ale původní rodinu mi už nikdo nevrátí.
Unodegato pro Halinu..!!, 16.05.2008 10:37:54, IP: ***.***.166.130, #49583Halino ty blbé tele!!! Co pořád kopíruješ cizí prízpěvky z jiných diskuzí...???? Jsi opravdu tak vyšinutá nebo proč to děláš...???? Každý má právo na soukromí, tak proč sem pořád něco kopíruješ...??? Ty opravdu nemáš mozek v pořádku....????
Halina, 16.05.2008 10:42:13, IP: ***.***.9.57, #49585Tadýku zalez, chováš se jak blbka obecná......hihi.....tadýk, asík....no d**il.
Tohle předvádí depresivní Romana na ženatém, tady pláče nad depresí a tam píše tohle :
Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem......
to je síla co??
Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... ..